#سوال
سلام وقت بخیر
حاج آقا یکی از دوستان امروز سفره بی بی سه شنبه انداخته بود در مورد بی بی سه شنبه و سفره آن چیزی نشنیده بودم در گوگل جستجو کردم داستانی در این مورد نوشته بود و شرایطی برای سفره آن ، می خواستم ببینم این داستان بی بی سه شنبه و شرایط سفره انداختنش واقعیه ؟
هدایت شده از My Hero
سلام و رحمت
#پاسخ
نذرهای سلیقه ای❌
شکی نیست که انسان می تواند هر چیز مباحی را وسیله نذر خود قرار دهد.
❌ اما برخی از خانم ها نذرهای خاصی میکنند که هیچ اساس درستی ندارد و در عین حال قداستی برای آن قائلند، در اینجا به چند نمونه از آن ها اشاره می شود:
👈 1. آجیل مشکل گشا و آن آجیلی است که برای برآورده شدن حاجات خود نذر حضرت علی علیه السلام می کنند و عقیده دارند باید ماهی یک تا هفت مرتبه آن را انجام دهند.1
👈 2. سفره های بی بی سه شنبه، حضرت ابوالفضل، حضرت رقیه، آش امام زین العابدین و... که حتما باید به شیوه مخصوص تهییه شود.
👈3. نذر کردن شمع برای زیارتگاه ها و گاهی برای بعضی از درختان و خواب نماها.
1. فرهنگ مردم، محمد عای عارفی راد،ص26 موسسه علوی
برداشت های نادرست از احکام👇
http://eitaa.com/joinchat/39976963Ca74763d797
✍سرو
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
#شبهه
برای پنج درصدی ها این حرف ها مهم است!؟
جمهوری اسلامی: مردم با چه زبانی بگویند خواهان تغییرات اساسی هستند؟
*فاجعه آنجاست که رئیس مجلس نماینده 5 درصد مردم باشد
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
*ریزش آراء در انتخابات مجلس یازدهم که در سال ۱۳۹۸ برگزار شد، هشدار مهمی بود برای مسئولین نظام جمهوری اسلامی که علت آن را بررسی کنند و راههای جلوگیری از ریزش را پیدا و برای جبران آن اقدام نمایند.
*این هشدار مهم موجب درس گرفتن مسئولین نشد و بیتفاوتی آنان نسبت به این واقعه تلخ و ادامه راه نادرستی که پیموده میشد منجر به کاهش پیشرفت مشارکت در انتخابات مجلس دوازدهم در اسفندماه سال ۱۴۰۲ شد. و حالا میزان آراء منتخبان مجلس دوازدهم نشان میدهد اعتبار مجلس به کمترین میزان چهار دهه گذشته رسیده و چنین وضعیتی برای نظام جمهوری اسلامی شایسته نیست.
*مشکل، زمانی پررنگتر میشود که رئیس مجلس دوازدهم از منتخبین تهران برگزیده شود. مفهوم این واقعه در آن صورت این خواهد بود که کسی در رأس مجلس شورای اسلامی قرار میگیرد که کمتر از ۵ درصد آراء واجدین شرایط رأی دادن در انتخابات مجلس را دارد.
✅توفان یزد
هدایت شده از سَرو
سلام و احترام
#پاسخ
❌ گرچه مشهود است داغ دلتان همان رئیس مجلس ،سردار قالیباف است که با وجود فتنه گریها و شبهات و تهمتهای بی اساس وارده ،مجددا ایشان مورد تایید ملت هوشیار و بصیر تهران قرار گرفته و به کوری چشم معاندین به مجلس راه یافتند، لکن👈👈
اولا ⬅️ به کوری چشم دشمنان مشارکت در این مرحله در مقایسه با مرحله دوم سالهای قبل ۶ تا ۷ درصد بیشتر بود...
دوما ⬅️ مشارکت دور دوم در بسیاری کشورها پایینتر از دور اول بوده و اتفاق شگفت آوری نیست که مجددا دست به قلم شدید!
