#خورش_مرغ_و_آلو
برای درست کردن خورش پیاز خلالی رو یه کم تفت دادم مرغ ها رو داخلش تفت دادم و زردچوبه و نمک رو هم اضافه کردم و یک قاشق رب رو حسابی داخلش تفت دادم که رنگش آزاد بشه و خورش خوشرنگ بشه بعد دو لیوان آب ریختم گذاشتم مرغ جا بیفته، آلو رو اضافه کردم یک ربع قبل از اینکه آماده بشه یک ق چ رنده پوست پرتقال رو بهش اضافه کردم و ۵ دقیقه قبل از خاموش کردن زرشک رو ریختم بعد آماده میشه برای سرو که یه طعم ملس و خوشمزه داره
.
.
.
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╔══◇🍔ೋ
@beheshtcooking
ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
#نکات_خانه_داری
🥂 برای شفاف کردن لیوان و ظروف کریستالی مثل روز اولش
🧻 میتونید دستمال کاغذی را به سرکه آغشته کنید و سپس روی ظروف بمالید و در نهایت تمیز کنید
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده جذاب بادکنک آرایی 🥰
.#بادکنک_آرایی
#بادکنک_هلیومی
🩸🩸
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
2.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصر به خیر دوستان گل
این کاردستی چطور ؟
من که خوشم اومد ساده و راحت و قشنگ شما چی؟
#کاردستی #تزیین
#ایده
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
2.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وای همتون عاشقش میشین خیلی خوشگله😍😍😍
چطوربود؟؟
امیدوارم دوست داشته باشین
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
گوشت روبانمک وفلفل قرمز ویه دونه پیاز رنده ریز ویه دونه گوجه فرنگی کوچولو رنده ریز👌 آبشو کاملا گرفتم حسابی ورز میدیم ویه ده دقیقه یه ربعی میزاریم تویخچال استراحت کنه وبادست فرم دادم وکمی روغن می ریزیم مابینش ومیزاریم روی حرارت درتابمونو هم میزاریم .
سیب زمینی رونگینی خرد وباکمی زردچوبه سرخ کردم ودرآخرگوجه فرنگی روهم توهمون تابه سرخ کردم وقتی گوجه ها رودرآوردیم ازتابه گوجه ها کمی آب جوشیده میریزیم یع جییییز باحالی😎می کنه ومیریزیم روکبابا و شد این چیزی که می بینید
.
.
.
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╔══◇🍔ೋ
@beheshtcooking
ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
#کدو_مسما
برای این غذای خوشمزه ، کدو ها رو با شعله زیاد سرخ میکنم ، فقط باید روی کدو ها سرخ بشه ، نیاز نیست بپزن .
یه پیاز بزرگ رو نگینی میکنم و تفت میدم ، مرغ ها رو هم روی پیاز ها میزارم و سرخ میکنم . نمک ، فلفل ، پودر سیر ، زردچوبه و رب گوجه فرنگی میزنم و باز کمی تفت میدم . آب اضافه میکنم ، در ظرف رو میزارم و با شعله ملایم میپزم . وقتی مرغ ها پخت ، کدو ها رو روی مرغ ها می چینم ، کمی زعفران دمکرده می ریزم .
ده دقیقه بعد هم گوجه ها و غوره ها رو روی اون می ریزم . پنج دقیقه بعد ، خاموش میکنم .
من گوجه رو خییییییلی کم میپزم .
اگه بخوام خیلی لذت ببرم ، بادمجون سرخ کرده هم اضافه میکنم .
بعضی وقت ها همین خورشت رو با گوشت قلقلی یا گوشت تکه ای میپزم .
روز خوش
.
.
.
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╔══◇🍔ೋ
@beheshtcooking
ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
5.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #زیربشقابی
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ساخت کمد اتاق بچه
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
4.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گلسازی_نمدی
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از پیشنهاد ویژه 😍 👇👇👇
واسه 18سالگیم تولد گرفته بودم، هرکی میومد تو خونه فقط به بادکنکا نگا میکرد😂😐
همش زیر زیرکی باهم پچ پچ میکردن که چجوری درست کرده؟ مگه میشه؟
آخره شب بعده مهمونی بهشون گفتم تو کانالم آموزش دادم که
#چجوری_چنتا_بادکنک_رو_بذارید_توی_یه_بادکنک👇
https://eitaa.com/joinchat/4031316236Ce44410f5f5