#کتاب_من_میترا_نیستم✨
#قسمت_پنجاه_و_هفت💛
با جعفر و مهران میخواستیم به آگاهی برویم آقای روستا قبل از رفتن ما آمد و گفت دیشب منافقین یک نامه تهدیدآمیز توی خونه ما انداختن.
خانه ما خیابان سعدی، فرعی ۷ و خانه آقای روستا فرعی ۵ بود. مثل اینکه منافقین خانه ما را تحت نظر داشتند و از رفت و آمد افراد و پیگیری های ما با خبر بودند.
در نامهای که در حیاط آقای روستا انداخته بودند اینطور نوشته شده بود: اگر شما بخواهید با خانواده کمایی برای پیدا کردن دخترشان همکاری کنید از ما در امان نیستید.
خانواده آقای روستا نگران شده بودند بعد از رفتن آقای روستا خانم کچویی به خانه ما آمد. ترسیده بود و مثل بید میلرزید.
او گفت :منافقین به خونم تلفن زدند و گفتند که ما زینب کمایی را کشتیم اگه صدات در بیاد همین بلا رو سر تو هم میاریم.
آنها به خانم کچویی فحاشی کرده و حرفهای زشت و نامربوطی زده بودند توهینهای منافقین روحیه خانم کچویی را خراب کرده بود.
وقتی شنیدم که منافقین تلفنی و به صراحت گفتهاند زینب کمایی را کشتیم ذرهای امید که در دلم مانده بود به یأس تبدیل شد.
حرف های خانم کچویی حکم خبر مرگ زینب را داشتند من و شهلا با دل شکسته گریه میکردیم. مهران و بابای بچه ها به حیاط رفتند آنها میخواستند دور از چشم ما گریه کنند.
شهرام خانه نبود نمیدانستم کجا دنبال زینب می گشت. مادرم و خانم کچویی کنار هم نشسته بودند و اشک می ریختند.
#زینب_کمایی
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
امام سجّاد علیه السلام:
🍃 حَقُّ سائسِكَ بِالعِلمِ التَّعظيمُ لَهُ و التَّوقيرُ لِمَجلِسِهِ و حُسنُ الاستِماعِ إلَيهِ و الإقبالُ عَلَيهِ و أن لا تَرفَعَ عَلَيهِ صَوتَكَ و أن لا تُجيبَ أحَدا يَسألُهُ عَن شَيءٍ حَتّى يَكونَ هُوَ الّذي يُجيبُ... .
🍃 حق استاد تو اين است كه به او احترام گذارى، محضرش را موقّر دارى، با دقت به سخنانش گوش بسپارى، رويت به او باشد و به او توجّه نمايى، صدايت را بر صداى او بلندتر نكنى، هرگاه كسى از او سؤالى كند تو جواب ندهى، بلكه بگذارى خودش جواب دهد.
📚 الخصال، ج۲، ص۵۶۴.
💐 ۱۲ اردیبهشت ماه، سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلم گرامی باد.
📎 #شهید_مطهری
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
📗کتاب خانم مربی
اثر
مرضیه ذاکری
📗کتاب «خانم مربی» به کوشش مرضیه ذاکری، به مسائل تربیتی و آموزشی نسل های بعد از انقلاب پرداخته و جایگاه تربیت دینی، سبک زندگی خانوادگی صحیح و حفظ ارزش های انقلابی را با روایتی شیرین از خاطرات شفاهی مربی باسابقه پرورشی سعیده صدیق زاده در دهه های 60، 70 و 80، تبیین کرده است.
📗این کتاب به دنبال انتقال تجربیات موفق تربیتی است که موضوعات مختلف فرهنگی با رعایت کیفیت، عمق، تنوع و شیوایی، به عنوان شاخصه های کار مفید تربیتی و انسان ساز است. محتوای جذاب و نکات ظریف تربیتی بسیاری که در این کتاب آمده، باعث می شود «خانم مربی» را کتاب کار معلمان و مربیان و کتاب کار مادران و همسران جوان بدانیم.
