#سالاد_انار
البته ساندویچ مرغم هم کنارشه، که مطمئنا بلدید، ولی برای عزیزانی که تازه شروع به آشپزی کردن میگم، ابتدا مرغ رو با ادویه و نمک پختم، و ریش کردم بعد ماهیتابه رو روغن ریختم و زردچوبه توی روغن ریختم کمی که داغ شد مرغ های ریش شده رو بهش اضافه کردم و سرخ کردم، خب حالاد سالاد خوشرنگ ما، کلم بنفش رو بعد از تمیز کردن رنده درشت کردم و انار دون شده رو بهش اضافه کردم، یدوه پیاز قرمز رو هم خلال کردم بهش نمک، آویشن زدم و با سس مایونز و یا سس سالاد فرانسوی مخلوط کردم
پ. ن. پیاز، گوجه، جعفری رو با هم خرد کنيد و با ساندویچ مرغ نوش جان کنید
@banooye_nemoone❤️
#ترفند_خیاطی ✂️
✂️اگر چرخ خیاطی تان کار نمی کند:
قبل از این که آن را به تعمیرگاه ببرید، تسمه آن را نگاه کنید.
ممکن است نخ به دور آن پیچیده شده باشد و مانع حرکت تسمه شود. در این صورت با قیچی، نخ ها را از تسمه جدا کنید،وگرنه یک تکه پارچه را زیر چرخ قرار دهید و چرخ کنید.
حالا به پشت و روی پارچه نگاه کنید.
اگر قسمت زیری پارچه خراب بود، عیب از قسمت بالای چرخ یعنی مسیر رد شدن نخ از بالا تا سوزن است و اگر قسمت بالای پارچه خراب باشد، عیب از قسمت های پایینی چرخ است.
@banooye_nemoone❤️
🗒 چهارشنبه↯
✨ ۱۲ دی ۱۳۹۷
✨ ۲۵ ربیع الثانی ۱۴۴۰
📿ذڪر روز:《 یاحی یاقیوم 》
☘امروزت را زندگی کن
🍃فردا را فکر نکن،
☘شادی امروزت را از دست نده!
🍃آنقدر بخند که آسمان دلت،
☘از ستاره🌟 بارور شود.
☀️ صبح زیباتون بخیر☀️
@banooye_nemoone❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین خلاقانه و #شیک با اعداد برای هدیه و دیزاین #تولد 😍👌
عالیه حتما ببینید ✅🌺
@banooye_nemoon❤️
#ترفند_کدبانو_شدن 👩🍳
خشک کردن گوجه✅
استفاده از گوجه های گوشت دار ،سفت که درصد آب آن نسبت به سایر انواع آن کمتر است برای خشک کردن انتخاب مناسب تری است.
پس از ورقهای کردن گوجه ها آنها را در سینی بچینید و دو تا سه روز در مقابل آفتاب قرار دهید تا خشک شوند.
خشک شده آنها را میتوان به همراه سیر له شده نگهداری کنید و یا در مایکروویو با دمای صد و پنجاه درجه سانتی گراد به مدت چهل تا شصت دقیقه قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
@banooye_nemoone❤️
#ترفند_کدبانو_شدن 👩🍳
انواع ادویه مخصوص هر غذایی را بشناسید✅
🔹ادویه ماست و خیار:فلفل سیاه، نعناخشک، ریحان، مرزه،ترخون خشک و پودر گل سرخ
🔹ادویه فلافل:زیره سبز، کاری، زنجبیل، فلفل قرمز، گشنیز و شنبلیله
🔹ادویه کوکوسبزی:پودر گل محمدی، کاری، دارچین، فلفل سیاه
🔹ادویه هویج پلو،کلم پلو و لوبیا پلو: ادویه پلویی و مقداری دارچین.
🔹ادویه مرغ و ماهی:بهترین ادویه زعفران،زنجبیل،برگ بو و پودر سیر است.
🔹ادویه کباب تابه ای:فلفل سیاه،پودر لیمو عمانی،زردچوبه و سماق
🔹ادویه گوشت:جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه
🔹ادویه سوپ:پودر اویشن و یک یا دو عدد برگ بو
🔹ادویه قیمه پلو: دارچین،زیره سبز، پودر گل محمدی
@banooye_nemoone❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام امشب
#خورش_دال_عدس 🍲
#نوش_جان
@banooye_nemoone❤️
❄️✨❄️✨❄️✨❄️✨❄️✨❄️✨❄️
🍅#رب_گوجه_ممنوع
🍅↫به جای رب گوجه فرنگی از⤵️
✔️رب به
✔️رب آلو
✔️ ربهل
✔️زعفران
✔️ رب انار
✔️رب سیب
✔️ ربازگیل
✔️رب غوره
✔️ ربزرشک
✔️ رب زردآلو
✔️ رب نارنج
✔️ رب گوجه درختی (گوجه سبز یا آلوچه)
و مانند آنها استفاده کنید.
🔆↫ تا سالم باشید و طعم واقعی غذا را تجربه کنید همچنین طعم غذا خیلی خوشمزه تر هم میشود.این رب فرنگستان وارداتی بیهوده و مضر را دور بریزید .
📚#استاد_تبریزیان
@banooye_nemoone❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه ی کارهای جالبی که با نمک میشه انجام داد و نمیدونستید😍😊👌
حتما ببینید✅
@banooye_nemoone❤️
#نگهداری_کره_محلی
ابتدا کره رو توی دمای محیط میذاریم تا نرم بشه . (ذوب نکنید بهیچ وجه)
بعد مقداری داخل کیسه فریزر میریزیم و با دست یا با وردنه صافش میکنیم به ضخامت نیم سانت. در پلاستیک رو بسمت زیر تا میکنیم.بعد با چاقوی بزرگ یا خط کش روش فشار میدیم تا به 9 یا 12 تا تیکه مساوی تقسیم بشه و جای خط چاقو روش بمونه.بعد همون حالتی داخل فریزر نگهداری میکنیم به مدت چند ماه می مونه. و سفت سفت میشه. و موقع استفاده به راحتی از روی خط ها جدا میشه و تیکه میشه. داخل بشقاب میذاریم و یک ربع بمونه تا از حالت سفتی دربیاد و قابل خوردن بشه
@banooye_nemoone❤️