جریان سازی فرهنگی
چگونه #جریان_سازی کنیم؟
🔴بخش ششم
#ارث_بری ممنوع
🔹برخی فکر میکنن برای جریان سازی و تأثیر بیشتر بهتره که در چندین مجموعه عضو بشن. در چندین مجموعه مسئولیت بگیرن. لذا تکلیفدان شون درد میگیره و در چندین تشکل و انجمن و مجموعه، مسئولیت میگیرن. ما به این تعدد مسئولیت ها میگیم ارث بری از چندین مجموعه.
🔹یکی از مشکلات و واقعا معضلات کار تشکیلاتی ما بچه های انقلابی اینه که سیم خودمون رو به خیلی جاها وصل کردیم. هر جایی یه نوک میزنیم! تو هر دم و دستگاهی یه مسئولیت میگیریم! تو انجمن دانشگاهمون معاون سیاسی شدیم، تو بسیج مسئول فلان دوره شدیم، تو مسجد محلمون شدیم مسئول یه حلقه؛ توی فلان جمعیت یا حزب یا جبهه سیاسی در شهرمون شدیم مسئول رسانه؛ در فضای مجازی هم در برخی تشکیلات های مجازی هم مسئولیت گرفتیم که فلان موضوع رو پیش ببریم و ... .
🔹گاه می بینید یه آدم رسانه ای، روابط عمومی یه اداره شده، مسئول رسانه یه حزب سیاسی یا یه تشکل فرهنگی شده، خودش یک یا چند رسانه داره، سردبیر یا عضو شورای سردبیر یه رسانه دیگه هم شده و ... .
🔹فرق نمیکنه بین روحانی و غیرروحانی! روحانی دیدم که در چندین مجموعه فرهنگی مسئولیت گرفته، آخرش هیچکدوم رو هم نمیرسید به درستی انجام بده.
🔹تعدد مسئولیت ها مث تعدد مشاغل هست. چند آدم چندشغله سراغ دارید که امروز توی جامعه به عنوان یه آدم #جریان_ساز الگو شده باشه؟ ابوالمسئول بودن برای من بچه حزب اللهی همانقدر بده که ابوالمشاغل بودن برای بزرگان سیاسی!!
🔹من آدمای زیادی طی این چندسال دیدم که اینجوری بودن و بعداز سالها نه مؤثر بودن، نه تأثیرگذار بودن، نه فعال بودن نه ... . حتی برخی شون بریدن! تمرکز خودشون رو از دست دادن و کل بار رو رو زمین گذاشتن!
🔹وقتی آدم سیمش به چندین مجموعه وصله، واقعیتش اینه که نمیرسه. همه مجموعه ها هم تا می بینن شما یه توان خوبی دارید، هر مجموعه ای دوست داره شما رو جذب کنه. شما هم سرِ رودروایسی یا علاقه و شهوتِ مسئولیت میرید و در مجموعه های مختلفی پست میگیرید. کار هیچکدوم رو هم نمیتونید انجام بدید. کار اون مجموعه ها رو زمین می مونه.
🔹بعد از چندسال هم احساس میکنید آدم موفقی نبودید و نیستید چون کار هیچکدوم از مجموعه ها رو به درستی انجام ندادید. لذا احساس پوچی میکنید. از همه چیز می برید. وقتی موفقیتی نمی بینید دیگه ترک میکنید. همه اون مجموعه ها هم به مرور دیگه علاقه به شما و کار شما ندارن. بعدها اگه بخوایید به تنهایی یه کاری رو شروع کنید دیگران پای کار شما نمیان چون آدم موفقی نبودید! لذا موفق نمیشید جریان سازی کنید.
🔹اشتباه نشه منظور این نیست که قطع ارتباط کنید! خیر با همه مرتبط باشید با همه رابطه داشته باشید اما عزیزم، سیمت رو به همه جا وصل نکن. ببین کدوم کار اولویت داره. کدوم مجموعه اولویت داره. توان خودت رو ببین بعد بسم الله.
