🔴 برنامه زنده #ثریا | درس و عبرتهای قیام عاشورا برای امروز جامعه اسلامی
🔺چگونه جامعه ی بیآرمان، قتلگاه ولایت و عدالت میشود؟
🔹از جامعه نبوی و حکومت علوی تا حادثه کربلا؛ چه بر سر جامعه اسلامی آمد؟
🔹ساختارهای تبعیضآمیز، بیعدالتی و سکوت خواص، چگونه جامعه اسلامی را مسخ و منحرف میکند؟
🔹با مروری بر هشدارهای سیدالشهدا در #خطبه_منا دو سال قبل از واقعه عاشورا و درسهای آن برای امروز
🔻با حضور:
🔹 حجتالاسلام حمزه وطنفدا
▫️پژوهشگر موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔹 حجتالاسلام رضا افشار
▫️پژوهشگر انقلاب اسلامی
🕰 امشب؛ یکشنبه ۸ مردادماه | ساعت ۲۳:۱۵
📺 شبکه یک سیما
@sorayatv
#بانوی_آب
#سبک_زندگی_اسلامی
°•🦋•° بانوی موفق؛ مادری دارای ماموریت به وسعت تحقق تمدن اسلامی
🌼 برای مشاوره خانوادگی به صورت مجازی و حضوری در موسسه عالی رفیعه:
@Z_moshaver66
☘ مشاوره پوست و زیبایی
@baryaripoor
🌸 مشاوره فعالیتهای فرهنگی شبکه بانوان:
@mahjobm
🌼 احکام شرعی بانوان:
@ahkamesharie
🌸 پاسخگویی سوالات اعتقادی:
@tzahedi
به #بانوی_آب 💧بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
https://ble.ir/banooyeab
نقش همراه در زندگی
👩🏻👨🏻زن و شوهر در زندگی مشترک باید همراه هم باشند. هیچ یک از آنها معصوم نیستند و هرکدام ممکن است در زندگی، رفتارهای بعضاً نادرستی داشته باشند. در چنین شرایطی بهتر است اخلاق و رفتار بد همسرمان را یک بیماری تصور کنیم که برای اصلاح و مدیریت آن، نیاز به همراهی با اوست. کافی است نگاهمان به او مانند نگاه به یک فرد بیماری باشد که نیاز به کمک و همراه دارد؛ نه بیماری که به حال خود رها شود!
📌 شفقت، مهربانی، صبوری، توجه به حساسیتها، تشخیص نیازهای به موقع، نیّت خالص و خیرخواهی، از ملزومات و ویژگیهای همراه یک مریض است که البته درکنار آن مراجعه به مشاور حاذق نیز کمک فراوانی به استحکام زندگی میکند.
🦋 به #بانوی_آب بپیوندید:
https://eitaa.com/banooyeab
تاکید امام برجمعیت 200 میلیونی ایران ۴۵ سال قبل:
«مسلمین یک میلیارد تقریباً جمعیتند. الآن یک میلیارد جمعیت دنیا را تشکیل میدهند. با دارا بودن همه چیز؛ ممالک غنی وسیع. و مملکت ایران ۳۵ میلیون حالا میگویند جمعیت دارد. وسعتش آنقدر است که برای صد و پنجاه میلیون تا دویست میلیون جمعیت کافی است. یعنی اگر دویست میلیون جمعیت داشته باشد، در ایران به رفاه زندگی میکنند. و همین طور ممالک دیگر وسیعند. عراق وسیع است و جمعیت کمی دارد. چه وقت میخواهند این حکومتها بیدار بشوند و دست از اغراضشان بردارند؟ و چه وقت میخواهند مسلمین توجه بکنند به اینکه مصالحشان چه است و دردشان چه است؟ و چه وقت باید دوا کنند این درد را؟»
موضوع جلسه: توطئه بر ضد اسلام و روحانیت، ۱۳۵۸/۰۲/۳۰، قم
حضار: نمایندگان مردم بحرین و پاکستان
https://farsi.khamenei.ir/sahifeh-content?id=14519
🔲جهت دریافت اطلاعات، اخبار و محتواهای جمعیتی به کانال جهاد تبیین #جمعیت بپیوندید:
http://eitaa.com/jamiyat
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ شاید براتون سوال باشه چرا همیشه کشفیات مواد مخدر در آمریکا رو پوشش خبری دادیم!
🔻ماده مخدر فنتانیل آمریکا را نابود کرده است.
از بعد جنبش زن، هرزگی، آزادی افزایش حجم مصرف مواد مخدر و سیگاری شدن دخترها و زنان را شاهدیم،
چرا؟😔
🔴 #نیمه_پنهان_غرب
🦋 به #بانوی_آب بپیوندید:
https://eitaa.com/banooyeab
💠 وقتی بعد از واکنش های متعدد، طاقچه بیانیه پر از فخر و غرور داد و اصرار بر عدم عذرخواهی نمود، جواب مناسب این تبختر، اقتدار هست. مصداق مهربانی با مردم، قاطعیت در مواجهه با خطاهای مجموعه های وابسته به بودجه دولتی و سرشاخه های فرهنگ سازی است.
