5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سواد_رسانهای
⁉️سواد رسانهای چیست؟
🔹️سواد رسانه ای (Media Literacy) مجموعهای از مهارتهای قابل یادگیری است که به توانایی دسترسی، تجزیه و تحلیل و ایجاد انواع پیامهای رسانهای اشاره دارد و یک مهارت ضروری در دنیای امروز به شمار میرود.
برای حرکت در محیط رسانهای پیچیده امروز، باید قادر به #درک_بهتر_پیامهای_رسانه_ای باشیم.
🔸️افراد، با سواد رسانهای قادر به #کشف_پیامهای_پیچیدهی موجود در محتوای تلویزیون، رادیو، روزنامهها، مجلات، کتابها، بیلبوردهای تبلیغاتی، اینترنت و سایر رسانههای مستقل خواهند شد.
آنها همچنین میتوانند رسانههای خود را ایجاد کرده و در شکلگیری فرهنگ رسانهای مشارکت فعالانه داشته باشند،
این امر سبب میشود مردم از حالت مصرفی خارج شده، از رسانهها به صورت هوشمندانهای بهرهمند شوند.
🔹️به طور کلی سواد رسانهای یکی از مهارتهای مهم زندگی کردن است.
در زندگی عمومی سواد رسانهای به درک چگونگی ایجاد فرهنگ توسط رسانهها و انحصار رسانهای کمک میکند.
مرده زنگ میزنه خونه میگه:
عزیزم من بعدازظهر با دوستم میام خونه.
زنش میگه:
خونه ریختو پاشه،
مرد: میدونم،
زن: ظرفا کثیفه،
مرد: میدونم،
زن: تو یخچال هیچی نداریم
مرد: میدونم
زن: تو که همه رو میدونی پس چرا دعوتش کردی؟
مرد میگه: آخه هوس زن گرفتن کرده گفتم بیاد وضعیتمو ببینه شاید پشیمون شه😄😊😂
....................
یکی از تفریحات سالم بضی ادما دربرخورد با پوست میوه ها اینه که:
پوست سیبو یه سره بگیره بدون اینکه وسطاش پوست از چاقو بیفته!!!
رو پوست هندونه بعد خوردن باچاقو طرح های مینیاتوری بزنه!!
پوست پرتقالو به مربع های 1*1 تقسیم کنه!!
بعضیام پوست خیارو بعد پوست کندن میخورن که ما بااینا کاری نداریم!!!!!
😂😂😂😂😂
...................
روی بسته مایع ظرف شویی نوشته هنگام استفاده باید دستکش داشته باشید.😳
نمی دونه ما دستامونو باهاش می شوریم😅😅😅
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬
#استاد_شجاعی
بعضی از انسانها
به دلیل داشتن یک ویژگی شخصیتی ؛
هم در دنیا تمام وجودشان پر از آتش است🔥
و هم در قیامت، #هیزم_جهنم اند!
کدام ویژگی؟
آیا قابل تشخیص، یا قابل درمان است؟
1.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توحید واقعی یعنی این 🤔🤔
کیک سه رنگ
مواد لازم :👇
تخم مرغ 3 عدد درشت
(درشت نبودن 4 عدد بزنید)
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ۲/۳لیوان
آرد ۲ و۱/۲لیوان (یک ق غ پر از ارد را جدا کنید و کنار بگذارید )
شکر ۱لیوان (سرخالی هم میشه ریخت)
وانیل ۱/۴ق چ
بیکینگ پودر ۲ق چ استاندارد پر
پودر کاکائو ۱ق غ
پودر نسکافه ۱ق غ
آرد ۱ق غ
دستور تهیه :
تخم مرغهای همدمای محیط +شکر +وانیل را با همزن حدود ۵ دقیقه خوب بزنید تا کرم رنگ وکشدار شود،
سپس شیر ولرم وروغن مایع را ازکنار ظرف اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن یکدست کنید،
درنهایت مخلوط سه بار الک شده ارد وبیکینگ پودر را در طی دو سه مرحله بیفزایید وبا لیسک در حد
یکدست شدن مایه هم بزنید،
توجه کنید که مواد را بیش از حد هم نزنید چون دوباره قراره با پودر کاکائو و ... هم بخوره، دراینصورت پف کیک گرفته میشه وبافت اون سفت،
مایه کیک را سه قسمت کنید
(درون سه ظرف جدا)
به یک قسمت ۱ق آرد
به قسمت دوم ۱ق پودرکاکائو
وبه سومی ۱ق پودر نسکافه
اضافه کنید وآرام درحد یکدست شدن
مایه مخلوط کنید،
هم زدن مواد در حد یکدست شدن کافیه دوباره تاکید می کنم زیاد از حد هم نزنید پف کیک گرفته بشه،
کف قالب سایز ۲۲_۲۰را کاغذ روغنی انداخته
مایه کیک ساده را کف قالب بریزید،مایه کاکائویی را وسط ان بریزید ومایه نسکافه ای را وسط قسمت کاکائویی
سپس در فر ازقبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت پخت دهید،چک کنید که مغز کیک پخته باشد،ممکنه زمان بیشتری برای پخت نیاز داشته باشه،
این کیک بافتش خوب هست ولی نسبت به کیکهای دیگه کمی منسجمتره، به جای سه رنگ می تونید دو رنگ درست کنید
.
ضمنا بعضیا میپرسن چرا کیکمون گنبدی میشه، دلایل گنبدی شدن کیک اینکه قسمت وسط کیک بالا آمده و ترک خورده است :
۱.مواد بیش از حد هم زده شده است
۲.میزان آرد مورد استفاده زیاد بوده است ویا میزان مایعات کم
۳.فر بیش از حد ممکن داغ شده است
۴.اندازه قالب نسبت به میزان
مواد کوچک بوده است
۵. مایه در مرکز قالب نسبت به کناره ها بیشتر ریخته شده است
3.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_ستاره_شکلاتی
بانوان فرهیخته ی فلارد
🌻 @banovan_farhikhte_felard 🌻