🔹حرف اینه که #ارث_بری از چندین پدر یا چندین مجموعه ممنوع! ما باید بدونیم که نمیشه از چندین مجموعه ارث برد. اگه میخوایید #جریان_ساز باشید تعداد پست ها و مجموعه ها رو به حداقل برسونید. یه کار یا دو کار خوب رو بگیرید و ادامه بدید تا به نتیجه برسید. بله خودتون رو دیگه تا آخر عمر در همون نقطه نگه ندارید. میتونید به مجموعه های مهمتر و بالاتر برید. ولی اول کار خودتون رو به همه جا نچسبونید. چون توان شما محدوده؛ وقت شما محدوده؛ تخصص شما محدوده.
✍ داود مدرسی یان
قسمت قبلی این مطلب رو اینجا بخونید:
1⃣ eitaa.com/morabi_masjed/4831
2⃣ eitaa.com/morabi_masjed/4889
3⃣ eitaa.com/morabi_masjed/4932
4⃣ eitaa.com/morabi_masjed/4974
5⃣ eitaa.com/morabi_masjed/5010
ادامه مطلب را در دوشنبه های فرهنگی دنبال کنید
#جریان_سازی
#فرهنگی
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
به بانوی آب بپیوندید👇👇👇👇❤️
@banooyeab
منتظر نقدها، پیشنهادات و نوشته هاتون هستیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
#برنامه_بدون_توقف
قدردانی از دست اندرکاران برنامه #بدون_توقف .
امیدواریم این برنامه درمسائل زیربنایی جامعه، که همان تعریف جدید آقای دکتر هاشمی گلپایگانی از مبحث امربه معروف و نهی منکر است نیز بپردازد.
و با حضور ایشان به تبیین این فریضه ی مهم فراموش شده، پرداخته شود.
☎️تماس با روابط عمومی
از تهران باشماره 162
از شهرستان با شماره 0212781
📱پیامک به شماره: 30000162
ان شا الله با همکاری همهی خانواده بینش
بحث نهی از منکر و امر به معروف با حضور دکتر هاشمی گلپایگانی در برنامه بدون توقف ادامه پیدا کند.
@banooyeab
🔻 #توصیه_هایی_به_همسران
۱_ خواستههایتان را به روشنی بیان کنید. در بیان خواسته های خود از همسرتان صراحت بیان داشته باشید تا سوءتفاهم پیش نیاید.
۲_ بهخود و همسرتان به چشم یک تیم دو نفره بنگرید. یعنی اینکه هر دوی شما، انسانهای منحصر به فردی هستید با نگرشها و توانمندیهای متفاوت؛ و همین تفاوتها بیانگر ارزشمند بودن شما بهعنوان یک تیم است.
۳_ مسائل را به موقع حل کنید. اجازه ندهید وجودتان انباشته از خشم شود که کینه در وجودتان رخنه کند.
۴_ گوش کنید، صادقانه گوش کنید. بدون هیچ داوری، به نگرانیها و گلههای همسرتان گوش کنید.
۵_ برای حفظ روابط صمیمانه با همسرتان، کوشا باشید. یک رنگی و یکدلی اتفاقی به وجود نمیآید. داشتن روابط موفق، مستلزم سالها توجه مستمر است.
۶_ هرگز قدرت زیبا جلوه کردن و سر زنده بودن را دست کم نگیرید. روابط زناشویی، خوب است، اما نجواهای عاشقانه شیرینتر است.
حفظ روابط زناشویی آسان است، اما ایجاد صمیمیت و نزدیکی مشکل. این کار به صداقت و راستی، صراحت در گفتار، بیان خود، در میان گذاشتن نگرانیها و نیز علایق خود، ترسها، دلتنگیها و همین طور امید و آرزوها نیاز دارد.
۷_ به آینده فکر کنید. همواره خواستهها و آرزوهایتان را با هم در میان بگذارید تا اطمینان یابید که هر دوی شما در این مسیر باهم هستید.
۸_ انرژی خود را حفظ کنید، سالم و با نشاط بمانید. تمام زندگیهای مشترک، افتوخیزهای خودشان را دارند و همیشه حوادث زندگی بر وفق مراد نیست، اما همکاری و همفکری در مواقع سخت، روابط زناشویی را محکم تر میکند.
۹_ عشق را مطلق تصور نکنید. عشق کالایی نیست که داشته باشید یا نداشته باشید. عشق احساسی است با فراز و نشیبهایش و این بستگی به نحوه برخورد شما دارد.
