هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
بدان، كه هر ظاهرى را باطنى است همانند آن. آنچه ظاهرش پاكيزه باشد، باطنش نيز پاكيزه است و آنچه ظاهرش ناپاك باشد باطنش نيز ناپاك است.
خطبه 154 نهج البلاغه
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
🔹برنامه سید خندان از برنامههای خوب صدا و سیما است که در کنار محتوای طنز، نکات اخلاقی، مذهبی و فرهنگی زیادی را یادآور میشود و برخلاف جریان برنامههای غیراخلاقی که در نمایش خانگی ها و برخی فیلمهای صداوسیما شاهد هستیم، عمل میکند.
🔸در برنامه امشب سیدخندان، ارزش گذاری به نماز و همراه کردن خانواده با این فضا و شب زیارتی اباعبدالله صحبت شد درحالی که اغلب محتوای نمایش خانگی خیانت، تجاوز، بی توجهی به خانه و خانواده، رابطههای پنهانی و روابط آزاد بین نامحرم را ترویج میکنند.
🔹پس میتوان بدون استفاده از فرهنگهای غلط و غربی، شوخیهای جنسی و الفاظ رکیک، برنامههایی جذاب و متناسب با فرهنگ اسلامی و رواج اخلاق دینی تهیه نمود.
📓بانوی اقتصاد خوان
🔍@banoye_eghtesadkhan
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
من خانه دار هستم و هرگز آن را تغییر نمی دهم.
خانه دار بودن به من #آزادی می دهد تا برنامه روزانه ام را مدیریت کنم، من این امکان را دارم که کارهای روزانه ام (آشپزی، تمیز نگه داشتن خانه) را هر زمان که بخواهم و با هر پویایی که دوست دارم انجام دهم. وقتی نمیخواهم با افرادی برخورد کنم که مجبور نیستم یا وقتی احساس خستگی میکنم یا مریض میشوم، لازم نیست نگران رفتن به سر کار یا مرخصی باشم.
وقتی احساس بی حوصلگی می کنم می توانم کار موردعلاقه خودم را پیدا کنم.
شوهرم به خانه ای تمیز می آید که باعث می شود احساس آرامش کند و بعد برای من فوق العاده باشد. من نمی توانم تصور کنم که ما هر دو کار می کنیم و به خانه می آییم که باید تمیزش کنیم یا هر دو بعد از خستگی کار نیاز به آشپزی داشته باشیم (احتمالا به همین دلیل است که بسیاری از مردم بیرون غذا ناسالم می خورند).
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از سلام تهران
18.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تفاوت نگاه جامعه غربی و اسلام به زن
👤 مهری طالبی دارستانی، پژوهشگر حوزه بانوان
🆔 @salamtehrantv5
وای به روزی که بگندد نمک!
⁉️آقای قالیباف بدون اطلاع از درصد مالکیت مسکن کشورهای اروپایی و مقایسه با وضعیت مطلوب این شاخص در ایران، به راحتی خود را جزو خودتحقیران قرار میدهد.
📊صرفاً جهت اطلاع، طبق آخرین آمار سرشماری مرکز ملی آمار در سال 1400، درصد مالکیت مسکن و سکونت رایگان در جمهوری اسلامی ۷۷% میباشد؛ درحالی که کشورهای مطرح اروپایی همچون آلمان، فرانسه، دانمارک، سوئد و... در بازه بین ۵۰ تا سقف ۷۰% هستند که اکثر آنها در سنین بالا و بعد از بازنشستگی صاحبخانه میشوند!
📝به نقل از استاتیستا، توزیع همه خانوارهای مالک در انگلستان در سال 2022 بر اساس گروه سنی و همچنین نوع تأمین مالی خانه متفاوت بود. هر چه گروه سنی بزرگتر باشد، سهم مالکانی که خانه خود را به طور کامل خریداری کرده اند، بیشتر است.
سهم 1.5 درصد از مالکان مستقیم خانه بین سنین 25 تا 34 سال، در حالی که سهم 62.8 درصد از مالکان واقعی خانه دارای سن 65 سال و بالاتر بودند.
با وجود این موضوع، بیشترین سهم مالکانی که خانه خود را با رهن خریده اند، در محدوده سنی 45 تا 54 سال با سهم 30.5 درصدی در آن زمان بوده است.
‼️به گفته آقای قالیباف، در دنیا در سخت ترین شرایط هر فرد می تواند بعد از ۱۲ سال صاحب خانه شود، پس این یک میلیون نفر انسانی که در کشورهای اروپایی زیر آسمان، شب را صبح می کنند، چرا به خانه های گرم خود نمیروند؟!
📓بانوی اقتصاد خوان
🔍@banoye_eghtesadkhan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویر جهان غرب از زن مستقل❗️
🔸در دنیای غرب چیزی به عنوان خانه و خانواده وجود ندارد، به همین دلیل همه آنها مجبور هستند بعد از سن قانونی، برای گذران زندگی و خرج و مخارج خود در هر شرایط و محیطی مثل یک #مرد کار کنند.
🔹همین زندگی خفت بار در ذهن افراد به اصطلاح روشنفکر طوری پر و بال داده شده که از کار کردن اجباری به عنوان حس استقلال و آزادی تعبیر میکنند که ماحصل آن استفاده از زنان به عنوان نیروی کار ارزان، تبلیغات و.. است که زن را از هویت اصلی خود جدا کرده و او را در زمخت ترین فضاهای اختصاصی مردانه اجتماع به حال خود رها میکند تا آنقدر سرگرم کار و درآمد شوند که حتی به تشکیل خانواده فکر نکرده و ازدواج را به عنوان مانعی برای پیشرفت خود بدانند.