#معرفی_کتاب
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
شهریار از بلند طبعی پدر همیشه تعریف می کرد اما مادرش را منبع اصلی الهامات شاعرانه اش می دانست. وقتی محمدحسین کودک بود مادر او را با قصه های زیبایی که تعریف می کرد و اشعار و ترانه های محلی که خود می سرود به وجد می آورد. مادر برای محمدحسین و بقیه بچه هایش آیات قرآن و اشعار حافظ را از حفظ می خواند و روحشان را به شعف می آورد.
این عشق به مادر را می توان در بیت بیت شعری که شهریار برای مادرش سروده حس کرد:
«آهسته از بغل پله ها گذشت / در فکر آش و سبزی بیمار خویش بود
اما گرفته دور و برش هاله اش سیاه / او مرده است و باز پرستار حال ماست
در ختم خویش هم به سر کار خویش بود / بیچاره مادرم هر روز می گذشت از این زیر پله ها
او با ترانه های محلی که می سرود / با قصه های دلکش و زیبا که یادداشت
از عهده گاه واره که بندش کشید و بست / اعصاب من به ساز و نوا کوک کرده بود
او شعر و نغمه در دل و جانم به خنده کاشت / وانگه به اشک های خود آن کشته آب داد
باز آمدم به خانه چه حالی نگفتنی / انگار خنده کرد ولی دلشکسته بود
بردی مرا به خاک سپردی و آمدی؟ / تنهایت نمی گذاریم ای بینوا پسر
میخواستم به خنده در آیم ز اشتباه / اما خیال بود! ای وای مادرم»
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻رفتار با همسر
🔷سیره آیت الله میرزا محمد تقی شیرازی
🎤استاد شهید مرتضی مطهری(ره)
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
مادر شهید مطهری
محمدتقی مطهری؛ برادر شهید مطهری (ره) میگوید: پدرم با دختر یک روحانی به نام آخوند ملا جعفر روحانی ازدواج میکند. مادر ما زن نابغهای بود..
شهید مطهری (ره) میگفت: «مادر ما یک کامپیوتر است»..
او هرچه در زندگی شنیده بود و خوانده بود حفظ بود. از نظر حافظه، اعجوبهای بود. گاهی که استاد منبر میرفت و شعری میخواند، مادر دنباله شعر را میخواند و میگفت که از کدام شاعر است. استاد میگفت: ما یک صدم به مادر نرفته ایم..
گاهی که صبحها قرآن میخواندیم، پدرم صرف و نحو بعضی کلمات قرآن را از ما میپرسید. هرگاه ما در جواب میماندیم، مادرم، چون درس را گوش کرده بود، آهسته پاسخ صحیح را به ما میگفت..
او از سه سالگی تمام خاطرات در یادش بود. حتی در سال آخر عمر درست میدانست که استاد مطهری در چه ساعتی و کدام روز از هفته وکدام ماه شمسی و قمری به قم رفته است..
نیروی بیان و نطق مادرم خیلی قوی و زیبا بود. اگر در مجلسی مینشست که پانصد زن بودند، تنها او سخنگو بود. خیلی قشنگ حرف میزد. استاد میگفت: من چهل سال است با این مادر سروکار دارم، عجیب است که الان هم که صحبت میکند من جملات بکر و ضربالمثلهایی از او میشنوم که برایم تازگی دارد..
خیلی شجاع و پردل و قوی بود. من در سن ۱۵–۱۶ سالگی که جوان و ورزشکار بودم، گاهی سر به سر مادرم میگذاشتم..
یک بار مادرم به من گفت: مثل اینکه خیلی به خودت مغروری، خیال کردهای مرد شده ای؟!. سپس بلند شد و دو دست مرا گرفت و تکان شدیدی داد. هر کاری کردم که دستهایم را آزاد کنم زورم نرسید..
