شبهه
آیا رهبری به مردم گفتند مردم در بورس شرکت کنید؟
هدایت شده از غفّار🇮🇷
یا زینب...🍁:
سلام احترام.
طاعات قبول.
❌️حالا از اقشار محترم که الان نسبت به رهبر مدعی هستند، و دائم در پی یک نقطه ی کور میگردند، کی به امر رهبری گوش دادند؟
♦️رهبری سال ۹۸ ضمن دعوت مردم به حمایت از تولید داخلی توصیه و اشاره ای هم به بورس داشتند.
❌️امروز آنانکه در اطاعت رهبری بوده و هستند، میدانند که امام سیدعلی در امور شخصی مردم، کسی را مجبور به کاری نکرده است و گاها توصیه ای گذرا در برخی زمینه ها داشتند.
❌️اتفاقا این امر توسط دولت تدبیر چند بار تاکید شد که مردم سرمایه ها را به بورس بسپارند.
مطیعان حسن روحانی، خسران خود را پای فرد دیگری ننویسند.
#یا_زینب
الاقل...محسن خاکزاد
#جهاد_تبیین
ابرگروه براهین
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از غفّار🇮🇷
32.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️آیا رهبری گفت حتما در بورس شرکت کنید؟👆
♦️حتما تا انتها بصورت دقیق تماشا کنید و ببینید که، این ویدیو یک دقیقهای چگونه از تقطیع پنج ویدیو و بیش از سی قطعه کلیپ بصورت هدفمند، با هم هماهنگ شدهاند تا محتوای سخنان سخنران را کاملا تغییر و جهت دهند به صورتی که موجب نفرت پراکنی و نارضایتی عمومی شود!
#حتما_ببینید.
و در هر گروهی هستید نشر دهید.
قدرت تکنولوژی را ببینید.
حق جو و حق طلب باشیم
هر کلیپی را در فضای مجازی، براحتی باور نکنیم.
#جهادتبیین_ابرگروه_براهین
هدایت شده از غفّار🇮🇷
#مرتبط
متن#شبهه👇
توصیه رهبر معظم انقلاب به سرمایه گذاری مردم در بورس:
بهترین مکان برای سرمایهگذاری بازار سرمایه است
#پاسخ👇
👈این جمله(بهترین مکان سرمایهگذاری بورس است) از رهبری نیست
🔹آذرماه 1398 ، کلیپی از رهبر معظم انقلاب توسط برخی از رسانهها منتشر شد با این عنوان :
"توصیه رهبر معظم انقلاب به سرمایه گذاری مردم در بورس"
📈چند ماه بعد، بازار #بورس به شدت رونق گرفت و رکوردهای تاریخی برای شاخص ثبت شد. در آن ایام، نقل اصلی محافل اقتصادی بورس بود و از هر دستاویزی برای تحریک طمع مردم استفاده میگردید.
تبلیغات کارگزاریها از روشهای مرسوم فراتر رفت و فرمایش #رهبری را به عنوان توصیه به سرمایهگذاری در بورس تعبیر نمودند.
📰متن اصلی بیانات حضرت امام خامنه ای (در جمع فعالان اقتصادی) :
در مورد عموم مردم توصیه من به مردم مکررا گفته شده ، عرض من این است به مردم عزیزمان که از کالای ساخت داخل حتما استفاده کنند و آن کسانی که می توانند در سرمایه گذاریهای مولد حتما شرکت کنند از جمله در همین تعاونیها یا یک جاهایی در بورس.👉
فرهنگ کار جهادی و همکاری و تعاون را مردم بین خودشان -کسانی که میتوانند و حوزۀ نفوذی در بین مردم دارند- ترویج بکنند.
❇️ اکنون به دور از فضای رسانه ای به تحلیل این فرمایش رهبر عزیز میپردازیم :
1️⃣ مشخص است که تاکید سخن رهبر انقلاب، حمایت از کالاهای داخلی و شرکت در سرمایهگذاری های مولد است و نه بورس؛
بورس تنها به عنوان مصداقی از سرمایه گذاری که ممکن است به تولید کمک کند بیان شده که می توان آن را با هر مصداق دیگری جایگزین نمود. بنابراین از بیان رهبر انقلاب هیچ توصیهای برای ورود عمومی به بورس فهمیده نمیشود.
