هدایت شده از کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
#خرافه و خرافه گرایی از دیرباز در هر جامعه ای وجود داشته و همچنان وجود دارد. #خرافات در میان ملت ها و جوامع بستگی به نوع تفکر و نگرش و فرهنگ و آداب و سنن آنان دارد، ولی آنچه که ممکن است بین جوامع گوناگون متفاوت باشد، رواج کم یا زیاد بودن خرافات در میان آنان است. جامعه شناسان گفته اند هرچه سطح فرهنگ جامعه ای پایین تر باشد در آن جامعه خرافه گرایی رواج بیشتری دارد. بنابراین پدیدة یاد شده مختص جامعة امروز ما نیست، بلکه جوامع قبل از ما نیز با آن درگیر بوده اند و آیندگان نیز از این امر در امان نخواهند بود! هم اکنون نیز در کشور های پیشرفتة دنیا شاهد گسترش خرافه گرایی هستیم؛ زیرا فرهنگ عمومی جامعه از سوی دانشمندان و عالمان دینی یا فیلسوفان هدایت نمی شود، بلکه دیگران به صورت شِبه دینی و شِبه عقلی میدان را به دست گرفته اند. از جمله راه های نفی خرافه و در واقع در صدد رفع آن بر آمدن از جامعة اسلامی توصیه و توجه به تفکر و تعقل است.
سیرة عملی پیامبر اکرم (ص) در مبارزه با خرافات عصر جاهلی هم نمونه ای جالب از چگونگی ارتباط و برخورد با مفهوم خرافه است. ایشان در ابتدا خرافات عصر جاهلی را اموری باطل و اشتباه اعلام کردند و سپس عقول و اندیشه ها را به سمت یکتاپرستی سوق دادند (یوسفی، ۱۳۸۹). همچنین دین و فرهنگ های اصیل و الهی که ما از آنها به عنوان امر دینی یاد می کنیم به نحوی ارتباط با ماوراء را مطرح می کنند و معنویت را در پیش می کشند و این خود مجالی است گسترده برای جولان و رشد خرافه در بستر دینی. از این رو امور خرافی در مفاهیم دینی به دلیل شرایط خاص آن وجود دارند و ادیان و فرهنگ ها در طول زمان دستخوش تغییرات و خرافاتی شده اند
https://hawzah.net/fa/Magazine/View/89/8039/105750/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D9%81%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85-%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
احسنتم
#سوال
بنظر شما اقایون؟ همراهی بعضی از مردم فقط بخاطر حجابه یا فاصله طبقاتی و مشکلات شدید اقتصادی در جامعه اسلامی؟
خط فقر ۱۸ میلیونی؟؟ حقوق کارگر چقدره؟ تاب و تحمل یکهفته گرسنگی رو دارید؟؟ بنده شدیدا پیرو ولایتم و جمهوری اسلامی را دوست دارم ولی شدیدا به مشکلات اقتصادی و فاصله طبقاتی مشکل دارم و خیلیها مثل بنده، چه امیدی به رفع مشکلات معیشتی داشته باشیم؟
هدایت شده از جان من و سید علی💕
✅🌴 به هر کی میرسی. میگه: من بدبختم.. من بیچارم! من زیر خط فقرم!!
این خبر دیگه یهو از کجا درومد؟ 👆 این اقا گفته.. بقیه هم جو دادن!!
چقدر میتونن رو اعصاب ملت راه برن؟ چقدر میتونن به این ملت انرژی منفی بدن.. والله.. دشمن نمیتونه ملت ما را بشکنه، مایوس کنه.. شماها میکنید👆
#خط_فقر
#القای_فلاکت_در_ایران
#سیاهنمایی
هدایت شده از جان من و سید علی💕
آیا مشکل مردم دو تا تار مو هستش⁉️
چرا⁉️ مشکلات تورم و اختلاس و خط فقر ...را حل نمیکنید،اینا حل بشه ،مشکلات حجاب و غیره هم تاحدودی تعدیل میشه.
#پاسخ 🔻⏬
هدایت شده از جان من و سید علی💕
✅🌴اونا که میگن بجای گیر دادن به چهارتا تارموی مردم برین با مفاسد اقتصادی مبارزه کنین، واقعا حق دارند ..!!!!
‼️زندان ها پر شده از مردم عادی که بخاطر حجاب دستگیر شدن !!
✔️برادر رئیس جمهور سابق که زندانی شد جرمش چی بود⁉️....بدحجابی
✔️برادر جهانگیری هم که زندانی شد جرمش این بود که موهاش بیرون بود.☺️
✔️معاون احمدی نژاد هم که زندانی شد جرمش بیرون بودن موهاش و اون آرایش غلیظش بود.
✔️پسر مرحوم هاشمی که دیگه نگو، اونم همش موهاش بیرون بود و آخرش گرفتن زندانیش کردند!!!
شهردار اسبق تهران یعنی کرباسچی هم که چند سال زندان بود، بخاطر همین چهارتا تار موی نمایانش بود دیگه!
شهردار بعدیش نجفی هم همینطور...
♦️رئیس اسبق بانک مرکزی، معاون قوه قضائیه یعنی همون طبری معروف،
و کلی آدم دونه درشت دیگه را هم که همه میدونین فقط به جرم اینکه موهاشون نمایان بود محاکمه و زندانی شدند!
♦️کاش این نظام بجای زندانی کردن مردم بخاطر حجاب، یه کمی هم با مفاسد اقتصادی مبارزه می کرد و سراغ اون کله گنده ها می رفت!
حتی اگه فقط یه بارم مردم چنین چیزی را از اینا می دیدن، همه راضی می شدند، چون واقعاً حسرتشو دارند.
دیدین بعضیا را وقتی می شنوند توی یه کشور خارجی، یه آدم دونه درشت مثل برادر رئیس جمهور به جرم فساد اقتصادی دستگیر و زندانی شده، با حسرت آه می کشند و میگن عدالت واقعی اونجاست!
اما توی ایران فقط گیر دادن به بی حجابها ..
آقا شما فقط دو سه تا از اون کله گنده های فاسد را محاکمه و زندانی کنیند، اونوقت خواهید دید که همون یه عده قلیل که موهاشون بیرونه چطور از فرداش چادر سر می کنن!!
نکنه خیال می کنین این حرفا بهونه گیریه ؟!