او طب سنتی را هم مطالعه کرده بود. تمام کتاب «تحفه حکیم مؤمن» را حفظ بود. او حدود ۶۰ سال در فریمان برای زنها طبابت کرد. پدرم ۶۰ سال طبیب روحانی مردم فریمان و مادرم طبیب جسمانی آنان بود..
از بیماران هم پول نمیگرفت و هزینههای درمان را خودش میداد. یکبار همسر یک چوپان جوان از ده «سفید سنگ» برای درمان آمده بود. پس از معاینه، مادرم گفت او نیاز به چند روز بستری شدن دارد. مادرم او را به ناچار در منزل خودمان در یک اتاق بستری کرد و به شوهرش گفت: ده روز دیگر بیا و زنت را ببر. پس از ده روز چوپان به همراه گوسفندی که برای مادرم آورده بود – و او نپذیرفت – به خانه ما آمد و همسرش در حالی که کاملاً خوب شده بود همراه شوهرش رفت..
همسر استاد مطهری میگوید: در کار طبابت عجیب وارد بودند و همچنین در زمینه درمان نازایی..
ایشان وقتی از دنیا رفتند جز یک انگشتر و سه دست لباس، چیز دیگری از خود باقی نگذاشتند. مثلاً اگر لباس تازهای خریداری کرده بودند و بر تن میکردند و کسی لباس را میدید یا خدمتکار خانه میگفت: بیبی جان چه لباس زیبایی! ایشان لباس را در میآوردند و به او میدادند.
#مادرشهیدمطهری
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
دلایل حجاب (۳)
📍استحکام خانواده
❇️ عامل اصلی استحکام خانواده پوشش صحیح بانوان است. مردی که چشمش هرز شد، دلش هوایی میشود و دیگر، همسرش چشمش را پر و دلش را سیر نمیکند. این حالت کمکم مرد را به مقایسهکردن وامیدارد و پردهای بر درکش میافتد که زیبایها و فضیلتهای همسرش را نمیبیند؛ درنتیجه، نگاهش نامهربان، رفتارش زمخت و زبانش تند میشود و بهجای آنکه پیوسته به همسرش اظهار علاقه کند و با مِهرش او را بنوازد، زبان به اعتراض و انتقاد میگشاید و خردهگیری و بهانهگیری میکند: کاشکی پول داشتم تا دماغت را عمل کنی؛ البته بینی را میشود کوچک کرد، اما چشمهایت چطور درشت میشود؟! کاشکی کمی شبیه فلانی بودی!
🔰 باتأسف بیپایان باید گفت اوضاع آنچنان اندوهبار میشود که بعضی مردنماها به پوشش نیکوی همسر خودشان ایراد میگیرند و تَرگلوَرگلبودن زنان دیگر را به رخ او میکشند!
💠 مردی که چشمش از نامحرمان رنگارنگ پر شد،اگر هم بازبان و رفتار چیزی بُروز ندهد،دستکم در دلش خود را خسارتدیدهای میپندارد که ازدواج با این زن، او را از موهبتهای بیانتها محروم کرده است!چنین کسی ناامیداست و اززندگیاش ناراحت.بهعلاوه،زنی که چنین حالت و رفتاری را از شوهرش ببیند،از زندگی مشترک دلسرد میشود و ممکن است به آلودگی سوق پیدا کند. اینهمه نتیجهای جز سستشدن بنیان خانواده و قرارگرفتن در ورطۀ طلاق ندارد و اگر هم به جدایی منجر نشود، زندگیشان چیزی جز مرگ تدریجی نخواهد بود. همۀ آنچه گفتیم و نگفتیم، با رعایت پوشش کامل بهوسیلۀ چادر مشکی حل میشود.