سوما ⬅️ مهم آمار رسمی در دو مرحله است که با توجه به هجمه ها و فتنه های خناسان داخلی و معاندین، باز هم حدود ۳۰درصد از واجدین شرایط تهران ، در انتخابات مشارکت داشتند
چهارما ⬅️ در شرایطی که معاندین ،براندازان وبرخی از سیاسیون وابسته به مدعیان اصلاحات، غربگداها و افسادطلبان با اطمینان از کاهش مشارکت به زیر ۲۰ درصد و در تهران زیر ۸ درصد،دم میزدند!
👈 حضور بالای چهل درصدی مردم در انتخابات، برای جمهوری اسلامی یک موفقیت در مقابل شکست دشمنان ،محسوب میشود...
❌ ضمن اینکه در قیاس با دور قبل
و با توجه به آن حجم فتنه گری،سیاهنمایی، پروژه تخریب و...
✅ مشارکت همانند دوره قبل بالای ۴۰درصد بوده...
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
هدایت شده از سَرو
#پاسخ_مرتبط⬇️⬇️
✍دکتر سعدالله زارعی
قصد نداشتم وارد این بحث شوم و اصولا" سعیم این است که در چنین مواردی که ورود باعث تلخکامی دوستی می شود ، سکوت کنم . گاهی سکوت سبب شرکت در ظلمی می شود،
سر و ته بحث آقای قالیباف چهار چیز است ؛
- زندگی اشرافی
- مقابل بعضی لوایح قرار داشتن
- وضع فرزندان
- ماجرای سیسمونی نوه
🛑 ۱ - زندگی اشرافی ، وی با توجه به مسئولیت های سنگینی که داشته می توانسته بصورت خیلی عادی زندگی مرفهی داشته باشد که البته از مدیر جهادی و انقلابی پذیرفته نیست بدون آنکه چنین چیزی خلاف شرع یا عرف باشد .
زندگی اشرافی در زمانه ما سه وجه دارد ؛ اسراف در خرج کردن ، منزل آنچنانی و خودرو غیر متعارف
اما قالیباف در این سه وجه چطور است ؟
منزل او در شهرک شهید دقایقی است . من منزل او نرفته ام اما منزل شهید سلیمانی ، منزل آیت الله موحدی کرمانی و منزل محسن رضایی که کاملا" شبیه منزل قالیباف است رفته ام و انصافا" منزل متعارفی است که سپاه در اختیار آنان قرار داده است
خودرو وی پژوپارس است که متعارف می باشد
هیچ گزارش مستندی در باره مخارج غیر متعارف او ندیده ام .
یک بار اخیرا" برای توضیح جنگ غزه به دفترش دعوت شدم در خیابان شهید عراقی که واقعا" منزلی کوچک و محقرانه بود . در این جلسه خیلی متواضعانه پرسید مجلس برای کمک به غزه چه کاری می تواند بکند . مواردی عرض شد و واقعا در زمانی کوتاه دنبال شد .
🛑 ۲ - در مورد توقف بعضی لوایح که به دلیل وجود اشکالات صلاح نظام در اصلاح آن ها بود ، وی به دستور عمل کرد ولی اصلا" نگفت دستور است و فشارهای زیاد را بر خود هموار کرد و دم نزد .
🛑 ۳ - در مورد فرزندی که سنش به چهل رسیده و ما بطور غیر منطقی پدر را مسئول کار پسر می دانیم واقعا هنوز معلوم نیست پسر چه کار منکری مرتکب شده و پدر در این منکر چه نقشی داشته است . بله یک وقت پسر از موقعیت پدر سوء استفاده می کند و اگر این رابطه نبود آن استفاده واقع نمی شد یک موقع از استفاده یا استفاده سوئی حرف می زنیم که جمع کثیری بدون نسبت یا با نسبت انجام می دهند و یکی هم فرزند یک یا چند مسئول است در اینجا پدری را قطعا" شریک جرم پسر و مشارکت کننده در آن دانستن درست نیست . سکوت ظاهری پدر در چنین مواردی ، ملاکی برای راضی شمردن پدر از موضوع نیست . سخن گفتن چنین پدری هم تمام کننده جوی که ساخته شده نیست چون جو سازان از هر کلمه توضیحی باز داستان تازه ای ساز می کنند .