📓بانوی اقتصاد خوان
🔍@banoye_eghtesadkhan
فهم حسابداری از اقتصاد، یک ملت را نابود میکند❗️
🔸این نگرش برای من به عنوان بانوی خانه دار ایرانی، مایه تأسف است.
چرا باید چوب بی تدبیری شما را بانوان خانه داری که با عشق و محبت مشغول خدمترسانی به خانواده هستند، بخورند؟!
🔹راهکار شما برای افزایش تولیدات کارخانه ها، قطع کردن برق و گاز منازلی است که در تمام بیست و چهار ساعت به عنوان مولدترین بخش اقتصاد، مشغول فعالیت های ارزشمند #همسری و #مادری هستند! یعنی همان ۲۰ میلیون مادر خانه دار زحمتکشی که از نگاه شما چون در چارچوب بازار قرار ندارد و حساب و کتابی هم در قبال انجام فعالیت ها صورت نمیگیرد، به عنوان بخش نامولد اقتصاد حساب میکنید!
🔸نگاه بازاری یعنی خاموشی مشاغل خانگی برای روشن ماندن مشاغل کارخانهای
یعنی خاموشی اجاق گاز خانه ها به خاطر روشن شدن اجاق گاز رستورانها
یعنی خاموشی برق منازل برای روشن شدن برق مهدکودکها و خانه سالمندان
و سایر فعالیت های مادی و معنوی خانه و خانواده که چون در نظام بازار قرار ندارد، از نگاه امثال شما فاقد ارزش گذاری است!
#اقتصاد_حسابداری_نیست
📓بانوی اقتصاد خوان
🔍@banoye_eghtesadkhan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارساز ترین توسل، توسل به حضرت زهرا سلام الله علیها است
آیت الله ملاعلی معصومی همدانی از مراجع بزرگوار، این ختم را فرمودند که اگر حاجتی داشتین، ۵۳۰ مرتبه (به عدد نام فاطمه سلام الله علیها)، در یک مرحله، قرائت کنید.
"اللهُمَ صلِ علی فاطمهَ وَ أَبیِها وَ بَعلِها وَ بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فیها بِعَدَدِ ما أحَاطَ بِهِ عِلمُک"
📓بانوی اقتصاد خوان
🔍@banoye_eghtesadkhan
کسی که علینقی عالیخانی را جاسوس موساد میدانست، حالا همصدا با شاگردان و مریدان او به حضور در این جریان فکری افتخار میکند.
شاید هم نفوذ شناس،در دام نفوذیها افتاده باشد..
📓بانوی اقتصاد خوان
🔍@banoye_eghtesadkhan
✔️زن مانند مرد آزاد است
در خصوص زنان، اسلام هیچ گاه مخالف آزادی آنان نبوده است؛ بر عکس، اسلام با مفهوم زن به عنوان شیء مخالفت کرده است و شرافت و حیثیت او را به وی باز داده است.
زن مساوی مرد است.
زن مانند مرد آزاد است که سرنوشت و فعالیتهای خود را انتخاب کند...
ما میخواهیم که زنان را از فساد که آنان را تهدید میکند، آزاد سازیم.
📚 صحیفه امام، ج۳، ص ۳۷۰.
📓بانوی اقتصاد خوان
🔍@banoye_eghtesadkhan
تناقض نگاه غرب و اسلام نسبت به جایگاه زن در اجتماع❗️
🔸دین اسلام نسبت به جایگاه زن در خانه و اجتماع، ارزش بسیاری قائل شده و به همین دلیل با مشخص نمودن حدود و شرایطی مانع از بروز مشکلات و آسیب های اجتماعی برای زنان شده است.
🔹اما دشمن با فریب و سوء استفاده از جایگاه زن برای رسیدن به اهداف شوم خود، درحال تبلیغ سبک زندگی زن مستقل که همان سرمایه و نیروی کار نظام سرمایه داری است، هستند.
🔸برای رسیدن به چنین امری، شروع به تحقیر الگوی زن خانه داری می کنند که حافظ تداوم بین نسلی فرهنگ دینی جامعه هستند.
🔹در حقیت جهان غرب با ساختن دوگان زن مستقل و زن خانه دار این دو امر را نقیض هم دانسته تا در قبال آن، چیزی تحت عنوان خانواده وجود نداشته باشد و تمام نیازهای تربیتی، روحی، مادی، معنوی و... در قالب نظام بازار پاسخ داده شود.
🔸درحالی که در اسلام الگو های زن مسلمانی داریم که در کنار وظایف همسری و مادری در خانه، در عرصه اجتماع نیز نقش آفرینی قابل توجهی دارند؛ مانند حضرت خدیجه(سلام الله علیها) که به تجارت می پرداختند و حضرت زهرا(سلام الله علیها) که مالکیت و مدیریت منطقه فدک را در اختیار داشتند و حضرت زینب (سلام الله علیها) که در واقعه کربلا حماسه آفرینی نمودند.
🔹بنابرین برخلاف نگاه رایج، دین اسلام مانع از حضور و نقش آفرینی زنان در عرصه اجتماع نیست، بلکه این حضور اثرگذار باید منطبق با الگوی اسلامی باشد که در هر برهه ای از زمان و باتوجه به نیازهای جامعه اولویت بندی میشود.
📓بانوی اقتصاد خوان
🔍@banoye_eghtesadkhan
May 11