و این توصیه بخاطر اینه که شرکتها با افزایش سرمایههاشون میتونن برای طرحهای توسعهاشون اقدام کنند و به رشد تولید واقتصاد کمک کنند
2️⃣ حداکثر نتیجهای که می توان از این بیانات گرفت این است که رهبر انقلاب فرمودهاند، بورس در برخی موارد می تواند از مصادیق #سرمایه_گذاری_مولد به شمار برود. واضح است که برای یافتن مصداق بایستی به صورت تخصصی به تحلیل بورس پرداخت.
3️⃣ اینکه فرمودند «یک جاهایی از بورس»، یعنی کلیّت بورس را تائید نمیکنند. مالباختگان امروز کسانی هستند که عمدتا با هدف نوسانگیری از سهام رو به رشد وارد بازار شدهاند و اکنون دربرابر حریف دولتی شکست خوردهاند.
4️⃣ ایشان هیچ اشارهای به سود و زیان سرمایهگذاری در بورس نمیکنند و تنها به همکاری با شرکتهای تولیدی و تامین سرمایۀ آنها اشاره دارند.
5️⃣ رهبر انقلاب همواره بر اقتصاد مقاومتی و تولید ملی برای ایجاد ثروت و اشتغال تاکید داشتهاند. طبیعتا کلیت بورس به عنوان یک نهاد غربی، در تضاد با این اهداف قرار دارد.
ضمن اینکه بورس در اقتصاد مدرن جهت جذب نقدینگی در برابر خلق پول بانکی مطرح است و میتواند به عنوان یک ضرورت مطرح گردد.
👈همچنین در ادامه، رهبر انقلاب به فرهنگ کار جهادی اشاره کردهاند که مسلما هیچ تناسبی با فرهنگ حاکم بر بورس ندارد.
7⃣ مشخص است که نه افزایش آن روز شاخص و نه سقوط امروز، ربطی به فرمایش رهبر انقلاب ندارد و صرفا بهانهای است تا اشتباهات مسئولان غربزده توجیه گردد.
موسسه متا - براساس بینش تمدنی - قبلا متذکر شده بود که توسعه نهادهای غربی در ایران، بحران سازی میکند. امیدواریم، مشاوران اقتصادی مورد اعتماد حاکمیت نیز به رسالت خود عمل کنند و با اصرار بر ایده های غربی، موجب هزینه سازی برای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نشوند.
✍ حجت الاسلام والمسلمين قدیری
#جهادتبیین
ابرگروه(براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
✅بازنشر کلیه مطالب ابرگروه براهین جهت روشنگری عموم مردم ، حتی بدون پیوند (لینک) مجاز است.
هدایت شده از غفّار🇮🇷
.
⭕️ رهبری و بورس
#سوال👇
❓چرا رهبری مردم را به بورس فرا خواند تا این همه خسارت به مردم وارد شود؟
📝 #پاسخ: 👇
1️⃣ فرض کنید شما پیشِ بنده میآیید و سوال میکنید آیا اشکالی دارد در زمینهی کشت، صنعت، دارو، پتروشیمی و... سرمایهگذاری کنم؟ بنده نه تنها این کار را بیاشکال میدانَم که شما را تشویق به این کار میکنم. چرا که یک درآمدِ حلال نصیبِ شما میشود و چرخِ اقتصادِ کشور هم میچرخد! اینجا من که یک توصیه کننده هستم خطایَم چیست؟
2️⃣ حالا من واردِ بازار سرمایه میشوم و مثلا علم و دانشِ کافی برای اینکار را ندارم! یا عدهای گُرگ در این بازار، سرمایهی مرا تباه میکنند! ناظرینِ این بازار هم سهواً یا عمداً بیکفایتی میکنند. یک جریانِ خاصِ مافیائی هم چون با من لج دارد، دقیقا موردِ توصیهی مرا به فنا میکشاند تا شما را از من بیزار کند!
☝️یک بارِ دیگر شمارهی 1 و 2 را بخوانید. به نظرِ شما منِ حاج آقا که شما را بجایِ مالاندوزی در بانک، به سرمایهگذاری تشویق کردم مقصرم؟! یا مقصر، خودِ شمائید که بیمطالعه وارد بازار شدید؟ و آن دولتمردی است که در بازار، دخل و تصرف میکند به نفعِ خود و علیهِ مردم، مقصر است؟
❌ در موضوعِ بورس، خطایِ دولتمردانِ قبل (دولتی حسن روحانی) کاملا روشن و واضح است. اما مردمی که علیرغمِ توصیههای مکرر، بجای قرار دادن بخشِ مازادِ سرمایهی خود (مِلکِ اضافه ـ پولِ اضافه) در بورس، مایحتاجِ ضروریِ خود (مثلا تنها ماشینِ خود) را در بورس قرار دادند نیز خطاکارند. تمام کارشناسان همان موقع میگفتند سرمایهی اضافهتان را در بورس بگذارید نه ماشینِ زیرِ پایتان را!