@banooyeab
❇️ اقدامی شایسته از سوی دو وزیر دولت:
«پیشنهاد عدم ثبت طلاق در سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) به قوّه قضائیه»
👈وزیر ورزش و جوانان طی پیشنهادی به وزیر دادگستری، خواستار عدم به ثبت رسیدن طلاق در روز 12 مردادماه سال جاری که مصادف با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا( س ) میباشد، شد؛ همچنین وزیر دادگستری نیز طی نامهای به حوزهی ریاست قوهی قضائیه، پیشنهاد مذکور را ارائه نمود.
♦️نهاد خانواده، اوّلین ضامن سلامت روان جامعه است...
@Clad_girls
@banooyeab
4_6019211736937137171.mp3
6.59M
❤️❤️ سرود بسیار زیبا
🎤🎤 محمود کریمی ، میرداماد
❤️ ویژه #سالروز_ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه
🌺 بسیار شیرین و زیبا
@banooyeab
گاهی پیش میاد
برای داشتن بعضی چیزها تو زندگیمون خیلی عجله می کنیم
و وقتی نمیشه احساس نا امیدی می کنیم.
اماهر چیزی زمانی داره و حکمتی پشتش هست که ما نمی دونیم..
پس صبور باشیم.
@banooyeab
💞💞💍💍💞💞
✅ چگونه پاسخ مناسب به #خواستگار خود بدهیم؟
🔶🔸 با عشق شوخی نكنید:
با ادای احترام به همه خانمهای جوان، باید قبول كنیم در سالهای اخیر، بعضی باورهای نادرست و «عوامانه» بهعنوان اصول زندگی درست و «عاقلانه» در ذهن خانمهای جوان جا گرفته است که اشتباه است یكی از این گزارههای غلط، راهبرد «در آب نمك خواباندن» آقا #پسر هاست. گاهی خانمها، وقتی با پیشنهاد #خواستگاری روبهرو میشوند، هرچه سبك و سنگین میكنند، نمیتوانند به این نتیجه برسند كه بله را بگویند یا نه. این طبیعی است. گریزی هم از آن نیست اما رفتار خانمها در این دوره تردید، باید رفتار استانداردی باشد، با رعایت 3 اصل: اول اینكه باید صریح و شفاف به طرف مقابلشان بگویند كه هنوز تصمیمی نگرفتهاند و نیاز به زمان دارند. دوم اینكه باید زمانی را برای خود مشخص كنند و بهخودشان تكلیف كنند تا آن زمان، تصمیم قطعیشان را بگیرند و آن را به خواستگارشان اعلام كنند. سوم اینكه در طول این مدت باید تلاش كنند به شناختی برسند كه بتوانند بر مبنای آن، تردیدهایشان را برطرف كرده و به نتیجه قطعی برسند.
⚠️ متاسفانه بعضی خانمها، حتی وقتی جمعبندی نسبیشان این میشود كه به خواستگارشان نه بگویند، بازهم این را اعلام نمیكنند. گاهی نمیدانند چطور نه بگویند (به خصوص اگر خواستگارشان خیلی علاقه نشان بدهد) و گاهی هم پیش خودشان فكر میكنند بهتر است چیزی نگویند و این مورد را از دست ندهند، شاید #مرد بهتری پیدا نشد! باید گفت که این رفتار بسیار خطرناک است چرا که دارید با زندگی یک نفر دیگر بازی می کنید.
❓ بگویم بله؟ بگویم نه؟
اگر هنوز نتوانستهاید تصمیم بگـیرید، این4 نکته را فراموش نکنید.
1⃣ شهر را خبر نكنید:
قرار نیست به تنهایی تصمیم بگیرید اما كمی رازدار بودن، میتواند شما را در داشتن انتخابی مناسبتر كمك كند. اگر میخواهید با آرامش بیشتری به این موضوع فكر كنید، باید از ورود هر عامل مزاحمی جلوگیری كنید. رودربایستیهای اجتماعی، ترس از اینكه فرصت دیگری برایتان فراهم نشود و تحریكهای دیگران، بزرگترین مشكلاتی هستند كه میتوانند شما را در تصمیمگیری به اشتباه بیندازند، پس قدم اول شما برای داشتن یك انتخاب خوب، این است كه موضوع را با هركسی در میان نگذارید.