✍خانم سارا طالبی
📲آدرس ما در ویراستی
🦋 به #بانوی_آب بپیوندید:
https://eitaa.com/banooyeab
در باب لایحه حجاب، کنار زحمات بسیار مجلس،
🔹فراگیر کردن و همه گانی کردن روال تصویب قانونی که مباحث تخصصی را در بردارد به مصلحت نبود،لذا ادامه مطالبات و اصلاحات را هم دائما در فضای عموم منتشر کردن، علیرغم آنکه حضرت آقا اولویت امسال را اقتصاد اعلام کردند، مشکوک می نماید.
🔹 بزرگواران نگرانی دارند که تخلف انگاری، با مبنای شرعی، منجر می شود درصد زیادی از زنان حکم متخلف یابند،
در حالیکه قانون معیار و شاغول است و اساسا اگر حجاب مبنایش را از شرع نگرفته باشد، چرا باید مواجهه قانونی در برابر آن قرار بگیرد؟
بله در اعمال قانون، حد تعذیر را از متخلف ترین مصادیق آغاز باید نمود اما اینکه بالفرض اگر دزدی بیشتری در جامعه رخ داد، برخی مصادیق تعرض به اموال مردم را توسط مجرمان، از دایره دزدی حذف کنیم، یعنی معیار و شاغول را تغییر داده ایم و این منطقی نیست.
🔹بررسی های میدانی هم شاهد همراهی مردم با تذکر مودبانه و مواجهه با بی عفتی است، اگر قانون را درباره صرف کشف حجاب محدود کنیم، بسیاری از مصادیق بی حیایی را ولو با یک پوشش حداقلی روی سر،تایید کرده ایم و عملا به بی اهمیتی حیا و عفاف، و اکتفا به یک پوشش نمایشی دامن زده ایم.
🦋 به #بانوی_آب بپیوندید:
https://eitaa.com/banooyeab
مسئله «طاقچه»
(یادداشتی از دکتر سیدمحمد کاظمی)
طاقچه به عنوان یک مسئله امروز در فضای فکری و رسانه ای کشور خودنمایی می کند؟ اول باید پرسید مسئله چیست؟ دوم؛ آیا با ابزارهایی همچون قانون و محدودیتهای موجود می توان با این پدیده برخورد کرد؟
🔘 مسئله چیست؟
➖مسئله این است که امروز با پدیده شرکتهایی مواجه هستیم که در حال بزرگتر شدن از دولت ها و حاکمیت ها هستند و این تازه اول مسیر است. شرکتهایی که هرمی هستند و بدون آنکه تولید واقعی داشته باشند، صرفا با دلالی و ویترین سازی به سرمایه های بالایی می رسند. از این رو آنها صرفا خدماتی هستند و در اقتصاد خدماتی و دلالی هم رشد آنها تصاعدی خواهد بود.
➖افراد در این شرکتها بدون آنکه نیاز به تخصص خاصی در حوزه حرفه ای و کارمندی داشته باشند، صرفا با یادگیری برنامه نویسی می توانند وارد چرخه فعالیت شوند، از این رو افراد از چرخه آموزش و پرورش و آموزش عالی خارج می شوند (البته بدین معنا نیست که افراد فاقد تحصیلات هستند بلکه منظور این است که تحصیلات دانشگاهی در فرع مسیر قرار می گیرد و دیگر اصالت ندارد)، از این رو نه تربیت به شکل سنتی صورت می گیرد و نه حرفه ای تربیت می شوند. این افراد که گاها از گروههای سنی خاصی وارد این نوع فضاها میشوند تا گروههای جوانی که شما همه در تصاویر می بینیند، خود را محدود به هیچ قیدی نمی دانند و با سرمایه های بادآورده، خود را وارد چرخه ای از سرمایه می دانند که می توانند با نظام بالاتر خود یعنی دولت ها رقابت کنند و یا وارد تعارض شوند.
🔘نحوه مواجهه کدام است؟
در اینجا برخورد به شکل سنتی دیگر جوابگوی تقابل با چنین شرکتهایی نیست. بلکه باید اهرمهای قویتری از سوی دولتها اعمال شود تا این شرکتها در راستای اهداف ملی و نظام سیاسی آن کشورها عمل کنند. اول آنکه نظام استخدامی این شرکتها باید نظام مند شود و افراد از لحاظ حرفه ای برای حضور در این شرکتها مقدماتی را بیش از شرایط کنونی بگذرانند. دوم آنکه چرخه مالی این شرکتها باید به تولید ختم شود و شرکتهایی که صرفا خدماتی هستند باید محدود شوند تا این نوع شرکتها نتوانند اصالت پیدا کنند. سوم آنکه این شرکتها نباید سهام دار خصوصی داشته باشند بلکه باید سهام آنها به شکل بورسی در اختیار عموم قرار گیرد، چرا که مالکیت این شرکتها بدلیل آنکه واقعا مولد نیستند و بیشتر استفاده کننده از بسترهای موجود هستند نباید در اختیار افراد خاص قرار گیرند. تنها شرکتهایی که مولد هستند و به تولید متفاوتی رسیده اند و یا توانسته اند به صنعتی برسند که قابل عرصه در بازار جهانی است می توانند سهام دار خصوصی داشته باشند و یا آنکه مورد حمایت دولت قرار گیرند. در یک کلام نباید شرکتهای خدماتی در این نوع بازار اصل قرار گیرند چرا که پولهای بادآورده و نبود رویه های اصیل در راستای تعهد به جامعه، نظام و کشور عامل نوعی تلقی استقلال کاذب و سرپیچی از تمام نظام های هنجاری و قانونی و سیاسی کشور می شود.
@Habibollah_Babai