#تبیین_و_قانعکردن_دلها🔻
🔷باید در #تبلیغ و #تبیین از ابزارها و وسایل پیشرفتهی روز استفاده کرد، منطق و زبان روز یعنی درک فضای ذهنی مخاطبان و چارهجویی عالِمانه برای حل مشکلات امروز آنان.
۱۳۸۷/۰۲/۱۱
#رهبر_معظم_انقلاب
#تبیین_اساس_کار_ماست.
0030.mp3
4.82M
💥 سخنرانی استاد نوازنی در همایش حریم فاطمی
🔻موضوع: مقتل پژوهی فاطمیه
🔺 شنبه 16 آذرماه
0020.mp3
8.79M
💥 سخنرانی استاد مرادی در همایش حریم فاطمی
🔻موضوع: ویژگی های خانواده فاطمی
🔺 شنبه 16 آذرماه
#تبیین_و_قانعکردن_دلها🔻
💥 عزیزان من! علمای محترم! فضلای گرامی! طلبههای جوانِ امیدهای آینده! بدانید امروز وظیفهی روحانیت مضاعف است. اگر روحانیت همیشه یک باری بر دوش داشته است - بار تفهیم، تبیین، ابلاغ؛ «الّذین یبلّغون رسالات الله» - امروز این بار مضاعف است؛ چرا؟
برای دو جهت: یکی اینکه فرصت برای تبلیغ اسلام در دنیا - چه دنیای اسلام، چه دنیای غیر اسلام - به وجود آمده است.
یکی هم به دلیل همین فرصت و از ترس اسلام، حملات نسبت به اسلام افزایش پیدا کرده است. پس وظیفه مضاعف میشود. وقتی فرصت هست، وظیفه زیاد است.
وقتی به خاطر این فرصت، حمله و دشمنی و تهاجم هست، باز وظیفه زیاد است.
امروز شما در یک چنین وضعیتی هستید. نباید هم بترسید؛ «و یخشونه و لا یخشون احدا الّا اللَّه». از هیچ چیز نترسید، از سختیهای راه نهراسید. نه اینکه بگوئید سختی نیست؛ چرا، سختی هست؛ اما از این سختی نترسید.
#به_استقبال_کارهای_دشوار_و_سخت_بروید.
#کارهای_نشدنی_را_انجام_بدهید.
🔷مگر در ایران نشد؟
در ایران یک کاری انجام گرفت که اگر همهی تحلیلگران عالم، ساعتها، روزها و شبها مینشستند وقتشان را صرف میکردند، جز به این نتیجه نمیرسیدند که وقوع این کار محال است.
آن کار چه بود؟ آن این بود که این کشوری که از لحاظ فرهنگی وابستهی به غرب بود، از لحاظ سیاسی زیر سرپنجهی اقتدار غرب بود، از لحاظ اقتصادی بازیچهی غرب بود و رؤسای کشور، خودشان را مطیعِ گوشبهفرمانِ ناچارِ در مقابل آمریکا میدانستند، کشوری که آن فرهنگش است، آن سیاستش است، آن اقتصادش است، آن مسئولینش هستند، و همه در جهت وابستگی به غرب و دوری از اسلام، ناگهان در این کشور صد و هشتاد درجه قضایا برگشت و نظامی سر کار آمد که به غرب با چشم سوءظن و در مواردی به چشم دشمنی نگاه کرد و جهتگیری را به سمت اسلام و تحقق اسلام قرار داد؛ یعنی تشکیل نظام جمهوری اسلامی. هر تحلیلگری میگفت این کار محال است، چنین چیزی ممکن نیست؛ اما شد، این محال اتفاق افتاد.
۳۹۰/۰۷/۲۰
#رهبر_معظم_انقلاب
#تبیین_اساس_کار_ماست.
0040.mp3
2.15M
💥مداحی جناب آقای طاولی در همایش حریم فاطمی
🔺 شنبه 16 آذرماه
#آسیب_شناسی_مهدویت
#قسمت_اول
🔶آیا بد فهمیدن بدتره یا نفهمیدن؟ کسی که نمیدونه، بلد نیست؛ میریم میگیم یاد بگیره، کسی که بد فهمیده، کلی باید بری انرژی بذاری که همون اشتباهات قبلیش رو پاک کنی؛
🔶خدا نکنه استخوون دست کسی بشکنه؛ یک موقع دست شکسته، خوب میرن ارتوپدی و شکسته بند درستش میکنن. یک موقع استخون دست شکسته، یک آدم ناشی بدجور اومده دست رو بسته کج جوش خورده، این رو میان چیکار میکنن؟ میشکنن دوباره.