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
بانوان نمونه
حضرت خدیجه سلام الله علیها نویدهای نورانی ♻️لذا در ایامی که برای اولین بار نام «محمد امین » را شنی
حضرت خدیجه سلام الله علیها
حضرت در انتظار پیش آمدی آرام بخش لحظه شماری می کرد، گویا هر چه بر لحاظت عمرش افـزوده مـی گردید، بـه سپیده دم نزدیک تر می شد، پسـرعمویش «ورقـه بـن نوفل» که فرد دانشور و خردمندی بود، بر اثر بررسی در آثار پیشینیان و کتابهای آسمانی نوید داد در آینده ای نه چندان دور همین محمّد بر اسـاس رسـالتی آسـمانی به مقام پیامبری می رسد و او برترین و شریف ترین افـراد در زمـین و آسمانها خواهد بود، این خبر اشتیاق این بانو را شعله ور می ساخت.
📚بـحار الانوار، علامه مجلسی، ج 16، صص 21- 20
حضرت#خدیجه سلام الله علیها
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
بانوان نمونه
بانو بتول نوقانی تنها فرزند دختر مرحوم آیتا... نوقانی، از روحانیان زمان رضاشاه و از مبارزان انقلابی
بانو بتول نوقانی
کار همیشهام مطالعه بود
او دوران دبستان و دبیرستان را میگذراند و بعد به دروس حوزوی میپردازد، دروسی که آنها را با شاگردی نزد پدر خود میآموزد و در مشهد اولین زنی شناخته میشود که به درس کلام اسلامی تسلط دارد. «شاگردان مدرسه فروغ برای ادامه تحصیل در دوران دبیرستان وارد مدرسه «ایراندخت» میشدند که مدیریت آن با خواهر همین خانم شاهزاده بود و دخترها امکان پوشش روسری داشتند. خاطرم هست آن زمان زبان خارجیای که به بچهها آموزش میدادند فرانسوی بود و من الفبای آن را خوب یاد گرفته بودم. تحصیلات کلاسیک را در این مدارس گذراندم و تا هیجدهسالگیام که پدرم زنده بود، درسهای ادبیات عرب را پیش ایشان میخواندم.
درس کلام و معرفةالنفس را پدرم به من آموخت. ایشان سال ۱۳۲۹ فوت کرد. مدتی هم استادی از حوزه به خانه میآمد و به من درس میداد. خودم هم مطالعه زیاد داشتم و همه وقتم را در کتابخانه پدرم میگذراندم که کتابخانه بزرگی است. کار همیشهام مطالعه بود و به این کار علاقه فراوانی داشتم. البته پدرم در کتابهایی که مفاهیم مشکلی داشتند حاشیهنویسی کرده بود. این حاشیه نویسیها به من خیلی کمک میکرد.
#بتول_نوقانی
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
بدترین زنها از نگاه پیامبر AETrim1702924082883.mp3
1M
🎙"ویـژگـی هـای بـدتـریـن زنـان
از نگاه پیامبر گرامی اسـلام (صلی الله علیه و آله)"
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
#کتاب_من_میترا_نیستم💜
#قسمت_پنجاه_و_هشت☂
ناخودآگاه بلند شدم و رفتم یک پیراهن دخترانه از کمد در آوردم و آمدم کنار خانم کچویی. لباس را به او نشان دادم و گفتم چند روز قبل از عید از توی خرت و پرتایی که از آبادان آورده بودیم این پارچه کویتی را پیدا کردم.
مادرم قبل از جنگ برام خریده بود پارچه را به خیاط دادم و این پیراهن کلوش را برای زینب دوخت اما هر کاری کردم که زینب روز اول عید این لباس رو بپوشه قبول نکرد.
او به من گفت مامان ما امسال عید نداریم خدا میدونه که الان خانواده شهدا چه حالی دارند. تو از من میخوای تو این موقعیت لباس نو بپوشم.
مادرم لباس را از دستم گرفت و به چشمهایش مالید من ادامه دادم دخترم میدونست که امسال عید نداریم و ما هم دست کمی از خانواده شهدا نداریم.
