eitaa logo
بانوان فرهیخته ی فلارد🇮🇷🏴
137 دنبال‌کننده
11هزار عکس
11.2هزار ویدیو
404 فایل
ارتباط با مدیر کانال https://eitaa.com/hosseini12345
مشاهده در ایتا
دانلود
3.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه فنجان شکلاتی درست کنید 😍 برای اینکار به شکلات شیری و شکلات ساده نیاز دارید. برای راحتی کار قالب سیلیکونی انتخاب کنید. 🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☺️چه معادلات جالبی دارد خدا: اگر به دیگران نیکی کنی👈به‌تو نیکی میکنم اگر دیـگران را ببـخشی👈تو را می‌بخشم اگر به دیگران رحم کنی👈به تو رحم میکنم اگر دیگران را یاری کنی👈یـاری‌ات میـکن‍ـم 👌و چه زیبا فرمود پیامبر رحمت(ص): مردم عائله خدا هستند؛ پس محبوبترين كس نزد خدا، آن است كه به عائله او سود رساند و خانواده‌اى را خوشحال كند. سوره قصص آیه۷۷
🔹 ابن‌سینای پزشکی که کتاب «قانون»اش تا اندکی پیش ـ یعنی بعد از هزار سال ـ در اروپا به عنوان یک منبع در دانشگاه‌ها مورد مراجعه بوده، یک عالم دینی است؛ آدمی است که در عرفان می‌نویسد، در فلسفه هم می‌نویسد. فارابی و دیگران هم همین‌طور بودند. ۱۳۷۸/۰۷/۱۹
2.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کربلا در قُرُق بانوان همزمان با سالروز تدفین شهدای کربلا، حرم امام حسین(علیه السلام) و حضرت عباس(علیه السلام) قُرُق بانوان شد و دسته عزاداری بنی‌اسد هروله‌کنان از باب القبله حرم سیدالشهدا(علیه السلام) به سوی حرم سقای کربلا حرکت کرد. 🔻🔻🔻
🌴🌴🌴امام حسین(علیه السلام) : 💥هرکس زبانش راستگو باشد ، کردارش پاکیزه گردد؛ 💥و هرکس نیت خیر داشته باشد ، روزیش فراوان؛ 💥و هرکس با زن و بچه اش خوش رفتار باشد عمرش طولانی مي شود 📗 ارشاد القلوب، ج ١، ص ٣٢٣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این نون تخم مرغ نداره ، برای کسایی که حساسیت به تخم مرغ و شیر هم دارن گزینه خوبیه 😊. جای موز هم میوه دیگه می تونین استفاده کنن مثلا سیب و ... . ریختن چیپس شکلات دل به خواهی هست ، میشه حتی داخلش کشمش ، گردو و انواع مغزیجات ریخته بشه . من شکر نریختم 🙂، فقط شکر رو در ابتدا برای به عمل اوردن خمیر مایه استفاده کردم می تونین شکر بیشتر بریزین داخل خمیر. موز 150 گرم (حدودا یک عدد بزرگ ) آرد سفید حدودا 250 تا 300 گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان تا دو لیوان) کره 20 گرم آب یا شیر ولرم 100 میلی (حدودا نصف لیوان ) پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م) چیپش شکلاتی به میزان لازم داخل آب ولرم یک قاشق مربا خوری شکر ریهتم و بعد خمیر مایه رو اضافه کردم در ظرف رو گذاشتم تا ده دقیقه به عمل بیاد . خمیر مایه فوری هست و اگر صد در صد از کیفیتش مطمین هستید می تونین مستقیم داخلش بریزین و عمل نیارید این که من همیشه میگم عمل بیارید این هست که نهایتا ما توی خونه هفته ای یک الی دو بار بخوایم استفاده کنیم و از اینکه سالم باشه و کیفیتش از بین نرفته باشه بهتره همیشه به عمل بیاریم . موز رو با چاقو ریز خرد کردم . یه کم آب ایمو ترش روش ریختم تا سیاه نشه . کره و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم . آرد رو کم کم اضافه کردم و خمیر رو ورز دادم چون موز داره یه کم چسبنده هست ارد تا جایی ریخته بشه که چسبندگی کمتر بشه ، حواستون هم باشه ارد زیادی نونتون رو سفت می کنه تا جایی که بشه باهاش کار کرد ارد اضافه بشه چیپس شکلات رو هم اضافه کردم . بعد داخل ظرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم و محیط نسبتا گرم قرار دادم تا یک ساعت استراحت داشته باشه . بعد از استراحت پف خمیر روبا ورز دادن گرفتم . داخل قالب لوف کفش کاغذ روغنی انداختم و پهن کردم . می تونین هر طور خم بخواید درست کنین و شکل بدین و بدون قالب هم حتی درست کنید . باز روش رو پوشوندم و حدودا 25 دقیقه استراحت دوم قرار دادم . رومال هم دل به خواهی هست می تونین نزنین ،من کمی زعفران و زرده تخم مرغ رو جزیی رومال زدم . سایز قالبم 10 در 30 هست . فر از یک ربع قبل روشن کردم داخل فر 190 درجه حدودا 25 دقیقه در طبقه وسط بمونه . چون موز خودش مرطوبه نیازی هم به طرف حاوی اب داخل فر برای ایجاد رطوبت هم نیست .
مواد لازم: هویج: 900 گرم برنج: 1.2 کیلوگرم پیاز: 3 عدد مرغ: 1 کیلوگرم کشمش پلویی: 3/4 پیمانه خلال پرتقال: 1/3 پیمانه رب انار: 2 قاشق غذاخوری زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری ادویه: 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری زیره سیاه: 1 قاشق چایخوری دارچین: 1 قاشق چایخوری گلاب: 2 قاشق غذاخوری نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: پیازها را خلالی خرد می کنیم. هویج ها را قیمه ای ریز می کنیم. برای گرفتن تلخی خلال پرتقال، دوبار خلال ها را با یک لیوان آب سرد می جوشانیم و صاف می کنیم. هویج ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم. بعد سبک شدن پیازها داخل روغن، مرغ و اضافه می کنیم و تفت می دهیم، به ترتیب ادویه ها، هویج سرخ شده، نمک، رب انار، خلال پوست پرتقال و کشمش پلویی را می ریزیم و تفت می دهیم، شعله را خاموش کرده و گلاب را به مواد اضافه می کنیم. برنج و داخل آب جوش همراه با مقداری نمک می ریزیم و دانه شمارتر آبکش می کنیم. کف قابلمه مقداری روغن ریخته و با توجه به ذائقه نان یا سیب زمینی به عنوان ته دیگ قرار می دهیم، به ترتیب نصف برنج، همه مواد مخلوط و مابقی برنج ریخته و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.