هدایت شده از قرار حلم و حیا
کانال خبرگزاری فارس:
خواهر «مسیح علینژاد»:حتی اگر پاره تنمان بر خط قرمزها پا بگذارد در برابرش می ایستیم
خواهر مسیح علینژاد خطاب به مقام معظم رهبری:
🔹نوه ارشد یک مرد انقلابی و غیرتمند از شمال کشور هستم؛ خانواده من محکم و استوار در امتداد راه شهیدان ایستاده اند.
🔹ما پیرو دین و مذهبی هستیم که امام حاضرمان(عج) الگوی خود را حضرت زهرا(س) می داند.
🔹چنانچه هرکسی حتی جگرگوشه یمان، حتی پاره تنمان، قدم و قلمی بر خط قرمزهای مردم مسلمان ایران بگذارد، ما هم همانند شما مردم در برابرش ایستاده ایم و تا آخر می ایستیم.
🔹عرض شرمندگی آقا، عرض خضوع آقا، ما آنچه باید انجام دهیم انجام می دهیم. ما هم جان ناقابلی داریم که در دست گرفته و در راه انقلاب فدا خواهیم کرد برای ما دعا کن.
🔹عرض شرمساری به زنان باحجاب و مردان غیور سرزمینم دارم.
🔹کسی چه می داند معنای این خواهرانه ها را؟ چگونه کسانی در کنار ما فریاد دلسوزی سر می دهند و می گویند برقص تا برقصیم! مردم ما سالهاست رقص چمران گونه میانه میدان دارند! پس بتاز تا بتازیم!
fna.ir/bn9oha
@Farsna
به لطف خدا پنجشنبه جشن کرامت بانوی ایرانی
در سبزه میدان برگزار شد.
@banooyeab
#بانوی_آب
هدایت شده از بانو درخشان
از اول تکلیف و حتی قبل از اون، عاشق حجاب بود. سنش کم بود، ولی خیلی خوب رو میگرفت و چادرش رو با اشتیاق زیاد سر میکرد. به دخترایی که به حجابشون اهمیت نمیدادن با مهربونی تذکر میداد و میگفت: «حجاب، سلاح زن در برابر شیطونه».
🌹شهیده فرح سیاحی🌹
@banooyeab
به نظرتون تجمع چادریها روز حجاب، چه فایده ای داره، یا چه نقدی داره😐😐😐😐 لطفا به ما نظراتتون را بفرستید، جایگزین مفیدترش چیست?
@mahjobm
@banooyeab
هدایت شده از دانشگاه حجاب
#ویژهنامه
#ولادت
#روز_دختر
🌸 دخترها یک ویژگی دارند؛
یک ویژگی دوست داشتنی ❤️
آنها دوست دارند بالاتر باشند
برتر باشند
به چشم بیایند
روی قلهای باشند که دیگران در آرزوی آن قله باشند و نتوانند به آنها برسند. دخترها ناز هستند
و ناز دارند.
این ویژگی میتواند دو وضعیت به خود بگیرد:
یا آنها را اهل تَبَرُّج میکند
یا اهل کرامت
تبرج یعنی اینکه دختر تلاش کند خود را زیبا کند تا به چشم بیاید.
تبرج یعنی آن ناز داشتن زنانه در سطح دنیایی و مادی...
🌸 در مقابلش کرامت است.
صفتی که دختر موسی بن جعفر را به آن میشناسیم؛ کریمه.
کرامت این است که خودِ حقیقی و واقعی شخص، نه خودِ حیوانی و مادیاش احساس بزرگی نماید.
برای درک این تفاوت فرض کنید یک گناه پیش روی شما قرار بگیرد؛
وقتی گناه را انجام میدهید هم احساس لذت میکنید و هم احساس ذلت و سرافکندگیِ وجدانی.
اما وقتی که آن گناه را ترک میکنید هرچند لذت نمیبرید ولی یک احساس شیرین پیروزی در وجود خود مییابید. این احساس پیروزی و سربلندیِ درونی همان کرامت است.
