eitaa logo
بانوان فرهیخته ی فلارد
142 دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
9.5هزار ویدیو
377 فایل
ارتباط با مدیر کانال https://eitaa.com/hosseini12345
مشاهده در ایتا
دانلود
در مهدیه امیرکلا فیلم سخنرانی های شهید بهشتی را می آوردند و پخش می کردند؛ ما که اکثرا جوان های امیرکلا بودیم، جمع می شدیم و این ویدیوها را می دیدیم. از شخصیت های دیگر انقلابی هم سخنرانی هایی می آوردند و ما هم در حین دیدن و گوش دادن، نکته برداری می کردیم. این یادداشت ها به دردمان می خورد؛ به خصوص در مدرسه که وقتی بحث می شد، با این یادداشت ها می توانستیم جواب شان را بدهیم. ما به کلاس های متعدد عقیدتی هم می رفتیم؛ یکی از این کلاس ها درس دکتر ابراهیمیان بود که آن زمان طلبه جوان و باسوادی بود. کمی بعد حزب جمهوری امیرکلا شکل بهتری گرفت، چون یکی از پدران شهدای انقلاب، خانه ای را با یک زمین وسیع به حزب جمهوری اهدا کرد و تمام تشکیلات و ما که از افراد حزب بودیم، به آنجا منتقل شدیم و در آنجا جلسات و درس ها را فرا می گرفتیم. آن چه که یاد می گرفتم و وجودم را می ساخت، برای خودم خیلی مفید بود. مراسم و سخنرانی ها و دعاها را شرکت می کردم. یک سری بچه های خالص و پیرو خط امام و انقلاب دور هم جمع شده بودیم و از این فضا لذت می بردیم. هر که با ما بود، با ما بود و هر که نبود، کاری به او نداشتیم، چون آنقدر سرمان شلوغ شده بود و ندانستن های جدیدمان زیاد بود که باید آن ها را می فهمیدیم و یاد می گرفتیم.
مسئول حزب جمهوری امیرکلا مشخص شد؛ علیرضا نوربخش، از فعالان انقلاب که عموما تظاهرات شهری را او هماهنگ و رهبری می کرد. برای ما خانم ها یک مسئول معرفی کردند؛ گوهر پورعباسی که فرهنگی بود و معلم زبان، در مدارس امیرکلا و پازوار تدریس کرده بود. به اتفاقات روز کاملا اشراف داشت و چقدر این دانستن هایش در آن سن وسال برای ما جذاب بود. جلسات در روزهای مشخص برگزار می شد. یک جلسه تفسیر قرآن بود؛ سوره های کوچک قرآن را برای ما تفسیر می کردند و بعد جلساتی هم درباره اخبار و اتفاقات روز سیاسی همراه با تحلیل داشتیم. از آن طرف، منافقین هم فعالیت های زیادی داشتند. در خیابان ها می ایستادند و روزنامه ها و خبرنامه های تحلیلی شان را می فروختند و یا رایگان در اختیار هم سنّ و سال های ما قرار می دادند. سخت تر از همه این بود که همکلاسی های خودمان را سر همین چهارراه شهربانی بابل می دیدیم که ایستاده اند و به مردم اعلامیه و روزنامه و خبرنامه های منافقین را می دهند. بیشترین گروهی که تاثیر می گذاشت، همین گروه مجاهدین خلق بود. این طرف، ما با خط مشی فکری امام، شهید بهشتی و شهید مطهری بودیم و آن طرف، آن ها دنباله ور مسعود رجوی و بنی صدر و آدم هایی از این دست بودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦🍭 بستنی هات چاکلت خانگی 🍫 بستنی خانگی با طعم ویژه شکلاتی
