eitaa logo
کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
3.7هزار دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
5.7هزار ویدیو
124 فایل
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهات‌مذهبی وسیاسی روز در ایتاء http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521 کانال《 براهین @barahin آیدی مدیر @Sotoudeh2
مشاهده در ایتا
دانلود
👇👇👇👇👇👇 توضیح اینکه به سوره های تورات میگن, سِفر 👌👌👌 مثلا, سِفرِ اعداد سفِر تثنیه سِفر ... سِفر ...
#زن_هخامنشی در #ایران_باستان
💎نمونه یک زن ایرانی در دوره هخامنشیان
💎️پوشش و حجاب زنان ایرانی در دوره ها 💎️ بر طبق گفته کتاب «پوشاک باستانی ایرانیان» دربارهٔ پوشش زنان در دوران مادها که با تکیه بر نقوش برجستهٔ برجا مانده می‌گوید که پوشاک زنان آن دوران از دید شکل با پوشاک مردان یکسان است.
جایگاه زنان بصورتی بوده که هرچه که از درجه و رتبه ای بالاتری برخوردار بودند , پوشیده تر و محجبه تر نیز بوده اند👌👌👌
💎من خودم فکر میکنم  که استفاده از چنین ویژه بوده و افراد عادی جهت رفت‌وآمد مشابه کوچکتر آن را بر سر می‌گرفته‌اند و به تدریج ظاهر آن تغییر کرده و به صورت امروز درآمده ولی نام همچنان بر آن باقی مانده‌است. 👇👇👇
توجه کنید لطفا 👇🚨👇🚨👇🚨👇 👇👇👇👇👇 💎️یک هیئت روس در قطعه فرشی کشف کردند که افرادی را در حالِ اجرای یک مراسم مذهبی ترسیم می‌کنند که توسط چهار زن جشن گرفته شده‌است, که همه آنها از لباسی پوشیده برخوردار هستند و سربندی شبیه به های بلندِ امروزی به سر دارند. 💎️  مورخ یونانی در مورد شرایط ایران در زمان  می‌نویسد که «هر گاه لازم است زنان ایران از  خانه خارج شوند و به سفر روند، درونِ های در بسته‌ای می‌نشینند و چادر را بر روی گردونه‌ای قرار می‌دهند و حمل می‌نمایند.» 
💎به دلیل این که در بناهای تاریخی دورهٔ تصاویر کمی از زنان وجود دارد،طبیعتا اطلاعات اندکی در مورد پوشش زنان در دورهٔ هخامنشی وجود دارد. 💎️اما حقوقِ اجتماعی زنان درزمان پارسها به اندازه‌ای بوده که با وجودی که در ایران تاج و تخت موروثی بوده و پس از فوت شاه کسی از اولاد ذکور او بر تخت می‌نشست. در بعضی از جاها که تابع ایران بودند، تاج و تخت پس از فوت شاه به زنش می‌رسید نه به پسرش. 💎که جایگاه زنان بصورتی بوده که هرچه که از درجه و رتبه ای بالاتری برخوردار بودند , پوشیده تر و محجبه تر نیز بوده اند👌👌👌
🚨 قسمت آخرش خیلی مهمه👆👆👆👆 در ایران باستان , زنان هرچه متمدن‌تر و درجه و رتبه بالاتری قرار داشتند , 👌
💎️ در مُهرهای سلطنتیِ زیادی، زنان ایرانی با لباس چین‌دار دیده شده‌اند. مثلاً بر مهری که در لندن نگه داری می‌شود زنی را می‌بینیم گل نیلوفر ( ) بر دست و با موی بلندی که در قسمت پایین چندین گلوله به آن بافته شده است. 💎️علاوه بر این معلوم می‌شود که در سراسر امپراتوری از «مد» واحدی پیروی می‌شده است. ظاهراً زنان اشراف ولایاتِ تابعه ، چَشم به دربار در تخت‌جمشید داشته‌اند و می‌کوشیدند از لباسهای گرانقیمت و پُربهای درباری تقلید کنند.