♦️نه اینا بهونه گیری نیست! اصلا این رعایت نکردن حجاب، یه جور اعتراضه از طرف بعضی مردم به وضعیت بد معیشتی شون
شما تا حالا دیدین یکی که وضع مالیش خوبه، حجابش ناقص باشه؟ یعنی تا حالا دیدین کسایی که خونه شون بالا شهره یا کسایی که توی خیابونا سوار شاسی بلندن یا اونایی که میرن سفرهای خارجی، یه دونه تارموشون بیرون باشه؟!
ندیدین دیگه... برا همینه که خیلیا میگن بدحجابی یه جور اعتراضه به وضعیت اقتصادی...
خلاصه از ما به مسئولان نصیحت
، شما اگه فقط مبارزه با مفاسد اقتصادی از دونه درشت ها را شروع کنین و یه سر و سامونی هم به وضعیت معیشتی مردم بدید، مشکل بدحجابی خیابانی خود به خود حل میشه...
محض موافق نظر بعضیا گفتیم ....بابا یه خورده هم منصف باشیم .
#جنک_شناختی
#اغواگری
#تحریف_روایتها
#القای_فلاکت_زدگی
هدایت شده از کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
👉1👈
#سوال
⭕️ فقر در ایران
❓ما ایرانیها واقعا فقیر هستیم؟!
📝 #پاسخ:🔻
✍️ عمیقا باورمندم که سطح عمومی معیشت ایرانیان تا مرز رفاه، ارتقاء پیدا کرده است. شاید چشمان شما نیز با واقعیتهای زیر در تماس باشد:
👈 سفرهها نسبت به گذشته پُر رنگ و لعابتر و اغلب خانهها مملو از تجملات شده است. بین اطرافیان دور و نزدیکمان، تقریبا محتاج نان شب به چشم نمیآید.
👈 لباسها سر سال نرسیده و قبل از فرسودگی به بهانهی دِمُدگی، اوراق میشوند و با این حال، گنجهها پر است از انبوه لباس! تشابه سر و وضع ظاهری مردم، تقریبا تشخیص دارا و ندار را ناممکن کرده است.
👈 ترافیک روز افزون شهرها، حکایتگر افزایش توان مردم برای خرید خودرو است؛ تا آنجا که گاهی حتی در پائینشهر به تعداد خانوارهای یک کوچه، خودرو شخصی در مقابل درب هر خانه پارک شده است! با وجود گرانی بهای خودرو، امروز کمتر خانوادهای یافت میشود که بخواهد، اما نتواند اتومبیل شخصی داشته باشد.
👈 بازارها پر از خریدار است و دَخل تجارتپیشهگان، لبریز. اما باز هم گفته میشود ایرانیان، مردمی فقیر هستند!!
👈 افزایش آمار مسافرتهای فصلی، ازدحام جادههای برونشهری در مناسبتها و بطور کلی هزینههائی که غالب ایرانیان صرف تفرّج و تفریح میکنند حکایتگر بهبودی نسبی رفاه عمومی است.
👈 کسانی که با ریخت و پاشهای میهمانی، تشریفات، تجملات، اسراف و تبذیرهای ایرانیان آشنا نیستند، کافی است شبانه کیسه زبالههای یکی از محلههای پائینشهر را وارسی کنند. دور ریز لوازم خانه و پسماندهای خوراک و پوشاک، شاهد روشنی است بر اینکه "مردم ایران، غالبا فقیر نیستند".
👈 و... .
❓اما سؤال اساسی این است که چرا با وجود تحصیل رفاه نسبی، هنوز شاهد نارضایتی عموم مردم از وضعیت معیشتی هستیم؟ درست است که مشکلاتی چون تورم، بیکاری، رانت، نوسان و... هنوز بطور کامل از جامعهی اسلامی ریشهکن نشده است، اما آیا واقعا بافت عمومی ایران، دچار فقر مالی است؟
👌حقیقت آن است که غالب ایرانیان از "توهم فقر" رنج میبرند تا خود فقر. واقعیتهائی که در طلیعهی بحث مطرح شد، تنها در این چارچوب مفهوم مییابد: "کسی که چشمش سیر نباشد، گنج قارون نیز او را غنی نمیکند".
1️⃣ خط فقر
✍️ خط فقر، یک مفهوم نسبی است که در ملیتها، فرهنگها و حتی آحاد مردم یک کشور تعریف خاص به خود را دارد. بنابراین روا نیست یک خط فقر عمومی برای جامعه تعیین شود. اساسا معین کردن "خط فقر" نوعی جنگ روانی بر علیه دهک پائین جامعه محسوب میشود. بخشی از سیگنالهای "فقیرپنداری ایرانیان" از همین تلقین منفی سرچشمه میگیرد.
2️⃣ سبک زندگی
❗️غالب ایرانیان، بیش از فقر، مشکل زیادهخواهی، تجملات، تشریفات و چشم و هم چشمی دارند. تا وقتی که این سبک جاهلانه اصلاح نشود، آب از آب تکان نمیخورد.
➕آستانهی زندگی آرمانیای که برخی ایرانیان در ذهن خود ترسیم کردهاند و متأسفانه رسانهی ملی مروّج آن است اولا دستنایافتنی است و ثانیا اگر هم دستیافتی باشد، مورد توصیهی اسلام نیست.
🗣نبی مکرم اسلام میفرمایند: "مَنْ أَکَلَ مَا یشْتَهِی وَ لَبِسَ مَا یشْتَهِی وَ رَکِبَ مَا یشْتَهِی لَمْ ینْظُرِ اللَّهُ إِلَیهِ حَتَّى ینْزِعَ أَوْ یتْرُکَ". یعنی کسى که بخورد هر آنچه میلش میکشد و بپوشد آنچه دلش میخواهد و سوار شود هر مرکبی را که بخواهد و در یک کلام بردهی امیال و خواستههای خود باشد، خداوند نظر رحمت به او نفرماید. مگر اینکه روش خود را تغییر دهد و از این هوسرانی دست بردارد.
🔔 مقایسهی سادهزیستی مسلمانانه با زندگی اشرافیگری، به نوعی توهم فقر را در اذهان مردم تداعی میکند. در این محور بجای تلاش برای ارتقاء سطح درآمد باید با تنظیم سطح توقع، غرولندهای حریصانه به جذابیتهای دنیا را مدیریت کرد و خود را به هنر سادهزیستی عادت داد.