💌 ناامیدی بعد از گناه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ روز ❣قرار شب جمعه مون 💚به تو مدیونم حسین💚 💔از تو ممنونم حسین💔 🎤 محمدحسین پویان فر ع ➖➖➖➖➖➖➖➖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندین مدل پیچیدن شیرینی خشک و مغز دار 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
گروه های دیگر هم در این بین دست و پا می زدند تا افکارشان را به مردم انتقال دهند. بچه ها زیاد مطالعه می کردند و عمیقا به اتفاق های سیاسی و اجتماعی اطرافشان نگاه می کردند و آن ها را تحلیل می کردند. شاخه های مختلف کمونیست ها هم آمده بودند. هر کدام از این گروه ها برای خودشان امکانات و دفتر و نیروهایی داشتند. از طرفی ارکان اولیه حکومت جمهوری اسلامی هم داشت با هوشیاری تشکیل می شد؛ کمیته انقلاب اسلامی، سپاه پاسداران، کمیته امداد و ارگان هایی که بتوانند خدمات به مردم برسانند، فعال شد. ما خیلی از پسرها و جوان های اطراف و هم فکرمان را می دیدیم که بی هیچ چشم داشتی در این فضا ها شروع به کار کردند. بچه های کمیته و سپاه راه افتادند و توانستند خیلی از فضاهایی که از دست مردم و انقلاب خارج شده بود را برگرداندند. دزدی ها زیاد شده بود. خانه مردم اَمن نبود. مواد مخدر و قاچاقچی ها به وفور بودند و در شهر راحت تردد می کردند. کم کم جریان جنگل های مازندران شکل گرفت و بچه های سپاه و کمیته شهرهای مازندران بیش تر از پیش با آن ها درگیر شدند. هم زمان درگیری های کردستان شروع شد. سال سوم دبیرستان بودم. هر روز تمام روزنامه ها را می خواندم و بعد هشتِ شب (ساعت بیست) اخبار را گوش می دادم؛ حتی اگر امتحان خرداد هم می رسید یا ثلث اول و دوم، طوری برنامه ریزی می کردم که حتما هشت شب آزاد باشم، هم شام بخورم و هم اخبار گوش بدهم.
بعد از جریان کردستان یکی یکی شهدا را می آوردند؛ یکی از شهدا همسر معاون مدرسه ما، خانم نرگس نیاطبری بود. همسرش از دانشجویان دانشکده فنی بابل بود که از تهران آمده بود. آن ها در همان تظاهرات و درگیری ها با هم آشنا می شوند و ازدواج می کنند. وقتی جریان کردستان پیش می آید، همسر خانم نیاطبری برای خدمت به کردستان می رود و چون مهندسی می خوانده به عنوان سرپرست تراکتورهای جهاد سازندگی مشغول به کار می شود. منافقین در کردستان برای خودشان گروه تشکیل داده بودند و خیلی از کردها را با وعده و وعید و پول و امکانات، آن هم در حدّ دادن یک اسلحه، به طرف خود می کشیدند و فریب می دادند که «چرا باید شما کردها تحت لوای حکومت مرکزی جمهوری اسلامی باشید؛ شما باید مستقل باشید». درگیری های قومیتی را گسترش می دادند و متأسفانه خیلی ها هم به آن دامن می زدند. آمدند به گنبد خودمان. آن وقت گلستان و مازندران یک استان بود و گنبد جزیی از مازندران به حساب می آمد. از طرفی هم جنگ مذهبی به راه انداختند؛ «چرا باید یک حکومت شیعی روی شما اهل تسنن مسلط باشد؟» این چراها فکر مردم را درگیر کرده بود. سوال هایی که در تمام زندگی شان به آن فکر نکرده بودند یا اصلا برایشان مهم نبود. همین تحریک ها باعث شده بود، جنگ های داخلی شروع شود.