🛑 ۴ - در مورد سفر دختری که شوهر دارد و به یک سفر خارجی دارای روابط حسنه با ایران رفته و به فرض خریدهایی هم کرده است ، مثل خرید سیسمونی ، باز همین نکات وجود دارد اولا" از جنبه انقلابی درست نیست ، ثانیا" خلاف شرع و عرفی رخ نداده است ، ثالثا" به فرض خلاف بودن به پدر ربط ندارد ، رابعا" هیچ دلیلی بر رضایت پدر و توان او از بازداشتن دختر و داماد وجود ندارد ، خامسا دلیلی بر اظهار مخالفت علنی پدر از فعل دختر و دامادی که زندگی مستقلی دارند وجود ندارد سادسا" هیچ نشانه ای از عدم اعتراض پدر به فعل دختر و داماد در اختیار نداریم .
👈👈👈👈اما اما اما عملکرد قالیباف در مسئولیت های مختلف پیش روی ماست عملکردی که به صفت پرکاری ، امانتداری ، جهادی بودن و انقلابی بودن متصف شده است و چه ملاکی برای داوری منصفانه از این ها پر ارج تر است ؟ آیا روایت رهبری برای ما به اندازه روایت سیسمونی هم حجیت ندارد ؟ آیا آماج قرار دادن این مدیر توسط دشمنان شناخته شده کافی نیست تا ما در چنین جایی نایستیم ؟
قالیباف یکی از معدود تکیه گاه های قطعی حاج قاسم سلیمانی در مدیریت دشوار بحران های سوریه ، لبنان ، فلسطین ، عراق و یمن بود . قالیباف با شجاعت تمام و بدون محاسبه حرف و حدیث ها به قاسم کمک کرد و هیچ جا یک کلمه نگفت .
کاش می شد اندکی از خاطرات در این مورد مرور کنم تا فرق قالیباف با کسانی که وزیر بودند و سر قرار قاسم در سوریه نرفتند و خسارت عظیمی به منافع ملی ایران زدند تا مبادا روحانی را از خود برنجانند، معلوم شود . کاش و صد کاش
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
#زمان_شاه
✖️توهم بزرگِ ارزانی #قبل_انقلاب!
✅ نسل امروز با شنیدن نرخ کالاهای زمان #پهلوی حسرت ارزانی آن زمان را میخورند. این در حالی است که مقایسه نسبی قیمتهای آن زمان و اکنون گواه نادرستی ادعای ارزانی قبل از انقلاب است!👇
◀️ سال ۴۹، حقوق یک کارمند در ماه ۲۰۰ تومان و حقوق یک معلم ۵۰۰ تومان و قیمت یک خودروی پیکان ۱۸۰۰۰ تومان بود. اگر کارمندی قصد خرید پیکان داشت با پسانداز حقوق ۹۰ ماه و یک معلم با پسانداز حقوق ۳۶ ماه خود قادر به خرید پیکان بود. درحالی که امروز یک کارمند با حقوق حداقل ۱.۵ میلیون تومان میتواند با پرداخت ۱۵ ماه حقوقش صاحب پراید شود .
◀️ در سال ۵۰ ، دستمزد روزانهی یک کارگر در شهری مثل فردوس در خراسان جنوبی ۲۵ تا ۳۰ ریال بود یعنی یک کارگر اگر سه روز و نیم کار میکرد میتوانست یک دلار بخرد در حالی که امروزه کارگری با مزد ۳۵ تا ۴۰ هزارتومان در روز با مزد روزانهاش قادر است ۸ دلار خریداری کند.
◀️ در سال ۵۴ ، یک حلب ۴.۵ کیلویی روغن نباتی ۲۹ تومان قیمت داشت که معادل مزد ۵ روز کارگری با حقوق روزانه ۶۰ ریال بود اما امروزه یک کارگر با مزد کمتر از یک روز خود یک حلب روغن میخرد.
◀️ سال ۵۴ ، مرغ منجمد کیلویی ۱۰۵ ریال فروخته میشد. یعنی اگر یک کارگر تمام مزد روزانهاش راپرداخت میکرد نهایتاً ۶۷۰ گرم مرغ خریداری میکرد در حالیکه امروزه یک کارگر با مزد روزانهاش حداقل ۴ کیلو مرغ میخرد.