همان موقع شهرام به خانه آمد. او کم سن و سال بود اما خیلی خوب همه چیز را میفهمید انگار چیزی شنیده بود. میخواست با مهران حرف بزند پرسیدم شهرام کسی آمده چیزی شنیدی؟ سرش را به علامت نه تکان داد.
به مادرم گفتم ای کاش میتونستیم به مهرداد خبر بدیم که خودش رو به خونه برسونه اما هیچ خبری از مهرداد نداشتیم ماه ها می گذشت و ما از او بی خبر بودیم.
مهرداد با زینب صمیمی بود اگر خبر گم شدن زینب را می شنید حتما خودش را می رساند.
مهران به من خبر داد که مینا و مهری برای عملیات فتح المبین به بیمارستانی در شوش رفتند.
از روز گم شدن زینب هیچ ترسی برای مهران و مهرداد و مینا و مهری نداشتند انگار ترسم ریخته بود ترس از دست دادن بچه ها با گم شدن زینب کمرنگ شده بود.
#زینب_کمایی
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
💠 محاسبه نفس
🔹 امام کاظم علیه السلام:
کسی که هر روز به حساب خود نرسد، از ما نیست. پس اگر کار نیک کرده است، از خداوند توفیق بیشتر آن را بخواهد، واگر کار بد کرده است، از آن کار استغفار کند و به سوی خدا توبه نماید.
📚کافی/ج4/ص191
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
📕 کتاب مساله حجاب
✍اثر
آیت الله مرتضی مطهری
📎انتشارات صدرا
این کتاب در واقع حاصل سلسله بحثها و درسهایی بوده که توسط استاد شهید در جلسات انجمن اسلامی پزشکان القاء شده و متضمن پنج بخش است. در بخش اول تاریخچه حجاب در قوم یهود، ایران باستان، جاهلیت عرب و هند مورد بررسی واقع شده است. در بخش دوم علت پیدا شدن حجاب در میان اقوام و ملل گوناگون و نظریات متنوع در این باب (ریاضت و رهبانیت، عدم امنیت، استثمار زن، حسادت مرد و...) طرح و نقد شده است. بخش سوم به تبیین فلسفه پوشش در اسلام از ابعاد و جوانب مختلف اختصاص یافته است. در بخش چهارم به ایرادها و اشکالهایی که بر اصل حجاب و پوشش از سوی مخالفان حجاب گرفته میشود پاسخهای مستدل و منطقی داده شده است. در بخش پایانی کتاب، اصل حجاب و حدود آن با عنایت به آیات و روایات و سیره مسلمین به طور مفصل مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. این کتاب نقش اساسی در خنثی کردن سیاست ترویج بیحجابی رژیم پهلوی داشته است.
#معرفی_کتاب
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
سخنرانی شب اول AETrim1702655594583.mp3
2.51M
وصیت حضرت خدیجه(سلام الله علیها به) به
پیـامبر گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله) و دخترشان
حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)"
#حضرت_فاطمه_زهرا سلام الله علیها
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
بانوان نمونه
حضرت خدیجه سلام الله علیها حضرت در انتظار پیش آمدی آرام بخش لحظه شماری می کرد، گویا هر چه بر لحاظت
در یکی از عیدها، زنان قریش در مسجد الحرام اجتماع کردند. نـاگهان پیـرمردی مـیان بالا با محاسن سپید و سیمایی اسرارآمیز به سوی آنان آمـد و گفت: ای بانوان مکه! طلوع آخرین پیامبر به زودی فرا می رسد. کدام یک حاضرید به عقد ازدواج او در آیند؟ زنان قریش به جـای اسـتقبال از ایـن مژده، آن را یک نوع جسارت تلقی کرده، آن مرد دانشور و خوش فکر را سـنگ بـاران کردند، او نیز از مکه گریخت؛ ولی گفته اش بر قلب حضرت خدیجه علیها السلام که در جمع آنان حضور داشت، نشست. از ایـن رو، در پی تـحقق ایـن نوید بود.
