هدایت شده از یا زهرا
سلام علیکم،عید سعید فطر برهمه دوستان عزیز خصوصا مدیران پرتلاش وزحمتکش گروه بسیار عالی براهین مبارکباد،طاعات وعباداتتون قبول،دعاهاتون مستجاب،
دوستی سوال پرسیدن، میشود امروز مرجع تقلید خودم را عوض کنم مثلا از آیت الله ........ به حصرت آقا ؟
هدایت شده از یاسریع الرضا
سلام علیکم
فقط در صورتی می توان مرجع تقلید را تغییر داد که مجتهد دوم به نسبت مجتهد اول و فعلی شما اعلم باشد که در این صورت تغییر دادن آن واجب است. اما در مورد اینکه از کجا پی ببریم مجتهد اعلم چه کسی است؟ سه راه وجود دارد:
اول: انسان یقین کند ، مثل آن که از اهل علم باشد و بتواند مجتهد و اعلم را بشناسد .
دوم : دو نفر عالم عادل که مى توانند مجتهد و اعلم را تشخیص دهند ،مجتهد یا اعلم بودن کسى را تصدیق کنند ، به شرط آن که دو نفر عالم عادل دیگر با گفته آنان مخالفت ننمایند .
سوم : عدهاى از اهل علم که مى توانند مجتهد و اعلم را تشخیص دهند ، و از گفته آنان اطمینان پیدا مى شود، مجتهد یا اعلم بودن کسى را تصدیق کنند
یاسریع الرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از نجمه کبیریان
هدایت شده از یاسریع الرضا
✅پاسخ شبهه ( #ماریه)
چنين مطلبي صحت ندارد و كذب است.
در شأن نزول آيات فوق،
آنچه مشهورتر و مناسبتر به نظر
مىیرسد اين است كه:
پيامبر (ص) گاه كه نزد «زينب بنت جحش» (يكى از #همسرانش) میرفت «زينب» او را نگاه میداشت و از #عسلى كه تهيه كرده بود خدمت پيامبر (ص) می آورد، اين سخن به گوش « #عايشه» رسيد، بر او گران آمد، میگويد:
من با « #حفصه» (يكى ديگر از همسران پيامبر (ص) قرار گذاشتيم هر وقت پيامبر(ص) نزد يكى از ما آمد، فوراً بگوئيم آيا صمغ « #مغافير» خورده اى؟! ( «مغافير» صمغى بود كه يكى از درختان « #حجاز» به نام « #عرفط» (بر وزن هرمز) تراوش میكرد و بوى نامناسبى داشت) و پيامبر(ص) مقيّد بود كه هرگز بوى نامناسبى از دهان يا لباسش شنيده نشود، بلكه به عكس، اصرار داشت هميشه خوشبو و معطر باشد!
به اين ترتيب، روزى پيامبر(ص) نزد «حفصه» آمد، او اين سخن را به پيامبر (ص) گفت، حضرت فرمود: من«مغافير» نخورده ام، بلكه عسلى نزد «زينب بنت جحش» نوشيدم، و من سوگند ياد مىكنم كه ديگر از آن عسل ننوشم (نكند زنبور آن عسل، روى #گياه نامناسبى و احتمالًا «مغافير» نشسته باشد) ولى، اين سخن را به كسى مگو (مبادا به گوش مردم برسد، و بگويند: چرا پيامبر غذاى #حلالى را بر خود تحريم كرده؟ و يا از كار پيامبر در اين مورد و يا مشابه آن تبعيت كنند، و يا به گوش «زينب» برسد و دلشكسته شود).
اما او سرانجام اين راز را #افشا كرد، و بعداً معلوم شد، اصل اين قضيه توطئهاى بوده است، پيامبر (ص) سخت ناراحت شد، آيات فوق نازل گشت و ماجرا را چنان پايان داد كه، ديگر اين گونه كارها در درون خانه پيامبر(ص) تكرار نشود.
در بعضى از روايات نيز آمده است: پيامبر(ص) بعد از اين ماجرا يك #ماه از همسران خود كناره گيرى كرد و حتى شايعه تصميم آن حضرت(ص) نسبت به طلاق آنها منتشر شد، به طورى كه سخت به وحشت افتادند و از كار خود پشيمان شدند.
(1) براي آگاهي بيشتر، به تفسير #نمونه، ج24، مراجعه نمائيد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پي نوشت:
1 . آيت الله #مكارم شيرازي و...،تفسير نمونه، ج24، ص 285 -286.
