ارسال شده از سروش:
ﺑﻌﻀﯽ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﮔﺮﻣﺎﯼ ﺗﺎﺑﺴﺘﻮﻥ ﻭ ﺳﺮﻣﺎﯼ ﺯﻣﺴﺘﻮﻥ
ﻧﺪﺍﺭﻥ، ﺩﺭ ﻫﺮﺣﺎﻝ ﭼﮑﻤﻪ ﻣﯿﭙﻮﺷﻦ!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﯾﻨﺎ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﯼ ﺍﺭﺗﺶ ﻫﯿﺘﻠﺮﻥ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺑﺎﺵ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﻪ ﺳﺮ ﻣﯿﺒﺮن
سلام ژنرال 😂😂👋
#کنسرو_روحیه
😆 @banooo_salam
ارسال شده از سروش:
🍃 #با_مسئله_مسئله_دارم 🍃
خودنمایی در فضای مجازی!
به هر عملی که موجب جلب توجه و اقبال نامحرم به فرد شود خودنمایی گفته می شود که از نظر اسلام حرام است.
شبکه های اجتماعی مجازی، فضا و امکانات مدرنی را برای جلب توجه بیشتر بوجود آورده اند. به گفته خانم کاترین کراس جامعه شناس آمریکایی «ارز شبکههای اجتماعی توجه است». در واقع عمده ارزش افزوده و محرک فعالیت کاربران در این شبکه ها، بیشتر دیده شدن و جلب توجه کردن است.
پس با این وصف اگر انتشار مطالبی در فضای مجازی برای جلب توجه نامحرم و #بیشتر_دیده شدن و یا اصطلاحا جلب #لایک و #فلور باشد نیز #حرام خواهد بود.
224. مسئله: #خودنمايي كردن به منظور به گناه انداختن ديگري #حرام است.
استفتاء از امام، اراكى، بهجت، تبريزى، خامنه اى،سيستانى، فاضل و گلپايگانى(کتاب احکام روابط زن و مرد و مسائل اجتماعی آنان، سیدمسعود معصومی)
اگر خانمي به گونه اي خودنمايي كند كه نگاه مرد نامحرم به او جلب شود و يا به او اقبال پيدا كند حرام است.
راه رفتن به گونه اي خاص، حرف زدن، انجام حركاتي خاص، لبخند زدن و يا خنديدنهايي خاص به نامحرم، شوخي كردن و يا حتي مطالعه كردن در مقابل نامحرم به منظور جلب نظر نامحرم و به حرام انداختن او، پوشيدن لباسهايي خاص، گرفتن اشياي مختلف مانند كيف، كتاب، گل و يا نحوه گرفتن آنها بدست براي به گناه انداختن ديگرى، نگاه خاص به نامحرم و... مواردي هستند كه اگر به قصد جلب نظر و به حرام انداختن ديگري انجام شود حرام است.
در نتيجه خصوصاً جوانان عزيز بايد از اينگونه خود نماييها و موارد مشابه آن بشدت پرهيز كنند.
🍃🌸 @banooo_salam
ارسال شده از سروش:
#با_مسئله_مسئله_دارم 🤔
❓مگر دین یک امر فردی نیست! چکار به حکومت دارد؟
✅ پاسخ:
«مذهب اسلام همزمان با اینکه به انسان میگوید که خدا را چگونه عبادت کند، به او میگوید چگونه زندگی کند و روابط خود را با سایر انسانها باید چگونه تنظیم کند و حتی جامعه اسلامی باید با سایر جوامع چگونه روابطی را برقرار نماید. هیچ حرکتی و عملی از فرد یا جامعه سر نمی زند مگر اینکه اسلام برای آن حکمی مقرر داشته است.» (صحیفه نور، ج۴، ص۱۶۷)
👈 «دلیل دیگر بر لزوم تشکیل حکومت، ماهیت و کیفیت قوانین اسلام (احکام شرع) است. ماهیت و کیفیت این قوانین میرساند که برای تکوین یک دولت و برای اداره سیاسی و اقتصادی و فرهنگی جامعه تشریع شده است.» (رهبر معظم انقلاب، ۱۳۷۷/۱۲/۳)
👈 «آن روز که در غرب هیچ خبری نبود و ساکنانش در توحّش به سر میبردند و آمریکا سرزمین سرخپوستان نیمهوحشی بود، دو مملکت پهناور ایران و روم محکوم به استبداد و اشرافیت و تبعیض و تسلط قدرتمندان بودند و اثری از حکومت مردم و قانون در آنها نبود. خدای تبارک و تعالی به وسیله رسول اکرم (ص) قوانینی فرستاد که انسان از عظمت آنها به شگفت میآید. برای همه امور، قانون و آداب آورده است. برای انسان پیش از آنکه نطفهاش منعقد شود تا پس از آنکه به گور میرود، قانون وضع کرده است.
🔺👈 اسلام همانطور که برای وظایف عبادی قانون دارد، برای امور اجتماعی و حکومتی، قانون و راه و رسم دارد. حقوق اسلام یک حقوق مترقی و متکامل و جامع است.» (کتاب ولایت فقیه، امام خمینی، ص۱۲)
👈 «اسلام برنامه زندگی دارد. برنامه حکومت دارد. اسلام قریب پانصد سال ـ یا بیشتر ـ حکومت و سلطنت کرده است، با اینکه احکام اسلام در آن وقت آن طور که باید، اجرا نشده است، لیکن همان نیمه اجرا شدهاش ممالک بزرگی را اداره کرده است، با عزت و شوکت از همه جهات، از همه کیفیات.» (صحیفه نور، ج۲، ص۳۱)
🍃🌸 @banooo_salam
کتاب سه جلدی #گذر_از_رنج_ها اثر آلکسی تولستوی
رمان گذر از رنجها یک تریلوژی درباره میهن از دست رفته و بازیافته نویسنده است. این رمان دورنمای باشکوهی است از دوران جنگ و انقلاب و هدف آن ترسیم وقایع تاریخ و اوضاع متشنج روسیه و جنگهای داخلی و عکسالعمل روشنفکران در برابر انقلاب سرخ است...
#یار_offline
🍃🌸 @banooo_salam