توئیت آذری جهرمی در واکنش به اتفاق میزگرد فرهنگی پزشکیان
و جواب شایسته به این توئیت
بانوی فاطمی کانال بانوان مطالبه گر در ایتا و سروش👇
🪐 @banooye_faatemi
📸 واکنش خضریان، نماینده مجلس به بیاخلاقی مشاور پزشکیان در صداوسیما: در زمان هیجانات انتخاباتی شاید با صدا بلند کردن و لات بازی امکان فرار از پاسخگویی فراهم شود، اما کشور را با دروغ و شامورتی بازی نمیتوان اداره کرد.
بانوی فاطمی کانال بانوان مطالبه گر در ایتا و سروش👇
🪐 @banooye_faatemi
📸 الهیان، نماینده مجلس درباره میزگرد جنجالی پزشکیان گفت: میزگرد فرهنگی پزشکیان و قهر و پرتاب میکروفون برای فرار از واقعیت توسط مشاور ایشان، ذات جریان غربگرا و واقعیت رفتار تیم پزشکیان را نشان میدهد،آقای پزشکیان مردم حاکم نمیخواهند خادم میخواهند.
بانوی فاطمی کانال بانوان مطالبه گر در ایتا و سروش👇
🪐 @banooye_faatemi
هدایت شده از رفیعا
❌ادعای #نادرست پورمحمدی و پزشکیان در #مناظره درباره افزایش فقر مطلق
🔹#پورمحمدی و #پزشکیان دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری در مناظره تلویزیونی، ادعا کردند فقر مطلق در سالهای دولت شهید رئیسی افزایش پیدا کرده است
🔹نمودار بالا که توسط #بانک_جهانی گزارش شده است، روند کاهشی نرخ فقر در سه سال اخیر در مقایسه با روند افزایشی آن در ۸ سال گذشته آن را همزمان با رشد اقتصادی نشان میدهد.
🔹در ۸ سال دولت روحانی، ۸میلیون نفر و بطور متوسط سالی ۱ میلیون ایرانی به زیر خط فقر رفتند.
🔹 اما در ۳ سال #دولت_شهید_رئیسی حدود ۶ میلیون نفر و بطور متوسط سالی بیش از ۲ میلیون ایرانی از زیر خط فقر خارج شدند.
🔹نرخ فقر در ایران از ۲۹.۳ درصد در سال ۲۰۲۰ به ۲۱.۹ در سال ۲۰۲۳ رسیده است. یعنی فقر در دوران دولت شهید رئیسی، ۷.۴ درصد کاهش داشته است.
🔹با این اوصاف، دکترفکت به این ادعای مطرح شده در مناظره ریاست جمهوری، نشان #نادرست میدهد.
👈 در دکترفکت بخوانید
🌐 @drfact
👈 در سعداء بخوانید
🌐 @soada_ir
حکم قطعی یکی از پروندههای وحید اشتری اجرا شد
▪️اشتری روانه زندان شد
مرکز رسانه قوه قضاییه:
🔹دادگاه تجدیدنظر استان تهران پس از رسیدگی به پرونده مطروحه وحید اشتری ماهینی، رای قطعی و لازمالاجرای خود را صادر و وی را به حبس محکوم کرد.
🔹رسیدگی قضایی به پروندههای وحید اشتری که مربوط به سالهای ۹۹، ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ میشده است، به دقت در مراحل مختلف دادسرا، دادگاه بدوی، دیوان عالی کشور، معاونت قضایی و دادگاه تجدیدنظر استان تهران مورد بررسی قرار گرفته و رای قطعی یک از پروندههای وی صادر و پرونده برای اجرای احکام به دادسرا ارجاع و رای اجرا و اشتری به زندان معرفی شد.
🔹نکته دیگر اینکه در جریان رسیدگی به پرونده اشتری مجازات نامبرده در دادگاه تجدیدنظر از ۲۴ ماه به ۱۴ ماه حبس تقلیل یافته بود.
🔹بنابر پیگیریهای صورت گرفته وحید اشتری ماهینی یک پرونده قطعی و لازم الاجرای دیگر هم دارد که رسیدگی به آن در حال طی تشریفات قانونی است و رای تجمیعی آن با پرونده اجرای شده امروز پس از طی مراحل قانونی صادر خواهد شد.
🔹گفتنی است حکمی که امروز در مورد وحید اشتری به اجرا درآمد چندین شاکی دارد.
بانوی فاطمی کانال بانوان مطالبه گر در ایتا و سروش👇
🪐 @banooye_faatemi
«ماجرای افتتاح فرودگاه برای ۲۰خانواده!»
یکی از شاهکارهای جالب دولت روحانی، ساخت فرودگاه هندورابی در فاصله ۳۰دقیقهای از فرودگاه کیش بوده است!
جزیرهای با مجموعا کمتر از ۲۰خانوار و فرودگاهی که فقط یک بار هواپیما و آن هم جهت افتتاحیه بر روی آن نشسته است و بنا بوده محیطی اختصاصی برای مسئولین وقت باشد.
