eitaa logo
بانوان فرهیخته ی فلارد
140 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
373 فایل
ارتباط با مدیر کانال https://eitaa.com/hosseini12345
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آه ؛ مرگ خونین‌ من کجایی‼️ کلیپ دیدنی از دیدار امروز رهبر معظم انقلاب با خانواده سردار شهید حاج قاسم سلیمانی 🔹در بخشی از کلیپ، دختر شهید سلیمانی در این دیدار نامه‌ای از آن شهید والامقام که چند ماه پیش از شهادت ایشان نوشته شده را قرائت می‌کند که بسیار جالب است. بانوان فرهیخته ی فلارد 🌻 @banovan_farhikhte_felard 🌻
4_5814562532467147688.mp3
1.4M
🎵خوبی‌های الکی! 😳کارهای خوبی که شیطان بهت پیشنهاد میده انجام بدی! بانوان فرهیخته ی فلارد 🌻 @banovan_farhikhte_felard 🌻
ﺗﻮﯼ ﻫﻤﺎﯾﺶ ، ﺳﺨﻨﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻤﻬﺎﯼ ﺣﺎﺿﺮ ﺩﺭ ﺟﻠﺴﻪ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺗﺎ ﺩﺭ ﻫﻤﻮﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﻪ ﺷﻮﻫﺮﺍﺷﻮﻥ ﺑﺎ SMS ﺑﮕﻦ: "ﻋﺎﺷﻘﺘﻢ" ﻭ ﺑﻌﺪ ﺟﻮﺍﺑﻬﺎﯼ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺭﻭ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺭ ﺳﺎﻟﻦ ﺑﺨﻮﻧﻦ : ﺣﺎﻻ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﺟﻮﺍﺑﻬﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯿﺪ: ۱ . ﺑﺎ ﻣﻦ ﺑﻮﺩﯼ؟ ۲ . ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭﺕ ﻧﻤﯿﺸﻢ. ۳ . ﺑﺎﺯ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺭﻭ ﮐﺠﺎ ﮐﻮﺑﻮﻧﺪﯼ؟ ۴ . ﭼﻘﺪﺭ ﭘﻮﻝ ﻻﺯﻡ ﺩﺍﺭﯼ ﺣﺎﺷﯿﻪ ﻧﺮﻭ. ۵ . ﭼﯿﻪ ﺑﺎﺯ ﺍﻣﺸﺐ ﻣﺎﻣﺎﻧﺖ ﺍﯾﻨﺎ ﺩﻋﻮﺗﻦ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ؟ ۶ . ﯾﻪ ﺭﺍﺳﺖ ﺑﺮﻭ ﺳﺮ ﺍﺻﻞ ﻣﻄﻠﺐ! ۷ . ﯾﺎ ﺧﺪﺍ ﺑﺎﺯ ﭼﻪ ﺩﺳﺘﻪ ﮔﻠﯽ ﺑﻪ ﺁﺏ ﺩﺍﺩﯼ؟ ۸ . ﺷﻤﺎ؟ *ﯾﻌﻨﯽ ﻣﻦ ﻫﻼﮎ ﺍﯾﻦ ﺷﻤﺎﺭﻩ ۸* *ﺷﺪﻡ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺎﺷﻖ* *ﺯﻧشه* 😂😂😂😂🤣
خمیرمایه فوری 2قاشق غذاخوری استاندارد من از خمیرمایه مارک رضوی استفاده میکنم خمیرمایه فوری رو از لوازم قنادیها میتونید تهیه کنید شکر 1قاشق چایخوری استاندارد نمک 1قاشق چایخوری استاندارد روغن 2قاشق غذاخوری پودر سبوس گندم 100 گرم حدود 1 و 1/3 پیمانه سبوس گندم رو از سوپر مارکتها میتونید تهیه کنید آرد سفید شیرینی پزی(آرد سه صفر) 500 گرم آب ولرم به میزان لازم آرد را سه مرتبه الک کنید. سبوس گندم را به آرد اضافه و مخلوط کنید. خمیرمایه فوری+نصف لیوان آب ولرم+شکر را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید. خمیرمایه عمل آمده و روغن مایع را به مخلوط آرد و سبوس اضافه کنید. نمک را در کمی آب ولرم حل و اضافه کنید. سپس به تدریج آب ولرم را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود. سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه کاملا ورز دهید تا لطیف شود. خمیر نهایی باید لطیف بوده ولی به دست نچسبد. خمیر را در کاسه ای که کمی چرب کردید قرار داده روی کاسه را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. کف قالب یا سینی مورد نظر را چرب کنید و سبوس بپاشید. پف خمیر را بگیرید و از خمیر چانه بگیرید. خمیر را با فاصله در سینی قرار دهید. روی چانه ها را با نایلون چرب بپوشانید و 20 دقیقه دیگر در جای گرم استراحت دهید تا چانه ها دوباره حجیم شوند. فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و ظرف آب جوش کف فر قرار دهید تا فضای داخل فر کاملا گرم و مرطوب شود. بعد از 20 دقیقه استراحت دوم،نایلون چرب را از روی چانه ها بردارید و روی هر کدام را با مقداری روغن رومال کنید و کمی به دلخواه کنجد بپاشید سپس سینی محتوی چانه ها را در فر قرار دهید به مدت 30 دقیقه تا نانها خوب بپزند. برای تست پخت نان از خلال دندان استفاده کنید هر زمان تمیزخارج شد سعنی نان پخته... در صورت نیاز برای خوشرنگ شدن روی نانها چند لحظه گریل فر را روشن کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: نحنُ لا نُهزَم عندما نَنْتَصِر...نَنْتَصِر وعندما نُسْتَشْهَد...نَنْتَصِر به‌وقت‌حاج‌قاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عظمت مجالس اهل بیت علیهم السلام.... شب جمعه، شب زیارتی اربابه.... اگه دلتون شکست، برای فرج آقا دعاکنید..
