eitaa logo
بانوان فرهیخته ی فلارد
137 دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
9.8هزار ویدیو
385 فایل
ارتباط با مدیر کانال https://eitaa.com/hosseini12345
مشاهده در ایتا
دانلود
داوطلبای ریاضی اینقدر کم شدن که سال دیگه همون حضوری ازشون جدول ضرب میپرسن، هرکی بلد بود، میفرستنش شریف😂😂😅😃😃
مهندس برق، مکانیک، شیمی و کامپیوتر با یه ماشین در حال مسافرت بودن که ماشین خاموش میشه. مهندس برق: مشکل از اتصالات و سیم کشیاشه. مهندس مکانیک: مشکل از میل لنگشه. مهندس شیمی: نه، ایراد از روغن موتوره. مهندس کامپیوتر: پیاده شیم، سوار شیم، شاید درست شده باشه!!😂😂😂😃😃😃😃
مشترک گرامی،‌ شما 80% از حجم بسته را استفاده کرده اید😅😅😅😃😃
👆اینم عیدانه... بمناسبت عید مباهله 😊
4_310226054725763873.mp3
4.81M
❤️🧡💛 🧡 💛 80 بدن سالم؛ وقتی به میکروبی آلوده ميشه؛ با تب،ورود میکروب رو اعلام میکنه! يه قلب سالم هم به محض برخوردباگناه،علامت ميده. چجوری؟ 🎤 ❤️ 🧡💛
۱ فنجان شیر ۱ فنجان روغن ۱ فنجان آب ۱ عدد تخم مرغ ۱ ق غ سرکه سیب ۲/۵ ق چ بکینگ پودر ۶ ملاقه آرد(این دستور اندازه مشخصی آرد نداده بود خودش از ملاقه استفاده کرد و ۶ ملاقه آرد اضافه کرد، تا جایی که به دست نچسبه آرد اضافه کنید) مخلوط کره(یا مارگارین) به اضافه روغن مایع(برای روی خمیر) مواد شربت👇🏼👇🏼 ۳/۵ لیوان شکر ۴ لیوان آب نصف لیمو ترش تهیه شربت👇🏼 شکررو‌آب را روی حرارت متوسط گذاشته و‌ وقتی جوشید لیمو را داخل شربت بیاندازید و ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید و خاموش کنید تا خنک شود مواد داخلش👇🏼👇🏼 مغز گردو خرد شده طرز تهیه👇🏼 داخل ظرف بزرگی آب و شیر و روغن و سرکه سیب و تخم مرغ را اضافه کرده و‌خوب هم بزنید سپس ۳ ملاقه آرد و همراه با بکینگ پودر اضافه کرده و هم بزنید و دومرتبه آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا جایی که به دست نچسبد، ۲-۳ دقیقه خوب ورز دهید، خمیر نیازی به استراحت ندارد ، خمیر را به ۸ چانه مساوی تقسیم کرده و گرد کنید و سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر ها را با وردنه به اندازه بشقاب غذاخوری بازکنید و هر ۸ تا خمیر را باز کرده و‌سپس روی هم بچینید ولی مابین خمیرها پودر نشاسته ذرت بپاشید و با دست پخش کنید و ۸ لایه خمیر را به همین صورت چیده و با کمک وردنه تا آنجا که میتوانید باز کنید و سپس رول کنید و به ضخامت یک انگشت برش دهید و هر یک از برش ها را از عرض با وردنه باز کنید و داخلش گردو گذاشته و ببندید مانند فیلم و داخل سینی فر چرب شده بچینید و برای روی خمیر ترکیب کره و روغن مایع ذوب شده بمالید و داخل فر از‌ قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید بعد از خارج کردن از فر شربت سرد را روی دسر داغ بریزیدو ۲ ساعت استراحت دهید تا شربت به خوردش رود سپس با پودر پسته تزیین کرده و سرو کنید @maryambano85