مناقب آل ابی طالب، ابن شهر آشوب مازندرانی، ج اول، ص 41
حضرت #خدیجه سلام الله علیها
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
بانوان نمونه
بانو بتول نوقانی کار همیشهام مطالعه بود او دوران دبستان و دبیرستان را میگذراند و بعد به دروس حوز
بانوبتول نوقانی
بعد از فوت پدرم، هر سؤالی داشتم از برادرم، مرحوم آیتا... مهدی نوقانی، میپرسیدم. برادرم هم سال ۷۱ فوت کرد. پدرم هرسال عاشورا و تاسوعا، اربعین و شهادت حضرت موسیبنجعفر (علیه السلام) در خانه خودمان سخنرانی داشت. حیاط را میپوشاندند و مجلس روضه برگزار میکردند. این روضهها قدمتی صدساله دارد. همین حالا هم برگزار میشود. پدرم که مدیریت مدرسه نواب را برعهده داشت، شبهای قدر در این مدرسه سخنرانی میکرد. این سخنرانیها حالت درسی و آموزشی داشت. من پای همین سخنرانیها بزرگ شده بودم.»
#بتول_نوقانی
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
بانوان نمونه
مادر شهید مطهری محمدتقی مطهری؛ برادر شهید مطهری (ره) میگوید: پدرم با دختر یک روحانی به نام آخوند مل
از مادر استاد شهید مطهری نقل شده که پیش از به دنیا آمدن ایشان و در هفت ماهگی خواب میبینند که در مسجد محله شان (فریمان) زنان شهر نشستهاند و ایشان هم حضور دارند. یک مرتبه دو خانم که ظاهر خیلی نورانی و مقدسی هم به گفته ایشان داشتهاند وارد می شوند و به روی بانوان گلاب میپاشند، اما روی سر مادر استاد سه مرتبه گلاب میریزند، ایشان در همان حال خواب تصور میکنند که شاید کوتاهی در امور دینی داشتهاند و از این خانم میپرسند که علت چیست؟ خانمی که روی مادر استاد مطهری گلاب پاشیده بود، به او میگوید که در رحم شما فرزندی است که به اسلام خدمت زیادی خواهدکرد، واقعا هم بارقههای آن از کودکی در استاد مشهود بود ایشان از سه سالگی نماز میخواند.
#مادرشهیدمطهری
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
🧡معلمی که اندیشیدن را به دیگران میآموخت...
🔸استاد سکینه از زنان نابغه دوره مشروطه است، حافظه ای عجیب داشت، هر چه در زندگی شنیده و خوانده بود را تا پایان عمر از بر بود.
اهل کسب معرفت بود و گاه کار تدریس به دختران و زنان شهر را بر عهده داشت.
نیروی بیان و نطق زیبایی داشت و در مجالس زنانه بزرگ بخوبی سخنرانی میکرد.
شجاع و پردل و قوی بود، بطوری که زور پسر نوجوان ورزشکارش در مقابل دستان قوی مادر کم میآورد!
مهمترین حرفه او، تسلط عجیبش بر طب سنتی بود، زنان بیمار بسیاری را بصورت رایگان طبابت میکرد.
و ...
🔸اما ما او را طور دیگری میشناسیم، با آنکه شاید حتی نامش را هم ندانیم!
بانو سکینه فرزندی را در دامان خود پرورش داد، که کمتر کسی است که با او و آثارش آشنا نباشد.
🔸مادرِ استادی که به حق، بزرگ آموزگار دوران ماست و سالروز شهادتش، روز معلم نامیده شده است.
🔸شیخ مرتضی اگر استاد مطهری بزرگ شد، اثر تربیت چنین مادری است.