◀️ در زمان پهلوی قیمت نان سنگک ۵ ریال بود و کارگری که در روز ۶ تومان مزد دریافت میکرد میتوانست 12 نان سنگک بخرد ولی امروزه یک کارگر با مزد ۳۵ هزارتومان قادر است ۳۵ عدد نان سنگک بخرد.
📚منبع آرشیو روزنامه های دوره پهلوی از سال ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۷
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
متن شبهه:
🔺 ارزش ۱۷,۰۰۰ تومان از پول ايران در گذر زمان:
سال ٤٢ 👈خونه
سال ٥٠ 👈پيكان
سال ٦٠ 👈موتور سيكلت
سال ٧٠ 👈دوچرخه
سال ٨٠ 👈لاستيک ماشين
سال ٩٥ 👈پشمک حاج عبدالله
سال ۹۸ 👈تّن ماهی 😐
انقلاب ما انفجار نور بود...
پاسخ شبهه:
برای ترسیم وضعیت اقتصادی یک کشور، تنها نباید به ارزش پول توجه کرد، بلکه ملاکهای مهمتری نیز مانند قدرت خرید مردم محمد دارد.
مثلاً همان سال ۴۲ که با ۱۷ هزار تومان میشد یک خانه خرید، چند درصد مردم صاحب خانه بودند، امروز چطور؟ یا در سال ۵۰ چند درصد مردم خودروی شخصی داشتند، (آن هم نه خودروهای پیشرفته بلکه در حد همان پیکان) امروز چند درصد مردم خودرو دارند؟ امروز حتی بسیاری از خانوادههای متوسط صاحب بیش از یک خودرو هستند.
ملاک دیگر ارزیابی اقتصادی میزان دستمزد است
دستمزد یک روز کارگر در پیش از انقلاب 60 ریال بوده است اما دستمزد یک کارگر روزانه در سال 98، 50 هزار تومان است.
یک کارگری که 60 ریال دستمزد داشته با این دستمزد چند نان سنگک 5 ریالی میتوانست بخرد؟ 12 نان؛ اما همین کارگر امروز 50 هزارتومان درآمد دارد و اگر نان را یکهزار و پانصد تومان در نظر بگیریم میتواند 32 نان تهیه کند.
یک کارگر قبل از انقلاب با حقوق 6تومان در روز، میتوانست روزانه 15 عدد تخم مرغ بخرد اما الان یک کارگر با حقوق روزی 50هزارتومان میتواند 126عدد تخم بخرد، یعنی 8.5 برابر قدرت خرید افزایش پیدا کرده است. (این محاسبه با وجود تورم شدید این چند سال لحاظ شده است)
🔹 خط فقر
بر اساس آمار بانک جهانی در سال 56، 46 درصد مردم ایران زیر خط فقر بودند و این درحالی است که در سال 78، 16 درصد مردم ایران زیر خط فقر بودهاند، یعنی وضع مردم چیزی حدود 3 برابر بهتر شده است.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
.
.
*🔴رژیم پهلوی درآینهی اعداد،ارقام و واقعیتها...*
💥 علتاینکه بعضیها گمانمیکنند در دوران پهلوی ارزانی بوده،اینست که :
قدیمیها نرخهای زمان شاه را برای جوانان نقل میکنند ولی از درآمدهای آن زمان صحبتی نمیکنند . 🤭
تا جوانان با مقایسهی این زمان با زمان شاه با یک محاسبهی ساده، متوجه شوند که چه زمانی قدرت خرید مردم بالاتر بوده است.
💢 حالا جهتاطلاع جوانان به چند نمونه اشاره میکنم:
*1⃣خرید خودرو:*
سال ۱۳۴۹ که پیکان ۱۸ هزارتومان بود
حقوق یک کارمند رسمی در ماه ۲۰۰ تک تومانی یعنی دو هزار ریال بود.