❗️یا برخی از تازهکارها بیمحابا و بدونِ تحلیل، شروع کردند به فروشِ سهام و این هجومِ بیضابطه، موجبِ افتِ شاخص شد. وقتی حقوقیِ مکار در حالِ خرید است، خُب نفروشید! چرا خرید و فروشِ پیاپی میکنید تا نوسانَش به جیب دولت برود؟!
⛔️ وقتی کسی دانشِ یک کسب و کار را یاد نگیرد، به توصیهی کارشناسان هم بیتوجه باشد و هیجانی واردِ بازارِ اقتصاد شود، قطعاً متضرر خواهد شد. آیا رهبری عزیز گفتند افرادِ نابلد بدونِ مشورت، واردِ سرمایههای مولد شوند؟
❓بنظرِ شما رهبریِ عزیز مقصر است یا آن حقوقیِ مکار که خارج نوبت در کفِ قیمت میخرد و در اوج میفروشَد؟ یا آن دولتی مقصر است که از نواسان و جیبِ مردم و با عرضهی دروغینِ یک سهم در صددِ جبرانِ کسر بودجهاش است؟ یا آن کسانی مقصرند که سوار بر رایِ مردم به کرسی ریاست رسیده بودند و عمداً میخواستند مردم را به نقطهی جوش برسانند تا بر علیهِ رهبریِ عزیز، مردم را بشورانَند؟!
✅ رهبری، توصیه به سرمایهگذاری در سرمایههای مولّد و از جمله بورس کردند. همانطور که توصیه به کار و کاسبیِ حلال میکنند. مدیریت و نظارت بر این بازار، با منِ کاسب و دولت و مجلسِ منتخب مردم است. رهبری، در اجرائیات نمیتوانَد دخالت کند طبقِ قانون. اگر ما میخواهیم رهبری در اجرائیات هم ورود کند باید اختیارتَش را در قانونِ اساسی افزایش دهیم.
➕رهبری عزیز تاکیدِشان رویِ سرمایههای مولّد بود، از جمله بورس. اینکه دولتِ منتخبِ مردم، عامدانه یا ساهیانه سرمایهی مردمَش را به باد داد و اینکه برخی بدونِ مشورت با کارشناس، وارد بورس شدند چه دخلی به رهبری دارد؟! بر خلافِ تصورِ عوام، همه کارهی مملکت، رهبری نیست. ایران حکومتش مثلِ انگلستان، پادشاهی و مورثی نیست. مقایسه کنید اختیاراتِ رهبرِ ایران را با ملکهی انگلستان در این لینک.
✍سیدمحمدصدری
#جهادتبیین_ابرگروه_براهین
ابرگروه(براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
✅بازنشر کلیه مطالب ابرگروه براهین جهت روشنگری عموم مردم ، حتی بدون پیوند (لینک) مجاز است.
#شبهه
🔵🔹نقد اظهارات گمراه کننده رئیس جمهور در مورد تورم
عامل تورم دو چیز است :
در گام اول کسری بانک هاست ، بانک ها کم می آورند و بانک مرکزی کسری آنها را تامین می کند و ٨۵٪ تورم که ریشه داخلی دارد بر اساس آمار بانک مرکزی ، از زمان ریاست جمهوری رئیسی ، بانک ها هستند
عامل دوم تورم:
تورم وارداتی است و عامل تورم وارداتی نیز چاپ اسکناس در جهان برای مقابله با عواقب کرونا در جهان است.
گفته رئیس جمهور که عوامل پشت پرده تورم اخیر باید کشف شود و لابد با آن برخورد قضایی شود گواه دو چیز است.
