برای دسترسی به فایل های مناجات باخدا (مناجات های خمسه عشر) کلیک کن
http://eitaa.com/joinchat/2469527564C2dbfd3a04f
توصیه و بیانات استادایوبی برای یکی دو روز آخر #ماه_عبودیت:
یکی از علائم رضایت خدا از انسان، توفیق و اشتیاق به عبادت است.
🖊 اولاً از خدا بخواهیم این توفیقات که علامت رضایت خداست را بیشتر کند؛
ثانیا، دعا کنیم که این توفیقات برای همیشه بماند. این نباشد که بعد از ماه رمضان این توفیقات از بین برود. کم کم اتلاف وقت و کارهای لغو جایگزین آن شود؛
فرموده اند، وقت افطار دِلال کنید، یعنی برای خدا ناز کنید،
بگویید خدایا روزه ام را افطار نمیکنم تا مرا ببخشی، تا از من راضی بشوی!
این یکی دو روز باقی مانده از ماه رمضان حواسمان را جمع کنیم. بیشتر تلاش کنیم،
تلاش کنیم بیشترین بهره را ببریم؛
خداوند وعده به مغفرت و اعطاء در این ماه داده و وعده خدا تخلف ناپذیر است، اگر از عطایای الهی محروم بمانیم، از کم کاری خودِ ماست!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای روز بیستونهم ماه رمضان
🔹 أللَّهُمَّ غَشِّنی فیهِ بِالرَحمَةِ وَ ارزُقنی فیهِ التَّوفیقَ وَ العِصمَةَ وَ طَهِّر قَلبی مِن غَیاهِبِ التُّهمَةِ یا رَحیماً بِعِبادِهِ المُؤمِنین؛
🔸خدايا! در اين روز مرا به رحمت خود بپوشان، توفيق وعصمت (طاعت) روزیام کن و قلبم را از تیرگیهای تهمت پاک ساز. ای مهربان بر بندگان مؤمن!
#دعای_هر_روز_ماه_رمضان
فاطمه سلام الله علیها بانوی عالمین
دعای روز بیستونهم ماه رمضان 🔹 أللَّهُمَّ غَشِّنی فیهِ بِالرَحمَةِ وَ ارزُقنی فیهِ التَّوفیقَ وَ ال
شرح دعای روز بیستونهم ماه مبارک رمضان
🔹 أللَّهُمَّ غَشِّنی فیهِ بِالرَحمَةِ وَ ارزُقنی فیهِ التَّوفیقَ وَ العِصمَةَ وَ طَهِّر قَلبی مِن غَیاهِبِ التُّهمَةِ یا رَحیماً بِعِبادِهِ المُؤمِنین؛
🔸خدايا! در اين روز مرا به رحمت خود بپوشان، توفيق وعصمت (طاعت) روزیام کن و قلبم را از تیرگیهای تهمت پاک ساز. ای مهربان بر بندگان مؤمن!
پیامهای دعا
1- درخواست رحمت الهی
2- درخواست توفيق ترک گناه
3- پاکی قلب از تاريكیهای تهمت
4- شمول رحمت خاص خدا بر مؤمنان
پیام منتخب
تهمتهایی که ظلمت و تاریکی میآورد، 2 نوع است:
1) تهمت به خداوند
ظلمت و تاريكی تهمت، گاهی ممكن است ـ العیاذ بالله ـ به سبب اتهامزدن به خداوند ايجاد شود كه درواقع، نتيجۀ نارضايتی به تقدير و مشيت الهی است.
در روايت آمده كه خداوند خطاب به موسی(ع) فرمود: «دشمنترين افراد به من، كسی است كه به من تهمت میزند! حضرت موسی(ع) گفت: پروردگارا چه كسی بر تو تهمت میزند؟ خداوند فرمود: آن كسی كه به مصلحتش، اموری را تقدير كردهام و گمان میكند كه اگر چنين نبود، بهتر بود و راضی به تقدير من نيست.»
📚 بحار الأنوار، ج 68، ص 142
2) تهمت به مردم
گاهی ظلمت و تاريكی قلب، به سبب اتهام واردكردن به بندگان خدا ايجاد میشود كه در زمرۀ گناهان كبيره است. تهمت به مردم، خود بر دو نوع است که شامل عمومی و شخصی میشود. تهمت به مردم از حیث عمومی، آن است که انسان قوم، نژاد، ملیت یا باورمندان دینی را متهم کند و از حیث شخصی، این است که شخص خاص در نظر گرفته شود. همۀ این تهمتها (تهمت به خداوند و مردم) باعث تیرگی قلب میشود.
📚 ميزان الحكمه، ج 1، ص 538
پیامبراکرم(صلی الله علیه وآله ):
باريختن اوّلين قطره خون قرباني[به زمين]، صاحب قرباني آمرزيده ميشود.
جهت مشارکت درخیر عظیم قربان اول ماه
کلیک کنید
http://eitaa.com/joinchat/3548053534C77f6131815
التماس دعای فرج...
📍هنگام وداع با ماه مبارک رمضان، شب آخر آنست؛ نه روز آخر
🔻اوّلاً، در مراقبات ماه رمضان اشاره شد که ایّام و ماههای سال نیز مانند همه موجودات عالم عقل و شعور دارند و شاهد بر اعمال انسانها هستند و در قیامت بر له یا علیه افراد گواهی میدهند.
▫️طی دستورات رؤیت هلال ماه رمضان گذشت که از قبل به استقبال این ماه برویم و از خداوند درخواست نماییم که ماه رمضان را برای ما ماه امنیّت و سلامت قرار دهد و ما را میزبانانی اهل برای این ماه قرار دهد.
▫️و لذا مرحوم سید بن طاووس توصیه میکند که اگر جزو کسانی هستیم که با این ماه مبارک همراه بودهایم، در شب آخر ماه، مانند دو رفیق شفیق که قصد جدا شدن از یکدیگر را دارند، با اندوه و حزن با ماه رمضان وداع کنیم و با زبان حال و قال از این ماه مبارک جدا شویم که چه بسا دیدار بعدی به قیامت بیفتد.
▫️ثانیاً، همان طور که اغلب اعمال ماه مبارک در شبهای آن است، وقت خداحافظی با این ماه عزیز نیز در شب آخر است و نه روز آن؛ چنانکه در روایت منقول در اقبال نیز تصریح بر این مطلب شده است.
▫️ثالثاً، با دعاهای وداع مأثور، از این ماه که ولینعمت ما بود و به واسطه او درهای فراوانی از رحمت و برکت الهی بر ما گشوده شد خداحافظی کنیم که از معروفترین این ادعیه، دعای امام سجّاد(ع) در صحیفه سجّادیّه است که حضرت با عباراتی سوزناک با این ماه عزیز خداحافظی مینمایند.
▫️حضرت در فقراتی از آن میفرمایند:
«خداحافظ ای شهراللهالاکبر و ای عید اولیای خداوند و ای گرامیترین همدم من در میان لحظات عمرم، خداحافظ ای ماهی که با حضورت مأنوس بودم و فراغ تو برایم بسیار دردآور است، و خداحافظ ای ماهی که برای مؤمنان چقدر هیبت داشتی و برای گنهکاران چقدر سنگین و طولانی جلوه نمودی...»
تا پایان دعا که سراسر عرض حال عاشقانه و مناجات با محبوب در این ماه عزیز است.
هم اکنون میتوانید با کلیک بر روی لینک زیر به اتاق تدبر درقرآن وصل شوید
http://eitaa.com/joinchat/405012492Cc725cc528e