هدایت شده از نجمه کبیریان
مذاکره و ضد مذاکره
🔹افراطیون مدعی اصلاحات، تجاهل می کنند و عوام را به اشتباه می اندازند. خطاب به منتقدان می گویند "قبلا مذاکره را بد و حرام می دانستید، اما حالا که دولت خودشان سر کار آمده، مذاکره می کنید".
🔹اولا مذاکره، ابزار دیپلماسی و ادامه اقتدار ملی در سیاست خارجی برای کاهش هزینه ها، رفع موانع و افزایش موفقیت هاست. مذاکره مثل چاقویی است که هم می توان جراحی سودمند با آن انجام داد، هم از خود دفاع کرد و خصم را تاراند؛ و هم خودزنی کرد!
🔹داروست، اگر به جا استفاده شود؛ و سمّ قاتل است، اگر شامل سوء مصرف، یا Overdose شود.
🔹ثانیا منحصر کردن مذاکره به آمریکا یا انگلیس و فرانسه، ضد مذاکره است. از آن سمّی تر، موکول کردن همه مدیریت داخلی و مسئولیت های اجرایی به مذاکره است؛ اتفاق غلطی که در هشت سال گذشته رخ داد و به مصائب بزرگ اقتصادی دامن زد.
🔹این که با کدام دولت ها و چرا مذاکره کنیم یا نکنیم، یک بحث است، اما مدیریت دستگاه های دولتی را تعطیل کردن و همه مسئولیت ها را به مذاکرات فرسایشی موکول کردن و حوالت دادن، بحثی جداگانه در تراز دشمنی با خرد و تجربه است.
🔹همین روزها که مدعیان اعتدال و اصلاحات مجددا در حال گره زدن همه مسائل کشور به مذاکره هستند، مشاور روحانی توییت زده: "اجازه دهید کار کشور پیش برود. لطفا این طرف هو نکند و آنطرف هم جار نزند. زندگی ملت گرهخورده و مهم نیست که به دست چه کسی باز شود. مهم نیست که برداشتن قدم نهایی به اسم چه کسی تمام شود. اسمها مهم نیست چرا که همه مسئولان و همه دولتها خادم یک ملت هستند".
🔹هنوز هم اصرار دارند باز شدن گره های ملت را به یک تصمیم (مذاکره با آمریکا) گره بزنند و حال آن که با همین فضا سازی فریبنده، کشور و ملت را گرفتار مشکلات بی سابقه کردند.
🔹از نامه امیر مومنان (ع) به ابوموسی اشعری است که فرمود "أِنّ الشَّقی مَن حُرِمَ نَفعَ ما اوتی مِن العَقلَ و التَّجرِبهًْ. همانا #بدبخت کسی است که از سود عقل و تجربهء داده شده به او، محروم بماند". (نامه ۷۸ نهج البلاغه)
🔹مذاکره یا عدم مذاکره با اروپا و آمریکا، آن قدر دغدغه و نگرانی ندارد، که معرکه گیری تحریفگران. مصیبت واقعی، جماعتی هستند که با حوالت دادن آدرس حل همه مشکلات به مذاکره با آمریکا:
🔻در انتخابات متعدد عوام فریبی کردند و منافع ملی را نردبان جاه طلبی خود قرار دادند؛
🔻برای مدیران کم کار حاشیه امنیت ساختند تا هر قصور و تقصیر و بی تدبیری یا سوء تدبیر خود را توجیه کنند؛
🔻با نیازمند و مستاصل نمایی کشور، مذاکره را پیشاپیش، به ضرر ایران مغلوبه کردند (چنان که آمریکا توانست در برجام، امتیازات هنگفت بگیرد، اما تعهدات خود را زیر پا بگذارد و تحریم ها را دو برابر پیش از توافق کند)؛
🔻حالا هم به همان رویکرد تضعیف کننده اقتدار کشور اصرار می ورزند.
✍#محمد_ایمانی
🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔴امام خامنه ای(مدظله العالی) :
♦️در مواجه با دشمن دو جور انسان داریم: یک عده هستند که وقتی هیمنهی #آمریکا را میبینند،
قدرت نظامی او را میبینند،
قدرت دیپلماسی او را میبینند،
قدرت تبلیغاتی او را میبینند،
پول فراوان او را میبینند،
مرعوب میشوند؛ .