یاسریع الرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از نجمه کبیریان
#سوال
سلام خسته نباشین میشه دلایل اینکه آقای احمدی نژاد به درد ریاست جمهوری نمیخوره رو بگین خیلی تو این چند روز رو ایشون بحث هست و بعضیا طرف ایشون رو میگیرن
اگه میشه دلایل قانع کننده بگین اشتباهاتش در 8سال ریاست جمهوریش رو بگید و ...
هدایت شده از یاسریع الرضا
⁉️ #احمدینژاد ۱۴۰۰کیست؟!
🔻به نظر می رسد که رفتارشناسی می تواند یکی از شاخص های احراز صلاحیت برای کاندیداهای ریاست جمهوری واقع شود.
وقتی از لحظه ورود یک شخص به محل ثبت نام تا سبک تعاملش با طرفداران و شیوه تعاملش با ماموران قانون و همچنین مدل بیانیه خوانی اش در پلان نهایی، پیرنگ انتخاباتی اش را مطالعه می کنیم؛ به نکات ریز و قابل تاملی در تیپولوژی افراد پی می بریم که شبیه یک مطالعه بالینی جهت احراز صلاحیت یا عدم تایید صلاحیت فرد می تواند باشد.
اما احمدی نژاد در این ثبت نام انتخاباتی اش چه کرد که سوژه رسانه ها شد و چه فاکتورهایی از ابعاد شخصیتی اش را در حافظه رسانه ها به ثبت رسانید:
1⃣ #پوپولیسم:شخصیتی که هشت سال سکان ریاست جمهوری کشور را در کارنامه خود دارد، در واکنش به عده ای از طرفداران خود که در محوطه بیرونی وزارت کشور تجمع کرده بودند، در حرکتی غیرمعمول و علی رغم تذکر اطرافیانش؛ بالای میله ها رفته و به آن ها دست تکان می دهد که بیشتر به یک شوعاف و تهییج احساسات قبل از انتحار شبیه بود تا رفتاری از جنس مردم و برای مردم.
2⃣ #لمپنیسم:همین چهره وقتی وارد محوطه ثبت نام می شود، با پشت پا زدن به پروتکل های وزارت کشور و ستاد انتخاباتی؛ به زور و درگیری و قلدری تاسف باری که در فیلم های منتشر شده، مشت و لگدپرانی هم در آن هویداست، بادیگارد و اطرافیانش را هم علی رغم ممانعت مامورین ستاد، وارد اتاق ثبت نامزدها کرده و بدون اعلام تذکری به حامیان خود، مسئولین ستاد را متهم به بداخلاقی می کند.
3⃣ #رادیکالیسم: اما کاراکتر احمدی نژاد وقتی جالب می شود که در بیانیه دیکته شده اش که از رو هم خوانده می شود، به طرز عجیبی به ساختارهای نظام از بالا به پایین حمله می کند و وضعیت کشور را سیاه خوانده و مردم را مقابل نظام و حکومت دانسته و یک دوقطبی رادیکال که بوی شورش می دهد را طراحی می کند. چنین رفتار و بیانیه تندی، حمله پیش دستانه ای است که دست هر قانون و مقام مسئولی را فارغ از گذشته طرف می بندد و اصرار بر ردصلاحیت دارد تا بعدا از پیش گویی های اعجازوار خود را سند رفتارهای رادیکالش قرار دهد.
4⃣ #آنارشیسم:شخصیت نامتعادل احمدی نژاد از لحظه ورود تا ثبت نام و بیانیه خوانی، چیزی جز آنارشیسم و قانون ستیزی را نمی رساند همانجایی که ادعا می کند اگر من رد صلاحیت شوم، انتخابات را تایید نخواهم کرد و در انتخابات نیز شرکت نمی کنم. گویا که مشروعیت نظام و رای مردم به شخص شخیص ایشان گره خورده که باید گفت: شما هنوز دیپلم معقولیت و مشروعیت را هم نگرفته ای و همان مقبولیت نسبی را هم مدیون ساختاری هستی که الان علیه اش خروج کرده ای.