👈سه گام برای درمان افسردگی 🍁 اول به یاد داشته باشید که علت ریشه های تمام افسردگی ها خشم است و آن هم خشمی که متوجه یک شخص به خصوص است . به حافظه خود رجوع کنید اگر از کسی یا کسانی عصبانی یا دلخور هستید نزد آنها بروید بگویید که آنها را بخشیده اید و از آنها بخواهید که شما را ببخشند و کینه به دل نماند. 🍁دوم به زندگی خود نظم بدهید در بیشتر موارد بی نظمی و بی برنامگی موجب تقویت افسردگی می‌شود، فهرست مرتبی از کارهایی که باید بکنید تهیه کنید هر کاری که از این فهرست انجام می‌دهید موجب می‌شود که احساس بهتری به شما دست بدهد. 🍁سوم سعی کنید به دیگران کمک کنید اگر احساس می کنید که در آستانه بحران روانی قرار دارید، کسی را بیابید که مشکلی دارد و او را در حل مشکل یاری کنید این گفته درست است که اگر به دیگران کمک کنید که به خواسته‌هایشان برسند، شما نیز به خواسته های تان خواهید رسید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ─┅─═इई 🍁🍂🍁ईइ═─┅─ https://eitaa.com/banovan_farhikhte_felard/7455 بانوان فرهیخته ی فلارد
ما در دبیرستان شنیدیم که همسر معاون دبیرستانمان شهید شد؛ کسی که تازه ازدواج کرده و حالا همسرش نیست. مگر چند سال زندگی مشترک داشتند؟ معاون دیروز ما، امروز نام همسر شهید را به یدک می کشد و بدن شوهرش را دارند روی دست ها تشییع می کنند. غمی بود که نمی دانستیم کجای دلمان جا بدهیم. خانم نیاطبری باردار است؛ حتی شوهرش خبر نداشت که دارد پدر می شود. حالا این گروه های ملیشیا که در مدرسه بال و پر گرفته بودند، خانم نیاطبری را دشمن خودشان می دانستند. ما بچه ها هم تا او وارد حیاط مدرسه می شد، دورش حلقه می زدیم تا حداقل سپر بلای او و کودک در شکمش شویم. خانم نیاطبری رفت تهران، خانه پدرشوهرش تا بچه اش را همان جا به دنیا بیاورد. سال سوم دبیرستان با همین کیفیت تمام شد. گرچه نمره های عالی نگرفته بودم، اما از خودم راضی بودم. با آن جو و فضایی که به وجود آمده بود، در تصمیمات خودم ثابت تر بودم. دوستان زیادی داشتم و از بین این ها برای خودم یکی دوتا دوست صمیمی خوب انتخاب کردم که تا امروز هنوز با آن ها صمیمی ام و هیچ وقت از انتخاب آن ها به عنوان دوست پشیمان نشدم، چون می دیدم مذهبی ترند، مثل خودم به چادر اهمیت می دهند، وقت نماز در نمازخانه دبیرستان هستند و رفتارهایشان مذهبی است. دو نفر بودند؛ یکی حمیده نوروزی و دیگری عفت نجفی. هر دو برادرهای بزرگ تر از خودشان داشتند و عضو سپاه بودند و از طریق آن ها خیلی از خبرهای روز به من می رسید؛ خبرهایی که دیگران نداشتند. خیلی هیجان انگیز بود.
یک لحظه ما سه نفر از هم جدا نبودیم؛ بعد دبیرستان، مدام به هم زنگ می زدیم و با هم صحبت می کردیم. از آن نوع دوستی های جوانی که تا سال ها شیرینی اش خاطره است و در فکر باقی می ماند. ما سه نفر درس ها را با هم مرور می کردیم و مخصوصا زمان امتحان ها اشکالمان را با هم رفع می کردیم. ارتباط خانوادگی هم داشتیم. به هر بهانه ای شده خانه هم می رفتیم و همان دو سه ساعت با هم بودن، کلی از دلتنگی هایمان را رفع می کرد. روزهای جمعه و تعطیل هم دست بردار نبودیم. با هم به نماز جمعه می رفتیم. در صف نماز جمعه لباس هایمان هم شکل و هم رنگ بود. یک نوع چادر، یک