فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اگر مادر هر یک از مفاخر ایران فرزند خود را به قتل میرساند امروز خبری از هویت ما نبود!
📌📌رهبر انقلاب: اینکه من #اصرار میکنم که حتماً بایستی #تکثیر_نسل بشود، خانوادهها باید فرزنددار بشوند -فرزندهای بیشتری- برای این است که👇
🎯فردای این کشور به همین جوانها احتیاج دارد
🎯و جوان و نیروی انسانی چیزی نیست که انسان بتواند #از_خارج وارد کند؛🎯بایستی خود کشور آن را تأمین بکند.۹۷/۱/۱
⚠️در ایران هر ساعت ۴۲ قتل جنین صورت میگیرد!
@banooyeab
@shenakhte_rahbari
❌ مسافر راه خدا نباید برای رسیدن به کشف و کرامت تلاش کند
🔻 سالك حقّ ندارد طالب كشف و كرامات باشد و عملى براى تحقّق آن انجام دهد.
زيرا چنين كسى در راه رضاى محبوب قدم برنمىدارد وخدا را عبادت نكرده، بلكه نَفس خود را معبود خود ساخته و براى برآورده شدن حاجات او گام مىزند؛
گرچه در ظاهر تمام عباداتش را براى خدا انجام دهد.
📌مرحوم علامه آیت الله سید محمدحسین حسینی طهرانی
#زن_انقلابی
#فداکاری
#زن_غربی
#بحران_هویت
زن انقلابی، در عرصه های بحرانی انقلاب همیشه در عرصه حفظ نظام و انقلاب موثر بوده و اثبات کرده برای حفظ ارکان #خانواده، هیچ نیازی به دلسوزی بیگانگان و حمایت نهادهای بین المللی ندارد، آن افرادی که مانع ترویج سبک زندگی انقلابی بین زنان بوده اند،به جای متهم نمودن علت، معلول را علم کرده و برای زندگی زنان شوربختی که در پارادایم غربی، زندگی می کنند، ادعای حمایت می کنند. آنچه زن مسلمان، در آیات قران آموخته، حفظ حریم خانواده در بستر لطافت و زنانگی و تصاحب قلب همسرش هست، اما تبدیل زن به رقیب مرد و ایجاد گفتمان قدرت محور، مانع قرار گرفتن زن در ریل فطری و جایگاه اصلی خویش است. لذا غرب در ادامه تبدیل زن به موجودی در ادامه مرد، ناچار از سرخوردگی خود، برای حفظ این موجود بی هویت، سازمان هایی ایجاد کرده و قوانینی وضع می کند،اما موفق به مهار خشونت خانگی نمی شود،چرا؟
دین اسلام، در عین تاکید بر وظایف حاکمیت در حفظ حریم زن، از گفتمان #مودت و رحمه در خانواده به عنوان مهمترین عامل حفظ زن، استفاده نموده و با تقسیم وظایف در عین برابری در کرامت انسانی، از ایجاد گفتمان #رقابت و خودمحوری، ممانعت می کند.
@banooyeab
#تلنگر
در احوالات بزرگان و عارفان شنیده ایم که چون به طبیعت روند و آیات و نشانه های الهی را ببینند، مجذوب می شوند و شیفته ی آیات حق.
گویی آنها زیبایی طبیعت را با چشم دیگری نظاره گرند.
حال خداوند شمه ای از این نور الهی را از ابتدا در خلقت زن نهاده است. استعدادی که کم و بیش همه ی ما در خلقیات دختر دیده ایم و خداوند این استعداد زیباشناسی و زیبا دوستی را از استعدادهای ذاتی زن قرار داده و قلب او را به نورانیت حق نزدیک تر کرده است.
و تو ای زن باید که این استعداد ذاتی الهی را ارج بنمایی و آن را در جهت مأموریتی که برعهده ات نهاده شده رشد بدهی.
✍ شمشیری
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
#تربیت_فرزند
دوری از کمال گرایی
کامل گرایی افراطی در تربیت، یعنی گرایش به کامل و بینقص بودن کودک، ضررهای جبرانناپذیری به جریان تربیت وارد میکند.
انتظارات والدین از خودشان و کودکشان باید واقعبینانه باشد نه کامل گرایانه.
لذا انتظارات والدین از کودک باید معقول و
ازنظر رشدی بهموقع و
با تعداد مناسب
باشد و به همین جهت والدین باید از کــــامل گرایی و مقایسه کودکشان با دیگری پرهیز کنند چون واقعیت این است که:
◦ همه کودکان اشتباه میکنند.
