eitaa logo
خانوم با سلیقه
307.2هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
10.1هزار ویدیو
0 فایل
به نام الله یکتا 💎 ترفندهای زیبایی و آشپزی آسان 💎فوت کوزه گری قنادی 💎ترفند های خانه داری تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/2446000402C836b309310 انتشار مطالب کانال فقط با لینک ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
24.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👖🪡 🔮نکته: برای این مدل شلوار بهتره قد شلوار رو دو تا سه سانتی بلند تر در نظر بگیرین و گشادی دمپا و زانو به یک اندازه باشه 🔶متراژ برای این شلوار :یک قد شلوار + ۲۰ سانت. 🔶جنس پارچه: من از پارچه تریکو استفاده کردم اما شما از هر پارچه کشی میتونین استفاده کنین و اگر قرار باشه برای پارچه های غیر کشی استفاده کنین، قسمت کمر و باسن رو یکی، دو سانت بیشتر در نظر بگیرین. 🔮نکته: برای افرادی ک باسن برجسته دارن در قسمت پشت شلوار برای گشادی فاق بهتره ب اندازه ۱/۱۰ باسن + ۱ تا ۲ سانت بیاین بیرون. 💟 @banooyebasaligheh
23.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍈🍐 🔮طرز تهیه: دو کیلو توت سفید رو داخل قابلمه بریزین ، سه پیمانه آب بهش اضافه کنین و بزارین بحوشه و خوب له بشه توت ها رو با گوشکوب برقی میکس کنین تا خوب له بشه بعد داخل یه صافی و یه پارچه تمیز بریزید و خوب فشار بدید ، تا آبش خارج بشه مجددا روی حرارت کم بذارید و یکساعت مدام هم بزنین تا تغییر رنگ بده و به غلظت برسه نذارید زیاد غلیظ شه چون وقتی سرد بشه طبیعتا غلیظ تر هم میشه 🔶نکته: شیره‌ی توت طبع گرمی داره و باعث تقویت عملکرد کلیه ها، پیشگیری از یبوست ، رفع کم خونی میشه 💟 @banooyebasaligheh
32.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗🥗🍚 🔶نکات: ✔️مهم ترین راز یک مرغ خوب اینه که روی شعله ملایم پخته بشه. ✔️زمان پختن مرغ به وزنش بستگی داره مرغ ۱ کیلویی ۴۵ دقیقه زمان می بره تا بپزه. ✔️مرغو زیادی نپزید مرغ نباید شرحه شرحه بشه ✔️زرشکو حتما در سبد بریزید بعد خیس کنید تا گل توش ته نشین بشه. ✔️برای جلوگیری از چسبیدن ته دیگ به قابلمه خش دار از ترفند کاغذ روغنی برای کف قابلمه استفاده کردم. 💟 @banooyebasaligheh
16.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓🍰 🔮مواد لازم: آرد: دو پیمانه بیکینگ پودر: دو ق.چ تخم مرغ: چهارعدد وانیل: نصف ق.چ شکر: ۳/۴پیمانه شیر: ۳/۴پیمانه روغن: ۳/۴پیمانه 🔮مواد کرم پنیری: پنیر خامه ای: ۳۰۰گرم تخم مرغ: یکعدد نشاسته ذرت: دو ق.غ شکر آسیاب شده یا پودرقند: ۲ق.چایخوری وانیل: نوک ق.چ 💟 @banooyebasaligheh
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔮 مواد لازم: نخود خام: ۱ فنجون لوبیا چیتی خام: ۱ فنجون برنج: ۱ فنجون گوشت گوسفندی (من از قسمت راسته با استخوان استفاده کردم) ۴۰۰ گرم عدس: ۱ فنجون (من همیشه عدس ریز استفاده میکنم چون خوشمزه تره) پیاز: ۲ تا بزرگ (یکیش برای آش و یکیش برای گوشت) سیر ۴ حبه تخم گشنیز: ۱ ق.م و فلفل سیاه ۱ق.چ ادویه های داخل آش زردچوبه و پودر آویشن ۱ ق.م پر نمک: ۱ ق.غ فلفل سیاه: ۱ق.چ 🔶 نکته: پنج دقیقه آخر از ترخون و نعنا و پیاز داغ هم نصفش رو حتما تو آش بریزید و نصفش رو‌برای تزیین بزارید 💟 @banooyebasaligheh قسمت1⃣
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔮 مواد لازم: نخود خام: ۱ فنجون لوبیا چیتی خام: ۱ فنجون برنج: ۱ فنجون گوشت گوسفندی (من از قسمت راسته با استخوان استفاده کردم) ۴۰۰ گرم عدس: ۱ فنجون (من همیشه عدس ریز استفاده میکنم چون خوشمزه تره) پیاز: ۲ تا بزرگ (یکیش برای آش و یکیش برای گوشت) سیر ۴ حبه تخم گشنیز: ۱ ق.م و فلفل سیاه ۱ق.چ ادویه های داخل آش زردچوبه و پودر آویشن ۱ ق.م پر نمک: ۱ ق.غ فلفل سیاه: ۱ق.چ 🔶 نکته: پنج دقیقه آخر از ترخون و نعنا و پیاز داغ هم نصفش رو حتما تو آش بریزید و نصفش رو‌برای تزیین بزارید 💟 @banooyebasaligheh قسمت2⃣
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☄⚡️ ترفند فریز کردن برگ انگور 👌🍃 🔮مواد لازم : برگ مو نمک سلفون 💟 @banooyebasaligheh
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔮 مواد لازم: یک قاشق غذاخوری گشنیز خشک یک قاشق غذاخوری جعفری خشک یک قاشق غذاخوری شوید خشک یک قاشق غذاخوری شنبلیله خشک یک قاشق چایخوری زردچوبه یک قاشق غذاخوری رب انار یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری آب لیمو ترش 💟 @banooyebasaligheh
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍐🍓🍇 به همین راحتی میتونی این میز شیک و زیبا رو بچینی 👌👌 💟 @banooyebasaligheh
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🧊🧃 🔮مواد لازم: یک کیلو: شکر نیم لیتر: آب یک دسته نعناع تازه یک چهارم پیمانه سرکه انگور یا سیب 🔮طرز تهیه: ✨شکر و آب رو داخل قابلمه بریزید یک دسته نعناع تازه و شسته شده رو که دورشون نخ پیچ کردید داخل قابلمه بذارید اصلا هم نزنید ✨روی حرارت متوسط بذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد، سرکه بریزید اطراف قابلمه رو با فرچه آغشته به سرکه بکشید تا شربت شکرک نزنه 👌 ✨مقداری از شربت رو داخل طرف بریزید و داخل یخچال بذارید، اگه غلیظ بود حرارت رو خاموش کنید و نعنا رو از داخلش بردارید 🔶اگر شربتتون کف کرد حتما کف روشو بردارید 💟 @banooyebasaligheh