ترانه:
#شبهات_غدیر
📌چگونه اعتقادم را به اهل بيت(عليهم السلام) آن قدر قوي كنم كه در برخورد با شبهات ذره اي ايمانم نسبت به آنها كم نشود؟
اوّل آنکه باید مطمئن شوی مسیری را که در کسب اعتقادات خودت رفتی، مورد تأیید آن بزرگواران بوده است یا آنکه نیاز به تصحیح دارد؟ برای حصول اطمینان، به عنوان مثال شما را به کتابی که مرحوم علامه مجلسی به نام «عقاید» نوشته ارجاع می دهیم. این کتاب توسط آقای قاسم کریمی با عنوان عقیده و عمل دینی بازنویسی شده می توانی آن را از طریق پایگاه www.Iran-books.com تهیه کنی.
دوم آنکه با توسل و دعا از خدا و خود آن بزرگواران بخواهی که در ایمانت ثابت و محکم باشی. شخصی خدمت امام صادق علیه السلام رسید و همین مشکل شما را داشت. حضرت او را به خواندن این دعای کوتاه بعد از هر نمازش سفارش کرد: «رضیت بالله ربّا و بمحمد صلی الله...» (متن کامل دعا را قبل از دعای جوشن کبیر در مفاتیح الجنان بیاب)
سوم آنکه دعای زیاد برای تعجیل فرج امام زمان(علیه السلام) خود موجب گشایش و جلب نظر ایشان است. مسلماً مولای ما، رعیت خویش را دستگیری می کند و او را به راه مستقیم راهنمایی و راهبری می فرماید. ان شاء الله
و اول و آخر سخن اینکه قرآن می فرماید: «فاسألوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون» چنانچه سؤالی پیش آمد که پاسخش را نمی دانستی از آگاهان (به مکتب اهل البیت علیهم السلام) بپرس و بدان که اگر تلاش و طلب داشته باشی، از آن ناحیه بی پاسخ نمی مانی.
@banooyeab
ترانه:
🔵🌀اضطراب تا کجا مفيد است؟
💠رابطه اضطراب با سلامت و کارايي فرد يک رابطه خطي نيست يعني افراد بايد يک حدي از اضطراب را داشتهباشند تا کارايي خوبي داشتهباشند و زندگيشان روي روال منظم باشد.
رابطه اضطراب با سلامت و کارايي فرد يک رابطه خطي نيست يعني افراد بايد يک حدي از اضطراب را داشتهباشند تا کارايي خوبي داشتهباشند و زندگيشان روي روال منظم باشد اما اگر اين ميزان بيشتر از يک حدي شود کارايي فرد را به کل مختل ميکند و بازدهي او را پايين ميآورد. اضطراب همانند نمک غذاست يعني مقداري از آن براي بهتر شدن غذا لازم است اما زياد شدن آن ميتواند غذا را خراب و طعم آن را شور کند. اضطراب مفيد است چرا که افرادي که هيچگونه اضطرابي ندارند راحت در خانه ميخوابند و هيچکاري انجام نميدهند اما افرادي در زندگي فعال هستند و احساس مسئوليت و وظيفهشناسي ميکنند که مقداري اضطراب دارند و درواقع همين اضطراب مثبت افراد را به فعاليت و کار وادار ميکند.
💠براي روشنتر شدن رابطه بين اضطراب و کارايي و خطي نبودن اين رابطه بايد گفت تا يک جايي اگر اضطراب زياد شود کارايي هم بالا ميرود ولي از يک جايي به بعد اگر اضطراب زياد شود در کارايي فرد اختلال به وجود ميآيد و به مرور کارايي او کاهش پيدا ميکند.
