3398311435.mp3
9.64M
🌷🌿🌷
🌿🌷
🌷
#سبک_زندگی_شاد ۶۰
همیشه فکر می کردیم؛
جمله ی انّا لله و انّا إلیهِ راجعون؛
مالِ عزاداریها و مصیبت هاست!
یه کم به معناش دقت کن!
من مال خدام.. بزودی به آغوشش برمیگردم!
چه خبری از این قشنگ تــــر ❤️
🌷🌿🌷
نگفتهایم و ندانۍ که چیست
در دلِ ما...!
کفایت است بدانی که "بی تو آشوب است..."🌿
🌱@honarestan7🌱
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_شکلاتی_تکنفره 😍😋
دیدن این کیکای تک نفره چقد پر طرفدار شدن؟!😍مخصوصا تو کافی شاپا که خیلی زیاد شدن🥰برین ببینیم چجوری درستش کنیم🤌🏻
مواد لازم:
آرد ۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب جوش ۲/۳ پیمانه
پودر کاکائو ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق م سر پر
وانیل کمی
تخم مرغ ۴ عدد ( سفیده و زرده جدا )
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات سکه ای ۱۵۰ گرم
خامه قنادی ۴۰۰ گرم
پودر کاکائو ۲ ق غ ( برای طعم دار کردن خامه قنادی )
.
با نصف شکر دستور سفیده رو فرم بدید ، سفیده فرم گرفته رو کنار میزاریم ، حالا زرده تخم مرغ و وانیل و شکر مابقی دستور رو بزنید تا کرم رنگ بشه ، بعد روغن رو اضافه کنید و هم بزنید ، حالا پودر کاکائو رو با آب جوش مخلوط کنید ، به مواد اضافه کنید و هم بزنید ، آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید و توی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید ، حالا کم کم سفیده رو به مواد اضافه کنید و با هم مخلوطشون کنید ، مواد رو توی قالب بریزید ( اینجا توی قالب ۳۰ در ۴۰ درست کرده ، شما میتونید دوبار توی قالب ۲۰ در ۳۰ درست کنید ، یا توی قالب گرد ۲۰ بریزید)
ادامه مطلب👇👇👇
قالب رو توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میزاریم تا بپزه ، بعد که کیک پخت ، از فر خارج میکنیم و میزاریم خنک شه ، من کاتر زدم ، ۴۰۰ گرم خامه قنادی رو با ۲ ق غ پودر کاکائو طعم دار کنید و روی لایه اول بریزید ، بعد که لایه دوم رو گذاشتیم ، روش گاناش میریزیم ، برای گاناش خامه رو روی حرارت ملایم میزاریم تا شل بشه ، حواستون باشه نجوشه ، شکلات رو بهش اضافه میکنیم تا آب بشه ، به غلظت توی فیلم که رسید کافیه ، بعد روی کیک بریزید و به دلخواهتون تزیین کنید ، امیدوارم این آموزش رو دوست داشته باشین😍
با تشکر از همکار محترممون منیره بانو🌹
👩🏻🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻🍳
🍰 @dehkade_cake_home 🍰
17.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کماج_اصفهان 😍😋
بدون تخم مرغ و روغن👌☺️
مواد لازم:🥣
۱ پیمانه شیر
۱پیمانه شکر
۱ و نیم تا ۲ پیمانه آرد گندم یا همان آرد نانوایی
۲ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ دم کرده
۱ قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه
مغزیجات به میزان دلخواه شامل(گردو،کشمش سیاه،خرمای هسته گرفته،کنجد،خلال بادام،بادام)
✅ شیر موقع اضافه کردن خمیر مایه باید ولرم باشد.یعنی داغی ای که دست را نسوزاند
✅ خمیر مایه بعد از گذشت چند ماه فاسد شده و قابل استفاده نیست پس از خمیر مایه تازه که از سالم بودن ان مطمعنید استفاده کنید
✅ خمیر مایه سالم بعد از ده دقیقه یا پف میکند یا حباب میزند.اگر اتفاقی نیفتاد یا دما کم و زیاد بوده یا خمیر مایه خراب
✅ارد را حتما کم کم اضافه کنید و تا جایی اضافه کنید که مایع کماج نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد
✅ دما برای پخت ۱۷۰ درجه و مدت زمان ۳۰ تا ۴۵ دقیقه است بسته به نوع فر ممکن است زمان بیشتری صرف شود تا کماج ما کاملا مغز پخت شود
✅ فر را بیشتر از یک ربع گرم نکنید
✅ این کماج را میتوان داخل کیک پز یا قابلمه هم تهییه کرد
نوش جان 🥰
با تشکر از همکار محترممون زری بانو🌹
👩🏻🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻🍳
🍰 @dehkade_cake_home 🍰
4_5985719856840838814.mp3
8.51M
🔸 صاحبِ سال...
دارم می چینم
سفره ی هفت سین اما
فکر تو ام، که تو صحرا
خیمه زدی آقا...
کاش میشد امسال سال ظهورت باشه حاجت شیعه روا شه تافرج امضا شه
@Majmae_Mahya
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالروز ملی شدن صنعت نفت مبارک
🔴 #پندانه
✍ ببخشیم تا قبل از سال تحویل کلی حقالناس پاک بشه
🔹دیگران را ببخشید. بیعقلی، تهمتها، خیانت و بیادبی نشانه عدم بلوغ روحی انسانهاست.
🔸انسانهای نارس این موارد را زیاد دارند؛ شما انسانی رسیده باشید!
🔹با سبکبالی و بدون اینکه قضاوت یا سرزنش کنید،
و بدون اینکه از این حرفها ناراحت شوید، از کنارشان رد شوید.
🔸اگر هوای دلتان ابری شد و چشمهایتان باریدند، بگذارید این اشکها باران رحمت و بخشش باشند، برای آنها که نمیدانند و زمین دلشان خشک شده است.
🔹اینجاست که دل بخشنده شما چشمه جوشانی میشود که به منبع عظیم لطف خدا متصل شده است.