🌸 دختران برای دستیابی به چنین خصلت انسانی آمادهترند و به سرعت بیشتری میتوانند به چنین جایگاهی دست پیدا کنند.
تبرج اما به ظاهر سروَری و سربلندی است در واقع بردگی است.
زن تلاش میکند خود را به چشم مردم بیاورد در حالیکه در خود احساس ذلت میکند؛ او توجه ندارد که دیگران دارند با چشمهایشان از او لذت میبرند و در واقع برده لذتهای مردان شده است.
🎓 دانشگاه حجاب 🎓
🌺 eitaa.com/joinchat/1938161666Cd17b99a872 🌺
هدایت شده از خانم طالبی
دخترم...
شاخه ای از یاس
همچو الماس
وخدا با گل احساس
نظر کرده به من
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
روز دختر مبارک
پارک بهاران
به ما بپیوندید
@banooyeab
سلام
یادتونه زمان جنگ، چقدر دخترای قوی داشتیم، کتاب من زنده ام، دا و راز درخت کاج را خوندید?
الان دخترای ما چقدر اعتماد به نفس دارند?
چقدر معتقدند، می تونن احساسات خانواده را برای تحقق اهداف الهی، تهییج کنند?
چقدر یه دختر 16 - 17 ساله مثل زمان جنگ داریم? فکر کنم کم نداریم، فقط باید با هم همگراتر بشن. چطوری? بهش فکر کردید?
@banooyeab
بعضی ها میگن شوهر بر زن ولایت داره، قرآن اما تعبیر جالبتری داره، قرآن می فرماید، مرد، قوام زن هست، قوام بودن زن، یعنی تکیه گاه بودن.
خدا رحمت کنه، اقای حائری، امام جمعه شهر شیراز، می فرمودند، قوام، چوبی هست که زیر شاخه های سنگین درختان میزنند، که بابت میوه هاشون، شکسته نشن.
اگر خانمهای مااین مطلب عمیق را درک کنند، حتی اگر همسرشون قوام نبود، می تونن، بهش بگن، به چی نیاز دارن😉😉😉😉
@banooyeab
فکر کردن خیلی خوبه
اما گاهی همفکری هم خیلی لازمه😊😊😊
اگر نیاز به مشاوره دارید، با ما تماس بگیرید🌺🌺🌺
@banooyeab
@k_ghahremany
#شاخه_های_حیا
#حیا_چیست ❓
✅بخش اول
آیت الله قرهی حفظه الله:
برای آنکه بدانیم #حیا_چیست ؟ بیان کردند که حیا شاخههایی دارد. روایتی زیبا در این زمینه آمده است. پیغمبراکرم، محمّد مصطفی(ص) فرمودند حیا شاخه هایی دارد و شعبه شعبه میشود:
1⃣ نرم خویی:
اوّل شاخه آن، نرمش است، «اللِّینُ»، اتّفاقاً انسانهای با حیا خیلی نرمخو هستند. آن بیحیاست که دریده است و تا حرفی به او زده میشود و میگوید: به توچه؟! تو چه کار داری؟! خودمان میدانیم! و ... . وقتی انسان با حیا شد، یکی ازخصایص او این است که اتّفاقاً نرمخو میشود. لذا وقتی با حیا باشد، سرش را بالا نمیآورد. وقتی کسی فحش دهد، اصلاً خجالت میکشد و نمیآید دو تا هم روی آن بگذارد و بگوید. انسان با حیا خشن نمیشود، غضب ندارد.
ببینید پیامبر چقدر زیبا بیان میکنند، من این را با تحقیق و تفحّص بیان میکنم، نه از باب تعصّب کور. تعصّب به جا خوب است، امّا تعصّب کور فایده ندارد. امّا من اینها را در انجیل،تورات و ... تحقیق کردم، نداریم اینطور به زیبایی تبیین کرده باشند. چقدر دین قشنگی داریم. حالا این که امثال من بیچاره عمل نمیکنند، اشکال از ماست، نه از دین. امّا نسخه را ببینید که چقدر قشنگ بیان میشود.