#مهارت_های_فردی
✅اضطراب مفيد را چگونه بشناسيد؟
💠تشخيص اينکه اضطراب ما در چه حدي است و اينکه آيا اين اضطراب مفيد است يا آثار منفي روي کار گاهي مشکل است. براي تشخيص بين اين دو حالت بهترين کار اين است که دقت کنيم ببينيم به واسطه اضطرابي که داريم کار و مسئوليتي را که در حال انجام آن هستيم خوب انجام ميدهيم يا نه؟ اگر خوب انجام ميدهيم، اضطراب ما مفيد است. مثلا براي درس خواندن مقداري اضطراب داريم و همان باعث ميشود بهتر درس بخوانيم و نمره بهتري بگيريم، اما اگر آن اضطراب براي ما آنقدر مشغله ذهني ايجاد ميکند که مدام درگيري فکري داريم و حتي دچار تپش قلب ميشويم، تمرکزمان را از دست ميدهيم و....يعني اضطرابمان بيش از اندازه شده و ديگر مفيد نيست. يا زماني که اين اضطراب باعث ايجاد ناراحتي زياد و سلب آسايش دايمي ما شود هم مشخص مي?شود که از ميزان طبيعي فراتر رفته است.
✅اضطراب افراد کمالگرا مثبت است يا منفي؟
برخي از افراد هميشه در کارهايشان اضطراب دارند و همين اضطراب هم موجب پيشرفت کاريشان ميشود. اين افراد کمالگرا هستند و معمولا از خودشان انتظار بالايي دارند و به سادگي احساس رضايت نميکنند. به همين دليل هميشه درون آنها تنش و استرس وجود دارد. آنها بايد کمي انتظاراتشان را کم يا اگر ميتوانند آن افکار مزاحم اضطرابآور را از ذهنشان بيرون کنند. اين افراد مدام در آينده زندگي ميکنند و آينده را هم بد و وحشتناک تصور ميکنند و بر همين اساس هم زندگي ميکنند در صورتي که بايد بدانند هيچگاه اتفاقاتي که در ذهنشان هست پيش نخواهد آمد.
✅با اضطراب مقابله کنيم يا از آن فرار کنيم؟
هرکسي با اضطرابهايش به روشي برخورد ميکند؛ بعضي ترجيح ميدهند از کنار آن رد شوند. برخي سعي ميکنند از آن دوري يا به عبارتي فرار کنند و برخي هم ترجيح ميدهند با اضطرابهايشان رودررو شوند و با آنها مقابله کنند. اول از همه بايد گفت فرار و اجتناب از موقعيتهاي اضطرابزا نهتنها اضطراب را بهتر نميکند بلکه آن را تشديد هم ميکند. انسان از هرچه فرار کند ترسش از آن بيشتر ميشود و به قول آن ضربالمثل معروف «در بلا بودن به از بيم بلاست»، يعني وقتي با ترسها و اضطرابها مواجه شويم، ميبينيم آنقدر هم که گمان ميکرديم ترسناک نبوده و همين اضطرابها را کم ميکند.
✅اضطراب و استرس چه تفاوتي دارند؟
«استرس» معمولا به دو معني به کار ميرود؛ يک زمان به عنوان عامل ايجادکننده و محرک اضطراب از آن ياد ميکنيم و گاهي هم مرادمان از استرس، حالت اضطراب است. اگر بخواهيم کليتر بگوييم، يکي از علائم استرس، همان حالتهاي اضطرابي است. يعني استرس عامتر از اضطراب است و همان حالت فرد محسوب ميشود که ممکن است او را از حالت تعادل خارج کند مثلا يکي از عزيزانش فوت کند يا شرايط شغلي سختي برايش پيش بيايد يا .... حتي ميتوان گفت اضطراب هنگامي در فرد بروز ميکند که شرايط استرسزا در زندگي او بيش از حد طول بکشد يا بهطور مکرر رخ دهد يا دستگاه عصبي بدن نتواند به مرحله مقاومت تنيدگي پايان دهد و بدن براي مدتي طولاني همچنان بسيج باقي بماند. در اين صورت بدن فرسوده و در برابر بيماريهاي جسمي و رواني (مانند اضطراب) آسيبپذير ميشود.
@banooyeab
با خودت صادق باش و نگران حرفهای مردم نباش.
تعریفی که دیگران از شما دارن، دیدگاه خودشان است.
سعی کن خودت، خودت را تعریف کنی...
@banooyeab
📌خواص #خاکشیر برای رفع آکنه و لک صورت
خاکشیر دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتری است و آکنه و جوش را درمان می کند و صورت را پاکسازی می نماید .برای درمان جوش فقط کافیست 2 ق غ خاکشیر را با یک دوم فنجان عرق شاه تره و کاسنی مخلوط کنید و سه هفته بخورید.