◦ اکثر اشتباهات عمدی نیست.
مقایسه کودکان، عزتنفسشان را تخریب میکند.
مادر: ببین پسرعمویت چقدر مرتبه، تمام تکالیفش رو بهموقع انجام میده. کاش مثل اون بودی.
پیامد گفتههای این مادر در بالا چیست؟
وقتی مادر به مقایسه کودکش با پسرعموی ایشان میپردازد، این حس را در کودک ایجاد میکند که دیگران بهتر از او هستند (به تمام کودکان و افراد دیگر تعمیم میدهد) و او قادر نیست عملکرد خوبی داشته باشد و یا مطابق انتظارات والدینش زندگی کند.
این احساس برای رشد شخصیت و رشد تحصیلی کودکتان بسیار مضر است و عزتنفس ایشان را تخریب میکند.
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
#بانوی_آب
💧به بانوی آب بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
⁉️میتونی به همسرت رحم کنی؟
قرآن-دربارۀ زن و شوهر- میفرماید: «وَ جَعَلَ بَيْنَكُمْ مَوَدَّةً وَ رَحْمَة» (روم/۲۱)
وقتی میخواهید همسر انتخاب کنید، ببینید چه کسی را دارید انتخاب میکنید؟ این کسی که میخواهید انتخابش کنید، پسفردا باید به او رحم کنید. آیا میتوانی به او رحم کنی یا نه؟ آیا او میتواند به شما رحم کند یا نه؟
خانواده محلّ رحمکردن به همدیگر است. یک زوج یا اعضای یک خانواده، اگر بخواهند مُچ همدیگر را بگیرند، جفتشان بیچاره و بدبخت هستند! هر کسی بیشتر مُچ بگیرد، جایش ته جهنّم است! من خیال شما راحت کنم. جهنّم را گذاشتهاند برای زن و شوهری که با عیبهای هم آشنا شدهاند و حالا هِی مُچ همدیگر را میگیرند.
شما با هم آشنا شدهاید و حالا راحت میتوانید عیبهای همدیگر را بدانید. خُب حالا باید به هم رحم کنید! خدا میفرماید: من بندۀ خودم را دست تو دادم، اما یکوقت مُچ عیبش را نگیری و بعداً عیبش را به رُخش نکشی! مثلاً نگویی: «آره، تو از اولش هم همینجوری بودی...» خانواده محلّ رحم است؛ به هم رحم کنید.
«آقا من نمیخواهم به من ترحّم کنی!» این چرت و پرتها را دور بریزید، تو رو خدا! اعضای یک خانواده یا زن و شوهر باید به هم رحم کنند. این حرفها یعنی چی؟! انگار طرف عقل کلّ است؟ انگار تندیس همۀ فضائل است؟ انگار از دماغ فیل افتاده که میگوید: «نمیخواهم به من رحم کنی!» نه؛ تو مستحقّ رحم هستی.
زن و شوهر عیبهای زیادی از هم میبینند. در روایات هست: اگر کسی عیب دیگری را نگه دارد که یکروزی به سرش بکوبد، از ولایت اهلبیت(ع) خارج میشود (اختصاص/ ص۲۴۷) آنوقت آدم عیب همسرش را به سرش بکوبد؟!
مثلاً شما میبینی یک بندۀ خدا، خانمِ خانهداری است، بچهداری کرده و کلّی فضائل دارد، اما فقط به شوهرش رحم نمیکرده. آنوقت میبینی در آن دنیا با «صدام» محشور شده است! خانم، شما اینجا چه کار میکنی؟ مگر شما چند نفر آدم کشتهای؟ میگوید: چون او رحم نداشت، من هم رحم نداشتم، حالا جفتمان یکجا افتادهایم.
یا مثلاً یک آقایی به خانمش رحم نداشته باشد، با فرعون محشور میشود. آقای فرعون، تو کجا بودی؟ کجا حکومت میکردی؟ کجا طلاها و ثروت دیگران را بالا کشیدی و خوردهای که حالا اینجا پیش فرعون افتادهای؟ میگوید: «نه بابا، من آس و پاس بودم!» خُب پس چرا با فرعون محشور شدی بیچاره؟ میگوید: «چون من به خانمم رحم نمیکردم. فرعون هم رحم نمیکرد و حالا ما یکجا افتادهایم.»
جهنّم را گذاشتهاند برای زن و شوهری که با عیبهای هم آشنا شدهاند و حالا هِی مُچ همدیگر را میگیرند.
#استاد_پناهیان
#خانواده
#همسرانه