نوع مانتو، حتی کفش ها و روسری های هم شکل. انگار که می خواستیم همه بفهمند ما چقدر همدیگر را دوست داریم. در بین این صمیمیت ها یک اتفاق جدید افتاد؛ حمیده نامزد گرفت. اتفاقی که برای هیچ کداممان جدی نبود و اصلا به آن فکر نمی کردیم. ما هر روز در ریز جریان خواستگاری و آمدوشد و قیافه و حتی لباس هایی که خواستگار داشت، قرار می گرفتیم. شوهرش پاسدار بود؛ حتی پدرشوهرش هم. آن زمان دبیرستان ما اجازه نمی داد، دخترهایی که نامزد گرفته اند در دبیرستان باقی بمانند و آن ها را اخراج می کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️بی‌حجابی به چه کسانی صدمه میزنه؟چرا نمیگذارید خانوما راحت باشن؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁: ⚠️هشدار بزرگ رهبر... ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌ ………‹🌹🍃࿐›……… 💡حزب اللّٰه💡
🌻 *"چند جور زن داریم، کدام فهیم ترند؟* *دو جور زن داریم:*👇 1️⃣ زنانی که *در اوج امنیت می جنگند،⬅️ برای برداشتن تکه ای پارچه از سرشان، تصوری درستی از حجب و عفت ندارند.* 2️⃣ زنانی که *زیر بمباران می گردند، به دنبال ⬅️همان یک تکه پارچه برای حفاظت از حجب و حیای خود، آنان پوشش و عفت را بالاتر از جان خود می دانند.* *حال فهم کدام دسته از این زنان، بالاتر است؟* حضرت آیت الله علامه جوادی آملی می فرمایند:👇 *حرمت زن* *نه اختصاص به خود زن دارد،* *نه مال شوهر،* *و نه ویژه برادران و فرزندانش می باشد.* *همه ی اینها اگر رضایت بدهند،* *قرآن راضی نخواهد بود،* *چون حرمت زن و حیثیت زن به عنوان حق الله مطرح است .* *حجاب زن حقی است الهی* *"عصمت زن"* *حق الله است.* *زن به عنوان امین حق الله،* *از نظر قرآن مطرح است.* *-زن باید این مسئله را درک کند،* *که حجاب او تنها مربوط به خود او نیست.* *تا بگوید من از حق خودم صرف نظر کردم.* *-حجاب زن مربوط به مرد نیست.* *تا مرد بگوید من راضیم .* *-حجاب زن مال خانواده نیست.* *تا اعضای خانواده رضایت دهند.* *حجاب زن حقی الهی است.* همسرداری اسلامی 🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شما هم فکر میکنید حجاب در کشورهای دیگر آزاد است!؟ 🔺خانم دکتر جمشیدی
*🌹از پدر و مادر دلسوزتر🌹* 🌷امام علی بن موسی الرضا علیه‌السلام با تعبیری امام را معرفی می‌کنند : *📖«أَشْفَقَ عَلَیهِمْ مِنْ آبَائِهِمْ وَ أُمَّهَاتِهِم‏»* *«🌱امام نسبت به مردم از پدر و مادر شفیق‌تر و دلسوزتر است»* 📚کتابٌ من لا یحضره الفقیه، جلد 4، صفحه 418 👈والدین تمام توجه‌شان را به مسائل و مشکلات زندگی فرزندانشان معطوف می‌کنند و می‌کوشند تا در اوج محبّت و شفقت و با تمام توان در کنار آنها باشند. 🌴حضرت ولی عصر عجل‌الله‌ تعالی‌ فرجه در جایگاهی است که میزان محبت و قدرتش با والدین قابل قیاس نیست. *🌹 تعجیل در فرج و سلامتی امام زمان صلوات🌹* *🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🌹*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹جنگی که اهمیتش کمتر از جنگ اقتصادی نیست! 🔸طراحی دشمن برای بدبینی نسبت به نظام