خاکشیر می تواند پوست صورت را روشن کند و لک های پوستی را درمان نماید بهتر است 2غ ق خاکشیر را با رنجیبین خیسانده شده و صاف شده مخلوط کنید و 3 هفته بخورید.
@banooyeab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 آمارسازی مدافعان افزایش سن ازدواج ادامه دارد!
🔻شادی صدر از فعالان حقوق زنان با حضور در برنامه سمت نو شبکه من و تو در مورد وضعیت سن ازدواج، مدعی وجود پیش از ۱۴۰۰ ازدواج زیر ۹ سال در ایران در سال ۹۷ بر اساس آمار های رسمی شد.
🔻 این ادعا در حالیست که در آخرین آمار رسمی منتشر شده توسط سازمان ثبت احوال در سال ۹۷، تنها ۲۱۷ ازدواج زیر سن ۱۰ سال در کشور ثبت شده است.
🔻 پیش از این نیز کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس طرح اصلاح ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی که خواهان افزایش حداقل سن قانونی ازدواج شده بود را بعلت ضعف کار کارشناسی رد کرده بود.
🔻 معاون زنان رئیس جمهور در تلاش است این طرح را در قالب لایحه ای به صحن علنی مجلس شورای اسلامی بیاورد.
@Jense_Avval
🆘 @Roshangari_ir
#اطعام_غدیر_سنت_حسنه
تجربه مناسب جهت اطعام هزار نفره در روز عید غدیر:
۱-خیلی خوب است که اطعام بصورت عمومی باشد و چه بهتر که در فضاهای عمومی همچون پارک یا فضای مقابل مسجد یا تکیه محل باشد تا هم تبلیغ این سنت حسنه باشد و هم اینکه هرکس بتواند بدون تعارف پای سفره بنشیند. احساس نشود که اطعام مخصوص جمع خاصی است.
۲-برای مدیریت صحنه و عدم ازدحام در گرفتن غذا و درست نشدن صف و تکریم اطعام شدگان، حتما سفره انداخته شود و هرکس سر سفره نشست غذا دریافت میکند. مشابه سنت خوبی که در مسیر پیاده روی اربعین شاهد هستیم.
۳-چقدر خوب است که غذای با برکت آبگوشت برای اطعام غدیر تهیه کنیم. اگر با فرمول ذیل باشد با یک رقم حدود ۶ میلیون تومان میتوان ۱۰۰۰نفر را میهمان کرد:
*یک گوسفند بزرگ یا دو گوسفند متوسط، جمعا ۴۵ کیلو گوشت با دنبه ، چهار و نیم ملیون تومان
* ۱۵کیلو نخود، ۱۲۰هزار تومان
* ۱۰کیلو لوبیا، ۱۰۰هزار ت
* ۱۰کیلو عدس، ۸۰هزار ت* ۱۰کیلو سیب زمینی، ۴۰هزار ت
* ۵کیلو پیاز
* ۱۰کیلو گوجه
* نیم کیلو لیمو عمانی
* زردچوبه و نمک طبیعی به میزان لازم
* نان و سبزی خوردن
* سفره و ظرف
حبوبات را از یک شب قبل خیسانده و پس از پخت حدود ۱۰ ساعته، بهتر است آب را جدا و مواد را کوبید تا گوشت کوبیده آماده گردد. با این روش به هرکس حدود ۲۵۰گرم گوشت کوبیده و یک کاسه آبگوشت می رسد.
بدین ترتیب میتوان از آشپزخانه هیأت یا مسجد محل برای ۲۴ ساعت استفاده کرد و با سازماندهی قوی یک کار جمعی، با کمترین هزینه یک غذای با برکت سالم را برای همه اهل محل در روز عید غدیر فراهم کرد و همگان را بی آلایش و با احترام میهمان سفره امیرالمومنین ع کرد.