تا با ساخت بیش از ۴۰۰واحد لوکس و اشرافی، محیطی اختصاصی برای تفریحات خود و مکانی امن برای محافل سیاسی توسط یکی از اطرافیان مسئولین افتتاحکننده، ایجاد شود.
هزینههای زیرساختی چندصدمیلیارد تومانی برای اعطای رانتی اختصاصی آن هم در زمان وزارت عباس آخوندی که افتخارش آن بود که حتی یک واحد مسکن نساخته است اما میبینیم که در بیابانهای جزیره خالی از سکنه هندورابی، فرودگاه ساخته و هزینههای چندصدمیلیارد تومانی زیرساختی نموده است..
آن وقت همین افراد بیکفایت در ستاد پزشکیان با آن سابقه حیف و میل بیتالمال و یک دهه رکود و ناکارآمدی، ادعای کار کارشناسی داشته و از لزوم پایان دادن بر مسیر شهید رییسی دم میزنند..
برخی هم با حافظه تاریخی ضعیف، سادهانگارانه فریب چند تکنیک رسانهای را خورده و برای میکروفون پرت کردن هورا میکشند.
ظاهرا شاخص رای دادن برخی به جای بررسی کارنامه، برنامه، گفتمان و افکار نامزدها، میکروفون پرت کردن یا نکردن مشاورین آنهاست!!همین قدر سخیف و مبتذل..
از این رو آگاهی و هوشیاری مردم کلید انتخاب نامزد اصلح و برگزاری یک انتخابات باشکوه مبتنی بر هوشمندی است.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
بانوی فاطمی کانال بانوان مطالبه گر در ایتا و سروش👇
🪐 @banooye_faatemi
27.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶فریبتان دادند!
➖آیا میدانستید هم اکنون بخشی از بدنه انقلابی و متدین بدون آگاهی در حال تکمیل پازل ضدانتخاباتی دشمن هستند؟
بانوی فاطمی کانال بانوان مطالبه گر در ایتا و سروش👇
🪐 @banooye_faatemi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
....•°
حاج آقا هارداسان
نمیخوای جوابشون رو بدی ؟
#شهید_رئیسی: اگر مشکلات مردم با اهانت به من حل میشه، اشکال نداره...
#انتخاب_درست
#مثل_رئیسی
بانوی فاطمی کانال بانوان مطالبه گر در ایتا و سروش👇
🪐 @banooye_faatemi
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 مدیر اجرایی قوی نیاز امروز ماست
🔺این افرادی که در انتخابات شرکت نمی کنند از عملیاتی نشدن حرفهای انقلاب شاکی اند نه از انقلاب!
👌اعتراض ها از جنس عمل است نه از جنس نظر
ولی شما رونق اقتصادی را فراهم کنی بسیاری از این کسانی که در انتخابات شرکت نمی کنند و از نظام بد می گویند آیا خوب نخواهند گفت؟
بانوی فاطمی کانال بانوان مطالبه گر در ایتا و سروش👇
🪐 @banooye_faatemi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شهری به نام علی در ایتالیا!
بانوی فاطمی کانال بانوان مطالبه گر در ایتا و سروش👇
🪐 @banooye_faatemi
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴عربده کشیهای ادامه دار ظریف و واکنش تند مردم به این عربده کشی
این بار در کاشان مردم جواب دروغگویی و اهانتهای ظریف رو دادند و تلاش ظریف برای خفه کردن صدای مردم
پس کو #زنده_باد_مخالف_من
بانوی فاطمی کانال بانوان مطالبه گر در ایتا و سروش👇
🪐 @banooye_faatemi
🔻پریشانحالیِ اصلاحطلبان:
در حاشیۀ یک نمایش ناخواسته
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. میزگردِ فرهنگیِ مسعود پزشکیان، یک آئینۀ تمامنما از «وضع هویّتی و معرفتی اصلاحطلبان» است و هرچه آن را بیشتر و دقیقتر بخوانیم، به فهم عمیقتری دربارۀ ماهیّت و غایت اصلاحطلبیِ سکولار دست خواهیم یافت. نباید از کنار این نمایش رسانهای، بهسادگی عبور کرد، بلکه باید لحظهلحظۀ آن را با دقت و تأمّل، دید و واقعیّتهای نهفته را از این «متنِ رسانهایِ افشاشده»، دریافت کرد. اما دربارۀ شخص پزشکیان باید گفت همچنانکه وی دربارۀ سیاست و اقتصاد، داشته و اندوختهای ندارد و یک هوس و سودای شخصی، وی را به میدان انتخابات کشانده، دربارۀ فرهنگ نیز گرفتار «فقر مطلق» است. در طول این میزگرد، احساس نکردم که وی حتی اندکی از نظریۀ فرهنگی و هویّتِ فرهنگیِ انقلاب اسلامی، فهم و شناخت دارد و بر اساس آن، سازوکارهای سیاستی را طراحی کرده است. او با بیخیالیِ نامسئولانه، «هیچ» را به نمایش گذاشت و نشان داد که اصلاحطلبی، دیگر سخنی ندارد و به پایان راه رسیده است. هرچه که از او دربارۀ امر فرهنگی پرسیده میشد، وی به «غیرفرهنگ» ارجاع میداد و میکوشید با «برداشتهای عوامانه» و «تحلیلهای سطحی»، نقصانهای رسوای خود را جبران کند، درحالیکه مخاطب بهآسانی فهمید که وی، فکر پختهای و چارۀ اندیشیدهای برای علاج دردهای فرهنگی ندارد، بلکه حتی خودِ «فرهنگ» را نیز نمیشناسد. فاصلۀ ذهنیِ او با فرهنگ، فرسنگها بود و اگر در طول سالهای نمایندگی در مجلس، او نتوانسته به یک «فهم ابتدایی» و «برداشت حداقلی» از فرهنگ دست یابد، روشن است که چنانچه جامۀ ریاستجمهوری به تن کند نیز نخواهد توانست که چیزی بر ذهنیّتِ فرهنگیِ خویش بیفزاید. پاسخهای «کلّی»، «نامرتبط»، «نافرهنگی»، «تودهای»، «سلبی»، «روزمرّه»، «عوامفریبانه»، «تکهتکه»، «بدیهی»، «غیرتجویزی» و ... همۀ داشتههای فرهنگی او بود که در رسانه ارائه کرد.
