#ایده_گل
برگ انجیری 😍
این نوع برگ انجیری مانستر یا غولپیکر از بهترین و زیباترین برگهای برگ انجیری هست.
برگ انجیری گیاه کم توقعی هست و شکل های مختلفی از برگ رو داره، از دراز گرفته تا حالت قلبی و گرد، بعضیا برش متقارن دارن و بعضیا نامتقارن.
👇👇👇
نور متوسط براش کافیه، نور مستقیم اذیتش میکنه.
👇👇👇👇
خاک ترکیب کوکوپیت و ورمی و خاکبرگ براش خوبه، زهکش خوبی داشته باشه.
👇👇👇👇
آبیاری هم هفته ای دوبار کافیه براش
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
958.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش سایه مات
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦄 آموزش میکاپ چشم 💜
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سلام به روی ماه تک تکتون دوستای کدبانووووی خوودم؛حال و احوالتون چطورررره؛حسابی مشغول خونه تکونی شدینااااا آرررره؟😀
خداقوت میگممممم به شماهایی که با همه ی وجودتون به خونتون عشق و گرما؛میبخشین*
منم حسابی مشغول تمیز کاری ام امروز خیلی خسته شدم و دستام حال ندارن😖😫
خب بریم سراغ این پست خوجمزه😋
کیا #باقالی دوست دارررن؟😀☺
من که عاشقشم
برای تهیه ی این باقالی خشک
من 250گرم باقالی خشک رو شستم و داخل اب به مدت 24 ساعت خیس کردم روی باقالی خشک هارو باید یک وجب آب پر کرد که موقع خیس خوردن آب کم نیاره؛بعد از 24 ساعت درشت میشن و اماده ی پخت؛به مدت سه ساعت با آب کافی گذاشتم بپزه و در آخر کمی نمک بهش اضافه کردم و یه قل که خورد زیر قابلمه رو خاموش کردم؛
اگر اول نمک بزنید باقالی رو سفت میکنه ها____
داخل ظرف سرو ریختم روش حسابی سرکه ریختم و بعد نمک و فلفل قرمز و پودر گلپره خودم ساب؛جای تک تکتون سبز بود؛خیلیییی چسبید😍😍😍😍😍
باقالی خشک رو از عطاری ها و یا از حبوبات فروشی ها به صورت فله ای تهیه بفرمایید؛اینجا کیلویی 9500 هستش*
باقالی های آقا چرخی های لب جاده یا خیابونا که حسابی چشمک زن هستن از همین باقالی خشک هاست اما من با اینکه بیرون تو سرما هوس باقالی میکنم اصلا ازشون نمیخرم چون حساسم و فکر میکنم روشون دوده نشسته؛شمام اگر باقالی خیلی دوست دارین سعی کنین خودتون تو خونه برای خودتون درستش کنید بی زحمت و بی دردسرو خیلی خوشمزست*****
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش بستن توربان
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
این آرد شگفتانگیز «گوشت می رویانند و استخوان را تقویت می کنند» !
▫️ «سویق عدس» یا همان آرد عدس یک پروتئین گیاهی است و از گوشت پروتئین بیشتری دارد.
سویق یک خوراکی بسیار مقوی است که از پودر کردن و تفت دادن عدس به دست می آید.
برخی خواص سویق عدس:
▫️ تأثیر شگفت انگیز برای قطع پریودی
▫️تقویت بازوها(دوره 40 روزه)
▫️رشد استخوانها و عضلات
▫️برطرف کننده عطش
▫️رشد چشم گیر برای کودکان
+ توجه داشته باشید این خواص مختص سویق عدس است نه خود عدس!
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
💜زمینه زیتونی 6
💜لایتهاپایه 9
سه صفر
بژ8
دودی 8
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تکنیک از بین بردن خش روی لوازم چوبی🪑
مقدار مساوی از سرکه و روغن زیتون را در یک لیوان بریزید سپس پارچه نرم وتمیزی را بردارید و آن را آغشته نموده و محکم روی محل مورد نظر بکشید👏
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ترفندهای_خانه_داری
🌸🌸جلوگیری از بو گرفتن لباس ها در کشو
در کمد لباس کیسه ای کوچک از گچ بگذارید
تا لباس هایتان هرگز بوی بد نگیرند گچ به دلیل خاصیت جذب کنندگی بالا،تمامی بوها را به خود جذب میکند 👔👕
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
شیک پذیرایی کن 🌸🍃
قطعات ریز میوه رو به سیخیا سیخچوبی بکشید و بجای قاشق برای همزدن شربت مهمونی ها استفاده کنید 🍇🍓
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله هندوانه
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ایده های بانوی خَلّاق💕
ژله هندوانه •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــور
#ژله_هندوانه (ایده یلدا)
از قالب ناودانی استفاده کردم لوازم قنادی ها دارن . هم پلاستیکی داره هم فلزی . برای من پلاستیکیه
برای این ژله به 3 نوع پودر ژله نیاز داریم . قرمز هندوانه (یا هر پودر ژله قرمز )،سفید آلوورا ، سبز لیمو ( و یا هر پودر ژله سبز) استفاده کردم .
قالب نادوانی با دو تا لیوان آب پر می شد .
من یه بسته پودر ژله هندوانه (یه خرده کمتر از یه بسته استفاده کردم )رو با یه لیوان آب جوش خوب روی حرارت غیر مستقیم حل کردم .
گذاشتم توی محیط خنک بشه بعد بهش حدودا 1 الی 2 ق غ شیر که توی محیط بود اضافه کردم که یه کم رنگش مات بشه و شبیه قرمز هندوانه بشه . بعد دو قسمت کردم و توی دو تا کاسه یکیش رو توی یخچال گذاشتم تا نیم بند بشه . تقریبا 5 الی 10 دقیقه زمان می بره حتما باز خودتون چک کنین . بعد از یخچال بیرون آوردم و شکلات چیپسی رو داخلش ریختم و هم زدم . برای این گذاشتم نیم بند بشه که شکلات چیپسی همه جا پخش بشه و ته نشین نشه .
قالب نادوانی رو کمی چرب کردم .از این ژله نیم بند داخلش ریختم و بعد کمی گذاشتم یخچال و بعد ژله مابقی رو روش ریختم و گذاشتم یخچال .
برای لایه دوم نصف بسته آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد دو قاشق بستنی وانیلی که گذاشتم توی محیط نرم شده بود رو بهش اضافه کردم (شیر هم میشه یک چهارم لیوان) بعد روی لایه اول ریختم . یه لایه نازک بشه زیاد نریزین .
برای لایه سوم نصف ژله لیمو رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد باز هم دو ق غ شیر که توی محیط بود اصافه کردم باز به خاطر اینکه کمی رنگش مات بشه و روی لایه دوم ریختم .
توجه کنین که هر لایه یه خرده از نیم بند سفت شد بریزین نزارین خیلی سفت بشه و الا لایه ها به هم نمی چسبن .
3 تا 4 ساعت کلا بزارین بمونه یخچال .
دورش رو با چاقو آزاد کردم و قشنگ با دستم کشیدم دیدم حسابی آزاد شده و بعد روش دیس گذاشتم و برگردوندم .
و بعد با چاقوی خیس تیز برش دادم.
رمز راحت در آوردن اینه یکی چرب کردن جزیی روغن مایع و یکی هم استفاده از آب کم بسیار راحت خودش به راحتی از قالب بیرون میادش .
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