🔷یکی از اشرف فنون، فن #تبلیغ_دین و گویندگی معارف دینی و اسلامی است؛ همین چیزی که در عرف ما، به وعظ و منبر معروف است؛ زیرا هدف از حرفهی تبلیغ و گویندگی دینی، عبارت است از موعظه برای تزکیهی مردم، تبیین معارف دینی برای بالا رفتن سطح آگاهی دینی مردم، و بیان مصایب و مراثی حضرت ابیعبدالله "علیهالسّلام"؛ یعنی ارایهی الگویی به مردم، برای کیفیت بخشیدن به حرکت در راه هدفهای بزرگ. همهی این چیزها جزو اشرف هدفهاست؛ هم تزکیه، هم بالا بردن افکار و آگاهیهای مردم، هم ارایهی الگو برای جهاد و تلاش فیسبیلالله.
۱۳۷۰/۴/۲۰
#رهبر_معظم_انقلاب
#تبیین_اساس_کار_ماست.
🔷امروز هم #تبلیغ، دارای نقش عظیم است. مبادا کسی اینطور تصوّر کند که با بودن رادیو و تلویزیون و ویدئو و این وسایل امروزی، دیگر منبر چه نقشی دارد؟ تبلیغ دین چه نقشی دارد؟ نه؛ آن تأثیری که گفتار یک انسان در یک مجلس _روبهرو، با گزینش مخاطبین، با انتخاب مطلب لازم_ در ذهن مخاطبین میگذارد، بهکلّی با هر نوع تبلیغ دیگر متفاوت است. این، نوعِ تبلیغی است که برکات الهی با آن هست؛ آثار مواجهه انسانی در آن هست. بسیار مهمّ است.
۱۳۷۷/۲/۲
#رهبر_معظم_انقلاب
#تبیین_اساس_کار_ماست.
#تبیین_و_قانعکردن_دلها
🔷بیشترین چیزی که روی ذهن جوان اثر میکند، دو عامل است: یکی تبلیغات گوناگون دشمن است؛ تبلیغاتی که جوان را نسبت به حقایق مقدس اسلامی و حقایقی که در انقلاب به عنوان مسلّمات و پایهها و ستونهای اصلی اعتقاد شناخته شده، سست و بیتفاوت کند.
🔹و عامل دوم، عدم #تبیین و دفاع صحیح از این حقایق و اصول است.
من گمان میکنم که تأثیر عامل دوم، کمتر از عامل اول نباشد؛ چون در نظام جمهوری اسلامی، به طور صریح و علنی، علیه اسلام و اصول اسلامی و مبانی اسلامی و معارف اسلامی، کمتر تبلیغ میشود و میدان برای تبلیغ وسیع باز نیست؛ بنابراین تبلیغ دشمن فقط سطح معینی را میپوشاند؛ در حالی که عامل دوم، دیگر حد و اندازهیی ندارد.
🔷وقتی ما تبلیغ نکردیم، وقتی ما حقایق را بیان نکردیم، وقتی ما #تبیین و دفاع درستی از معارف اسلامی - از خود توحید، از حکومت الهی، از لزوم عبودیت انسان در مقابل خدا، از لزوم تسلیم انسان در مقابل احکام خدا، که پایههای اصلی است - نکردیم، تأثیری که از این عدم دفاع و عدم تبیین و عدم توجیه صحیح حاصل میشود، محدود به حد خاصی نیست؛ شامل همه است.
۱۳۷۰/۰۶/۲۵
#رهبر_معظم_انقلاب
#تبیین_اساس_کار_ماست.
🔴 اولین کارگاه تخصصی ویژه بانوان مبلغ و مداح و فعالان فرهنگی
#موضوع: فمنیسم
#استاد: سرکار خانم سالمی
🔺 شنبه : 23 آذر ماه
🔻 ساعت : 8/30 صبح
♦️#آدرس: کرج،هفت تیر،بلوار بلال،خیابان ۱۳آبان،روبروی مسجد حضرت معصومه س ،پیام 5 کانون فرهنگی غدیر
#مسیر_دوم: بلوار طالقانی جنوبی خیابان چمران انتهای خیابان پیام 5 کانون فرهنگی غدیر
❗️ لطفا 10 دقیقه قبل از ساعت اعلام شده در کلاس حضور داشته باشید❗️
✔️جبهه فرهنگی بانوان انقلاب اسلامی البرز
•┄┅══••🔻••══┅┄•
@banovane_enghelabi
#تبیین_و_قانعکردن_دلها🔻
🔷مهمترین وظیفه #تبلیغ و #تبیین است؛ «الّذین یبلّغون رسالات اللَّه و یخشونه و لا یخشون احدا الّا اللَّه»؛ این یک معیار است؛ حقیقتی را که درک میکنید، آن را #تبیین کنید. کسی انتظار ندارد برخلاف آنچه که میفهمید حرف بزنید. نه، آنچه را که میفهمید، بگوئید.
🔹 البته برای اینکه آنچه میفهمید درست و صواب باشد، باید تلاش و مجاهدت کنید؛ چون در حوادثِ فتنهگون، شناخت عرصه دشوار است، شناخت اطراف قصه دشوار است، شناخت مهاجم و مدافع دشوار است، شناخت ظالم و مظلوم دشوار است، شناخت دشمن و دوست دشوار است.
🔹باید #حقیقت را فهمید؛ بعد هم باید همان حقیقت را #تبلیغ کرد.
🔹در عالم فرهنگ بایستی گرهگشائی کرد؛ بایستی حقیقت را باز کرد، بایستی گرههای ذهنی را باز کرد. و این #تبیین لازم دارد، یعنی همان کار انبیاء؛ فصاحت و بلاغتی هم که گفتهاند در بیان لازم است، بلاغتش به این معناست. بلاغت یعنی رساندن، #بلاغ_یعنی_رساندن. بلیغ یعنی رسا؛ رسا بگوئید، روشن بگوئید، مبیَّن بگوئید؛ اما آنچه را که میفهمید بگوئید؛ هیچ انتظار نیست - حق هم نیست که انتظار باشد - کسی بر خلاف فهمیدهی خودش حرف بزند. سعی هم بکنید که آنچه که فهمیدید درست باشد.
۱۳۸۸/۰۶/۱۴
#رهبر_معظم_انقلاب
#تبیین_اساس_کار_ماست.