4_5828070385001695867.mp3
10.81M
🎧 برای امام زمانت مانند مادر باش!!
▪️خواهران حتما گوش کنید🙏
▫️توصیه میشود برادران هم گوش کنند✋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهار توصیه آیت الله بهاءالدینی برای باز شدن گره ها ی زندگی... در بیان استاد عالی
🌸 دستبوس مادر
✍رهبر انقلاب: «زن اگر چنانچه در محیط خانواده، محترم شمرده بشود، بخش مهمّی از مشکلات جامعه حل خواهد شد. باید کاری بکنیم که بچّهها دست مادر را حتماً ببوسند؛ اسلام دنبال این است.»
۱۳۹۲/۰۲/۲۱
•
.
#بهوقتبندگے💚
.
هر گاه کاری میڪنے ؛
برایِ خدا انجام بده!
حتی وقتی چلو کباب هم میخوری
به این قصد بخور که نیرو بگیری
و در راهِ خدا عبادت ڪنے و این ،
نصیحت را در تمامِ
عمر فراموش نڪن :)🌸
.
#شیخرجبعلےخیاط✨
.
16.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تیزر فرهنگی مامان!
🇮🇷〰🍃🌷🍃〰🇮🇷
اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج
تهچین مرغ
دستور تهیه :👇
400 گرم مخلوط سینه و ران مرغ رو نواری برش دادم 3 عدد ران و یک عدد سینه و با 100 گرم کره تفت دادم ادویه زدم زردچوبه،فلفل،نمک،پاپریکا،اگر دوست داشتین یه کوچولو دارچین ، زرشکی که از قبل چند آب شسته بودم با آب سرد بهش اضافه کردم و گذاشتم تفت بخورن و تپلی بشن ، بعد از اون هویچ های رشته ای که با یه وسیله ب خیلی خشن به اسم رشته کن رشته ای کرده بودم رو با مقدار کمی آب در حد 5 دقیقه پخته بودم و از آب خارج کردمو به مرغ و زرشک اضافه کردم تا مزه هاشون باهم میکس بشه و یه تفت دسته جمعی بخورن و و و نا گفته نماند که اضافه کردن مقداری آب مرغ و زعفران دم کرده به این مرحله محشره کبری به راه میندازه
بعد میریم سراغ مایع ته چین که 2 لیوان ماست چکیده میگم چکیده برای اینکه ته چینتون منسجم میشه و از آبکی بودنش جلوگیری میکنه با 3 عدد تخم مرغ اگر نسبت به بوی تخم مرغ و یا طعمش توی ته چین بدتون حساسید حذفش کنید ولی اون دیگه ته چین نمیشه بهش میگیم ته دیگ طلایی اصل طعم ته چین به تخم مرغشه
اینم بگم که اگه فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید میتونه بوی تخم مرغ رو کاهش بده.
خب تا اینجا 3 عدد تخم مرغ رو هم با ماست مخلوط میکنید و زعفران ساییده شده میزنید با یکی دو قاشق روغن مایع
برنج آبکش شده رو مرحله ای به مایع ته چین اضافه و مخلوط میکنید دقت کنید در حد تعادل برنج اضافه کنید نه خیلی سفت باشه و نه خیلی آبکی بعد ته قابلمه مقداری روغن بریزید و حدود دوقاشق شکر شکر برای طلایی شدن ته دیگ ته چینمون بکار میره و لایه اول رو از برنج ته چینیتون میریزید و از مواد مرغ و هویچ روی برنج که لایه بعدی هستش میریزید و لایه سوم هم باز برنج بریزید و بذارید با حرارت خیلی کم نیم ساعت تا 45 دقیقه دم بکشه.
این مقدار برای 4 پیمانه برنج کافیه .
كِرِپ گوشت با سس بشامل!
یک غذای لذیذ و خوشمزه مناسب یک وعده غذایی متنوع و باب طبع بچهها!!