اول اینکه آقای رئیس جمهور نه اقتصاد ایران را می شناسند و نه اقتصاد جهانی را و در گام دوم آقای رئیس جمهور باید مراقب باشند پست ریاست جمهوری را با پست رئیس قوه قضائیه اشتباه نگیرند، اینکه ایشان در پست ریاست جمهوری به جای حل مشکلات به دنبال برخورد قضایی با مشکلات باشند ، وظیفه ایشان نیست
آقای رئیس جمهور : عامل تورم تزریق ٩۴ هزار میلیارد منابع از بانک مرکزی در سال جاری به بانک هاست ( مانده ریپو در ٢٢ فروردین )
سکوت رئیس جمهور ، رئیس مجلس و رسانه ها در مقابل افزایش مانده ریپو بهت آور است
📌بیچاره طبقه سه
✍️دکتر محمد حسین ادیب
هدایت شده از غفّار🇮🇷
🔰 بسیار از کسانی که امروز رئیسی را بخاطر صفر نشدن مشکلات اقتصادی بیرحمانه مینوازند، در سال ۱۳۹۶ دوباره به روحانی رای دادند و در جواب به مشکلات اقتصادی چهار سال اول او میگفتند برای تحقق وعدهها و اثر دهی سیاستهایش به یک چهار سال دیگر زمان نیاز است/دستاران
○═════════┅
🔰 عید پارسال، ملت آنقدر دغدغه سلامتی خانواده را داشتند که علیرغم انواع فجایع سیاسی و اقتصادی فقط به کرونا فکر میکردند و از خدا میخواستند کاش این مصیبت زود از سر مردم رفع شود. امسال خدا را شکر همه واکسنهایشان را زدهاند، مسافرتهایشان را رفتهاند و باخیال راحت به رئیسی انتقاد میکنند!/انصاری
#جهادتبیین
هدایت شده از غفّار🇮🇷
🔰رئیسی کشور را با چه تورمی تحویل گرفت؟
🔹آیتالله رئیسی در تابستان ۱۴۰۰ اقتصاد ایران را با بالاترین تورم تاریخ ۷۰ سال اخیر ایران تحویل گرفت که باید آن را شرایط بحرانی تورم نامید.
🔹بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ تورم در تیرماه ۱۴۰۰ در پایان دولت دوازدهم به ۵۷ درصد رسید که بالاترین نرخ تورم از سال ۱۳۲۲ بدین سو در اقتصاد ایران محسوب میشود. در اوایل دهه ۱۳۲۰ اقتصاد ایران به علت تبعات جنگ جهانی دوم به شدت آسیب دید و نرخ تورم به ۱۰۰ درصد هم رسید.
🔹پس از آن دوره، اقتصاد ایران هیچگاه تورم بالای ۵۰ درصد به خود ندیده بود و در سال ۱۳۷۴ در دوره ریاست مرحوم رفسنجانی نرخ تورم به ۴۹.۵ درصد افزایش یافت.
🔹اما در سالهای پایانی دهه ۹۰ به علت سیاستهای اقتصادی نادرست دولت دوازدهم، ایران بار دیگر تورم سنگین را تحمل کرد و نرخ تورم به بالای ۵۰ درصد رسید و دولت دوازدهم کار خود را با تورم تاریخی ۵۷ درصد به پایان رساند.
🔹به عبارت دیگر رئیسی اقتصادی را تحویل گرفت که پس از جنگ جهانی دوم، چنین شرایط بحرانی در تورم به خود ندیده بود.
✍ رجا نیوز
#جهادتبیین
هدایت شده از جان من و سید علی💕
چرا بعضیها فکر میکنند دین را آخوندها و روحانیون آوردند وسعی میکنن بدترین هجمه ها را بخصوص در این برهه تاریخی به این اقشار داشته باشند⁉️⁉️⁉️⁉️
❌❌❌❌ یک #شبهه
یک اشتباهی بعضی از ما ایرانیها داریم و اون هم اینه که فکر میکنیم #روحانیت دین را آورده حالا که نقابشان در این چهل ساله کنار رفته و فهمیدند این همان واعظ اشعار حافظ و عبید زاکانی است به این نتیجه رسیده اند دینی هم نیست در صورتیکه باید به این اندیشید که دین انسانیت است و هیچ بشری آن منزلت را ندارد که به جایش نشیند و حکمش جاری کند مگر پیامبران که آنها هم فقط در حوزه اختیارات بشر گام برداشته اند آنچه مملکت را میچرخاند تجربه بشری است و آنچه روح ما را صیغل میدهد عشق به خداوند است و هر آنچه جای اورا بگیرد شرک مسلم است آنچه در این نیم قرن به ما گذشته همه را مشکل دین دانسته ایم در صورتیکه باید باور کنیم دین نیامده تا آب و نانمان را تامین کند آنهائیکه هم مدعیند که عالمند و سعادت دنیایی و اخروی به دست آنهاست به یک سوال ساده جواب بدهند حوزه های علمیه ما د ۲۰۰ سال اخیر آیا توانسته به اندازه یک برگ کاغذ به علم بشریت اضافه کنند؟
♦️♦️♦️♦️
پاسخ شبهه:👇👇
اولین سوالی که برای مخاطب و خواننده آگاه این متن پیش میآید این است که «به هرحال نویسنده چیزی به نام دین را قبول دارد یا نه!؟!اینکه دین یعنی انسانیت [که شعار اصلی دین ستیزان است] در تناقض ذاتی با پذیرش پیامبران و ادامه متن است.