اگر میخواست پیکان بخرد باید حقوق ۹۰ ماه یعنی ۷/۵ سالش را پرداخت میکرد.😨
و یا یک مدیر دبیرستان که حقوقش ۵۰۰ تک تومانی و خیلی هم بالا و عالی بود
باید حقوق ۳۶ ماهش را بابت خرید پیکانی که نه کولر داشت، نه هیدرولیک بود و نه ترمزش ضد قفل بود، پرداخت میکرد.😲
اهالی یک روستا با ۳۰ خانوار، با مشارکت هم توانسته بودند یک نیسان دست دوم! به قیمت ۱۵ هزار تومان آنهم قسطی بخرند،تا بتوانند با هم به شهر نزدیک خود بروند
و شیر و لبنیات بفروشند
و مایحتاج خود را خرید کنند.!!! 😨
ولی امروز عمده روستائیان خود صاحب یک نیسان یا ماشین دیگر هستند.!!!!😂
در آن زمان سالانه، کلاً ۳ هزار پیکان در کشور تولید میشد که آنهم به سختی فروخته میشد چون مردم توان خرید نداشتند... 😔
اما الان سالانه حدود ۱ میلیون *(حدود ۳۵۰ برابر زمان شاه)* انواع خودرو تولید میشود و برای خرید آنها به علت کمبود تولید و قدرت بالای خرید مردم، صف و نوبت است!!🤔
*2⃣قیمت دلار:*
سال ۱۳۵۰، هر دلار آمریکا به قیمت آزاد ۱۰۵ ریال فروخته میشد.
کارمندی که حقوق ماهیانهاش ۲۰۰ تک تومانی بود میتوانست با حقوق ماهانهاش تقریباً *۲۰ دلار* بخرد.😨
الآن یک کارگری که حداقل دستمزد را میگیرد می تواند با دستمزد یک ماهش *۱۲۰ دلار* ۲۵هزارتومانی بخرد.
ضمن اینکه قیمت دلار، تنها شاخص اقتصادی نیست و در کنار آن شاخص توسعه انسانی، کاهش فقر ، ارتقاء بهداشت و سلامت عمومی و... هم هست که همگی رشدچشمگیری داشته اند.
🟤 مثلاً در سالِ ۱۳۵۰ دستمزد روزانهی یک کارگر در شهری مثل فردوس در خراسان جنوبی ۲۵ تا ۳۰ ریال بود .
یعنی یک کارگر اگر سه روز و نیم کار میکرد میتوانست *۱ دلار* بخرد.
در حالی که امروز همان کارگر در شهر فردوس دستمزدش ۲۰۰ هزارتومان است و با سه روز و نیم کار می تواند *۲۸ دلار* ۲۵هزار تومانی بخرد!🤔
*3⃣اقلام مصرفی:*
🔵 زمان شاه یک حلب ۴/۵ کیلویی روغن نباتی ۲۹ تک تومانی قیمت داشت
و کارگری که مزد روزانه اش درسال ۵۴ ، ۵۰ ریال بود تقریباً مزد ۶ روزش را میبایست بابت *۱ حلب روغن ۴/۵ کیلویی* پرداخت میکرد.😲
در حالی که امروز یک کارگر ساده با ۶ روز کارش می تواند بیش از *۱۰ حلب روغن ۴/۵ کیلویی* ۱۲۰ هزار تومانی بخرد.
🟠 سال ۵۴ مرغ منجمد کیلویی ۱۰۵ ریال فروخته میشد و مزد کارگر در شهر فردوس ۶۰ تا ۷۰ ریال بود.
یعنی اگر یک کارگر تمام مزد روزش را میپرداخت نهایتاً *۶۷۰ گرم مرغ* خریداری
می کرد.🤔
در حالی که امروز با دستمزد روزانه ۲۰۰ هزارتومانیاش و با گرانی شدید مرغ قریب *۵ کیلوگرم مرغ* میتواند بخرد.
❇️ سال ۵۴ قیمت یک موتور سیکلت یاماها ۱۰۰ خارجی ۵۶۰۰ تومان بود .