ما پاے لطف فاطمہ‌ شرمندگے ڪنيم ارباب ما حسين و فقط بندگے ڪنيم اصلاً نمی شود که شب‌ جمعہ‌ای ز عمر بی شور و حالِ کرب‌وبلا زندگی کنيم
مواد لازم🔻 ژله آلوئه ورا یک بسته ژله سبز نصف بسته معادل ۵۰گرم (من از ژله سیب سبز استفاده کردم) ژله قرمز نصف بسته معادل ۵۰گرم(من از ژله انار استفاده کردم) بستنی وانیلی یک لیوان طرز تهیه🔻 ابتدا سطح سینی۲۰در۳۰ را کمی خیس کنید وپلاستیک فریزر پهن کنید(این کار باعث میشه پلاستیک به سینی بچسبه).روی پلاستیک چندقطره روغن مایع بریزیدوبافرچه سطح پلاستیک مخصوصا گوشه ها راچرب کنید.ژله ی الوئه ورا را دریک لیوان آب جوش حل کنید وروی بخار کتری بذارید تا ذرات ژله کاملا داخل آب حل و شفاف بشه. صبرکنید تا ژله از حرارت بیفته وهم دمای محیط بشه سپس بستنی وانیلی که هم دمای محیط شد رابه ژله اضافه کنید‌وکمی هم بزنید وبعد داخل سینی بریزیدودریخچال قراربدید تا ژله خودش را بگیره وبه دست نچسبه.این مرحله دقت داشته باشید اگه زیاد داخل یخچال قراربگیره موقع رول کردن میشکنه.بعد از ده دقیقه مدام چک کنید به محض اینکه ژله خودش را گرفت از یخچال خارج کنید وژله را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید ودوقسمت کناری را بردارید.میتونید این ژله ها را برداریدومجددا آب کنید وداخل قالب بریزید .درفاصله ای که ژله داخل یخچال ،نصف ژله سبز وقرمزرا هرکدوم درنصف لیوان آب جوش حل کنید .صبر کنید ژله ها هم دمای محیط بشن چون اگه داغ باشن ژله ی وسطی را آب میکنه.هر کدوم از ژله ها رو یک طرف سینی بریزید .دقت کنید ارتفاع ژله ها یکسان باشه.دوباره سینی را برگردونی داخل یخچال و مجددا بعد لز ده دقیقه چک کنید.وقتی ژله ها خودش را گرفت از یخچال بیرون بیارید وژله را به عرض ۱تا۱/۵برش بدید ورول کنید ودرظرفی بچینیدویکساعت داخل یخچال بذارید تا خودش را بگیره . ❤برای درست کردن ژله ی هندوانه ابتدا از رنگ قرمز شروع به رول کردن کنید.