5⃣ #دگماتیسم:این مدل زیرمیز زدن و نگاه صفر و صدی که می گوید: یا من یا هیچکس، چیزی جز دیکتاتوری در رفتار و دگماتیسم در اندیشه را به مخاطب القا نمی کند. وقتی طرف فقط خود را قبول داشته و قانون و نظام و دیگران را چنین بی محابا و بی ملاحظه زیر سوال می برد و به نوعی خود را محور خیر و صلاح و عدالت معرفی می کند، یعنی بلحاظ فکری نیز به یک بنیادگرایی افراطی رسیده که توان تحمل مخالف و حتی قانون علیه خودش را ندارد و ناخودآگاه به یک جزم اندیشی بدون اساس و خطای شناختی در مبانی مبتلاست.
این مدل پدیدارشناسی که از سکانس های رفتاری یک شخصیت در مهمترین لحظه های مواجهه اش با ساختار و جامعه صورت می گیرد، می تواند در تایید یا رد صلاحیت او موثر بوده و افکار عمومی باید بدانند که چنین تیپ های شخصیتی توان اداره کشور ۸۵ میلیونی را در چارچوب ثبات و امنیت و آرامش ندارند
👆👆👆👆👆👆👆👆👆
یاسریع الرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از یاسریع الرضا
⭕️به بهانه ذرت پراکنیهای امروز #احمدی_نژاد
برخی از تراوشات ذهنی ایشان که مبتنی بر تفکر انجمن حجتیه است را در زیر بدقت بخوانید:
1
👈احمدی نژاد: «ما اصلا حکومت دینی نداریم. این واژه ای غلط و من درآوردی است. دین برای رهایی انسان آمده است، نه برای حاکمیت بر انسان. دین که نیامده خودش را غلبه دهد...
2
👈ما حکومت دینی نداریم؛ بلکه هدایت دینی، کمال آفرینی دینی و ارزشهای دینی داریم. حکومتی داریم که اسمش را حکومت دینی می گذاریم.
3
👈 پیروان ادیان گوناگون آمده اند و برای خودشان تعریفی دارند. البته به این معنی نیست که باید این را به دیگران تحمیل کنیم. به محض اینکه تصمیم به تحمیل گرفتیم، اینجا دیگر ربطی به حقیقت دین ندارد. این نفسانیات ماست که زیر تابلوی دین آمده است.»
#آدم_برفی
#احمدی_نژاد
#منشور_بهار
#انجمن_حجتیه
یاسریع الرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از یاسریع الرضا
🔴موضع جدید احمدینژاد: من لیبرالم
🔹محمود احمدینژاد در گفتوگو با اندیشه پویا حرفهای جدیدی زده مثل اینکه گفته از هاشمی دفاع کردم چون تخریب او ناجوانمردانه و نامردی بود.
🔹با این حال اوج این گفتوگو جایی است که میگوید من لیبرال دموکراتم!
🔹این جمله پیشتر برچسبی به حزب کارگزاران بود چراکه حسین مرعشی سخنگوی کارگزاران سازندگی آن را درباره خود و حزبش بکار برده بود. البته مرعشی تاکید میکرد ما لیبرال دموکرات مسلمانیم؛ اما با این حال دیگر اعضای کارگزاران همچون عطریانفر تلاش کردند این اظهار نظر را رفو کنند.
🔹حالا احمدینژاد درباره خود گفته که لیبرال دموکرات است و حتی برای قرابت یافتن آن در اذهان، دلیل آورده که حتی یکبار هم علیه بازرگان موضعی نگرفتم.
🔹احمدینژاد دیروز هم با مواضعی که هنگام ثبتنام در وزارت کشور گرفت، در چرخشی آشکار به رقبای خود در سال ۸۸ نزدیک شد؛ مسیری که میرحسین موسوی و مهدی کروبی در سال ۸۸ طی کردند و در رادیکالیسمی بیسرانجام افتادند حالا انگار به نسخه احمدینژادی آن رسیده است.| فرهیختگان
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
هدایت شده از یاسریع الرضا
⛔️حکم عدم شرکت در انتخابات
س: آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرعا واجب است و عدم شرکت حرام است؟
ج) شرکت درانتخابات نظام جمهورى اسلامى براى افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعى، اسلامى و الهى است.
س: آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟
ج) واجب عینى است.
❌محمود احمدینژاد: در صورت تایید نشدن صلاحیت، در انتخابات شرکت نمیکنم، به کسی رای نخواهم داد و از هیچ نامزدی هم حمایت نخواهم کرد.❌
#انتخابات_1400
#خط_تحریم_انتخابات
#نه_به_روحانی
#حلقه_انحراف