1_18277789.mp3
3.31M
#نواهنگ | بیانات علامه مصباح یزدی _ اطاعت از امام حسین در امروز به چه صورت است؟
○ چرا میگوییم امام خامنه ای
امام حسین زمان ماست؟
🔷 کانال تخصصی شناخت رهبری
#مصباح_اندیشه
⭕️ @shenakhte_rahbari
یه تعداد ایده برای کارهای خوب متفاوت تو روز غدیر. شما هم به بقیه ایده بدید 😘🌺
و به ادمین کانال بفرستد
✅ یکیو مجانی سوار می کنم
✅ تو کسب و کارم آفر مجانی میگذارم یا تخفیف ویژه می دم
✅ ویزیت مجانی می کنم
✅ برای امواتم خیرات می دهم
✅دو نفر رو با هم آشتی می دم
✅خونوادم رو سورپرایز می کنم
✅به کسی که دوستش دارم یه هدیه خاص می دم
✅ فقیر رو مهمون می کنم
✅به رفقام سور می دم
✅پول قرض می دم
✅بدهی دوستام رو می بخشم
✅یه حدیث قشنگ از مولا پخش می کنم
✅به ایستگاه صلواتی محلمون کمک کنم
✅یه یتیم رو تحت تکفل می گیرم
✅برای همه تو شرکت یا اداره شیرینی می گیرم
✅به ؟ تا کودک کار هدیه می دم یا می برمشون رستوران
✅برای کارگر ساختمون در حال ساخت بغلمون غذا میفرستم
✅یه شاخه گل به مادرم و پدرم می دم
✅چند نفر رو به این پویش دعوت می کنم
✅این پویش رو در پیج و کانالم می گذارم
✅به دوستام کتاب هدیه می دم
✅عشق نامه رو چاپ می کنم، به بقیه می دم یا تو خونه کسایی که دوستشون دارم میندازم
✅لباس خوشرنگ می پوشم
✅عطر جدید می زنم
✅اطرافیان مجردم را به ازدواج ساده تشویق میکنم
✅سنگین رنگین تر لباس می پوشم
✅به همه لبخند می زنم
✅یه نفرو که ازش دلگیرم می بخشم
✅به امواتم سر می زنم
✅اگه پسردار شدم اسمشو علی می گذارم
✅به دیدار (خانه سالمندان/ آسایشگاه جانبازان/... ) میروم.
✅در روز عید غدیر برای کمک به رفتگرها جلوی درب منزل خود را جارو میکنم.
✅روز غدیر یه سر به شهدا می زنم
✅برای ... تعداد کودک محروم کلاس (آموزشی/ کمک درسی/...) برگزار میکنم.
✅با ماشین شخصی افراد را تا یک مسیر مشترک جابجا میکنم.
✅تو غدیر امسال شروع به خوندن نهج البلاغه می کنم
✅تو غدیر از زندگی مولا (ع) بیشتر می خونم تا بیشتر بشناسمش
✅جلو در خونم رو خوشگل تزئین می کنم
✅برای ... تعداد دانشآموز بیبضاعت کیف و لوازم التحریر ایرانی تهیه میکنم.
✅... تعداد (غذای/...) نذری تهیه و بین .... پخش میکنم.
✅در حاشیه خیابان ایستگاه صلواتی راه میاندازم و با .... از مردم پذیرایی میکنم.
✅برای کمک به یک محتاج از (فامیل/ دوستان / اهالی محل/... پول جمع میکنم.
✅مبلغی به سوپر مارکت، نانوایی،... محل میدهم تا به خانوادههای کم بضاعت تخفیف بده.
✅به هر فقیری که در روز عید غدیر ببینم کمک میکنم.
✅تو روز عید غدیر تو خونم مهمونی می دم
✅به .... تعداد نفر عیدی میدهم.
✅به ... تعداد کودک مستضعف (اسباببازی/...) هدیه میکنم.
✅نیازهای مالی ... تعداد یتیم رو تقبل میکنم.
✅.... تعداد بسته غذایی ( شامل ..../ به ارزش ...) درب منازل فقرا میبرم.
✅مبلغ ... برای آزادی زندانیها کمک میکنم.
✅یک گوسفند قربانی و گوشت آن را بین فقرا تقسیم میکنم.
✅خانه خود را با حداقل افزایش کرایه به یک زوج جوان اجاره میدهم.
✅به تامین جهیزیه یک دختر جوان کمک میکنم.