❌ بجای تکرار قصهی دروغین گرسنگی مردم، طرحی در اندازیم و چشمهای حریص و طمعکار مردم را درمان کنیم. چون کسی که چشمش سیر نباشد گنج قارون نیز او را غنی نمیکند.
3️⃣ ولخرجی
👌فقیر کسی است که اصطلاحا دخل و خرجش باهم نخواند؛ اما گاهی دلیل ناهمخوانی دخل و خرج، به مرحلهی "خرج" بر میگردد. شما نیز احتمالا متموّلینی را بشناسید که با وجود ثروت فراوان، نغمهی "فقر" سر میدهند!!
➕چرا که برنامهریزی اقتصادی ندارند تا با به صفر رساندن ولخرجیهای متداول، با کمترین درآمدها بهترین زندگی را فراهم کنند. تا وقتی که نشتیهای ولخرجی مسدود نشود، با در آمدهای میلیاردی نیز رضایتمندی حاصل نمیشود.
ادامه👇👇👇
هدایت شده از کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
👉2👈
ادامه👆👆👆
4️⃣ دولت
✅ دولت اسلامی طبق شاخص سادهزیستی، موظف به تأمین معاش حد وسطی مردم به شکل عادلانه است. اولویت تخصیص شغل نیز با "نانآور" هر خانه است نه تمامِ اعضای خانه.
👌کسانی که طالب معیشتی فراتر از حد متوسط هستند، بجای پرمطالبگی و زیر سؤال بردن نظام یا باید سطح توقعاتشان از دولت را کاهش دهند و یا با تلاش مضاعف، از خودشان مایه بگذارند. نظام اسلامی در قبال ارضاء حس طمعورزی افراد، پاسخگو نیست.
⚠️ نمایش زندگی رؤیائی معدودْ ثروتمندان اروپائی با هدف حمله به زهد اسلامی و ساده زیستی، طراحی شده است. این رسانهها از یک سو مُرَوّج دنیاشیفتگی و تزریق غفلت از خدا به جامعهی ایمانی و از سوی دیگر در صدد ارزشمند جلوه دادن "اشرافیگری"هستند.
❌آنان در سایهی این تبلیغات مسموم، اسلام و نظام اسلامی را مسئول عقبماندگی اقتصادی مسلمانان معرفی میکنند. مسلمانانِ چشمْبین نیز با مقایسهی سطح زندگی خود و اشرافزادگان اروپائی احساس فقر و فلاکت میکنند.
🔔 این در حالی است که ساکنان بسیاری از کشورهای اروپائی از شدت فقر، دست به خودکشی میزنند. رشد کاریکاتوری اقتصاد غرب و اروپا موجب تجمع ثروت در جیب اقلیت شده و بقیهی مردم با فقر دست و پنجه نرم میکنند. پیشرفت اینچنینی، مورد توصیهی اسلام نیست.
❗️محور دوم توطئهی دشمن، استفاده از ابزار "تلقین" است. حنجرهی گوشخراش دشمن آنقدر از گرسنگی و فقر ایرانیان گفت که کم کم باورمان شد فقیریم!! خداوند در سورهی بقره میفرماید: "الشَّیطانُ یعِدُکُمُ الْفَقْرَ". شیاطین و شیطانصفتان برای تضعیف دین و نظام دینی، همواره به مردم وعدهی فقر میدهند.
➕عجیب آنکه برخی دوستان جاهل نیز با این نجواهای شیطانی همسو شده و آب به آسیاب دشمن میریزند. طوری از نان مردم سخن میگویند که گویا ایرانیان، گدای ناناند. جالب آنکه دینگریزیِ خیالیِ مردم را نیز ناشی از همین گرسنگی و فقر توهمی میپندارند!! غافل از آنکه اتفاقا رنگ و بوی خدا و دینداری در طبقهی کمدرآمد، به مراتب بیشتر است.
🗣 در طول تاریخ، همواره این مستضعفان و پابرهنگان بودند که پروانهوار گِرد شمع انبیاء طواف میکردند و برجستهترین یاران خدا نیز در دامن همینان پرورش یافتهاند. امروز هم رد پای مذهبیترین شخصیتها و اصیلترین محافل دینی را باید از محلههای پائینشهر و روستاها دنبال کرد.
✍️ تاریخ، شهادت میدهد که بین رفاهطلبی و خداگرائی رابطهی عکس وجود دارد. جفتکاندازی و طغیان در برابر خدای منّان آنگاه اوج میگیرد که شکم، سیر باشد و دنیا بر وفق مراد. لذا بزرگان دین در عین برخورداری، به قدر ضرورت از مظاهر دنیا استفاده میکردند. چون خوب میدانستند که حب دنیا، سرمنشأ همهی گناهان است.
💰ریشهی گناه، دنیادوستی است که از قضا زمینهاش در بین مرفهین، فراهمتر است.
احادیثی نظیر "کَادَ الْفَقْرُ أَنْ یکُونَ کُفْرا" یا مربوط به "گرسنگی" است که در زمان ما تقریبا مصداق ندارد. و یا مربوط به "فقر ایمان" است که شامل ثروتمندان نیز میشود.
➕شدت فشار جسمی ناشی از گرسنگی، گاهی آنچنان عنان صبر را از کف انسان میرُباید که زبان به اعتراض و کفر گوئی گشوده میشود. اما اگر انسان بُعد ایمانی خود را غنی کرده باشد خواه همچون سلیمان نبی علیه السلام در اوج دارامندی باشد و خواه چون ابوذر غفاری در حضیض نداری و گرسنگی، هیچگاه از دین نمیگریزد.
✍️کسی که دینش با باز شدن درب بیپولی، از پنجره بیرون میخزد و با یک باد ارکان اعتقادیاش سست میشود اساسا دیندار نیست. آستانهی بهرهی چنین شخصی از دین، همان الفاظ عربی و حرکات بیمعنا است که نه اصلاحگر دنیا است و نه آبادگر آخرت.
☝️چنین دینداریای چون به بازی کودکانه شبیه است همان بهتر که نباشد!! اساسا نباید نام "دیندار" نهاد بر اشخاصی که اسیر هواپرستی هستند و با هدف بهرهجوئی بیشتر از لذتهای شیطانی، فقر مالی را "بهانه" قرار میدهند برای موجّه جلوه دادن دینفروشیشان.