[دوّم]. اصلاحطلبان، محمد بهشتی را از قعر دهۀ شصت به انتخاباتِ اکنون آوردند تا شاید گرهای از کار فروبستۀ آنها بگشاید، غافل از اینکه رویکردهای «انقباضی» و «تنگنظرانۀ» او در دهۀ شصت، فراموششدنی نیست. او در آن دوران، در کنار میرحسین موسوی و زهرا رهنورد و محمد خاتمی و محسن مخملباف و ...، حلقۀ تمامیّتخواهی را تشکیل میدادند که کمترین تفاوت و زاویهای را برنمیتابیدند و نگاه «تمرکزگرایانه»شان در فرهنگ، فرصتها را سوزانده بود. اینان بودند که روایت «سختگیرانه» و «انعطافناپذیر» از سیاست فرهنگیِ انقلاب را در دهۀ شصت، ساختهوپرداخته کردند و همگان را دیگری و معارض انگاشتند و طریق «سرکوب» و «نفی» و «طرد» و «تحقیر» را در پیش گرفتند. اما اکنون، محمد بهشتی با نسخۀ جدیدِ خود به میدان مددرسانی به پزشکیان آمده و میخواهد گذار ایدئولوژیک خویش را از «توتالیتاریسم فرهنگی» به «لیبرالیسم فرهنگی» نشان بدهد و گزارههایی را بیان کند که از نظر اصلاحطلبان، رأیساز است و خاکستریها را شکار میکند. بااینحال، مسأله این است که کسی همچون او که در دهۀ شصت، آنچنان «غلیظ» و «فروبسته» و «انسدادی» رفتار کرده، اینک نمیتواند از «گشادهدستی» و «انبساط» و «آزادی» سخن بگوید؛ خاکستریها، صداقت وی در گفتار فرهنگیاش را باور نخواهند کرد و وی را به گذشتۀ سیاستی و مدیریّتیاش ارجاع میدهند و او را به چالش میکشند. دستکم، او کسی نیست که بتواند لیبرالیسمِ فرهنگی را به مخاطب خاکستری بخوراند؛ این مواضع برای چون اویی، «نچسب» و «نمایشی» و «تصنّعی» است. افزونبراین، وی در موضع نقادیِ وضع موجود، متوقف ماند و از اثباتها و ایجابها و راهکارها سخنی نگفت، درحالیکه وی به عنوان مشاوری که میخواهد برای دولت آینده، بسترسازی فکری کند، باید به پرسش «چه باید کرد؟» پاسخ بدهد،؛ نه اینکه همچون روشنفکرانِ بیمسند سخن بگوید. جالب و تأسفبرانگیز اینکه پزشکیان به دلیل «ناآگاهیِ فرهنگی»، از پیشینۀ فرهنگیِ محمد بهشتی بیاطلاع بود و تازه در لحظههای پایانیِ میزگرد درمییابد که یک مُهرۀ سوخته و فرصتسوز را به میدان کنشگری رسانهاش آورده است.
[سوّم]. رسواترین پاره از این میزگرد، محمد فاضلی بود که در مواضع رادیکال و انقلابستیزانه، شهره است. اگر محمد بهشتی را به سیاهکاریاش در دهۀ شصت ارجاع میدهند، او را نیز به نسبتِ مستقیمش با دولت نامتعادلِ حسن روحانی ارجاع میدهند. او نیز، «بخشی از روند اختلالی» بوده و نه یک روشنفکرِ مظلومِ حاشیهنشینِ بیبهره از منصب و قدرت. او در آنچه که هست، سهیم و شریک بوده و بدون تردید باید وی را از بانیان و همکاران فلاکتِ دهۀ نود قلمداد کرد. او در آن فرصت ناچیز، خودش را بر جریانش ترجیح داد و کوشید از گذشتهاش، روایت سفید بسازد، اما ناگهان، غضبِ مخاطبسوز بر وی غالب شد و کارِ پزشکیان را بساخت.