بلاخره تجربه بشر جامعه را میچرخاند!!! یا عشق به خدا !!!
آیا نویسنده با جدا کردن عرصه ی زندگی از عشق به خدا سکولار بودن خود را به رخ میکشد؟؟؟
آیا برنیامدن دین از عهده تامین دنیا تاکید ویژه بر همین انگاره نیست؟؟؟
🔸🔸🔸
سوال جدی دیگر مخاطب فهیم این است که «حوزه اختیارات بشری و انحصار حرکت پیامبران در این محدوده دقیقا ریشه چه چیزی را میخواهد بزند؟؟؟»
از آن مهم تر اینکه اگر کار پیامبران الهی در حوزه اختیارات #بشر است اصلا چرا و چه نیاز به پیامبران ؟!!
آیا همه این تناقضگویی ها دفاع از دین و پیامبر و حدود حقیقی آن است یا در حقیقت زدن ریشه همه اینهاست؟؟؟
اما اوج جذابیت این متن درخشان! و البته مشوش و مرکب از شبهات در آن بند آخرش تماشایی است.
از علم بشر سخن رانده شده و ناتوانی حوزههای علمیه از تولید یک برگ علمی!!!
سوال جدی مخاطب هوشیار ما طبیعتاً این خواهد بود که جناب نویسنده :« منظور شما از علم دقیقاً چیست؟؟؟
🔸🔸🔸🔸
آیا علم را منحصر در به اصطلاح ساینس و آزمایشگاه و تجربه می دانید!!!
مصیبت اینجاست که نویسنده نمیداند از بد حادثه در همین علوم هم علمای بزرگی در حوزه بوده و هستند. در اختر فیزیک و نجوم و ریاضیات و هندسه و عصب شناسی و...
آیا تابحال نام کتاب رگ شناسی به گوش این نویسنده خورده میداند از کیست ؟؟؟
البته شاید نویسنده به خیال خود رندی کرده و ۲۰۰ اخیر را به تحدی کشانده تا احتمالا در این مدت چیزی از تلاش های حوزه در علوم تجربی یافت و به دست نیاید.
اما خواننده ما عاقل تر از آن است که نداند علوم به قدری تخصصی و جزیی شده اند که نمیشود انتظار داشت با این استقبال عجیب از معارف دینی و تشنگی معنوی بشر در این برهوت خودپرستی و نیاز پاسخگویی به سوالات و انتظارات بشر از دین هیچ عقلی حکم نمیکند وظیفه عالم دینی میکروب شناسی و تحقیقات بیوشیمی باشد!
اما اگر منظور از علم معنای حقیقی آن باشد.
🔸🔸🔸
حوزه علمیه داعیه دار و مدعیِ تحول گرا در علوم اسلامی و انسانی است.
یک نمونه ی آن موسسه عظیم و شریف امام خمینی ره است که در دوازده رشته تخصصی تا مقطع دکتری فراق التحصیل دارد و با مدعیان این علوم در دنیا در حال گفتگو است.
اما این نکته ضروری است که ذات علم ابزار و آلت است اگر با مبانی الهی جهت نیافت، نتیجه اش بمب اتم و غارت و تجاوز و کودک کشی است.از این منظر پاسخ خود را با یک سوال از نویسنده به پایان می بریم...
آیا این ایسم ها و اربابان مدعی علم در این چند صد سال (البته اگر تجاوز و #استعمار و برده داری مجال داده باشد.)
یک خط به دفتر معرفت بشریت افزوده اند؟؟؟
التماس تعقل وتقکر🙏
#جهاد_تبیین
📚 ابرگروه براهین؛ پاسخگوی پرسش ها شبهه ها در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال «براهین»👈 @barahin