☝️اینان کسانی هستند که با جمع بین خدا و خرما اولا در صدد بهرهمندی حداکثری از لذتهای شیطانی دنیا هستند و ثانیا میخواهند در آخرت دُم به تله ندهند. دینگریزیشان را به گردن این و آن میاندازند تا در آخرت به خیال خود عذری بتراشند در محضر خدا. غافل از آنکه گریز از دین در هیچیک از دو حالت دارائی و نداری موجّه نیست.
✅ کسی که ایمانش غنیسازی شده فقر مالی او را دینگریز نمیکند. او نه تنها اندک بضاعت ناچیزش را در راه دین خدا صرف میکند که جان و آبرویش را نیز در طبق اخلاص قرار میدهد برای تقرب به خدا. کسی که به این سطح از مقاومت نرسیده، حق ندارد نام مسلمانی بر خود بنهد.
ادامه👇👇👇
هدایت شده از کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
👉3👈
ادامه👆👆👆
🔔 بطور کلی کسانی که دغدغهی دینگریزیِ مردم را دارند، دو دستهاند:
👈 الف) دایههای مهربانتر از مادری که تلاش دارند دین مردم را لای پنبه نگهدارند و با مراقبتهای ویژه، اصطکاک جامعه با فشارهائی نظیر فقر، گرسنگی، خشکسالی و جنگ را به حداقل برسانند.
☝️خروجی چنین تربیتی، کرور کرور جوانان نُنُر مسلک و لوس است که نه مَرد جنگند و نه ذرهای تاب سختی دارند. طنازی و عشوهگری شغلشان، اتوی مو و خط ابرو تنها دغدغهشان، رندی در جهان اندیشهها انتهای هنرشان و شِکوِه و شکایت، ورد لبانشان است.
👈 ب) دستهی دوم کسانی هستند که در عین کوشش برای کاهش سختیهای اجتماعی، بدنهی جامعهی ایمانی را در برابر طوفانهای سهمگین ایمانسوز مقاومسازی کرده و آستانهی تحمل اقشار جامعه را برای حفظ ایمان در شرایط بحرانی نظیر جنگ، خشکسالی، فقر، و گرسنگی احتمالی بالا میبرند.
☝️محصول چنین تربیتی "ابوذر غفاری" است که باران شدید شبهات اعتقادی، گرسنگی، سختی جنگ و بالاخره فشار متراکم صحرای ربذه او را از پای در نمیآورد. اگر این مبنای تربیتی در جامعهی ایمانی نهادینه شود، آحاد جامعه مصداق این جمله میشوند که: "المُؤمِنُ کَالْجَبَلِ الرّاسِخِ لاتُحَرِّکُهُ العَواصِفُ". یعنی مؤمن مانند کوه، استوار است و طوفانها او را از جا نمیکَنَد.
❓مگر فقر و فاغهی صدر اسلام، توانست تازهمسلمانان مستمند شعب ابیطالب را از دین خدا گریزان کند؟ از قضا گریز ثروتمندان قبیلهی قریش از دعوت رسول خدا بمراتب بیشتر بود. حافظهی تاریخی من بیاد ندارد که فقرا از دعوت انبیاء گریزان بوده باشند، اگر هم گریزی از سمت فقرا بوده ریشه در "جهل" و "استثمار" داشته.
➕ اما الی ماشاء الله اغنیائی را میشناسم که در طول تاریخ با انبیاء نه از روی جهل، که "عالمانه" و "عامدانه" مبارزه کردهاند. در زمان ما نیز ثروت، بیش از فقر مردم را به کفر، غفلت، شهوت، بیدینی، فحشا، بیمبالاتی و طغیان میکشاند.
6️⃣ مرفهین بیدرد
👌👌البته که نباید از فقرای معدود اطرافمان غافل شویم اما ریشهکنی فقر، منحصرا به عهدهی دولت است مگر؟ مخاطب آموزههای مالی اسلام از قبیل خمس، زکات، انفاق، صدقه و... اشخاص هستند نه حکومتها. در عصر حکومت حضرت صاحب الأمر علیه السلام، آنقدر مردم اهل انفاق، خمس و زکات هستند که فقیری پیدا نمیشود تا صدقه قبول کند.
✍️ رسیدگی به وضع معیشت فقرا در درجهی اول وظیفهی مرفهین جامعهی ایمانی است، نه نظام سیاسی. اگر در جامعهی اسلامی حتی یک فقیر هم وجود داشته باشد، متهم ردیف اول رستاخیز، آندسته از مرفهین بیدردی هستند که در دنیا برای فقرا اشک تمساح میریختند در حالی سَرِ دراز رشتهی فقر، ریشه در ثروتاندوزی همینان داشت.
⚠️ اساسا جیب پُرِ قارونْصفتان است که فقیر، پرورش میدهد، لذت سادهزیستی و زهد را از دل مسلمین بیرون میکند و آه را بر سر سفرهی مساکین میهمان میکند! داد و بیدادهای گاه و بیگاه مرفهین بیدرد بر سر دولت اسلامی به بهانهی مشکلات فقرا، نه از باب دادخواهی و دلسوزی، که بمنظور ناکارآمد نشان دادن نظام اسلامی است.
🔔مرفهین بیدرد در طول تاریخ همواره بهانهجوترین و غیرقابل اعتمادترین قشر جامعه بودهاند. توقعاتشان از نظام اسلامی فراتر از حد معقول است و روز مبادا در دفاع از کیان نظام اسلامی نه تنها از جان و مال مایه نمیگذارند که دردسرهای جبرانناپذیری را نیز به بار میآورند.
➕این قشرِ پرتوقعِ بیخاصیت، اگر بجای عیاشی، ویلاسازی، برجسازی و ارتقاء مدل اتومبیل و موبایل به وجوهات شرعی مال خود پایبند بودند و دارائی خود را با فقرا تقسیم میکردند، همین اندک فقر موجود هم ریشهکن میشد.