مواد لازم برای كِرِپ:
3 عدد تخم مرغ
3 لیوان شیر
2 لیوان و نیم آرد
1 قاشق مربا خوری نمک
2 قاشق غذا خوری روغن مایع
مواد داخل كِرِپ:
400-500 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد گوجه
2 عدد فلفل سبز (دلمه ای هم مناسبه)
1 عدد پیاز
1 قاشق غذا خوری رب گوجه
1 حبه سیر
نمک و فلفل و پودر زیره (یا هر ادویهای که دوست دارین به سلیقه خودتون)
برای سس بشامل:
2 قاشق غذا خوری آرد
2 قاشق غذا خوری کره
2 لیوان شیر
نمک و فلفل
مواد كِرِپ رو باهم مخلوط کرده و حسابی بزنین تا یکدست بشه و بعد توی مایتابه تخت كِرِپهاتون رو سرخ کنین
(نکات مهم برای كِرِپ اینه که مایع خیلینباید سفت باشه و قشنگ سطح مایتابه رو بگیره، مایتابه هم با یک دستمال چرب هر دفعه چرب بشه و روغن یا کره توی مایتابه زیاد نباشه)
پیاز و گوشت و سبزیجات و مثل تصویر تفت بدین و رب و ادویه هاتون رواضافه کنین
مواد رو مثل تصویر روی هر كِرِپ گذاشته و رول کنین، رول ها رو توی ظرفی که قابل گذاشتن توی فر باشه بچینین و روش رو با سس بشامل بپوشونین، ظرف رو توی فر از قبل گرم شده گذاشته و روی دمای 220 درجه آنقدر بپزین تا روش قشنگ سرخ و طلایی بشه برای بشامل کره و آرد و روی شعله متوسط تفت بدین شروع به طلایی شدن که کرد شیر و اضافه کرده و سریع همبزنین (یادتون باشه که شیر اگه سرد باشه آرد گوله گوله میشه) نمک و فلفل یادتون نره!
📖 #رمان_جان_شیعه_جان_اهل_سنت
🖋 #قسمت_بیست_و_ششم
عبدالله با دیدن من، چشمانش از تعجب گشاد شد و با خنده پرسید: «رفتی لباسها رو جمع کنی یا نذری بگیری؟» با این حرف او، مادر و پدر هم به سمتم رو گرداندند که پاسخ دادم: « نه... آقای عادلی تو راهرو منو دید و اینو داد.» پدر بیاعتنا سرش را برگرداند و باز به صفحه تلویزیون خیره شد و مادر که با زیرکی مادرانهاش حالم را خوب فهمیده بود، سؤال کرد: «خُب چرا رنگت پریده مادرجون؟!!!» از کلام مادر پیدا بود که این ملاقات کوتاه و عمیق، دل مرا هم به اندازه دست او لرزانده که رنگ از رخم پریده است.
ظرف را روی میز آشپزخانه گذاشتم و برای تبرئه قلبم که هنوز در پریشانی عجیبی میتپید، بهانه آوردم: «آخه تا در رو باز کردم، یه دفعه دیدمش، ترسیدم.» و برای فرار از نگاه عمیق مادر، به سمت در بازگشتم و از اتاق بیرون رفتم. وارد حیاط که شدم، به سرعت به سمت بند لباسها رفتم. دست قدرتمند باد، شاخههای تنومند نخلها را هم به بازی گرفته بود چه رسد به چند تکه لباس سبک که یکی از آنها هم بر اثر شدت وزش باد، کَنده شده و روی خاک باغچه افتاده بود. به سرعت لباسها را جمع کردم و بیآنکه نگاهی به پنجره طبقه بالا بیندازم، به اتاق رفتم. وارد اتاق که شدم دیدم ظرف شله زرد، دست نخورده روی میز مانده است.
