#اموزش_میزچوبی
تخته تنه درخت
پایه میز
پیچ
چسب چوب(برای محکم کاری)
روغن جَلا/روغن آلکیدی
دِریل
😍😍🌹🌹🌹______
@banoyAmroz
😍😍🌹🌹🌹_____
#فوروارد فراموش نشه 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اموزش_میزچوبی
تخته تنه درخت
پایه میز
پیچ
چسب چوب(برای محکم کاری)
روغن جَلا/روغن آلکیدی
دِریل
قسمت آخر
😍😍🌹🌹🌹______
@banoyAmroz
😍😍🌹🌹🌹_____
#فوروارد فراموش نشه 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کباب_مرغ👩🍳
⠀
بادمجان 4 عدد متوسط
500 گرم سینه مرغ خرد شده
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط 1 عدد
2 عدد فلفل سبز
1 عدد گوجه فرنگی سایز متوسط
2حبه سیر
رب گوجه فرنگی 1 ق م
روغن زیتون 5 ق غ
نمک
فلفل سیاه
برای روی غذا::::
پنیر کاشار یا پیتزا رنده شده
😍😍🌹🌹🌹______
@banoyAmroz
😍😍🌹🌹🌹_____
#فوروارد فراموش نشه 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خونه داری✅✅
😍😍🌹🌹🌹______
@banoyAmroz
😍😍🌹🌹🌹_____
#فوروارد فراموش نشه 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅🔅ترفند تمیز کردن سر شعلههای گاز
😍😍🌹🌹🌹______
@banoyAmroz
😍😍🌹🌹🌹_____
#فوروارد فراموش نشه 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه بالش سیب زمینی😋
🥔
😍😍🌹🌹🌹______
@banoyAmroz
😍😍🌹🌹🌹_____
#فوروارد فراموش نشه 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀آموزش روش نگهداری سبزی
🌱
😍😍🌹🌹🌹______
@banoyAmroz
😍😍🌹🌹🌹_____
#فوروارد فراموش نشه 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیازداغ مجلسی
2 و نیم کیلو پیاز رو پوست کنده واز وسط دونیم کردم،بعد با رنده آلمانی چیپسی رنده کردم.وقتی همه پیازها بطور یکنواخت خلالی شد داخل آب جوش مقداری نمک ریختم و 10دقیقه جوشانده وبعد آبکش کردم.داخل ماهی تابه روغن ریختم تاحدی که 3 سانت ته ماهیتابه روغن باشه.به روغن یه قاشق چایی خوری پر زردچوبه اضافه کردم..مقداری از پیازها رو داخل ماهی تابه ریختم .بهش نمک زدم وگذاشتم تا خوب سرخ بشن.البته اصلا نباید از سرش کنار برید چون زود میسوزه.باید مدام با کفگیر هم بزنید.تا پیاز ها به طور یکنواخت سرخ بشن..وقتی کامل سرخ شد اونو توی یه آبکش فلزی ریختم تا روغن اضافیش خارج بشه .
...فقط این که بدونید کِی از ماهیتابه جمعش کنید....البته باید کم کم سرخ کنید .من این مقدار رو در4 تا 5 مرتبه سرخ کردم.
این پیاز داغ رو در ظرف دربسته بمدت یک هفته دریخچال وبمدت یک ماه در فریزر میشه نگهداری کرد.
😍😍🌹🌹🌹______
@banoyAmroz
😍😍🌹🌹🌹_____
#فوروارد فراموش نشه 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل تزیینی برای گیره یا کش با روبان
😍😍🌹🌹🌹______
@banoyAmroz
😍😍🌹🌹🌹_____
#فوروارد فراموش نشه 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲تا ایده ی ساده و خیلی بامزه با مکرومه✅🌸
#مکرومه_بافی
😍😍🌹🌹🌹______
@banoyAmroz
😍😍🌹🌹🌹_____
#فوروارد فراموش نشه 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍘پتی توپکی
😍😍🌹🌹🌹______
@banoyAmroz
😍😍🌹🌹🌹_____
#فوروارد فراموش نشه 😍