👌در نظام اسلامی، ثروتمند یک بازیکن است نه تماشاگر. اگر واقعا در جامعهی ما هنوز فقیر وجود دارد، استفاده از خودرو مدل بالا و آرمیدن در برج و ویلا با تفریحاتی در حد لالیگا چه معنیای میتواند داشته باشد؟
ادامه👇👇👇
هدایت شده از کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
👉4👈
ادامه👆👆👆
❓تا وقتی که ریشهی فقر بطور کامل خشکانده نشده، زیستن در سطحی بالاتر از حد متوسط جامعه چه توجیه معقول و مشروعی دارد؟ پرداختن به تجملات و افزایش املاک مهمتر است یا روشن کردن چراغ امید در دل چند مستمند؟ جاری شدن لبخند بر لبان کودک فقیر زیباتر است یا تفرّج در سواحل فلان کشور؟
✅ ثروتمندانی مورد تکریم اسلام هستند که همچون خدیجهی کبرا سلام الله علیها در حد توان دست بندگان خدا را بگیرند و اموال خدادادیشان را در مسیر پیشرفت دین خدا خرج کنند. مشکلات اقتصادی باید با کمک همین اغنیاء حل شود. دولت به تنهائی قادر به گشودن گرهی نخواهند بود.
❓مگر علی مرتضی علیه السلام به تنهائی توانستند عدالت را برقرار کنند؟ پس منتظر روشن شدن روز نباشیم چرا که ما خود، روشنگران روز هستیم. طبق آیهی بیست و پنج سورهی حدید، اقامهی قسط و عدالت از وظایف مــردم است: "لَقَدْ أَرْسَلْنا رُسُلَنا بِالْبَیناتِ وَ أَنْزَلْنا مَعَهُمُ الْکِتابَ وَ الْمیزانَ لِیقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ". به تقسیم وظایفی که در این آیه مطرح شده است دقت کنید:
👈 الف) وظیفهی خدا: فرستادن رهبران الهی و انزال کتاب آسمانی.
👈 ب) وظیفهی رهبر: ابلاغ پیام خداوند به مردم و ارائهی رهنمود: "فَإِنَّما عَلَیکَ الْبَلاغُ".
👈 ج) وظیفهی مردم: اقامهی قسط و عدالت: "لِیقُومَ النَّـــــــاسُ بِالْقِسْطِ".
☝️مطابق با ادبیات قرآنی، عامل بیعدالتیهای جامعه، "مردم" هستند. حتی مگر مسئولین نظام، کسانی غیر از مردم هستند؟!! گیرنده و دهندهی رشوه و بطور کلی کارگردان مفاسد گوناگون اقتصادی، همین مردمی هستند که لساناً به ارتشاء، ویژهخواری، رانت و... منتقدند.
⚠️ برخی از مردم ما در حالی به امثال اختلاس سههزار میلیاردی معترضند که خودشان بخاطر نپرداختن وجوهات شرعی و اختلاس از حق الله مبدل به مفسدین طراز اول اقتصادی شدهاند. این مردمند که با فراموشی حقوق مالی اسلام و با مالاندوزی و کمکاری در حق فقرا، ممکن است عدالت را لگدمال کنند.
✍️ انگیزهای برای سیاسی کردن ماجرا ندارم اما چه کنم که خداوند در سورهی منافقون میفرماید: "هُمُ الَّذِینَ یقُولُونَ لَا تُنفِقُواْ عَلىَ مَنْ عِندَ رَسُولِ اللَّهِ حَتىَ ینفَضُّواْ". یعنی گروهی از مرفهین بیدرد برای فلج کردن نظام اسلامی میگویند: به مردمی که زیر پرچم اسلام هستند، انفاق نکنید تا از حول رهبر الهی پراکنده شوند. مافیای ثروت، مصداق بروزرسانیشدهی این آیه است.
ادامه👇👇👇
هدایت شده از کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
👉5👈
ادامه 👆👆👆
✍️ اینان از تحریم مایحتاج مردم گرفته تا تعطیلی کارخانهها و ممانعت از کمک به فقرا بهره میگیرند برای زهرهچشم گرفتن از دولتی که مبانیاش به اندیشهی ولی فقیه نزدیکتر است.
☝️همهی توطئهها نیز با این هدف است که طرفداران نظام فقیهمحور دچار فقر شوند، دست از انقلاب بردارند و طبقهی عمومی مردم به لیدرهائی گرایش پیدا کنند که شکم را از دین مهمتر میدانند. تلاش استکبار و ایادی داخلیشان همیشه این بوده که فقر را توسعه دهند. لذا رهنمودهای قرآنی امام خامنهای در چند سال اخیر، پیرامون جهاد اقتصادی، سرمایهی ملی و حماسهی اقتصادی است.
7️⃣ بیتدبیری فردی
💰گاهی فقرِ معدودْ فقرای جامعه، حاصل بیتدبیری و کاهلی خودشان است. اگر تحصیل درآمد، دشوار است چرا در همین جامعه افرادی یافت میشوند که در عین کماستعدادتر بودن، بدون رانتخواری و تنها با تکیه بر همت بلند خودشان معاش مطلوبی برای خود فراهم کردهاند؟
➕به دور از انصاف است که مشکلات خودساخته را نیز به گردن نظام اسلامی بیندازیم. بدبختی و خوشبختی در باغچهای میروید که خود کاشتهایم. بنابراین همانطور که مدالآور موفقیتها خودمانیم، سبب بوجود آمدن شکستها نیز خودمان هستیم.
❌برخی ایرانیان کودک دبستانیای را میمانند که هنگام موفقیت میگویند: "خودم" بیست شدم و هنگام شکست با مقصر دانستن همه میگویند: نمره ندادند. من نمیدانم دقیقا چه زمانی این رویکرد کودکانهی از دبستان بجای مانده، برچیده خواهد شد؟!
8️⃣ آمار فقر
✍️ ادعای "فقیر بودن همهی مردم" در حالی است که هیچ آمار معتبری وجود ندارد که بیانگر تعداد فقیر - به معنای واقعیاش- باشد. وقتی میتوان ادعا کرد فقر در ایران بیداد میکند که آمار جامعی از فقرا و اغنیاء کشور داشته باشیم. بدون چنین آماری، قضاوت، ناعادلانه و ابتر خواهد بود.
⚠️ تا سخن از فقر به میان میآید برخی همان معدودْ تکدیگران تکراری اماکن عمومی را مثال میزنند که خدا به میزان دارائیشان آگاهتر است! اما آیا معدود گدایان و کارتونخوابها میتواند ما را به ایننتیجه برساند که غالب مردم ایران فقیرند؟!! بد نیست نگاهی به غالبِ مردم که سطحِ معیشتشان در حدّ متوسط است نیز بیندازیم و توجه داشته باشیم که اینان نیز در سایهی همین نظام غنی شدهاند.