دسته لباسها را به یک چوب رختی آویختم تا سرِ فرصت مرتب کنم و به آشپزخانه رفتم. حیفم میآمد غذایی که با دنیایی از احساس برایمان آورده بود از دهان بیفتد. چهار کاسه چینی به همراه چهار قاشق در یک سینی چیدم و به همرا ظرف شله زرد به اتاق بازگشتم. شله زرد را با دقت به چهار قسمت تقسیم کردم و درون کاسهها ریختم. اولین کاسه را مقابل پدر گذاشتم و کاسه بعدی را برای مادر بردم که لبخندی زد و با گفتن«دستش درد نکنه!» کاسه را از دستم گرفت. سهم عبدالله را کنار برگهها روی میز گذاشتم که خندید و گفت: «این میخواد مثلاً مهمونداری مامان رو جبران کنه! ولی قبول نیس! چون خودش که نمیپزه، میره از بیرون میگیره!»
مادر چین به پیشانی انداخت و با مهربانی گفت: «من که از این جوون توقعی ندارم! بازم دستش درد نکنه! بلاخره این بنده خدا هم تو این شهر غریبه! کاری بیشتر از این از دستش برنمیاد.» اولین قاشق را که به دهان بُردم، احساس کردم طعم گرم و شیرین این نذری خوش طعم، شبیه تابش سخاوتمندانه خورشید به سرتاسر عالم وجودم، انرژی بخشید. نمیتوانستم باور کنم این همه حلاوت از مقداری برنج و شکر و زعفران آفریده شود، مگر اینکه احساسِ ته نشین شده در این معجون طلایی رنگ معجزه کرده باشد! شاید احساس کسی که به مناسبت چهلمین روز شهادت یکی از فرزندان پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) آن را پخته یا احساس کسی که به نیتی آن را در ظرف کشیده و تزئین کرده است! هر چه بود در مذاق من، طعمی از جنس طعمهای معمول این دنیا نبود!
مادر کاسه خالی را روی میز گذاشت و با خوشحالی گفت: «با اینکه دلم درد میکرد، ولی مزه داد!» عبدالله در حالی که با قاشق و با دقتی تمام تهِ کاسه را پاک میکرد، با شیطنت گفت: «برم ببینم کجا نذری میدن، اگه تموم نشده بازم بگیرم!» از حرف او همه خندیدند، حتی پدر که لبخندی زد و کاسه خالی را کنارش روی فرش گذاشت. کاسههای خالی را جمع کردم و برای شستنشان به آشپزخانه رفتم. در خلوت آشپزخانه، نگاه نجیب و با حیایش، صدای آرام و لبریز از احساسش، لرزش دستانش، همه و همه به سراغم آمده و باز پایههای دلم را میلرزاند. لحظاتی که نگاهش نجیبانه به زیر افتاده بود، گمان میکردم دریایی از احساس در چشمانش موج میزد و به ساحل مژگانش میرسید، احساسی که نه سرچشمهاش را میشناختم و نه میدانستم به کجا سرازیر میشود و نه حتی میتوانستم به عمق معنایش دست پیدا کنم، ولی حس میکردم بار دیگر پرنده خیالش در آسمان قلبم به پرواز در آمده و تنها حصارش، پناه پروردگارم بود که به ذکری خالصانه، طلب مغفرت از خدای مهربانم کردم.
#نویسنده_فاطمه_ولی_نژاد
📖 #رمان_جان_شیعه_جان_اهل_سنت
🖋 #قسمت_بیست_و_هفتم
آفتاب کمرنگ بندرعباس که دیگر تن نخلها را نمیسوزاند، باد خنکی که از سمت خلیج فارس لای شاخهها میدوید و خوشههای خالی خرما را نوازش میداد و بارشهای گاه و بیگاهی که گرد و غبار را از صورت شهر میشست، همه خبر از بالغ شدن کودک زمستان در این خاک گرم میداد. روزهای آخرِ دی ماه سال 91 به سرعت سپری میشد و چهره بندرعباس را زمستانیتر میکرد، گرچه زمستانش به اندازه شهرهای دیگر بیرحم نبود و با خنکای مطبوعش، مهربانترین زمستان کشور که نه، برای خودش بهاری دلپذیر بود.