🔶کسی که بد فهمیده، باید اون فهمش رو بیایم بشکنیم؛ اینجا خیلی درد داره، مقابله میکنه، نه! کی گفته، بعد دوباره از نو شروع کنیم.
🔶تلقی تو ذهن خیلیها ایجاد شده، امام زمان که بیاد همون اول میخواد با ما تسویه حساب بکنه، این یک برداشت غلطه.
🔶ما که میخوایم آسیب شناسی مباحث مهدویت رو بگیم، آیا مهدویت آسیب داره؟
🔶بحث مهدویت چون یک موضوع بسیار مهم، پرپتانسیله؛ خیلی انرژی زاست توی جامعه، خدایی نکرده، خدایی نکرده اگربحث مهدویت، فرهنگ مهدویت توی جامعه دچار آسیب و انحراف بشه خطرشم زیاده.
🔶هر چیزی که باعث بشه که از این سه تا اتفاق بیوفته، ما به اونا میگیم آسیب مهدویت.
⭕️یک: باعث بشه که امام زمان رو اونجور که باید و شاید نشناسیم. نشناختن ابعاد گوناگون امام زمان، عدم شناخت صحیح، خرافه گرایی؛ وقتی امام زمان رو نشناسیم ارتباط درست هم نمیتوانیم برقرار کنیم، بهره کافی از امام نمیبریم.
⭕️دو:هرچیزی که باعث بشه، مردم نسبت به امام زمان سست اعتقاد بشن.
⭕️سوم:هرچیزی که باعث بشه مردم به افراد یا مجموعههای منحرف گرایش پیدا بکنند؛
🔶اگر بخوایم یک نگاه کلی داشته باشیم، آسیبهای مهدویت دو دسته میشه؛
🔺یکی آسیبهایی که قبل از ظهور جامعه منتظر درگیرش میشه و یکی آسیبهای بعد از ظهور؛ یعنی یکی آسیبهای دوران غیبت، یکی آسیبهای دوران ظهور.
🔺آسیبهای قبل ظهور هم دو دسته است: یکی آسیبهای درون دینی، یکی آسیبهای برون دینی.
🔺آسیبهای درون دینی یعنی آسیبهایی که کار دشمن نیست، خودمون و همین مجموعه آیات و روایات ممکن دچار آسیب بشیم.
🔺یک موقع فعالیتهای دشمنِ؛ کارهایی که دشمن علیه امام زمان انجام میدن تا فرهنگ مهدویت دچار آسیب بشه.
🔺موضوع بحث ما آسیبهای درون دینی قبل از ظهوره.
1️⃣یک؛ برداشتهای غلط: کج فهمیها در عرصه مهدویت خودش یک آسیبه. هر کدوم ازاینا فرهنگ مهدویت ما رو ممکنه وارونه بکنه.
2️⃣دومین آسیب استعجال در ظهوره: شتابزدگی در امر ظهور
2️⃣سومین آسیب تعیین وقت ظهوره: اینکه هر از چند گاهی توی جامعه- دارم فهرستش رو میگم- کسانی پیدا میشن واسه ظهور وقت معلوم میکنن؛ میگن مثلا فلان موقع ظهوره، اون موقع میرسه؛ امام زمان ظهور نمیکنن بعد میگن یک موقع دیگه است.
4️⃣آسیب چهارم، خیلی جامعه الان درگیرشه توی این سالهای اخیر؛ آسیب تطبیق علائم بر مصادیق: این یکی از آسیبهای فرهنگ مهدویتِ که واقعا اندیشه مردم رو توی باب مهدویت ممکنه وارونه بکنه.
5️⃣آسیب پنجم، طرح مباحث غیر ضروریه؛ این که موضوعات ضروری و مهم رو من رها بکنم، بیام چند تا موضوع غیر ضروری رو مطرح بکنم، این خودش یک جور آسیبه.
6️⃣ یک آسیب دیگه ملاقات گرایی و مدعیان دروغین مهدویته که هر از چندگاهی کسانی ادعای دروغین در عرصه مهدویت مطرح میکنن به ویژه از همش بیشتر، ادعای ملاقات با امام زمان( علیهالسلام).
#اللهم_عجل_لوليڪ_الفرج
#جمعه_های_مهدوی