🌸🍃 *تدبر اخلاقي* ✨ هديه به لبخند امام زمان (عج) ⚠️ *مجالسي كه كارهاي خوبمون رو رايگان هديه مي ده* 🟠 💎 امام صادق(ع): 💎 غیبت كردن بر هر مسلمانی حرام است. غیبت مانند آتشی كه هیزم را با حرص و وَلع می‌خورد حَسنات انسان را به كلی از بین می‌برد. 📚 مستدرك الوسائل، ج ٩، ص ١١٧. 🔰 *مصداق* 🍂 حڪیمی شنید جـــــاهلی شبی در مجلسی غیــــبت او ڪرده است. حڪیم طبقی خـــــرما برداشـته و خانه او فــرستاد و پیغام داد: 🍁 شنیدم دیشب *در مجلسی نـــــماز و روزه هـــــایت را ڪه به آن سـختی زیادی متحــــــــــمل شـــده بودی به رایگان به من هــدیه دادی* و من هم خواستم محبت تورا جبران ڪنم. 🟠 اما مـــرا ببخش هـدیه ای ڪه من فرستادم برای تو بسیار ناقابل‌تر از هدیه ارزشــمندی است ڪه تو به من بخشــیدی. ⚠️ غیبت آن است که برادر [دینى] خود را بدانچه او را ناخوش آید یاد کنى، پس اگر آن چیز در او باشد، غیبت و اگر نباشد بهتان نامیده مى شود. 🟡 خواه این [بدگویى] با قول باشد یا فعل و *خواه با اشاره باشد یا کنایه و خواه در امور دینى باشد یا دنیوى و خواه در لباسش باشد یا خانه.* 🔴 از این‌رو، *هرگاه کسی در غیاب دیگری سخنی نسبت به او بگوید که عرفاً و در نزد مردم نقص و عیب به حساب می آید* و قصد وی از این کار سرزنش و یا برملا کردن نقص او باشد، *مرتکب غیبت شده است.*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمر بنداتونو بچه ها محکم ببندید چون اقا فرمود 🌹نماز به زودی در بیت المقدس ان شاءالله🌹 بچه ها دلهاتونو تنظیم کنید .رفقا آماده کنین خودتون رو آنچه که عالم داره نشون میده واتفاقهایی که ....سال 1400مابه سمت ظهورامام نزدیک میشیم ... اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر 🙏
⭕️کلبه عمو پورنگ، تغییر ذائقه کودک مسلمان ایرانی 📌رقص های گروهی، آهنگ های حرام، روابط نامتعارف زن و شوهر، شوخی های نامتعارف، آرایش غلیظ و اشوه گری های خانم ها، همگی یکجا در یک برنامه اتفاق میافتد و آب از آب تکان نمیخورد، چرا که این شخصیت ها همگی حیوان هستند و مسئولین و حتی پدر و مادر واکنشی نشان نمیدهند. 📌یکبار فرزند خود را هنگام دیدن این برنامه نگاه کنید،کمتر به داستان و سخنان بازیگران توجهی میکند و فقط به زور موسیقی و سرود های آن هست که او را میخکوب تلویزیون مینماید. 📌بچه هایی که دیگر فقط آهنگ موزیکال آن هم از جنس تند و رقص آور را نگاه میکنند و ذائقه یشان تخدیری روز به روز در حال افزایش است. مانند معتادی که هر دفعه مواد با دز بالاتر طلب میکند. 📌 در این میان پسرهایی که نقش مورچه دارند، طوری طراحی شده اند که شبیه دختر باشند، آنها هنگام آهنگ، رقص گروهی انجام میدهند، تا در ناخود آگاه ذهنمان شکل بگیرد که باید هنگام شنیدن موزیک حتما تکانی خورد!! 📌عمو پورنگ توسط سناریو نویس ها و نویسنده هایی که دغدغه مضامین اسلامی را برای کودک مسلمان ندارند هدایت میشود. و وقتی به آنها انتقاد میکنی داد میزنند که برخی تحمل شادی را ندارند!! 📌جالب اینجا است که این برنامه درسبد گروه کودک نوجوان شبکه 2 قرار ندارد و مخصوص بزرگسال است . اما مخاطبان آن اکثرا کودکان هستند. ☎️به منظور انتقاد از برنامه با شماره 162 صدا و سیما تماس گرفته يا به شماره 30000162 پیامک كنيد. کمپین اعتراضي به برنامه عموپورنگ👇 farsnews.ir/my/c/102316 🇮🇷قرارگاه سایبری ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3604348939C1433b6e45c