اولین شب جمعه ماه رجب را لیلة الرغائب می نامند که واجد فضیلت های بسیاری است. لیلةالرغائب یعنی شب بخششهای فراوان و فروریختن رحمت بی انتهای الهی.در واقع «لیله الرغائب» ضیافتی برای خواستن بهترین ها است و او که بخشنده ترین بخشندگان است، کرمش هیچ گاه توقف پذیر نبوده و نخواهد بود
و از براى آن عملى از حضرت رسول صلى الله عليه و آله وارد شده با فضيلت بسيار كه سيدبن طاووس ره در اقبال و علامه ره در اجازه بنى زهره نقل كردهاند.
و كيفيت آن چنان است كه:
روز پنجشنبه اول آن ماه را روزه مىدارى چون شب جمعه داخل شود ما بين نماز مغرب و عشاء، دوازده ركعت نماز مىگذارى هر دو ركعت به يك سلام و در هر ركعت از آن يك مرتبه حمد و سه مرتبه إِنّا أَنْزَلْناهُ و دوازده مرتبه قُلْ هُوَ اللّهُ أَحَدٌ مىخوانى .و چون فارغ شدى از نماز، هفتاد مرتبه مىگويى:
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ النَّبِيِّ الْأُمِّيِّ وَ عَلَى آلِهِ پس به سجده مىروى و هفتاد مرتبه مىگويى: سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلاَئِكَةِ وَ الرُّوحِ پس سر از سجده بر مىدارى و هفتاد مرتبه مىگويى :
رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ إِنَّكَ أَنْتَ الْعَلِيُّ الْأَعْظَمُ
پس باز به سجده مىروى و هفتاد مرتبه مىگويى :
سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلاَئِكَةِ وَ الرُّوحِ
پس حاجت خود را مىطلبى كه إن شاء الله برآورده خواهد شد
هم اکنون میتوانید با کلیک بر روی لینک زیر به #اتاق نهج البلاغه وصل شوید🔻
من نهج البلاغه میخوانم
https://eitaa.com/nahjol_balag
#نماز_پنجشنبه توصیه آیت الله بهجت (رحمة الله علیه)
🔻نماز #حاجتی که #بسیار_مجرب است(خدا برکسی که این نماز را بخواند ولی حاجتی ازخدا نخواهد غضب میکند!)
🔻مجرّب برای #ابطال_سحر و #رفع_طلسم
🔸آرشیو معاد شناسی کلیک کن
https://eitaa.com/joinchat/2243559440C168ad44fb7
🚩 ختم صلوات
هدیه به ارواح مؤمنين و مؤمنات، پدران و مادران، شهیدان و ...
برای ارسال تعداد صلواتها به لینک زیر مراجعه بفرمایید
http://eitaa.com/joinchat/1950941202Cc9bd9e5832
شب جمعه است و اموات چشمانتظارند...
هدیه برای این عزیزان فراموش نشه...
استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«اگر امشب، شب رغائب باشد، معنایش این است در این شب عزیز انسان باید سعی کند رغبتهای الهی و رغبتهای بزرگ در وجودش شکل بگیرد و از رغبتهای کوچک که مزاحم انسان است و فهم و اقدام انسان را محدود میکند، انشاءالله فاصله بگیرد و از خدای متعال طلب کند که آن رغبتهای بزرگ در وجودش شکل بگیرد.
مهمترین رغبتی که انسان باید به آن برسد، رغبتِ در خدا و رغبتِ در امام است که رغبت در امام، همان رغبت در خداست. این رغبتِ در امام است که به ما امکانِ همراهی با امام علیهالسلام را میدهد، و الا انسان نمیتواند با امام راه برود. اگر رغبت در خودمان کردیم، حتی اگر رغبت در ثواب خودمان کردیم، این، در یک جایی، ما را زمین میگذارد. ما باید تمام رغبات و خواستههایمان را در میل امام علیه السلام خلاصه کنیم.»