7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان خرمایی
🥠🥠🥠
🔸مواد لازم:
شیر ولرم: ۱ پیمانه
شکر: ۲ ق غ
نمک: نصف ق چ
خمیر مایه: ۱ ق غ
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: یک سوم پیمانه
آرد سفید: ۳ تا ۳.۵ پیمانه
کره
شکر: ۱ سوم پیمانه
دارچین: ۱ ق چ
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
دو قاشق غذاخوری شیر: ۲ ق غ
کنجد
خرما: ۱ پیمانه
گردو خرد شده: یک سوم پیمانه
#نان
5.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان خرمایی
🥠🥠🥠
🔹نکات مهم:
➖خمیر مایه ارو از قبل چک کنید.
➖۱ ق چ خمیر مایه ۱ ق چ شکر + نصف لیوان آب ولرم درش رو ببنید تو جای گرم باشه ببینید روش حباب میزنه و کف آلود میشه یا نه(از ظرف شیشه ای استفاده کنید که ببینید)
➖برای باز کردن خمیر بهتره از وردنه استفاده کنید ولی با دست گردش کنید بعد وردنه کنید.
#نان
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با یه تزیین ساده شومیز ساده رو به شومیز مجلسی تبدیل کن
🪡🪡
#گلدوزی
19.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان سنتی با طعم و عطری عالی و نوستالژی
🥠🥠🥠
🔸مواد لازم:
آرد: ۴۳۰ گرم
مخمر: ۶ گرم
نمک: ۵ گرم
شکر: ۵۰ گرم
شیر: ۱۵۰ گرم
آب: تا جایی که خمیر جمع بشه
کره: ۳۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
زعفران غلیظ: ۱ ق غ
#نان
12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان سنتی با طعم و عطری عالی و نوستالژی
🥠🥠🥠
🔹نکات مهم:
➖حتما آرد رو الک کنید.
➖تو ریختن مایعات دقت کنید تا خمیرتون شل نشه.
➖کره رو طی ۲ یا ۳ مرحله اضافه کنید.
➖دمای فر گازی ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
➖دمای فر برقی ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه.
#نان
24.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت زیر قابلمه
🧵🪡
#خیاطی
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلدوزی برزیلی
🪡🪡
#گلدوزی
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزئین_سالاد
لایه هارو جدا جدا با سس مایونز و آبلیمو و نمک فلفل قاطی کردم بعد ریختم تو قالب
نیازی به چرب کردن و سلفون کشیدن و … نیست،
فقط کافیه که حسابی لایه هارو فشرده کنید👊🏼
😌 | @banoyeh_khalagh 🌱🙌🏻
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #بند قلاب بافی
😌 | @banoyeh_khalagh 🌱🙌🏻
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجوری خربزه عسلی بخر😍
این ترفند یه کشاورز که ۲ سال پیش دیدم و از اون به بعد همیشه خربزه شیرین واسه خونه خریدیم حتما رعایت کنید مخصوصا نکته دومی خیلی مهمه😍
😌 | @banoyeh_khalagh 🌱🙌🏻