میفرماید: انسان با حیا اتّفاقاً نرمخوست و بیحیاست که دریده میشود، خشن است و هر چه دلش میخواهد می گوید.
#ادامه_دارد...
بانوی آب 👇
http://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
مادری،
واژه ای پرمعنی، پر تکاپو و کمی سخت،
مادر بودن، همیشه به معنای والد بودن نیست،
مادر کسی هست که امید را به رگهای تشنه محبتی جاری کند،
امید را به دل ناامیدی بتاباند.
@banooyeab
مادر امروز، در تربیت فرزندان خود، موانع بسیاری را در خارج از توان مدیریت خود حس می کند😐😐، اما مشکل این هست که این مادران در سنینی که دیگر خیلی دیر شده تصمیم به تغییر فرزند و روش تربیت خود می گیرند، اگر فرزندی دارید که متناسب با بقیه خانواده، تقیدات کافی را ندارد، علت های متعددی را باید بررسی کنید، از زمان بارداری، معاشرتهای خانوادگی، تربیت هفت سال اول، ....
اگر فرزندان ما در محیطهای با هویت دینی، بزرگ شوند، بخش زیادی از مسائل تربیتی آنها، جهت الهی می گیرد😊😊😊😊. در کنار ضعف برنامه های تربیتی مسجد و مدرسه، رسانه در حال حاضر، رقیب بلامنازع تربیت فرزندان گردیده است، چقدر از زمان فرزندان ما صرف مصرف برنامه رسانه هایی مانند تلویزیون و تب لت می شود?
@banooyeab
@mahjobm
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#شاخه_های_حیا
#حیا_چیست❓
✅بخش دوم
در قسمت قبل براساس روایتی از رسول اکرم صلی الله اولین شاخه ی حیا را «نرم خویی» بیان کردیم،
دیگر شاخه های حیا در بیان «آیت الله قرهی حفظه الله» :
2⃣رأفت
«وَ الرَّأْفَةُ» رأفت دارد، نسبت به مردم خیلی مهربان است. رأفت انسان باحیا، زیاداست. یوسف نبی و امثال اینها رأفت دارند، با خلق مهربان هستند، یا پیامبر عظیمالشّأن ما، رئوفترین به مردم بودند، امّا از آن طرف باحیاترین هم بودند.
حتی دارد که پیامبر از جایی رد میشدند و دیدند کسی تنهاست و لخت مادرزاد نشسته، حضرت فرمودند: آن کسی که در خلوت هم حیا نداشته باشد، در جمع هم بیحیا خواهد شد. لذا انسان باید در خلوت هم حیا داشته باشد.
اتّفاقاً اینها مهربان میشوند و مهربان به خلق هم هستند.
3⃣مراقبت در سرّ و علن
لذا فرمودند: سومین شعبه حیا این است: «وَ الْمُرَاقَبَةُ لِلَّهِ فِی السِّرِّ وَالْعَلَانِیَةِ» نسبت به اوامر و نواهی الهی در خفا و آشکار مراقب باشد. میخواهی بیحیا نباشی، اتّفاقاً ابتدا مهم این است که در خفا، مراقب باشی و بعد در آشکار. لذا در تنهاییات هم بیحیا نباش، یعنی چه؟ خیلی مواظب باشد، مراقب باشد، چه در نشستن، چه برخاستن و ... . در تنهایی نعوذبالله چیزهایی نبیند. اگر حیا را در تنهایی رعایت کردی، در علن صددرصد بیشتر است. کسی که در سرّ و خفایش، باحیاست، مگر میشود که در علن، با حیا نباشد؟! وقتی کسی که در سرّ و خفای خود حیا دارد، صددرصد در علن هم حیا دارد. چقدر زیباست.
#ادامه_دارد...
