eitaa logo
ایده های بانوی خَلّاق💕
50.6هزار دنبال‌کننده
27.6هزار عکس
54.7هزار ویدیو
82 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
چطوری انار سالم و رسیده انتخاب کنیم؟ 🤔 🔸شکل ؛ انارهای رسیده، گرد و شبیه توپ نیستند، به دنبال انارهایی باشید که کج و معوج هستند و خیلی صاف و یکدست دیده نمیشوند. 🔸رنگ پوست انار ؛ انار، رنگ های متنوعی دارد، از قرمز روشن گرفته تا سیاه. برای رسیده بودن، رنگ پوست آن چندان اهمیت ندارد، بلکه نرمی و چرم گونه بودن پوست است که نشان میدهد این میوه رسیده است 🔸وزن ؛ انار را در دست بگیرید. اگر سنگین تر از اندازه اش به نظر برسد، به این مفهوم است که دانه های آن مملو از آب بوده وکاملا رسیده هستند . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
اگر روزانه ۲۰ دقیقه پاهای خود را بالا ببرید چه اتفاقی در بدنتان می‌افتد !؟🤔(☝🏻) + در هر سن و با هر جنسیتی که هستید، این تمرین‌ها را روزی ۱ بار انجام دهید. روزانه به مدت ۲۰ دقیقه پاهای خود را به دیوار تکیه دهید و بالا ببرید و نگهدارید، چند روز این تمرین را تکرار کنید تا از تاثیرات خارق‌العاده و جادویی آن بر بدن شگفت زده شوید. چسباندن پاهابه دیوار باعث بهبود تنفس وریه میشود و همچنین استرس و خستگی رانیز ازبین می برد وفشار خون را کنترل می کند 🍎🍃🍏🍃🍎 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
᭄🏡 با این ترکیب هر نوع جرم، رسوب، اهک از بین ببر ❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉ . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
᭄🏡 دقیقترین ترفند تشخیص موز ِخوش طعم و شیرین ساقه ی موز هستش🍌 اگه ساقه ی موز کـ.وتاه باشه، شیرین و خوش طعمه و اگه ساقه ش بلند باشه شیرینی و مزه ی کمی داره ✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻ . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ با لباس مشکی اینجوری سایه بزن ✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻ . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
᭄🏡 اگه کاپشن یا پافر پُفکیت کثیف شده، دیگه لازم نیست بشوریش، دستمال مرطوب رو به میسلارواتر( پاک کننده آرایش) آغشته کن و کاپشن یا پافرت رو باهاش تمیز کن، به همین آسونی🧥👌🏻💯 ❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉ . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوی تزیینی مراورید متری. توپ یونولیتی نوار تزیینی. فوم اکلیلی همه رو از لوازم خرازی میشه تهیه کرد 🌺🌺🌺😍 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عسلی 🍎🍃🍏🍃🍎 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
شیر 3 لیوان(750 سی سی) پرچرب یا کم چرب بودن شیر مهم نیست شکر 3/4 لیوان شکر را با عسل نمیتوان جایگزین کرد کره 40 گرم وانیل مقداری(به دلخواه) . ابتدا شکر و شیر را در قابلمه یا تابه بزرگ نچسب بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. حتما حتما دقت کنید در طی فرآیند تهیه شیر عسلی به هیچ عنوان شیر نباید بجوشد وگرنه شیرعسلی ته گرفته یا شکرک میزند. حتما هر 5 دقیقه یکبار مخلوط شیر و شکر را هم بزنید تا ته نگیرد. چون حرارت ملایم است مرحله تبخیر و غلیظ شدن شیر طولانی میشود. برای این حجم شیر ممکن است حدود 3 ساعت زمان لازم باشد. وقتی حجم شیر تقریبا نصف شد و شیر کاملا غلیظ شد،کره را اضافه و هم بزنید تا کره کاملا ذوب و یکدست شود. حرارت را خاموش و در صورت تمایل کمی وانیل به شیر عسلی اضافه کنید. غلظت شیر عسلی بعد از سرد شدن بیشتر شده و شیر عسلی سفت تر و غلیظ تر میشود. با این مواد حدود 1 و نیم لیوان شیر عسلی خواهید داشت. اینکه چقدر شیرعسلی را سفت یا رقیق بردارید به سلیقه شما بستگی داره. شیر عسلی غلیظ به مدت 1 تا 2 ماه در ظرف دربسته در یخچال قابل نگهداری است اگر هر 5 دقیقه شیر را هم نزنید شکرک میزند در اینصورت به هیچ عنوان دور شیر را هم نزنید تا شکرک وارد شیر عسلی نشود. اگر شیر ته گرفت به هیچ عنوان از کف هم نزنید و ظرف شیر را تعویض کنید. اگر مقداری از شیر ته گرفته وارد مواد شد حتما شیر عسلی را صاف کنید. 🍎🍃🍏🍃🍎 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍓 مواد لازم: خامه زده شده سرد 2 پیمانه شیر عسلی 400 گرم اسانس وانیل 3/4 قاشق چایخوری توت فرنگی 1/2 کیلوگرم شکر 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1- توت فرنگی ها را تمیز و خرد کنید. داخل میکسر یا غذاساز پوره کنید. 2- پوره توت فرنگی و شکر رو چند دقیقه بجوشونید تا شروع به غلیظ شدن کنه. سپس در یخچال بذارید تا خنک بشه. 3- خامه و شیر عسلی رو با همزن بزنید. سس توت فرنگی رو بهش اضافه کنید و خوب زیر و رو کنید. 8 ساعت در فریزر بذارید تا بستنی آماده سرو بشه. 🍎🍃🍏🍃🍎 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین زیبای 🍎🍃🍏🍃🍎 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