مادر تصمیم گرفته بود برای نوروز امسال دستی به سرِ خانه قدیمی و البته زیبایمان بکشد تا چهرهای تازه به خود بگیرد و اولین قرعه به نام پردهها در آمده و قرار بر این شده بود تا پردههای حریر ساده جایشان را به پردههای رنگی جدیدتری که تازه مُد شده بود، بدهد. پردهای زیبا که چند روز پیش در بازار پسندیده و سفارش دوختش را داده بودیم، آماده شده و امروز عبدالله رفته بود تا از مغازه تحویل بگیرد. چهار پایه را از زیرزمین بالا آوردم تا وقتی عبدالله باز میگردد، همه چیز برای نصب پردههای جدید، آماده باشد. مادر از تغییری که قرار بود تا لحظاتی دیگر در خانهمان رخ دهد، حسابی سرِ ذوق آمده بود و با نگاهی به قاب شیشهای و قدیمی اتاق نشیمن که تصویری از یک قایق محلی در دریا بود، پیشنهاد داد: «این قاب هم دیگه خیلی کهنه شده، باید عوضش کنیم.»
در تأیید حرف مادر، اشارهای به ظرف بلورین تزئینی روی میز کردم و گفتم: «مثل این! از وقتی من بچه بودم این ظرف روی این میز بوده! به جای این یه گلدون تزئینی بذاریم، خونه مون خیلی قشنگتر میشه!» که صدای در حیاط بلند شد و خبر آمدن پردههای نو را با خود آورد. عبدالله با چند کیسه بزرگ وارد اتاق شد و با گفتن «چقدر سنگینه!» کیسهها را روی زمین گذاشت. مادر با عجله به سمت کیسهها رفت و همچنانکه دست در کیسهها میکرد، گفت: «بجُنبید پردهها رو دربیارید تا بییشتر از این چروک نشده!» با احتیاط پردهها را از کیسه خارج کردیم و مشغول آویختنشان شدیم. ساعتی همراه با یک دنیا شادی و حس تازگی به نصب پردهها گذشت. کار که تمام شد، عبدالله چهارپایه را با خود به زیر زمین بُرد و مادر برای ریختن چای به آشپزخانه رفت.
همچنانکه نگاهم به پردهها بود، چند قدمی عقبتر رفتم تا دید بهتری از این میهمان تازه وارد داشته باشم. پنجرههای قدی و بزرگ خانه که در دو سمت اتاق قرار میگرفت، فرصت خوبی برای طنازی پردهها فراهم کرده بود؛ پردههایی استخوانی رنگ با والانهایی مخملی که در زمینه زرشکی رنگشان، طرحهایی نقرهای رنگ خودنمایی میکرد. حالا با نصب این پردههای جدید که بخش زیادی از دیوارهای خانه را پوشانده و دامنشان تا روی فرشهای سرخ اتاق کشیده میشد، فضای خانه به کلی تغییر کرده بود، به گونهای که خیال میکردم خانه، خانه دیگری شده است. مادر با سینی چای به اتاق بازگشت و با گفتن «خیلی قشنگ شده!» رضایت خودش را اعلام کرد. سپس نگاهی به در اتاق که هنوز از رفتن عبدالله باز مانده بود، انداخت و با تعجب پرسید: «عبدالله هنوز برنگشته؟» که عبدالله با چهرهای خندان از در وارد شد. در را که پشت سرش بست، با شیطنت پرسیدم: «تو زیر زمین کی رو دیدی انقدر خوشحالی؟!!!» خندید و گفت: «تو زیر زمین که کسی رو ندیدم، ولی تو حیاط مجید رو دیدم!»
از شنیدن نام او خندهی روی صورتم، به سرخی گونههایم بدل شد که ساکت سر به زیر انداختم و عبدالله همچنانکه دستش را به سمت سینی چای دراز میکرد، ادامه داد: «کلی میوه و شیرینی و گوشت خریده بود.» مادر با دو انگشت قند کوچکی از قندان برداشت و پرسید: «چه خبره؟ مهمون داره؟» عبدالله به نشانه تأیید سر فرو آورد و پاسخ داد: «آره، گفت عموش امروز از تهران میاد دیدنش.» و مادر با گفتن «خُب به سلامتی!» نشان داد دلِ مهربانش از شادی او، به شادی نشسته است.
#نویسنده_فاطمه_ولی_نژاد