بانوی آب👇
http://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
ضابطِ قوه قضائیه بود. اتاق زندانیا رو جارو میزد. باهاشون خیلی مهربون بود. اینطور نبود که چون مجرم هستن باهاشون بد رفتاری کنه همیشه براشون از خدا و توبه و انجام کارای خوب حرف میزد. همیشه به ما میگفت: «اینا مهمونای ما هستن همونطور که هیچ وقت با مهمون، بداخلاقی نمیکنیم، باید همیشه با اینا مهربون باشیم؛ بلکه با دیدن رفتار ما به فکر اصلاح خودشون بیفتن و بنده خوبی برای خدا بشن»🌹شهیده رقیه محمودی🌹
تابستون امسال به ما بیش تر خوش میگذره چون با چندتا از دوستان که بچه های تقریبا همسن داریم، قرار گذاشتیم، هر هفته خونه یکی جمع بشیم و هر کدوممون هنرهایی که بلدیم به بچه هامون یاد بدیم.مریم خیاطی بلد بود و به بچه ها خیاطی یاد میاد.من یه کم فیزیک بلد بودم که به پسرها مدار درست کردن و این چیزها یاد دادم.
تجربه ی خوبیه...
راستی گاهی هم توی پارک محل جمع میشیم.☺️
@banooyeab
#شاخه_های_حیا
#حیا_چیست ❓
✅بخش سوم
در بخش قبل براساس روایتی از رسول اکرم صلی الله سه شاخه از حیا را «نرم خویی، رافت، مراقبت در سر و علن» بیان کردیم،
دیگر شاخه های حیا براساس آن روایت در بیان آیت الله قرهی:
4⃣سلامت
«وَ السَّلَامَةُ»، اینها سلامت هستند، اتّفاقاً هم سلامت جسمی و هم سلامت روحی دارند. کسی که حیا دارد، روحش سالم است
برای همین نسبت به دیگران بدبین هم نیست، سوء ظنّ هم ندارد و گرفتار نیست.
حال عدّهای معالأسف تا چیزی میشود به بدترین حالت تعبیر میکنند، البته چنین کسانی معلوم است که خودشان خراب هستند. اولیاء خدا اینگونه نیستند. تا در مغازه وارد میشود و میبیند خانمی دارد میخندد، صاحب مغازه هم میخندد، سریع به بدترین وجه تعبیر میکند، در حالیکه شاید چیزی نبوده و مثلاً شیئی از دستش رها شده و خندهشان گرفته است. ذهن خراب،چون سالم نیست و خودش بیحیاست، زود فکرش هم به سمت بدیها، پلشتیها و زشتیها میرود و اسلام در این مورد فرموده است: «إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ». خود همین گناه میشود. لذا انسان با حیا سالم هم هست، هم سلامت جسمی و هم روحی.
5⃣دوری از بدیها
بعد فرمودند: «وَ اجْتِنَابُ الشَّرِّ»، اجتناب از بدیها. انسان با حیا، شرّ هم ندارد، کسی که بیحیاست، دو تا هم رویش میگذارد و میگوید تا بگوید که من کم نیاوردم. اگر کسی هم به او گیر بدهد، غیر از این، دائم هم اتّفاقاً شرور است.
امّا کسی که حیا دارد، اگر جایی هم بخواهد شرّی به وجود بیاید، از آن دوری میکند. از بدیها بدش میآید. غیر از اسلام کجا میتوانید مطالب به این زیبایی بیابید؟!
#ادامه_دارد...
بانوی آب👇
http://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
بهش گفتم: «چرا یه طور لباس نمیپوشی که در شأن و موقعیت اجتماعیت باشه؟ یه کم بیشتر خرج خودت کن. چرا همش لباسای ساده و ارزون میپوشی؟ تو که وضعت خوبه». گفت: «تو بگو چرا باید یه چیزایی داشته باشم که بعضیا حسرت داشتن اونا رو بخـورن؟ چرا باید زرق و برق دنیا چشمام رو کور کنه؟ دوست دارم مثل بقیه مردم زندگی کنم»
🌹شهیده اعظم شفاهی🌹
@banooyeab