👆👆کیک هندوانه تابه ای (قالب مناسب این هر رنگ‌ کیک قالب گرد به قطر پانزده تا بیست سانت) مواد لازم🔻 تخم مرغ چهار عدد آرد دو و نیم لیوان آب یا شیر یک لیوان سرخالی روغن مایع نصف لیوان وانیل نوک ق چ شکر یک لیوان بکینگ پودر دو و نیم ق چ جوش شیرین نصف ق چ(جوش شیرین برای حفظ رنگ‌کیک قرمز رنگ‌ بسیار تاثیر گذار بدون جوش شیرین ممکن کیک قرمز بعد پخت قهوه ای یا کم رنگ‌ بشه) رنگ خوراکی ژله ای سبز (یک ق چ) رنگ خوراکی ژله ای قرمز یک ق غ (من رنگ ژله ای مارک خط زرد استفاده کردم ) طرز تهیه🔻 ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو مخلوط به همزن دستی پنج دقیقه میزنیم بعد روغن رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد هم شیر یا آب رو مخلوط میکنیم در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله های آرد باز بشه. حالا مایه کیک رو به دو قسمت تقسیم میکنیم به یک قسمت رنگ سبز و به یک قسمت رنگ قرمز رو اضافه میکنیم به قسمت قرمز رنگ من دو ق غ شکلات چیپسی هم اضافه کردم برای اینکه شکل دانه های هندوانه بشه حالا دو تا تابه یک اندازه رو چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک هر رنگ رو داخل هر تابه جداگانه بریزید و به روش زیر هر کدوم رو بزاربد بپزه روش پخت روی گاز .شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین در و دمکنی میزاریم چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد روش پخت داخل فر .فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزاریم یک ربع داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است بعد پخت وقتی کیکها از داغی افتاد از قالب خارج کنید بزارید خوب خنک بشه یکم روی کیک که حالت برآمدگی داره رو برش بدین تا کاملا صاف بشه صاف بشه بعد بینش خامه یا هر نوع کرم خواستین بزنید
فرض کنید دختر یک خانواده ی ثروتمند هستید در تبریز، با یک طلبه ساده ازدواج میکنید و بخاطر ادامه تحصیل همین طلبه ی ساده راهی نجف میشوید. گرما و غربت شهر نجف را در نظر بگیرید، خدا به شما فرزندی میدهد، بعد این فرزند می میرد! بعد دوباره فرزند میدهد، دوباره در همان بچگی می میرد، دوباره فرزند میدهد دوباره… این درحالی ست که فقر هم گریبان تان را گرفته، در حدی که یکی یکی اسباب خانه را میفروشید، حتی رختخواب… ...... همسر علامه طباطبایی همیشه مرا به فکر میبرد.  علامه درباره ایشان گفته بودند: من نوشتن المیزان را مدیون ایشانم! یا : اگر صبر حیرت انگیز همسرم نبود من نمیتوانستم ادامه ی تحصیل بدهم. صبر حیرت انگیز!!! نوشتن المیزان!!! علامه نه تعارف داشته و نه اغراق میکند، ایشان در جایی فرموده بودند: همسرم وقتی در قم رو به حضرت معصومه "س" سلام میدادند من جواب خانوم را میشنیدم! و همچنین هنگامی که زیارت عاشورا میخواندند من جواب سلام امام حسین(ع) را میشنیدم! همیشه به جایگاه او حسرت میخورم! با خودم فکر میکنم وقتی که داشته خانه را جارو میزده، یا وقتی برای علامه چای میریخته، میدانسته در آسمان ها آنقدر معروف است؟ میدانسته در پرورش یک مرد بزرگ آنقدر موثر است؟ کاش کتابی از زندگی نامه اش چاپ شده بود، کاش برای ما کلاس آموزشی میگذاشت. کلاس اخلاق. اخلاص... کلاس مدیریت زندگی در شرایط بحرانی. کلاس چگونه از همسر خود علامه طباطبایی بسازیم؟ کلاس چگونه بدون قلم بدست گرفتن تفسیر المیزان بنویسیم... کلاس چگونه مهم باشیم اما مشهور نه... کلاس چگونه توانستم بخاطر اهداف والای همسرم او را در بدترین شرایط یاری دهم... کلاس… همه ی این ها چند واحد میشود؟ چقدر واحد پاس نکرده دارم.... یادی کنیم از بانو « قمر السادات مهدوی» کسی که علامه درباره اش می گفت: «⁣این زن بود که مرا به این جا رسانید».
❤️ هرچہ من بد مےڪنم تو مهربانے مےڪنے مݧ بہ تو خیلے بدهڪارم ، دعایم ڪن حسین خورده بر ڪارم گره با دست تو وا مےشود حاجت ڪرب وبلا دارم ، دعایم ڪن حسین 🍃 🌷 🌙
YEKNET_IR_shoor_fatemie_2_1398_11.mp3
4.1M
🌴شب زیارتی امام حسین(ع) 🍃خدا نیاره اسم من از قلم بیفته 🍃هوای کربلای تو از سرم بیفته 🎤 🌷 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بارش باران دو روز پیش در بین الحرمین ۹۹/۹/۲۵ باران کاش کمی زودتر می آمدی اصغر حسین علیه السلام تشنه شهید شد😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عشق در گوش من... با نام تو هَجّی شد: حسین! دل به جاده زدم... برای دیدنِ روی ماهَت؛ پاهایم درد گرفت! برای گرفتن یک بوسه از روی عشق... میان آن همه جمعیت... کنار ضریحت؛ تنم کوفته شد! به سر و سینه زدم میان هیئت... دلم سوخت و رَدِ دست‌هایم ماند! بین روضه... این پا و آن‌پا شدم و... سخت، تحمل کردم؛ چون شیرین‌تر از تو نیافتم! آقای غریبِ عالَم! همه و همه‌اش... لطفِ تو بوده و ما... اگر در مصیبت تو... جان دهیم هم، کَم است! تنها یک خواهش دارم! در سرازیری قبر... میانِ تاریک و روشنای لَحَد... زیر خروارها خاک... یعنی می‌شود وقتی دو مَلَک می‌آیند؛ بگویند: از سینه‌اش، بوی محبت حسین می‌آید! و شما تشریف‌فرما شوید... به خودت قسم که تماشای دیدارت... ما را آوره‌ و کوچه‌گردان کرده است! وگرنه شما کجا و... ما کجا؟! برای شما کاری ندارد که... به اشارتی می‌شود... آن سختی و فشار... به آرامشی همیشگی تبدیل شود؟!