✍️ پ.ن1: کمی قبلتر توی تاکسی خانمی ازم در مورد انگشتری پرسید که صاحبش گمشده بود! بعد از شرح حکم مسئله، گفتم مرحلهی آخر این است که به فقیر، صدقه بدهیدش. رانندهی تاکسی که به مذاکرهی ما گوش میداد گفت: "حاج آقا من فقیرم".
🗣 متبسمانه گفتم: برخی فقرا محتاج نان شبند و برخی دیگر، چون نان شبشان شیرمال نیست، فکر میکنند فقیرند! اگر شما از طائفهی اول هستید انگشتر، مال شما.
پ.ن2: قابل توجه متموّلینی که شبها از غصهی گرسنگی فقرا، خواب ندارند و روزها با خودرو مدل بالا، جلو چشم خلق الله ویراژ میدهند!!
✍️ پ.ن2: کمی قبلتر موتور سوار ناشناسی به رسم برادری تا مسیری سوارم کرد. پیاده شدنی از باب مزاح گفتم: "خدا تبدیل به احسن کند مرکبتان را". حکیمانه پاسخ داد: "آنوقت آه فقرا را چه کنم؟ خدا به همه که داد آخر صف به ما هم بدهد". آری این منطق، بهتر است گویا!
✍️ پ.ن3: آهای شمائی که دائم از حقوق فقرا دم میزنی، در حالی که آئینه بغل ماشینت با جهیزیهی دختر برابری میکنه! فکر میکنی با دههزار تومن صدقهی روزانه، که مثل دستمال کاغذی از جیب مبارک در مییاری میشه بهشت خدا رو خرید؟!! وجدانا تا حالا برای فقرا سفره پهن کردی؟ با چند تا مستحق از نزدیک ارتباط مستمر داری، بهشون سر میزنی و کمکشون میکنی؟
✍️ پ.ن4: تذکر به خودم: سادهزیستی وقتی هنر است که در عین برخورداری، اشرافی نباشی. اگر فردا زبانم لال دنیا به تو چشمک زد مبادا با هزار توجیه، سادهزیستی را فراموش کنیها.
✍️ پ.ن5: هنوز جنگ فقر و غنا ادامه دارد، پس مبادا از فقرای اطرافمان غافل شویم: "وَ نُریدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ...".
✍#حجت_الاسلام_سیدمحمدمهدی_صدری
#جهادتبیین_ابرگروه_براهین
هدایت شده از مهاجر
1- لطفا بفرمایید این مشکلات معیشتی ناشی از چیست؟ و از چه زمانی و چه دولتی شروع شد؟
2- بفرمایید این آشوب اخیر به چه بهانه ای شروع شد؟ اساسا در کدام تجمع یا آشوب فعلی شعار معیشتی دیدید ویا شنیدید؟!!-کسانی که در این اشوب اخیر شرکت کردند چند درصدشان مشکل معیشتی داشتند؟می دانید اکثرا از قشر مرفه بودند؟!!
3- به چه دلیل و با چه مبنایی سوال مربوط به وضعیت بدحجابی را به مسائل معیشتی گره می زنید؟ این دو چه وجه مشترکی دارند؟
4- آیا پیشرفتهای بعد از انقلاب را می دانید؟ این پیشرفتها ناشی از چه مدیریتی بوده؟ مدیرت غربگرا یا انقلابی؟!
5- طبق آمار در این آشوب اخیر ؛ حدودا 80 هزار نفر در کل کشور بوده و فقط ده درصد آنها خانمها بوده اند واز این ده درصد عده ای از زنان کشف حجاب کرده اند ...حال شما چگونه با گزاره همراهی مردم با بدحجابی سخن می گویید!! اکثریت کدام طرف هستند؟!!
6- اگر کسی در حرفه شما خلافی کرد و شما به او تذکر دادید ایا از او می پذیرید که در جواب شما بگوید شما اول مشکل قوانین راهنمایی و رانندگی را حل کن بعد بیا به من تذکر بده!!!
اساسا مشکلات و معضلات مختلف که از یک جنس نیستند راچگونه به هم ربط نی دهید و حل یکی را بر دیگری متوقف می کنید؟!!
7- خط فقر 18 میلیونی را از کجا آوردید؟!! طبق کدام آمار !! ملاک سطح متوسط زندگی در شهرهای عادی بایک مدیریت اقتصادی صحیح حدود 7 تا8 میلیون است...این آماری که دادید منبعش کجاست؟!!
8- فرمودید پیرو ولایت هستید...آیانظر رهبری را در مورد حجاب و یا مشکلات اقتصادی می دانید؟!! آیا رهبر انقلاب امیدوار به آینده هستند یا ناامید؟!! ایشان عموم مردم را به چه مطلبی هدایت می کنند؟!!
9- فاصله طبقاتی و رفاه بعد از انقلاب بیشتر شده است یا بعد از انقلاب؟
10-به نظر شما بزرگورار، چرا این دولت که یک سال است سرکار آمده ودر این یک سال در زمینه های مختلف سیاسی و بهداشتی و اقتصادی و روابط بین الملل و... بسیار موفق عمل کرده چرا باید تاوان هشت سال بی تدبیری و افتضاح دولت روحانی را پس دهد که اکثریت مردم به آن رای دادند ... چرا باید این دولت پاسخگوی همه آوارهایی باشد که دولت قبل به بار آورده است مثل: تورم و کاهش ارزش پول و بدهیی های کلان دولت قبل و بستن کارخانه ها و بیکاری و معطل ماندن برجام و...
اگر بتوانید به این سوالها منفانه جواب بدهید قطعا تمام اختلافات و سوء تفاهم ها برطرف خواهد شد....
آرزومند توفیقات روزا فزون شما هستیم
🟣 *آیا مهلت پانزده ساله امام خمینی منقضی نشده است*؟!؟
*آیت الله #خمینی: اگر ما مملکت رابهتر از شما اداره نکردیم بعداز ده-پانزده سال ما را از مملکت بیرون کنید*.