کارمندی که حقوقش عالی بود یعنی ماهانه ۵۰۰ تومان میگرفت اگر میخواست موتور بخرد میبایست تقریبا حقوق یکسالش را پرداخت میکرد.😲
و اگر یک کارگر با مزد روزانه ۶ تومانیاش میخواست موتور بخرد
میبایست *مزد ۹۳۴ روز کار* یعنی ۲/۵ سالش را پرداخت میکرد. 🤔
در حالی که امروز می تواند با ۵ ماه کار یعنی *مزد ۱۵۰ روز کار* یک موتورسیکلت ۱۲۵ بخرد.
✅ در زمان شاهِ خائنِ فراری نان سنگک ۵ ریال بود .
کارگری که در روز ۶ تک تومانی مزد میگرفت
*میتوانست ۱۲ عدد نان سنگک* بخرد.
همین بود که مردم حاشیه شهرها و حلبی آبادها نان خوردن نیز نداشتند.!!!! 😨
ولی امروز کارگر با مزد یک روزش *می تواند بیش از ۶۰ عدد نان سنگک* ۳هزارتومانی بخرد.
*4⃣خدمات عمومی:*
🔹 در طول ۵۷ سال حکومت پهلویها، کل شهر فردوس ۳۲۰ شماره تلفن هندلیِ غیر خودکار داشت .
و بجز دو بخش سرایان و بُشرویه که هرکدام ۳ یا ۴ خط تلفن هندلی داشتند، در کل روستاهای استان خراسانِ بزرگ فقط ۳۱ روستا دارای یک خط تلفن برای تماس عموم مردم بودند😯
در حالیکه از ابتدای انقلاب تا سال ۶۴ یعنی در عرض ۶ سال، همین فردوس به برکت انقلاب اسلامی دارای ۲ هزار شماره تلفن خودکار گردید .
و در سال ۷۴ بالغ بر ۹۵% روستاهای فردوس دارای تلفن خودکار خانگی شدند.
⬅️ کل شهر مشهد در ۵۷ سال حکومت پهلویهای خائن، ۴۱۰۰۰ شماره تلفن داشت .
که درسال ۷۴ یعنی در عرض ۱۶ سال ۱۹۴/۰۰۰ شمارهی جدید به مردم واگذار شد .
امروز کار به جایی رسیده است که هر کس به خط تلفن
متن شبهه:
عکس نوشته فضای مجازی
امیر عباس هویدا: هر ایرانی یک پیکان.
خاندوزی وزیر اقتصاد: هر ایرانی یک قرص نان.
پاسخ شبهه:
▪️ عدالت فقط برای محرومان شیرین است اما برای دیگران، زهر هلاهل است.
⭕ در این ایام، هر چه می بینیم و می شنویم، تحقیر و تمسخر و سیاه نمایی نسبت به تصمیمات دولت است که در فضای مجازی دست به دست می شود.
❗️اما دریغ از یک نقد کارشناسی.
❌ در دهه پنجاه، شعار «هر ایرانی یک پیکان» شد آرزوی دست نیافتنی هر ایرانی. مگر این شعار محقق شد که امروز دارید پُزش رو میدید؟ 🙄
در دهه پنجاه، 4 میلیون نفر از جمعیت 30 میلیونی، سوء تغذیه داشته و 52 درصد از مردم در آستانه فقر بودند.👇
snn.ir/0036Mo
❌ این سیاه نمایی درباره تصمیم دولت درباره عادلانه کردن نظام پرداخت یارانه و تقلیل آن به یک قرص نان هم بی پایه و اساس است.
🔆 با اعمال این طرح، سه دهک اول (اقشار با کمترین درآمد) به طور میانگین ۸۰۴ هزار تومان افزایش قدرت خرید داشتهاند. یعنی این طرح در مجموع به نفع افراد کم در آمد است.
✅ دهک اول تا نهم به ترتیب ۹۲۳ هزار تومان، ۷۸۳ هزار تومان، ۷۰۶ هزار تومان، ۲۹۱ هزار تومان، ۲۳۶ هزار تومان، ۲۳۴ هزار تومان، ۱۵۰ هزار تومان، ۷۱ هزار تومان و ۱۸ هزار تومان افزایش قدرت خرید پیدا کردهاند.
irna.ir/xjJnTN
#رئیسی
#تغییر_به_نفع_مردم
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