داوطلبای ریاضی اینقدر کم شدن که سال دیگه همون حضوری ازشون جدول ضرب میپرسن، هرکی بلد بود، میفرستنش شریف😂😂😅😃😃
مهندس برق، مکانیک، شیمی و کامپیوتر با یه ماشین در حال مسافرت بودن که ماشین خاموش میشه.
مهندس برق: مشکل از اتصالات و سیم کشیاشه.
مهندس مکانیک: مشکل از میل لنگشه.
مهندس شیمی: نه، ایراد از روغن موتوره.
مهندس کامپیوتر: پیاده شیم، سوار شیم، شاید درست شده باشه!!😂😂😂😃😃😃😃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من که ترسیدم چه برسه به پرنده ها و...😂🤣😅😆😁😂
4_310226054725763873.mp3
4.81M
❤️🧡💛
🧡
💛
#روانشناسی_قلب 80
بدن سالم؛
وقتی به میکروبی آلوده ميشه؛
با تب،ورود میکروب رو اعلام میکنه!
يه قلب سالم هم
به محض برخوردباگناه،علامت ميده.
چجوری؟
#استاد_شجاعی 🎤
❤️
🧡💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه صبحانه رمانتیک 😁
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#باقلوا_میدیه_ترک
۱ فنجان شیر
۱ فنجان روغن
۱ فنجان آب
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق غ سرکه سیب
۲/۵ ق چ بکینگ پودر
۶ ملاقه آرد(این دستور اندازه مشخصی آرد نداده بود خودش از ملاقه استفاده کرد و ۶ ملاقه آرد اضافه کرد، تا جایی که به دست نچسبه آرد اضافه کنید)
مخلوط کره(یا مارگارین) به اضافه روغن مایع(برای روی خمیر)
مواد شربت👇🏼👇🏼
۳/۵ لیوان شکر
۴ لیوان آب
نصف لیمو ترش
تهیه شربت👇🏼
شکرروآب را روی حرارت متوسط گذاشته و وقتی جوشید لیمو را داخل شربت بیاندازید و ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید و خاموش کنید تا خنک شود
مواد داخلش👇🏼👇🏼
مغز گردو خرد شده
طرز تهیه👇🏼
داخل ظرف بزرگی آب و شیر و روغن و سرکه سیب و تخم مرغ را اضافه کرده وخوب هم بزنید سپس ۳ ملاقه آرد و همراه با بکینگ پودر اضافه کرده و هم بزنید و دومرتبه آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا جایی که به دست نچسبد، ۲-۳ دقیقه خوب ورز دهید، خمیر نیازی به استراحت ندارد ، خمیر را به ۸ چانه مساوی تقسیم کرده و گرد کنید و سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر ها را با وردنه به اندازه بشقاب غذاخوری بازکنید و هر ۸ تا خمیر را باز کرده وسپس روی هم بچینید ولی مابین خمیرها پودر نشاسته ذرت بپاشید و با دست پخش کنید و ۸ لایه خمیر را به همین صورت چیده و با کمک وردنه تا آنجا که میتوانید باز کنید و سپس رول کنید و به ضخامت یک انگشت برش دهید و هر یک از برش ها را از عرض با وردنه باز کنید و داخلش گردو گذاشته و ببندید مانند فیلم و داخل سینی فر چرب شده بچینید و برای روی خمیر ترکیب کره و روغن مایع ذوب شده بمالید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید بعد از خارج کردن از فر شربت سرد را روی دسر داغ بریزیدو ۲ ساعت استراحت دهید تا شربت به خوردش رود سپس با پودر پسته تزیین کرده و سرو کنید
@maryambano85