*🔴 دو فراز از سخنان آقای خمینی در سالهای ۱۳۴۲ و ۱۳۴۳ خطاب به «#محمدرضا_شاه»*
🟢 *شما خیال میکنید آن دزدی که شبها از دیوار، با آنهمه مخاطرات بالا میرود و یا زنی که عفت خود را میفروشد، تقصیر دارد؟ وضع معیشت مردم بد است که شب و روز این همه جنایات و مفاسد در روزنامهها میخوانید. اگر راست میگویید برای بیکاران کار پیدا کنید! (صحیفه نور، جلد ۱، صفحه ۶۵)*
🟢 *وزارت اوقاف را دست ما بدهید، آنوقت خودتان ببینید که آیا این پولها مثل امروز لوطیخور میشود؟ نخواهد شد. دست ما بدهید آنوقت ببینید که ما با همین اوقاف، فقرا را غنی میکنیم یا نه؟ شما عرضهاش را ندارید*
🟢 *بفرمایید جاده بسازید، کارخانه ذوبآهن بیاورید؛ کدام روحانی گفته نیاورید؟ بفرمایید طیاره بسازید، بفرمایید اتومبیلسازی کنید... شما عرضهاش را ندارید.*
*اما ما برای شما هم راه خواهیم ساخت و هم کشتی نیز خواهیم خرید... همین رادیو را دو ساعت دست روحانیون بدهید ببینید مردم را چطور با اسلام آشنا میکنیم!*
🟢 *شما عرضه حکومتداری ندارید، فقط میگویید روحانیون نمیگذارند. والا چون عرضهاش را ندارند میگویید روحانیون نمیگذارند*
*اگر از شما بهتر اداره نکردیم، بعد از ده - پانزده سال ما را بیرون کنید!*
*صحیفه نور،جلد ۱،صفحه ۳۹۰*
🟡 خب اکنون نه تنها پانزده سال بلکه سه پانزده سال گذشته است حال چه باید کرد؟
هدایت شده از مهاجر
تا همین جا با تمام مشکلاتی که این کشور داشته است که یکی از آنها می توانست یک کشور را نابود کند ویک انقلاب را به شکست برساند با یک فاصله نجومی از دولت طاغوت جلوتر و پیشرفته تر است واساسا قابل قیاس نیستند...
گرچه مقایسه نظام الهی و دولت طاغوت از اصل اشتباه است مثل اینکه اصحاب یاران پیامبر(ص) در شعب ابی طالب بخواهند به ایشان اعتراض کنند که چرا ما را از رفاه درآوردی و به این فشارهای اقتصادی مبتلا کردی؟!!
کسانی که برای استقرار نظام الهی قیام کردند و همراهی پیامبر(ص) را پذیرفتند برای استقرار دولت حق همه سختی ها را هم به جان خردیدند ... اساسا انسانهای دنیا طلب و رفاه پرست مسافر این طریق نیستند... ولی با این وجود انقلاب اسلامی از لحاظ پیشرفت بسیار موفق عمل کرده است گرچه مشکلات بسیار زیادی در مسسیر داشته است
مشکلاتی که در مسیر این انقلاب بوده آن قدر زیاد است که استقرار این نظام جز با مدد الهی میسر نم بود: موانعی مثل : مثل رئیس جمهور جاسوس(بنی صدر)،معظل منافقین و شهادت رهبران بزرگ انقلاب و 17000 نفر از مردم،لانه جاسوسی آمریکا وقضیه طبس، ، هشت سال جنگ تحمیلی وتحریمهای بسیار سخت و فتنه های متعدد داخلی(سالهای 78،71، 88، 98، 1401) دولتهایی با مدیران کاملا غربزده وفشل که متاسفانه با رای مدرم به قدرت رسیدندو....
برای بررسی موفقیت و یا عدم موفقیت یک نظام سیاسی و ارائه تحلیل درست و منطبق با واقع مزیتهای آن، نسبت به مصادیق ملی و جهانی، راهی جز بهرهگیری از روش قیاس نداریم. در مقایسه نظام سیاسی باید نسبت آن را با چند پارامتر مشخص از جمله؛ اهداف اعلامی نظام سیاسی در آغاز نهضت، مقایسه با نظام های سیاسی برخوردار از ویژگیهای مشابه درمنطقه، امکانات و موانع پیش روی آن و بالاخره با نظام سیاسی قبل از نظام سیاسی موجود، به ضرورت کمی انجام پذیرد.
این روزها سوالات و پرسشهای بسیاری در داوری از کارآمدی و عملکرد انقلاب اسلامی و نظام سیاسی برآمده از آن و درمیان لایههای مختلف جامعه طرح میشود. اپوزیسیون نیز به عنوان جریان رقیب و برانداز و با بهرهگیری از فضای تردید و پرسش، تلاش دارد، تصویر ذهنی جامعه، در خصوص کارآمدی نظام اسلامی را تغییر دهد تا امید و اعتماد به توانمندیها و قابلیتهای اصلاح و پیشرفت در درون نظام را از بین ببرد. از جمله پرسشهای مطرح در میان جامعه، مقایسه نظام اسلامی با رژیم پهلوی است که توده مردم با تکیه به محفوظات و خاطرهگوییهای نسل قدیمی و متأثر از رسانههای بیرونی، بدون لحاظ کردن ملاکها و معیارهای علمی و عقلی به مقایسه نظام اسلامی با نظام سلطنتی پهلوی میپردازند وجمهوری اسلامی را متهم به ناکارآمدی میکنند.
لذا پاسخ به شبهات موجود در این زمینه، مستلزم مقايسه ميان دو حكومت اسلامي و رژیم منحط پهلوی بر اساس معیارهای کمی ميباشد، اما خصلت کار مقایسهای در فضای جدلِ آمیخته به عملیات روانی کاری دشوار، زمانبر و حجیم است. بنابراین بیان تمامی ابعاد هویتی و کارکردی دو نظام سیاسی که یکی با52 سال حکمرانی و دیگری با39 سال سابقه مدیریتی میباشد، نیاز به بررسی دقیق و موردی عملکرد قریب به90 سال کارکرد در حوزه های مختلف دارد که از حوصله و حجم این نوشته خارج است. اما از باب مدخلیت، در این نوشته به بررسی بخشی از آمار و اطلاعات کلی موجود درباره کارکردها و عملکردهای دو دوره حاکمیتی در ابعاد علمی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی اکتفاء میکنیم.