#فقط_به_عشق_مولا_علی_علیه_السلام
شما حاضرید چکار کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺
عیدالله اکبر
🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀
عید غدیر را فرمودهاند: «عید اللَّه الاکبر»؛ از همهی اعیاد موجود در تقویم اسلامی این عید بالاتر است؛ پرمغزتر است؛ تأثیر این عید از همهی این اعیاد بیشتر است. چرا؟ چون تکلیف امت اسلامی در زمینهی هدایت، در زمینهی حکومت، در این حادثهی غدیر معیّن شده است. حرفی نیست که بر طبق توصیهی پیامبر اعظم در غدیر عمل نشد - پیغمبر هم طبق بعضی از روایتها خبر داده بود که عمل نخواهد شد - اما مسئلهی غدیر، مسئلهی ایجاد یک شاخص است، یک معیار و میزان است. تا آخر دنیا مسلمانان میتوانند این شاخص را، این معیار را جلوی خودشان قرار بدهند و تکلیف مسیر عمومىِ امت را معیّن کنند. اینی که پیغمبر اکرم حساسترین زمان را برای اعلام مسئلهی ولایت انتخاب کرد، این انتخابِ پیغمبر نبود، انتخابِ خدای متعال بود. از طرف پروردگار وحی رسید که: «بلّغ ما انزل الیک من ربّک».(۱) نه اینکه پیغمبر مسئلهی امامت و ولایت را از سوی پروردگار قبلاً نمیدانست؛ چرا، از اولِ بعثت برای پیغمبر مسئله روشن بود. بعد هم حوادث گوناگون این بیست و سه سال، آنچنان این حقیقت را عریان کرد و آشکار کرد که جای تردیدی باقی نمیگذاشت؛ اما اعلان رسمی باید در حساسترین زمان اتفاق میافتاد و به دستور پروردگار اتفاق افتاد: «بلّغ ما انزل الیک من ربّک و أن لم تفعل فما بلّغت رسالته»؛ (۲) یعنی این یک رسالت الهی است که باید بگوئی. بعد هم که در غدیر خم، در نزدیکی جحفه، نبی مکرم مردم را متوقف کردند، کاروانهای حجاج را جمع کردند و این مطلب را اعلان کردند، آیهی شریفه آمد که: «الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی»؛ (۳) نعمت کامل شد، دین کامل شد. در سورهی مبارک مائده قبل از آیهی «الیوم اکملت»، این آیهی مبارک است: «الیوم یئس الّذین کفروا من دینکم فلا تخشوهم و اخشون»؛ (۴) امروز روز یأس و ناامیدی دشمنان است؛ یعنی معیار مشخص شد، شاخص معلوم شد؛ امت هر وقت بخواهند، هر وقت چشم خود را بر حقیقت باز کنند، شاخص را خواهند دید، معیار را مشاهده خواهند کرد، تردیدی باقی نخواهد ماند. اهمیت غدیر این است.
حادثهی غدیر به نگاه مرحوم علامهی امینی (رضوان اللَّه تعالی علیه) صاحب کتاب الغدیر و بعد در نگاه مرحوم شهید مطهری (رضوان اللَّه علیه) وسیلهی وحدت امت اسلامی است. گمان نکنند بعضی که حادثهی غدیر مایهی اختلاف است؛ نه. امروز ببینید که بیش از همیشه - در گذشته هم بوده است - شیعه را متهم میکنند. ببینند مسئلهی تشیع برآمدهی از یک اعتقاد صحیحِ سالمِ خالصِ نسبت به وحی الهی است - این است معنای تشیع - اعتقاد به ارزشهاست، اعتقاد به معیارهاست، ملاک قرار دادن معیارهائی است که قرآن آنها را ملاک قرار داده است. حالا یک مشت یاوهگوی هرزهگو در گوشه و کنار دنیای اسلام شیعه را متهم کنند به آن چیزی که شیعه فرسنگها از آنها دور است؛ مسئلهی ساختگی بودن و جعلی بودن و بعداً به وجود آمدن و سیاسی بودن و این حرفها را پیش بیاورند! نه، مسئلهی غدیر خط بطلان میکشد بر همهی اینها.
🍀🌺🍀 🌺🍀🌺🍀🌺
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم درعید غدیر
1388/9/15