بطوری که از استاد نقل است که «من فکر کردن را از مادرم آموختم».
┈┈••✾••┈┈
" مادر است که فرهنگ و معرفت و تمدن و ویژگیهای اخلاقیِ یک قوم و جامعه را با جسم خود، با روح خود، با خُلق خود و با رفتارِ خود، دانسته و ندانسته به فرزند منتقل میکند.
همه تحت تأثیر مادران هستند. آنکه بهشتی میشود، پایهی بهشتی شدنش از مادر است؛ که «الجنة تحت اقدام الأمهات»."
مقام معظم رهبری ۱۳۸۴/۰۵/۰۵
┈┈••✾••┈┈
✨روز معلم بر همه مادران که اولین و مهمترین آموزگار فرزندانشان هستند، مبارک
#مادری
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
#دلایل_حجاب
📍زمینهسازی رشد علمی
🔰 هر شخص یا ملتی خواهان پیشتازی در پیشرفت است، ناگزیر است از اینکه خود را به سلاح علم مجهز کند.
درخت تو گر بار دانش بگیرد // به زیر آوری چرخ نیلوفری را
برای این کار بایستی زمینۀ دانایی را فراهم و موانع آن را برطرف کند. پیش از این گفتیم که شهوت فکر را اسیر میکند و هرکس در اوج این هیجان ناپسند قرار بگیرد، قدرت تفکر و تعقلش را از دست میدهد. نتیجۀ ناگزیرش نیز این است که از رشد علمی و اکتشاف و اختراع کاملاً محروم میشود. هرجا هم رشدی هست، هنگام انجام کار علمی، فکر آلوده به شهوت نیست و هیچکس نمیتواند ادعا کند در اوج شهوت یا غضب، این فرد کشف علمی یا اختراعی کرده است.
حال اگر فکر فرد هرگز به شهوت حرام آلوده نشود، او بهترین زمینۀ دانشورزی را خواهد داشت. بنابراین روشن است که رشد علمی ارتباط مستقیمی دارد با پوشش کامل و چادر مشکی، بهویژه در محیطهای علمی.
گفتنی است تأثیر محسوس رشد علمی، عامل اعلامشدۀ برخی دانشگاههای غربی برای برگزاری کلاسها بهصورت تکجنسیتی است. طبیعی است که اختلاط، آنهم با پوششهای نامناسب، افکار را مشغول شهوت کرده و مایۀ اُفت علمی است. لذا گمان نمیکنم اگر کسی در فضاهای علمی مانند دانشگاهها، واقعاً فقط مشتاق نشر دانش باشد، با برچیدن زمینههای شهوترانی مخالفت کند!
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
زن از دیدگاه امام خمینی ره
موقعیت زن از دید تاریخی
از لا به لای سخنان حضرت امام در باره تاریخ می توان استنباط کرد که زن سه مرحله تاریخی را پشت سر گذاشته است: 1. عصر جاهلیت 2. پس از ظهور اسلام 3. انقلاب شکوهمند اسلامی ایران
1. عصر جاهلیت؛ زن در عصر جاهلیت از هیچ گونه ارزش اجتماعی برخوردار نبود، بهطوری که تنها وظیفه او خدمت به مردو به دنیا آوردن فرزند پسر برای شوهر بود. در جهالت و گمراهی و توحش آن مردم و ذلت و بیچارگی زن همین بس که اگر زنی، فرزند دختر به دنیا می آورد، گذشته از اینکه خود مورد بغض و کینه مرد قرار می گرفت و دیگران از او کناره می گرفتند و مدتها به زندگی در انزوا محکوم می شد. در مواردی حتی فرزند دخترش نیز زنده به گور می شد و مادر هیچ حقی برای دفاع از فرزندی که ماه ها برای پرورشش متحمل رنج و سختی شده بود، نداشت و جرات اعتراض هم از او گرفته شده بود. ....
#زن
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