در يک مقايسه دقيق و علمي لازم است در موارد متعدد و با استفاده از آمارها و شاخصهاي صحيح و با در نظر گرفتن الگوي علمي سنجش، موفقيت يک نظام (کارآمدي نظام = اهداف + امکانات + موانع)، به تحليل و ارزيابي پرداخته شود. یکی از سوال هایی که این روزها زیاد با آن مواجه می شویم، این است که جمهوری اسلامی در این سالها برای ما چه کرده است؟ آیا اصلاً زندگی مردم در مقایسه با قبل از انقلاب فرقی کرده است؟ بهتر شده یا بدتر؟
در ادامه بعضی از دستاوردهای ایران انقلابی را با ایران شاهنشاهی مقایسه میکنیم. البته ایران بعد از انقلاب اسلامی را اگر بخواهیم منصفانه تحلیل کنیم، باید تمام سختیها و موانع توسعه دهههای پیش را بشناسیم تا علت رشد بعضی حوزهها و رکود بعضی دیگر را درک کنیم. مثلاً یک ایرانی منصف باید بداند که هشت سال جنگ تحمیلی و تحریمهای کشورهای متخاصم علیه ملت و دولت ما، چقدر راه توسعه را ناهموار کرده و با همه این ناهمواریها ما چه کردهایم؟ و چه بودهایم که امروز حتی دشمنان، ما را به عنوان بازیگری تأثیرگذار در عرصه بینالمللی به رسمیت می شناسند یا مثلاً قبل از انقلاب چقدر مرد و زن ایرانی در تعیین سرنوشت خود مشارکت داشتهاند و امروز چقدر مشارکت دارند؟ و این همه حاصل تکیه بر ظرفیتهای درونی است که در شرایط سخت تحریم، تهدید و فشار بدست آمده است که با وجود محدودیتها و موانع، در سطح وسیع تحصیل شده است.
هدایت شده از مهاجر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقایسه دو نظام الهی(انقلاب اسلامی) وطاغوت
هدایت شده از مهاجر
داستان تخیلی بچه گانه ای بود... گاهی میان این شبهات نیاز به فکاهی های این چنینی هم هست باعث فرح و خنده است
خب از شما منبع داخلی نمی خواهیم !!! منبع خارجی و شبکه های معاند ج.م .ا ا . کدامشان این خزعبلات را منتشر کردند ؟!! حتی خبرگزاری های دروغگو و معاند انگلیسی و آمریکایی فارسی زبان که در این ایام وآشوبها هر ده دقیقه یک دروغ می گفتند چه داستان تخیلی را نگفته اند؟!
چرا خود علی کریمی که الان لیدر آشوب طلبان است و انواع اتهامات و دروغها را در این ایام به نظام نسبت داد برای مطرح شدن بیشتر خود و جوسازی و نشان دادن پیروزیش در این عملیات تخیلی و مسخره،این جریان را تعریف نکرده است؟!!
مهران مدیری به چه قیمیتی آبروی خودش را در کشور برد و آینده کاری خود را به خطر انداخت ؟!! او که برای یک برنامه تلویزیونی ساده میلیاردها پول می گیرد و جز پول چیز دیگری نمی شناسد برای معامله آبرویش و همکاری در این قصه تخیلی و بالطبع از دست دادن موقعیت کاری و اجتماعی چه چیزی گرفته است؟!!!
شما که تا الان می گفتید علی کریمی یک ورزشکار مردمی و مستقل است وحس وطن دوستی او را به میدان مبارزه کشانده است حل با این داستان تخیلی باید جواب دهید او با چه شبکه یا شبکه های اطلاعاتی در تماس بوده که موفق به کشف این دام خیالی شده است؟!!
امثال علی کریمی بسیار حقیرتر از این هستند که نظام اسلامی بخواهد برای آنها کوچکترین هزینه ای بکند او از همین الان به زباله دان تاریخ پیوسته ...
نظام مقتدر اسلامی، جاسوسان خبره موساد و سیا و ام آی سیکس و ریگی و نیما زم و... با وجود شبکه های پیچیده اطلاعاتی وحمایت های همه جانبه کشورهای اروپایی و آمریکایی به دام اندخته است که یک نمونه اخیر آن کشف شبکه پیچیده اطلاعاتی موساد در اصفهان بود ...
اساسا برای این نظام مقتر اسلامی ایران هزینه کردن اطلاعاتی برای پشه ای مثل علی کریمی کسر شأن محسوب می شود!!
#سوال
سلام
میگم نمیشه کاری کرد بچه های مذهبی بچه های نیرو های نظامی و انقلابی رو از اول دبیرستان سال نهم گلچین کنن
بهترین کلاس های کنکور و بهترین مدرس ها رو براشون گرفت تا بچه های مذهبی بیشتر به دانشگاه برن
البته نمی خوام اینو تو کانال بزارید
ولی ایده ی خوبیه
چون الان دانشگاه شده جای بچه های مرفه که با بهترین امکانات بهترین کلاس های کنکور وارد دانشگاه ها مخصوصا دانشگاه های تاپ میشن
و وضعیت همین میشه که میبینید
هدایت شده از مهاجر
مذهبی کردن فضای دانشگاهها قبل از اینکه وظیفه ی دولت باشد وظیفه ملت است .
انقلابی ها نباید نقش و وظیفه خود را در استقرار دولت اسلامی وجامعه اسلامی فراموش کنند
تربیت فرزندان صالح ونخبه که وظیفه هسته خانواده است مقدمه تشکیل جامعه ای با فضای اسلامی است
اینکه این وظایف ومقدمات ضروری را در نظر نگیریم و فقط انتظار داشته باشمی دولت همه نابسامانی ها را اصلاح کند مثل یک تصویر کاریکاتوری است که اجزاء آن متناسب و هماهنگ نیستند.
البته این را در نظر داشته باشید که اغلب پیشرفتهای نظام مقتدر اسلامی که باعث غضب دشمنان شده است توسط نخبگان انقلابی است که از دانشگاههای ارزشی و دفاعی ونظامی و مانند آن فازغ التحصیل شده اند
اساسا دانشجویانی که ارزشی و انقلابی نیستند و واژه نخبه را به یدک می کشند هیچ تاثیری در پیشرفت این کشور نداشته اند و اغلب به دنبال رفاه بیشتر و زندگی در اروپا هستند و هویت ملی اسلامی ندارند.