7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #اسلایس_کاراملی_یخچالی 😍🍮😋
سلام مهربونا😍❤اسلایس دلبر کاراملی تقدیم به نگاه قشنگتون
مواد کراست:
250 گرم بیسکوئیت شکلاتی پودر شده
◀اینجا از بیسکوییت کرمدار شکلاتی استفاده شده ، اول کرم وسط بیسکوییتها رو جدا کنید و بعد بیسکوییتها رو پودر کنید
کره مذاب 125 گرم
مواد کرم:
پودر کرم کارامل 3 بسته
شیر 2 و 1/2 پیمانه
خامه صبحانه 200 گرم
بیسکوییت پتی بور 20 عدد
مواد رویه:
2 قاشق از پودر کرم کارامل که مطابق فیلم جدا کردیم
آب جوش 2/3 پیمانه
پودر قهوه فوری 1/2 قاشق چایخوری
◀ از نسکافه گُلد استفاده شده
❤😇❤تمام مراحل در فیلم توضیح داده شده
◀از قالب کمربندی 25 سانت استفاده شده
◀بهتره اجازه بدید این دسر کاراملی خوشمزه یک شب داخل یخچال بمونه و بعد اونو سرو کنید
◀اگه قالب کمربندی نداشتید میتونید کف ظرف گرد مورد نظر دو لایه کیسه فریزر بندازید و مراحلو طبق فیلم انجام بدید و بعد از اینکه دسر کاملا بست به آهستگی و به کمک کیسه فریزر دسر را از ظرف مورد نطر دربیاورید و برش بزنید
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_کباب😍😋
این کباب یا کوفته یک غذای ترکی هست و خیلی راحت درست میشه
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد رنده شده
جعفری خرد شده یک دسته کوچیک
نعنا یک قاشق غذاخوری که ما نریختیم چون من دوست ندارم
زردچوبه یک قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده یه کوچولو😂
پودر زیره، نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
پودر نان سوخاری یک مشت
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زرشک_پلو_با_مرغ_شکمپر😍😋
این مدل مرغ خیلی آسون و خوشمزه س برای مهمونی هم میتونید توی دیس بچنید خیلی شیک میشه 😍😍😍
درست کردنشم که واضحه داخل سینه مرغ بدون استخون رو کاملا با چاقو خالی کنید فقط خیلی احتیاط کنید که بالا و پایین مرغ سوراخ نشه 😐که موادش موقع پر کردن بیرون بریزه
داخلش رو با زرشک و پیاز داغ یا حتی گردو خرد شده پر کنید یکمم به داخلش زعفرون بزنید بعد بیرونش رو هم کاملا زعفرون بزنید و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید حالا برای سسش یکم پیاز داغ ،برگ بو ،نمک،فلفل و ابجوش بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم بپزه و سسش غلیظ بشه حدودا نیم ساعته آماده س و مغز پخت میشه بعد از پخت هم همین مدلی با سس میتونید سرو کنید هم مثل من یکم که خنک شد برش بدید با یه چاقو تیز و اره ای ،سسش هم توی کاسه کوچیک کنارش بذارید (اگه سرد شد که خیلی نمیشه میتونید گرمش کنید داخل مایکروفر )
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #زیرلیوانی خاص رزینی
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینطوری تیشرت تا بزن😍
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایـده #نقاشی 🎈
با دایره ها نقاشی حرفه ای و خوشگل بکشید😍👌
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهدیگ_مجلسی 🧇 😋😍
🛑به ۵۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان آب ولرم و یک ق غ روغن مایع اضافه و یک ساعت خیس بخوره. (اینکار برای اینه که مغز تخمه نسوزه و به قابلمه نچسبه.)
برنج رو کمی دون تر از همیشه آبکش کنید.
به یک سوم برنج مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه و به آرومی مخلوط کنید تا برنج ها خرد نشه.
کف قابلمه رو با روغن و دو ق غ زعفران چرب کنید.
برای طرح وسط برنج یه ظرف آب بذارید (برای اینکه موقع ریختن برنج تکون نخوره)
دور تا دور قالبو برنج زعفرانی بریزید و صاف کنید.
جای خالی ظرفو با مغز تخمه پر کنید.
مابقی برنج سفید اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف بشه. روی گاز با شعله ی خیلی کم بذارید تا دم بکشه.توی ظرف برگردونید.
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزتون پر از برکت💚
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش صبحانه جذاب😋😍
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهدیگ_مجلسی 🧇 😋😍
🛑به ۵۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان آب ولرم و یک ق غ روغن مایع اضافه و یک ساعت خیس بخوره. (اینکار برای اینه که مغز تخمه نسوزه و به قابلمه نچسبه.)
برنج رو کمی دون تر از همیشه آبکش کنید.
به یک سوم برنج مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه و به آرومی مخلوط کنید تا برنج ها خرد نشه.
کف قابلمه رو با روغن و دو ق غ زعفران چرب کنید.
برای طرح وسط برنج یه ظرف آب بذارید (برای اینکه موقع ریختن برنج تکون نخوره)
دور تا دور قالبو برنج زعفرانی بریزید و صاف کنید.
جای خالی ظرفو با مغز تخمه پر کنید.
مابقی برنج سفید اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف بشه. روی گاز با شعله ی خیلی کم بذارید تا دم بکشه.توی ظرف برگردونید.
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ گوشت قلقلی با پنیر و سس گوجه و جعفری 😍😋
سس گوجه جعفری:
۷-۸ عدد گوجه رو پوره یا رنده کنید و با نمک و روغن بذارید رو حرارت کم تا بپزه (۴۰ دقیقه) دو دقیقه آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و تمام.
گوشت قلقلی:
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
نمک و فلفل سیاه
یک عدد پیاز رنده شده (کوچک باشه)
یک قاشق چایخوری تخم گشنیز یا پودر سیر (این ادویه اختیاری هست)
خوب ورز بدید، مثل من گوشت قلقلی درست کنید و سرخ کنید.
هر چند ثانیه اونهارو بچرخوید و در آخر یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه! حرارت رو کم کنید پنیر ورقهای (پیتزا، موزارلا یا پارمسان) بذارید و یک دقیقه در ماهیتابه رو ببندید.
همه چیز آماده هست. مثل من ساندویچهارو درست کنید و نوش جون کنید
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
17.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_بریان😍😋
بریم با همیه مرغ بریون مجلسی و شیک درست کنیم
موادی که برای مزه دار کردنش نیاز داری:
زعفران
پیاز
فلفل دلمه
نمک
فلفل قرمز
لیمو ترش
.
مواد دلمه : برنج آبکش شده، لپه نیم پز ، سبزی معطر ، رب، نمک و فلفل سیاه (من از گوشت چرخ کرده استفاده نکردم )
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