♦️میگویند ما که نمیتوانیم کاری بکنیم، چرا بیخودی نیروهایمان را هدر بدهیم؟اینجور افراد الان هستند، در زمان انقلاب ما هم بودند. ما مواجه بودیم با افرادی از این قبیل که میگفتند :آقا بیخود چرا خودتان را زحمت میدهید؛ به یک حداقلی قانع شوید و قضیه را تمام کنید. یک عده اینجور بودند.
♦️یک عدهی دیگر هستند که نه، قدرت دشمن را با قدرت خدای متعال مقایسه میکنند،عظمت دشمن را در مقابل عظمت پروردگار قرار میدهند؛ آن وقت میبینند که اینها حقیر محضند، اینها چیزی نیستند.
♦️وعدهی الهی را هم راست میشمرند، حسن ظن به وعدهی الهی دارند؛ این مهم است. خدای متعال به ما وعده کرده است: «و لینصرنّ اللَّه من ینصره انّ اللَّه لقویّ عزیز»؛این وعدهی قطعی است، وعدهی مؤکد است.
♦️اگر چنانچه ما به وعدهی الهی حسنظن داشته باشیم، یک جور عمل میکنیم،اگر به وعدهی الهی سوءظن داشته باشیم، جور دیگری عمل میکنیم.
♦️خدای متعال افرادی را که سوءظن دارند، مشخص کرده است:«و یعذّب المنافقین و المنافقات و المشرکین و المشرکات الظّانّین باللَّه ظنّ السّوء علیهم دائرة السّوء و غضب اللَّه علیهم و لعنهم و اعدّ لهم جهنّم و سائت مصیرا»؛
♦️این «الظّانّین باللَّه ظنّ السّوء» امروز هم هستند. چند آیه بعد میگوید: «بل ظننتم ان لن ینقلب الرّسول و المؤمنون الی اهلیهم ابدا و زیّن ذلک فی قلوبکم و ظننتم ظنّ السّوء و کنتم قوما بورا».
♦️سوءظن به خدا موجب میشود که انسان بنشیند و از حرکت و از کار و تلاش باز بماند. اگر حسنظن به خدا داشتیم، آن وقت میتوانیم پیش برویم.
🇮🇷
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/9253683
سلام وقت بخیر
دختر خانومی میگه مایل نیستم ازدواج کنم میخواهم خونه پدر ومادرم باشم زور که نیست که ازدواج کنم
چکار کنیم این دخترخانوم با اینده و سرنوشت ایتقدر راحت بازی نکنه ؟ مگه همیشه پدر ومادر ادم بالای سر ادم هست ؟دخترخانوما ما میدونیم یه سنی خواان دارن موقعیت ازدواج دارن متاسفانه بدون فکر الان میگه ازدواج نمیکنم
#سوال
هدایت شده از حسین ستوده
318K
سوال ۸
جسارتا از آقای دکتر سوال بفرمایید من الان سی سالم هست دختر هستم مجرد هستم من خودم احساس میکنم زود هست برای ازدواجم ولی اطرافیان میگن خیلی دیرشده و باید ازدواج کنم. اکثر خواستگارهای من کم سن و سال تر از خودم هستن . از اقای دکتر لطفا سوال بفرمایید واقعا دیر شده برای ازدواجم؟
یعنی باید قبل تر از این ازدواج میکردم؟؟ پس چرا خودم همچین فکری نمیکنم. الان در این سن که هستم ایراد چیه که بقیه فکر میکنند خیلی برام دیر شده؟
و بفرمایید در جواب طعنه های اطرافیان عکس العمل من چه باشد؟
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
هدایت شده از نجمه کبیریان
سلام عاقبتتون به خیر
استاد ستوده بزرگوار راهنمایی فرمودند
آنچه مسلم هست این هست که
باید خودشون به این نتیجه برسند که تنها راه تکامل آرامش هست و آرامش تنها در سایه ازدواج فراهم می شود
و دلیل عدم تمایل باید شناسایی و رفع شود
تشویقشان کنید مباحث دکتر عزیزی را بشنوند و یا نزد مشاور حاذق وقت مشاوره بگیرند
👇👇👇
سلام وقت بخیر اخیرا شاهدیم باز به اسم انتقاد از اخوندا بد میگن
میگن همه اخوندا از انگلیس هستند تربیت شدن ؟
مگه حوزه رو یک انگلیسی بنانکرد؟
#سوال
هدایت شده از نجمه کبیریان
سلام عاقبتتون به خیر
از ترس و حقارت و ضعف به هر اراجیفی متوسل شدند
🔷️ ادعای تاسیس حوزه علمیه قم توسط یک انگلیسی، بسیار مضحک و خنده دار است، چطور ممکن است برای خودش و کشورش دشمن درست کرده باشد. از همین حوزه نمادهای مبارزه با استعمار انگلیس و غرب نمایان شدن. افرادی مثل، امام خمینی، رهبر معظم انقلاب، آیت الله سیستانی، سید حسن نصرالله، امام موسی صدر، و.........
