#نان_سبوسدار
خمیرمایه فوری 2قاشق غذاخوری استاندارد
من از خمیرمایه مارک رضوی استفاده میکنم
خمیرمایه فوری رو از لوازم قنادیها میتونید تهیه کنید
شکر 1قاشق چایخوری استاندارد
نمک 1قاشق چایخوری استاندارد
روغن 2قاشق غذاخوری
پودر سبوس گندم 100 گرم حدود 1 و 1/3 پیمانه
سبوس گندم رو از سوپر مارکتها میتونید تهیه کنید
آرد سفید شیرینی پزی(آرد سه صفر) 500 گرم
آب ولرم به میزان لازم
آرد را سه مرتبه الک کنید.
سبوس گندم را به آرد اضافه و مخلوط کنید.
خمیرمایه فوری+نصف لیوان آب ولرم+شکر را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید.
خمیرمایه عمل آمده و روغن مایع را به مخلوط آرد و سبوس اضافه کنید.
نمک را در کمی آب ولرم حل و اضافه کنید.
سپس به تدریج آب ولرم را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود.
سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه کاملا ورز دهید تا لطیف شود.
خمیر نهایی باید لطیف بوده ولی به دست نچسبد.
خمیر را در کاسه ای که کمی چرب کردید قرار داده روی کاسه را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
کف قالب یا سینی مورد نظر را چرب کنید و سبوس بپاشید.
پف خمیر را بگیرید و از خمیر چانه بگیرید.
خمیر را با فاصله در سینی قرار دهید.
روی چانه ها را با نایلون چرب بپوشانید و 20 دقیقه دیگر در جای گرم استراحت دهید تا چانه ها دوباره حجیم شوند.
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و ظرف آب جوش کف فر قرار دهید تا فضای داخل فر کاملا گرم و مرطوب شود.
بعد از 20 دقیقه استراحت دوم،نایلون چرب را از روی چانه ها بردارید و روی هر کدام را با مقداری روغن رومال کنید و کمی به دلخواه کنجد بپاشید
سپس سینی محتوی چانه ها را در فر قرار دهید به مدت 30 دقیقه تا نانها خوب بپزند.
برای تست پخت نان از خلال دندان استفاده کنید هر زمان تمیزخارج شد سعنی نان پخته...
در صورت نیاز برای خوشرنگ شدن روی نانها چند لحظه گریل فر را روشن کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
#سیدحسننصرالله :
نحنُ لا نُهزَم
عندما نَنْتَصِر...نَنْتَصِر
وعندما نُسْتَشْهَد...نَنْتَصِر
بهوقتحاجقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار دکتر عاطفه میرسیدی، در مورد واکسن کرونا..
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عظمت مجالس اهل بیت علیهم السلام.... شب جمعه، شب زیارتی اربابه.... اگه دلتون شکست، برای فرج آقا دعاکنید..
#السلام_علیک_یا_شیب_الخضیب
ما پاے لطف فاطمہ شرمندگے ڪنيم
ارباب ما حسين و فقط بندگے ڪنيم
اصلاً نمی شود که شب جمعہای ز عمر
بی شور و حالِ کربوبلا زندگی کنيم
#شب_جمعست_هوایت_نکنم_میمیرم
مواد لازم🔻
ژله آلوئه ورا یک بسته
ژله سبز نصف بسته معادل ۵۰گرم (من از ژله سیب سبز استفاده کردم)
ژله قرمز نصف بسته معادل ۵۰گرم(من از ژله انار استفاده کردم)
بستنی وانیلی یک لیوان
طرز تهیه🔻
ابتدا سطح سینی۲۰در۳۰ را کمی خیس کنید وپلاستیک فریزر پهن کنید(این کار باعث میشه پلاستیک به سینی بچسبه).روی پلاستیک چندقطره روغن مایع بریزیدوبافرچه سطح پلاستیک مخصوصا گوشه ها راچرب کنید.ژله ی الوئه ورا را دریک لیوان آب جوش حل کنید وروی بخار کتری بذارید تا ذرات ژله کاملا داخل آب حل و شفاف بشه. صبرکنید تا ژله از حرارت بیفته وهم دمای محیط بشه سپس بستنی وانیلی که هم دمای محیط شد رابه ژله اضافه کنیدوکمی هم بزنید وبعد داخل سینی بریزیدودریخچال قراربدید تا ژله خودش را بگیره وبه دست نچسبه.این مرحله دقت داشته باشید اگه زیاد داخل یخچال قراربگیره موقع رول کردن میشکنه.بعد از ده دقیقه مدام چک کنید به محض اینکه ژله خودش را گرفت از یخچال خارج کنید وژله را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید ودوقسمت کناری را بردارید.میتونید این ژله ها را برداریدومجددا آب کنید وداخل قالب بریزید .درفاصله ای که ژله داخل یخچال ،نصف ژله سبز وقرمزرا هرکدوم درنصف لیوان آب جوش حل کنید .صبر کنید ژله ها هم دمای محیط بشن چون اگه داغ باشن ژله ی وسطی را آب میکنه.هر کدوم از ژله ها رو یک طرف سینی بریزید .دقت کنید ارتفاع ژله ها یکسان باشه.دوباره سینی را برگردونی داخل یخچال و مجددا بعد لز ده دقیقه چک کنید.وقتی ژله ها خودش را گرفت از یخچال بیرون بیارید وژله را به عرض ۱تا۱/۵برش بدید ورول کنید ودرظرفی بچینیدویکساعت داخل یخچال بذارید تا خودش را بگیره .
❤برای درست کردن ژله ی هندوانه ابتدا از رنگ قرمز شروع به رول کردن کنید.