💫 از میان آدمهای اطرافتان، میتوانید چند نفر كه اعتماد بیشتری به آنها دارید و فكر میكنید خودشان بهدلیل داشتن یك زندگی موفق میتوانند راهنمایتان باشند را انتخاب كنید و راز كوچكتان را برایشان فاش كنید. این افراد به شما كمك میكنند كه واقعیت را بدون توجه كردن به احساساتتان ببینید و با نگاهی منطقی در مورد آیندهتان تصمیم بگیرید.
2⃣ تند نروید :
عجله نكنید. بهخودتان و او فرصت دهید تا شرایط را بررسی كرده و باتوجه به تمامی مسائل در مورد آیندهتان تصمیم بگیرید. خانوادهها را بهطور كامل به این روند وارد كنید. برای تفریحهای خانوادگی برنامهریزی كرده و با خانوادهها و دوستانتان بیرون بروید. فكر نكنید حالا كه خیلیها از این موضوع خبردار شدهاند، هیچ راه برگشتی ندارید. این دوره كوتاه نامزدی، فقط و فقط برای شناخت بیشتر است، پس اگر فكر میكنید به هزار و یك دلیل نمیتوانید كنارش احساس خوشبختی كنید، با خانوادهتان در این مورد صحبت كنید و از آنها بخواهید برای گرفتن تصمیمی درست شما را همراهی كنند. اگر هم جوابتان مثبت است، بهدلیل بهانههای كوچك ماجرا را كش ندهید.
3⃣ وقت را تلف نکنید:
قطعا هر كدام از شما برای آیندهتان برنامههایی دارید، پس با تلف كردن وقت و ناتوانی در تصمیمگیری، همدیگر را بازی ندهید. حالا كه دید دقیقتری در مورد او و تواناییهایش به دست آوردهاید و نظرهای علمی و بیطرف مشاور را هم در اختیار دارید، وقت را تلف نكنید. دو دو تا چهار تا كنید و با دادن پاسختان، او را هم از این تعلیق بیرون بیاورید. اگر جوابتان مثبت است، میتوانید فاز بعدی را شروع كنید و اگر جوابتان منفی است، میتوانید با راههایی، برای قطع این ارتباط كمك بگیرید. مهم نیست چه جوابی میدهید، مهم این است كه با كش دادن این موضوع، زندگی او و خودتان را تلف نكنید.
4⃣ تعارف نكنید؛ حرف دلتان را بگویید:
احتمالا شما هم فكر میكنید بدون برخی معیارها نمیتوانید زندگی كنید و البته در ذهنتان شرایط خاصی را برای ساختن و ادامه زندگی تصور میكنید. این موضوعها را بدون پرده با خواستگارتان درمیان بگذارید. شاید از برخی مسائل بتوانید بگذرید و او هم بتواند خودش را تاحدودی با نیازهای شما تطبیق دهد. اما اگر در مورد موضوعات اساسی اختلاف دارید و فكر میكنید سبك زندگی و نیازهایتان زمین تا آسمان با هم فرق میكند، قید این گزینه را بزنید.
@banooyeab
#فرزندپروری
📌چگونه با مشاجرات شديد والدين،مغز كودك تغيير ميكند؟
کودکانی که شاهد دعوا, مشاجره یا خشونت خانوادگی بین والدین خود هستند مغزی شبیه مغز سربازان جنگی خواهند داشت!
شايد بنظر برسد كه يك دعواي حل شده،اثرات منفي اش هم از بين خواهد رفت؛ ولي براي كودكي كه مغزي در حال رشد دارد مشاجره والدين (كه پايگاه امنيت براي كودك هستند) ميتواند تاثيري قابل توجه بر ساز و كارهاي مغزي داشته باشد.
اگر کودک شاهد دعوای والدین بود, باید به کودک اطمینان دهید مشکل حل خواهد شد...
و زماني كه با همسر خود آشتي كرديد حتما كودك را در جريان بگذاريد و به او اطمينان دهيد كه
دعواي شما كوتاه و موقتي بوده است.
كودكي كه بسيار در معرض مشاجره والدين باشد؛ آمادگي بيشتري براي ابتلا به بيماري هاي رواني همچون افسردگي و اضطراب خواهد داشت.
دعواهاي شديد و مدام مادر و پدر ميتواند رشد سالم و طبيعي مغز كودك شما را تحت تاثير قرار دهد
@banooyeab