اعمال روزها و شب های #هفته
🙏 آداب ، اعمال ، ادعیه ، استعاذه ، تسبیح و نماز روز #یکشنبه
👉🏻 1da.ir/tYO2Vq
هم اکنون میتوانید با کلیک بر روی لینک زیر به اتاق تدبر درقرآن وصل شوید
http://eitaa.com/joinchat/405012492Cc725cc528e
📢 «ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان»، فرصتِهای ویژهای برای تهذیب و اصلاح نفس هستند.
استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«بعضی از فرصتها برای تهذیب و اصلاح نفس، ممتاز هستند. بزرگان در ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان بهشکل ویژه با خداوند خلوت داشتند. حضرت امام(ره) در ماه رمضان، حتی در دوره رهبری، دیدارهای عمومی خود را تعطیل میکردند و ده نوبت قرآن را ختم میکردند. پاسداری که ده سال محافظ ایشان بود میگوید: حضرت امام(ره) در شبانهروز دوازده نوبت تلاوت قرآن داشتند و توصیه میکردند: ابتدا نمازتان را اصلاح کنید و بعد با قرآن مأنوس شوید و تلاوت قرآن داشته باشید.»
برای دسترسی به فایل های مناجات باخدا (مناجات های خمسه عشر) کلیک کن
http://eitaa.com/joinchat/2469527564C2dbfd3a04f
#یادمون_باشه غیبـ🔥ـت = نابودی اعمال
رسول اکرم (ص):
روز قيامت فردى را مےآورند و او را در پيشگاه خدا نگه مى دارند و كارنامه اش را به او مى دهند، اما حسنات خود را در آن نمى بيند. عرض مى كند: الهى! اين كارنامه من نيست! زيرا من در آن طاعات خود را نمى بينم! به او گفته مى شود: پروردگار تو نه خطا مى كند و نه فراموش. عمل تو به سبب غيبت كردن از مردم بر باد رفت. سپس مرد ديگرى را مى آورند و كارنامه اش را به او مى دهند. در آن طاعت بسيارى را مشاهده مى كند. عرض مى كند: الهى! اين كارنامه من نيست! زيرا من اين طاعات را بجا نياورده ام! گفته مى شود: فلانى از تو غيبت كرد و من حسنات او را به تو دادم. «جامع الأخبار ص۱۴۷»
✍آیت الله #مجتهدی_تهرانی(ره):
کسی که مےخواهد غیبت نڪند اول باید منشاء آن یعنی حسادت را از بین ببرد. و دوم آیات و روایاتی کہ در مذمت غیبت است را مطالعه کند تا ببیند که غیبت چه گناه بزرگیست که روایت دارد؛ «یک درهم ربا از ۳۶ زنا بدتر است و غیبت کردن از ربا خوردن بدتر است.» چون که ربا قصهٔ اقتصاد مملکت است، اما غیبت آبروی مردم است، و احترام مومن از خانه خدا بالاتر است. الْمومِنُ اَعْظَمُ حُرمَةُ مِنَ الْکَعبَة «احترام مومن از خانه خدا بیشتر است»
📚برگرفته از سخنرانے آیت الله مجتهدۍ تهرانے(ره)
توجه به حضرت، حلال مشکلات
میشود ما هدیهای بدهیم و او ندیده بگیرد؟ اگر این را باور کنیم و توجه کنیم، خیلی وضعمان عوض میشود. بسیاری از مشکلاتمان با همین حل میشود. مشکلات لاینحلمان که حاضریم برایش میلیونها پول خرج کنیم، روزها و ساعتها وقت صرف کنیم، پیش هر کس و ناکسی برویم و سر خم کنیم، التماس کنیم؛ اما با یک توجه به وجود مقدس ولی عصر، بیمنت و با عزت حل میشود؛ اما غافلیم.
۱۳۹۰/۰۹/۲۹
🔸 هم اکنون میتوانید با کلیک بر روی لینک زیر به #اتاق مهارت های انتخاب همسر وصل شوید🔻🔻
https://eitaa.com/joinchat/743637046C44f37e889d
🔸 هم اکنون میتوانید با کلیک بر روی لینک زیر به #اتاق ادعیه مجرب وصل شوید🔻🔻
https://eitaa.com/joinchat/843120694Cc24c309cc6
شب نيمه ماه رجب:
شب شريفى است، و در آن چند عمل مستحبّ است:
اوّل: غسل كردن.
دوّم: شب زنده دارى به عبادت، چنان كه علاّمه مجلسى فرموده.
سوّم: زيارت حضرت سيد الشّهدا عليه السّلام
چهارم: شش ركعت نماز به كيفيتى كه در اعمال شب سيزدهم گذشت.
پنجم : سى ركعت نماز كه در هر ركعت سوره «حمد» و ده مرتبه سوره«قل هو اللّه احد»خوانده شود، و اين نماز را سيّد ابن طاووس با فضيلت بسيار از رسول خدا صلى اللّه عليه و آله روايت كرده.
ششم: دوازده ركعت نماز، هر دو ركعت با يك سلام، و در هر ركعت، هر يك از سوره هاى «حمد» و «توحيد» و «فلق» و «ناس» و «اية الكرسى» و «قدر» را چهار مرتبه بخواند، و پس از سلام چهار مرتبه بگويد:اللَّهُ اللَّهُ رَبِّي لا أُشْرِكُ بِهِ شَيْئا وَ لا أَتَّخِذُ مِنْ دُونِهِ وَلِيّا
سپس هر دعايى كه مى خواهد بخواند.
سيّد اين نماز را به اين صورت از امام صادق عليه السّلام روايت كرده، ولى شيخ در كتاب «مصباح» فرموده: كه داود بن سرحان از امام صادق عليه السّلام روايت كرده:
در شب نيمه رجب دوازده ركعت نماز به جا مى آورى، در هر ركعت بعد از سوره «حمد» يك سوره خوانده، و هنگامی كه از نماز فراغت يافتى، هر يك از سوره هاى «حمد» ،«قل اعوذ بربّ الفلق»و«قل اعوذ بربّ النّاس»و«قل هو اللّه احد»و «اية الكرسى» را چهار مرتبه قرائت میكنى، و پس از آن چهار مرتبه میگويى:
سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ
پس می خوانی:
اللَّهُ اللَّهُ رَبِّي لا أُشْرِكُ بِهِ شَيْئا وَ مَا شَاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ.