دوستان یه سوال خیلی وقته ذهن منُ مشغول کرده و جوابی براش پیدا نکردم و جواب سوالم روسپردم به خدا تا در زمانی که خودش صلاح میدونه جوابمو بده .
سوالم اینه که :
تو زیارت عاشورا این همه لعن و نفرین تضاد داره با اینکه خدا گفته « ببخشید تا بخشیده شوید »
والا من زندگی خودمو که نگاه میکنم میبینم خب خیلیا ممکنه از نظر خودم به من ظلم کرده باشن ولی تلاش میکنم که ببخشم حتی اگه نتونم، حداقل حداقل تلاشمو میکنم که ببخشم .
و لعن و نفرین به نظرم نه تنها اجازه نمیده ببخشیم بلکه بدتر کینه و دشمنی میندازه به دل آدم 🙁
و از طرفی من فکر میکنم که دین اسلام دین عشق ، عشق بین خدا و بندگانش و هرکس عشق خدا تو دلش باشه میتونه این عشق رو به دیگران هم بده و از دشمنی دوری کنه و دشمنی تضاد داره با عشق .
این تضاد بین زیارت عاشورا و کلام خدا برای چیه ؟
پ.ن: چند وقت پیش یه سوال تو همین مایه ها از یه بزرگواری پرسیدم و بیشتر از اینکه جواب بگیرم فوش خوردم و بی احترامی دیدم 😅 عزیزان اگر جواب سوالم رو میدونید خواهرانه آگاهم کنید و از بی احترامی دور باشیم ❤️😍
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام واحترام
لعن فحش یا ناسزا نیست. بلکه به معنای «دور از رحمت» است. بدیهی است که آدمیان را میتوان از این لحاظ به دو دسته تقسیم نمود: یا در ظل رحمت الهی قرار دارند و یا دور شده از رحمت و «ملعون» هستند. و مهم است که انسان بداند چه کسانی با چه ویژگیهای در ظل رحمت هستند و چه کسانی ملعون؟ تا نسبت به هر ظالمی نگویند: از کجا معلوم، شاید او هم به بهشت رود؟ این خرافهها القائات شیطانی حکام جور و مفسدین و نفی مسلمات دین است.
✅ بین فحش دادن و لعن فرق است؛ قرآن نیز بعضی از افراد را لعنت میکند، اما به کسی دشنام نداده است، به عبارت سادهتر، لعن نوعی دعای نفرینی است نه فحش.
🔆به گزارش خبرگزاری حوزه، در قرآن آمده است «لعنت کردن عمل زشتی است، پس چرا در زیارت عاشورا لعنت میفرستیم؟» که در پاسخ باید گفت👇
🔰توجه به چند نکته را برای رسیدن به پاسخ سؤال سودمند می باشد.
🔅 اسلام دین جامعی است و تمام ابعاد آن را باید با هم بررسی کرد، نگرش به دیدگاه های اقتصادی آن بدون توجه به دیدگاه های سیاسی آن و یا مطالعه هر دو دیدگاه، بدون آموزه های اخلاقی یا حقوقی و دیگر ابعاد آن شایسته نیست، پس دستورات اخلاقی آن در پرتو دیگر ابعاد و هماهنگ با آنها معنی می یابند.
🔅 برخی تعابیر اساساً خشن و تند نیست، بلکه بر اثر مرور زمان و یا در فرهنگ های غیر عربی چنین تلقی شده است.
🔅برخورد تند و خشن با انسان های لجوج که سد راه حرکت انسان ها به سوی کمال شده اند، برخوردی مناسب است؛ زیرا برخورد تند، شدیدتر از دستور جواز قتل انسان های متمرد نیست.(یعنی همچنانچه گاهی پزشک متخصص برای سرایت نکردن بیماری به دیگر اعضا، مجبور به قطع کردن عضوی از بیمار می شود ، در مسائل اعتقادی و اخلاقی نیز گاهی برای ریشه کن کردن فساد چاره ای جز برخورد وجود ندارد.)
🔅 طبق تعلیمات اسلام، مسلمانان با همدیگر مهربان و در مقابل کفار و دشمنان دین هرچند در ظاهر اسلامی ، سرسخت و مقاومند:
« مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ...[۱] ؛ محمد ـ صلی الله علیه وآله ـ پیامبر خدا و پیروانش با کافران سخت در ستیزند و نسبت به یکدیگر رحیم و مهربان».
✅بنابراین یکی از فروع برجسته دین اسلام تولّی یعنی دوست داشتن دوستان خدا و تبرّی، یعنی دشمنی با دشمنان خداست. این دوستی و دشمنی به قدری اهمیت دارد که در برخی از احادیث به عنوان محکم ترین دستاویز ایمان به شمار آمده است.[۲]
👈بدین جهت قرآن می فرماید:« یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا عَدُوِّی وَعَدُوَّکُمْ أَوْلِیَاءَ تُلْقُونَ إِلَیْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ کَفَرُوا بِمَا جَاءَکُمْ مِنَ الْحَقِّ... [۳] ؛ ای مؤمنان! دشمنان من و دشمان خود را به ولایت(دوستی) مگیرید؛شما با ایشان طرح دوستی و محبت می افکنید، در صورتی که آنها به این حقیقت که برای شما آمده، کفر می ورزند».
❌پی آمدهای منفی دوستی با کفار و دشمنان دین، سرّ مخالفت قرآن را روشن می سازداز جمله این پیامدها🔰
💠 از بین رفتن محبت الهی: دوستی با آنها منجر به علاقه قلبی می شود و قلبی که شیفته دشمنان خداست، نمی تواند محبت خدا را در خود جای دهد.
💠 زمینه ی سلطه کفار برمومنان: مؤمنان در برابر دشمنان دین، ذلیل می گردند و موجبات سلطه آنها بر مسلمانان فراهم می شود.
💠سستی در جهاد : دوستی با کفارموجب سهل انگاری در جهاد علیه کفار و نارضایتی از جنگیدن با آنهاست.
💠 تحمل نکردن ناملایمات : چنین کسی حاضر نیست در راه جهاد با کفار ـ که دوست شان دارد ـ رنج جنگیدن و سفر و گرسنگی و محرومیت را تحمل کند، پس کسی می تواند این ناملایمات را تحمل کند که به طور کلی رابطه اجتماعی خود را با آنان قطع کند.[۴]
✅ مفهوم لعن
لعن در اصل به معنای طرد و دور ساختنی است که آمیخته با خشم و غضب باشد، بنابراین لعن از ناحیه خداوند یعنی دور ساختن کسی را از رحمت خویش و از تمام مواهب و برکاتی که از ناحیه او به بندگان می رسد.[۵]
👈لعن، اعلان برائت و تبیین خط مشی اعتقادی و سیاسی است.
لعن بر کسانی است که دست خود و دیگران را از دست خداوند و دامان رهبران معصوم جدا کردند.
لعن ابراز تنفر از کسانی است که سد راه سعادت شده و دیگران را از کمال لایق انسانی محروم کردند.
در فرهنگ قرآن و زیارات، عوامل اصلی و فرعی این محرومیت مورد لعن قرار گرفته اند.[۶]
✅ افراد مورد لعن و خطابات تند در قرآن👇
🔸 کافران.[۷]
🔸 آزار دهندگان به خدا و پیامبر ـ صلی الله علیه وآله ـ .[۸]
🔸 کتمان کنندگان آیات و هدایت های الهی.[۹]
🔸نسبت ناروا دهندگان به زنان و مردان شایسته.[۱۰]
🔸دروغگویان.[۱۱]
🔸ستم کاران.[۱۲]
🔸پیمان شکنان .[۱۳]
🔸 مفسدان فی الارض.[۱۴]
هدایت شده از سَرو
سلام و رحمت
#پاسخ⬇️⬇️
✅ از آیت الله بهجت رحمه الله پرسیدند فضیلت لعن بالاتر است یا صلوات؟
ایشان فرمودند: مثل اینکه #لعن تخلیه(پاکسازی) است و صلوات تحلیه(زینت) است. «اول جاروب کن خانه را و سپس مهمان طلب»
✅ آیت الله مکارم شیرازی حفظه الله:
بدیهی است كسانى مانند «يزيد»که مقام ارجمند خلافت اسلامى را غصب كرده و آن را به دستگاه سلطنتى مبدّل ساخته و به نام مقدس اسلام تيشه بر ريشه اسلام مى زنند، و مقدمات نابود ساختن تشكيلات اسلام را فراهم مى كنند و كانون نشر فساد اخلاق را در ميان مسلمين تأسيس مى نمايند، علاوه بر اينكه لعن و نفرين آنها جايز است، از صف مسلمانان جهان خارج خواهند بود.
كسى كه جگر گوشه پيغمبر خدا صلى الله عليه و آله و فرزند پاك و ارجمند سر سلسله اولياء، و پاره تن فاطمه زهرا عليها السلام را با جمع بسيارى از خويشاوندان و بزرگان پيروان او، با فجيع ترين وضعى شهيد كند نه فقط لعن و نفرين او جايز است بلكه براى ابراز تنفر و انزجار از چنين جنايت بزرگ و عمل وحشيانه اى، كارى بسيار پسنديده و در خور تقدير خواهد بود. كسانى كه با او همكارى و مساعدت كردند و آنهايى كه بى جهت از او دفاع مى كنند نيز در اين قسمت با او سهيم هستند و وسوسه كردن در مسائل مسلم تاريخى هيچ مشكلى را حل نمى كند...
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
ای کاش کارهای دولت آقای رییسی . زود تو سفره مردم جبران بشه. خدایی الان ب شدت قدرت خرید پایینه. مخصوصا گوشت. از هرکی میپرسم میگن اصلا سراغش نمیرن
#سوال
هدایت شده از جان من و سید علی💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌وطن، هتل نیست...
که با هر کم و زیاد شدن خدماتی غُر و نق بزنیم و بگیم ای وااای چرا درست نمیکنند
بگید بیاین با هم درست کنیم ...با بصیرت و .....
#سئوال
سلام ، خوبین 👋🏻
ما اومدیم
با یک ختم ویژه که رد خورنداره😌🌸
💌میخوای ماه شعبان حاجتت رو از ۱۴ معصوم بگیرید⁉️‼️
✅فردا سومین روز شعبانه ، ۱۴۰۲/۱۱/۲۴
🔻فردا یعنی سه شنبه که ولادت ارباب هست یک تسبیح نو ، که تابحال باهاش هیچ ذکری گفته نشده ،
تهیه کنید درساعت و مکان معین ، هر
روز ۱۰۰۰ مرتبه صلوات بفرستید.
🔻تواین مدت هیچ ذکری با اون تسبیح نگید غیر انجام همین ختم.
🔻ثواب صلوات رو هر روز به ترتیب هدیه کنید به یکی از ۱۴معصوم
یعنی روز سوم شعبان هدیه به حضرت محمد(ص)،روز چهارم شعبان هدیه به
امیرالمؤمنین(ع)، روز پنجم هدیه به حضرت زهرا(س) ....
وبه ترتیب ۱۴معصوم تا روز نیمه شعبان(روز سیزدهم ختم ) ۱۰۰۰مرتبه به امام حسن عسکری(ع) هدیه کنید.
🔻بعد ختم تسبیح رو به میخ دیوار رو به قبله آویزون کنید و
تسبیح رو برندارید وذکری هم باهاش نگید
🔻هرموقع حاجتتون برآورده شد بردارید و
۱۰۰۰مرتبه صلوات به امام زمان(عج) هدیه کنید.
💌این ختم فقط مخصوص ماه شعبان و
شروعش ولادت امام حسین (ع) هست😍
📘منبع:التجاء، ج ۱، ص ۱۶۳.
⛔️ این متن برای بقیه دوستان هم بفرستین تا ان شاء الله همه از این برکت
الهی بهرمند بشند🤲💗
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و ادب
#پاسخ ⬇️👇
چنین مطلبی منبع معتبر یافت نشد.
در باب اعمال ماه شعبان و شب و روز اول آن نیز ذکری از این مطلب در مفاتیح الجنان نرفته است .
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=44527
⬅️ برای بهره بردن از فیوضات و اعمال ایام و ماههای مختلف کافیست به مفاتیح یا سایر منابع معتبر مراجعه کرده و به پیامهای جعلی و قابل خدشه در شبکه های اجتماعی بسنده ننمود .
این شایعه با آموزه های دینی و عقل منافات داشته . از انتشار چنین متنهایی بدون اطمینان از صحت آنها خودداری کنیم . ❌
زنجیره ای که سعی دارند شما قطع کننده آن نباشید، زنجیره رسیدن به معجزه نیست. بلکه زنجیره ای است که سعی دارد با توسل به باورهای خرافی، در نهایت مخاطبان خود را سرخورده سازد
🔸پس بیایید با تامل و بررسی و مراجعه به مراجع مستند و مطمئن، اشاعه دهنده آنچه واقعی نیست نباشیم و با شک کردن به نیتِ به ظاهر خیرِ سازندگان و انتشاردهندگانِ اینگونه پیام ها و پست ها در فضاهای مجازی، با حفظ هوشیاری و بی اعتنایی به پیام هایی از این دست، به خود یادآور شویم که بجای تکیه بر شانس و معجزه های واهی به دنبال سعی و تلاش در رسیدن به اهداف خود در زندگی باشیم.
✅ دو عمل مهم ماه شعبان
از امام صادق(ع) سوال شد:
چه عملى در ماه شعبان برتر است؟ فرمودند: صدقه و استغفار.
اقبال الأعمال، ج 3، ص 294
هدایت شده از h...m.p.r
#پاسخ⬇️
✅کتاب الغَیبَة عنوان یکی از آثار مهم شیعه در موضوع غیبت و ظهور امام دوازدهم شیعیان نوشته ابو عبدالله محمد بن ابراهیم نُعمانی در اوایل دوران غیبت کبرا است. مجموع روایات کتاب ۴۷۸ عدد است که در ۲۶ باب آمدهاند. این کتاب جزو منابع و مصادر بسیاری از کتب دیگر عالمان متأخر شیعی است.
🔰انگیزه تألیف
در نیمه اول قرن چهارم هجری قمری که غیبت امام مهدی(عج) به درازا کشید و بهویژه پس از درگذشت ابوالحسن صیمری (۳۲۹ق/۹۴۰م)، آخرین نفر از نایبان چهارگانه امام و پایان دوره غیبت صغری، آشفتگی فکری و تزلزل اعتقادی بسیاری در شیعیان پدید آمد و بسیاری به شک و دودلی دچار شدند و برخی به اعتراض و حتی انکار برخاستند.
⬅️ نعمانی که در این روزگار میزیست، برای استحکام بخشیدن به بنیادهای فکری تشیع و نیز برای پاسخگویی به نیازهای اعتقادی شیعیان در امر امامت و راز غیبت امام دوازدهم کتاب غیبت را تألیف کرد. این کتاب شامل روایات نقل شده از پیامبر(ص) و ائمه(ع) در موضوع غیبت و بحثهایی در همین موضوع است. نعمانی در مقدمه کتاب به اوضاع و احوال آن روزگار و انگیزه خود در تدوین کتاب غیبت اشاراتی دارد.
⬅️مؤلف در مقدمه علت تألیف کتاب را انحراف گروههایی از شیعیان بخاطر وقوع غیبت امام دوازدهم دانسته و یکی از انگیزههای این انحرافات را ضعف ایمان و بیتوجهی به روایات وارد شده در موضوع غیبت بیان میکند. از این رو به جمعآوری احادیث در این موضوع میپردازد.
🔰جایگاه
⬅️مطالب کتاب نعمانی در منابع پس از آن از سده چهارم به بعد مورد اعتماد عالمان شیعه بوده است. بزرگانی چون شیخ مفید در الارشاد، اربلی در کشف الغمة، علامه حلی در المستجاد، و متأخران دیگر مانند مجلسی در بحار و حر عاملی در اثبات الهداة از آن روایت کردهاند.
________________________
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