💎و اما ️ وضعیت حجاب و پوشش زنان در دوره 💎️ «لباس زنان اشکانی پیراهنی بلند تا روی زمین، گشاد، پرچین، آستین‌دار و یقه راست بوده‌است.  💎️پیراهن دیگری نیز داشته‌اند که روی اولی  می‌پوشیدند و قد این یکی نسبت به اولی کوتاه و ضمناً یقه باز بوده‌است. روی این دو پیراهن  سرمی کردند.»  
زنان ایرانی در دوره #هخامنشی
پوشش زنان ایرانی در دوره #اشکانیان
تصویری از یک زن اشکانی ( پارتی )
💎️همچنین از آثار این دوره( اشکانی_پارتی)،  ابریشمین خوش رنگ و نگار و نفیس زنان سنگسری به جا مانده‌است که «ساخته مکنه» نام دارد و سده‌هاست که زنان سنگسری آن را می‌بافند و می‌آرایند. آنان این روسری را به ترتیب خاصی بر سر خود می‌بندند، که این خود نمونهٔ کامل پوشش سر زنان در زمان می‌باشد.
💎و بالاخره حجاب و پوشاک زنانِ ساسانی  💎️پوشاک زنان ساسانی را چون دوره های قبل می توان از روی نقوش سنگی با طرح های روی ظرف جست و جو کرد. زیرا مورخان در این باره سخنی به میان نیاورده اند. نوع لباس بانوان ساسانی را از نقوش سنگی آناهیتا، الهه زیبایی و ثروت، و طرح های روی بشقاب به جامانده، که در موزه های کشورهای خارجی موجود است، می‌توان دریافت.
حجاب و #چادرِ ملکه آذرمیدخت، ( ملکه ساسانی)
تصویری از یک زنِ ساسانی ( #ملکه_پوراندخت)
تصویری از یک بانوی ساسانی‌ با لباسی کاملا پوشیده
💎️بانوان ساسانی پیراهن بلند، بسیار پرچین و گشاد می‌پوشیدند و آن را مانند بانوان اشکانی با نواری در زیر سینه‌ها، جمع کرده و می‌بستند.
💎️از چنین برمی آید که از ابتدای تاریخ، یعنی و ، زنان ایران {« »} بوده اند. 💎چنان که در گرفتار شدن دوخواهرِ جمشید به دست ( اژدیهاک) می گوید: ️دو پاکیزه از خانه جمشید ️برون آوریدند لرزان چو بید _______________ ️که جمشید را هر دو خواهر بُدند سر بانوان را چو افسر بُدند ______________ زِ یکی شهرناز دگر ماهرویی به نام ارنواز
💎️آنچه بر صحت این ادعاهای بنده گواهی دارد، نوع پوشش آنهاست که می توان آن را در دوران باستان از روی کتیبه های به جا مانده در مکان های باستانی(نقش رستم)، تحت.جمشید، نقش رجب و...)، ظروف، تندیس ها و مجسمه‌های محافظت شده در موزه ها و در دوران بعد از اسلام از طریق منابع و کتاب های معتبر مانند فردوسی که آینه تمام نمای فرهنگ ایران زمین است، مشاهده کرد.
💎و ️در داستان هفت خوان اسفندیار آمده است: ️زِ از جاسب پنج برفتند با مویه و درد و رنج ️دو خواهر دو دختر یکی‌ مادرش ابا مویه مادر به غم دخترش 💎فردوسی در موارد متعدد، (پوشیده رویان) را به «معنی «مادر»، «همسر» و «دختر» خانواده به کار برده است. 👇👇👇 💎️نتیجه گیری اینکه، با توجه به اسناد و مدارک تاریخی، حجاب از دیرباز در پارسِ باستان وجود داشته است. 💎️به عبارت دیگر قبل از اسلام حجاب هرچند نوع آن تفاوت داشته، در میان زنان وجود داشته است. و اتفاقا، اثبات داشتن و نشانه بالا بودن ایرانیان بوده و اینطور نیست که حجاب از فرهنگِ اعراب به فرهنگ ایران آمده باشد👌
💎 ️ ، کتاب ملی و حماسی ایرانیان، گرچه مملو از تاریخ حماسی و نظامی ایرانیان باستان است، اما نحوه پوشش‌زنان آن دوره را نیز در ابیاتی بازگو می کند.