🔷️حوزه علمیه قم در قرن 2 هجری (حدود 1300 سال پیش) به دست جماعتی از اشعریون تأسیس شد. در آن زمان گروهی از شیعیان از نسل «مالک بن عامر اشعری» به قم وارد شدند و به ترویج مذهب شیعه پرداختند. در مدتی اندک، پس از ورود جمعی از سادات به قم، آن شهر مرکز فقه و کلام شیعه گردید. منابع متعدد تاریخی از وجود مدارس علمیه و کتابخانههای بزرگ دینی در قم خبر میدهند که تاریخ آن به قرنها پیش میرسد که قدمت برخی از آنان بیش از هزار سال است.
🔷️حوزه علمیه قم در سال 1301 خورشیدی توسط شیخ عبدالکریم حائری یزدی جان تازهای گرفت. او شخصیتی مدیر و مدبّر بود. نسبت به سیاستهای روس و انگلیس علیه مسلمین و غارتگریهای دولتهای بیگانه در ایران، ناراحت و دلخور بود. اما به اقتضای شرایط، غالباً از دخالت مستقیم در امور سیاسی پرهیز میکرد. لیکن در موارد متعدد نسبت به سیاستهای انگلیس صراحتاً اعلام موضع کردند. مانند نامه ایشان به رضاشاه و هشدار محترمانه و اعلام خطر نسبت به سیاستهای انگلیس در تشکیل کشور جعلی اسرائیل. حال چگونه ممکن است شخصیتی ضد استعماری مانند شیخ عبدالکریم حائری یزدی، به دستور انگلیس حوزه علمیهی قم را تأسیس کرده باشد؟!
🔷️ در دوران دفاع مقدس، 4350 تن از طلاب و روحانیون در دفاع از این آب و خاک به شهادت رسیدند. جامعه روحانیت همواره در راه دفاع از آرمانها و مؤلفههای هویت ایرانی اسلامی پیشقدم بوده است. پس چگونه میتوان چنین برچسب زشتی را بر پیشانی حوزه علمیه قم زد؟؟
https://tn.ai/1577349
https://tn.ai/1705826
🔷️حکایت اعتلای حوزه علمیه قم، امری بود مقدّر. علامه مجلسی در حدود 400-300 سال پیش روایتی از امام جعفر صادق (علیه السلام) نوشتند که به زودی شهر قم مرکز علم و فضیلت خواهد شد و بزرگانی از آن برخواهند خاست و این مقدمهای بر ظهور قائم آل محمد خواهد بود. تأسیس حوزه علمیه قم نه به دستور استعمار بود، و نه به درخواست آن. بلکه امری معین و از پیش طراحی شده بود، برای پشتیبانی معنوی از پیروان مکتب اهل بیت در جنگ پایان تاریخ.
https://www.adyannet.com/fa/news/12884
🔷️ انقلاب اسلامی ایران که بنیان گذار آن فردی از حوزه علمیه قم است، موجب شد تا یک کشور جهان سومی و ضعیف در دوران شاه خائن، تبدیل به کشوری با رشد علمی، نظامی، سیاسی و ...عجیب شود. پیشرفت در زمینه پزشکی، سولهای بنیادی، انرژی هسته ای، هوا فضا، ساخت موشک و هواپیما و انواع سلاح، فناوری نانو و لیزر ، و...
https://www.iribnews.ir/fa/news/2025073
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin