هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
#پاسخ ⏬
🔷 یکی از شگردهای رسانه برای جذب مخاطب و تحت تاثیر قرار دادن آن انتخاب تیترهای جنجالی و اغراق آمیز همراه با حساسیت با توجه به اوضاع جامعه است .طالب حجاب بودن یعنی اکثریت معتقد به حجاب وپوشش متعارف اجتماعی بر اساس اسلام هستند حالا نه حتما انتخاب چادر بعنوان حجاب برتر در اذهان برخی ...و با توجه به جمعیت میلیونی کشور و اعتقاد وباور اکثریت خانواده ها به باورهای دینی و مذهبی چنین امری قابل تصور است .
✅🌴سردار معروفی :جنگ رسانهای یکی دیگر از ابزارهای دشمن برای آسیب به ایران است. دشمن به خوبی میداند که مردم پای حکومت اسلامی ایران ایستادهاند، پس تلاش دارد که میان ملت و نظام انشقاق ایجاد کنند و در این مسیر با ایجاد اختلافات قومی و مذهبی و همچنین استفاده از فضایی مجازی تلاش میکند که سرمایه اصلی کشور ما یعنی جوانان را از اسلام و انقلاب اسلامی دور کند.
🔸معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه رسانه و توانمندی آن یک معجزه است، تاکید کرد: رسانهها اگر درست عمل کنند میتوانند معجزه کنند زیرا اصل وظیفه رسانههای ما در کنار اطلاعرسانی ترویج گفتمان انقلاب اسلامی، عزت و شرف و مطالبهگری هوشمندانه است؛ مطالبهگری بسیار مهم است اما باید به موقع باشد به عنوان مثال در حوزه عفاف و حجاب بیش از ۸۵ درصد طالب حجاب هستند اما نباید حرکات غیر این را به کل جامعه تسریع دهیم .
تکمیلی خبر ⬇️
https://www.google.com/amp/s/www.asriran.com/fa/amp/news/865302
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
#سوال سلام و عرض ادب. عده ای می آیند ان قلت می گیرند که بابا این چه ربطی داره ، سریع ربط ندین ؟ لطفا
پاسخی دیگر بر ادعای افراد مبنی بر آشوبها وتحریم👆👆👆👇👇👇
هدایت شده از مهاجر
آخرین تیرهای ترکش آمریکا برای تنفس مصنوعی به اغتشاشات در ایران
از روزهای نخست اغتشاشات اخیر در داخل ایران به بهانه فوت مهسا امینی، آمریکا با تمام توان وارد میدان شد از اظهارنظرات مداخله جویانه مقامات این کشور تا حمایت علنی از اغتشاشگران و تهدید به تحریم و در نهایت اعمال تحریمهای متعدد علیه مقامات و نهادهای ایرانی آن هم به بهانه حمایت از زن و حقوق بشر. این کشور این روزها هم به همراه آلبانی در تدارک برگزاری نشست غیررسمی در شورای امنیت است، نشستی که بنا بر اعلام رویترز «سرکوب مستمر زنان و دختران و اعضای گروههای قومیتی و مذهبی در ایران را برجسته خواهد کرد.»
البته بلینکن به این اظهارات مداخله جویانه بسنده نکرد و در اندیشکده «بنیاد هوور» حمایت این کشور از اغتشاشات ایران را تکرار کرد و وعده داد که واشنگتن به ایستادن در کنار اغتشاشگران ادامه میدهد. وی عنوان کرد: «آنچه ما (در ایران) میبینیم، واقعا قابل توجه است که با شجاعت باورنکردنی افراد بسیار جوان به ویژه زنان و دخترانی که برای اساسیترین حقوق خود، اساسیترین آزادیهای خود، در معرض خطرات شخصی فوقالعاده قرار گرفتهاند.».
آمریکا فقط به مداخله جویی بسنده نکرد و به سرعت دست به تحریم شد و وزارت خزانه داری آمریکا ۳۱ شهریورماه پلیس امنیت اخلاقی ایران را به «خشونت علیه زنان» متهم کرد و آن را تحریم کرد. وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیهای که بدین منظور منتشر کرد، بدون اشاره به هیچ مستنداتی، پلیس امنیت اخلاقی را بابت مرگ خانم «مهسا امینی» مسئول دانست. بیشتر بخوانید:
https://www.farsnews.ir/news/14010810000210
هدایت شده از مهاجر
رویکرد تکراری غرب علیه ایران/ تحریم برای آشوب یا آشوب برای تحریم؟
در روزهای پایانی تابستان و نخستین روزهای پاییز، پس از آنکه توجه همهی رسانهها به موضوع فوت خانم «مهسا امینی» جلب شد، دستگاه سیاست خارجی کشورمان به دستاوردهای مهم و بزرگی در عرصه جهانی و منطقهای نائل شد که شاید کمتر مورد توجه رسانهها قرار گرفت.
از طرف دیگر با توجه به آزادسازی بخشی از منابع ارزی خارجی کشورمان و همچنین آزادی یکی از جاسوسان سابقهدار آمریکایی، به نظر میرسد علی رغم نمایش همراهی خصمانه ایالات متحده با آشوبگران، دولتمردان این کشور همچنان به دنبال حصول توافقی جامع با تهران، البته بدون تأمین منافع ملت ایران هستند!
این رفتارهای دوگانه آمریکاییها در حالی رقم میخورد که مقامات واشنگتن از ادامه مذاکرات سخن میگویند و همزمان به مانند اشباح، بدون نام و نشان در رسانههای خود از به بن بست رسیدن مذاکرات رفع تحریمها سخن میگویند؛ از حمایت و پشتیبانی از ملت ایران سخن به میان میآورند، در حالی که بیسابقهترین تحریمهای ضدبشری و شدیدترین نوع محاصره اقتصادی را علیه ملت ایران اعمال کردند. در کلام از صلح و امنیت بینالمللی حمایت میکنند اما در جوار تروریستهای نادان سازمان منافقین از اقدامات آشوبطلبانه این جنایتکاران حمایت میکنند.
دومینوی تحریمها به بهانه دفاع از آشوبگران چگونه شکل گرفت؟
در همین راستا در چند هفته گذشته، کشورهای غربی به سرکردگی ایالات متحده، تحریمهای جدیدی را علیه کشورمان به بهانهی تأمین امنیت توسط نیروهای امنیتی وضع کردند.
وزارت خزانهداری آمریکا، پلیس امنیت اخلاقی ایران را به «خشونت علیه زنان» متهم کرده و آن را در فهرست تحریمها قرار داد. آمریکا در آن بیانیه، بدون اشاره به هیچ مستنداتی پلیس امنیت اخلاقی را بابت مرگ «مهسا امینی» مسئول دانسته است!
وزارت خزانهداری آمریکا علاوه بر این، ۷ نفر از مقامهای ارشد سازمانهای امنیتی ایران- شامل پلیس امنیت اخلاقی، وزارت اطلاعات و امنیت، نیروی زمینی ارتش، نیروی مقاومت بسیج و نیروی انتظامی ایران- را نیز در فهرست سیاه مربوط به دفتر کنترل داراییهای خارجی این وزارتخانه قرار داد.
https://www.mehrnews.com/news/5606454
موج جدید تحریم ایران توسط اتحادیه اروپا:
خبرگزاری فرانسه گزارش داد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا بر سر تحریم ایران به توافق رسیدهاند.
https://b2n.ir/u60962
هدایت شده از غفّار🇮🇷
.
مدل جدید #کشتهسازی ❌
▪️فرد کشته شده در دادگاه از اتهاماتش دفاع کرد!
رئیس کل دادگستری زنجان:
🔹صبح امروز خبری در فضای مجازی منتشر گردیده که در این خبر ادعا شده «ندا بیات» دختری که روی خودروی نیروی انتظامی رفته بود، در یکی از بیمارستانهای زنجان جان سپرده است که با توجه به پیگیریهای صورت گرفته مشخص شده این فرد با حضور در دادگاه به دفاع از اتهام انتسابی خود پرداخته است.
🔹رسانههای بیگانه با دروغ پردازی و انتشار اخبار کذب برای کشته سازی و دعوت از مردم برای تجمع و تشییع جنازه کسی که زنده است، درصدد ایجاد ناامنی و برهم زدن نظم جامعه هستند که در این مورد هم دروغ آنها مشخص و راهبرد رسانهای آنها برای کشته سازی راه به جایی نبرد.
🔹متهم اعظم آمندی معروف به «ندا بیات» صبح امروز و در پاسخ به سوال رئیس دادگاه انقلاب زنجان مبنی بر اینکه چرا اقدام به ایستادن روی سقف ماشین نیروی انتظامی کرده و به ماموران توهین کرده، گفته است: از این کار خود پشیمانم، بنده مشکل خانوادگی و همچنین افسردگی دارم و این اقدام را از روی عمد انجام ندادهام.
tn.ai/2801123
.
کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
پاسخی دیگر بر معاون سازمان بسیج👆👆👆👇👇👇👇
هدایت شده از مهاجر
نتیجه بررسیهای صورت گرفته در قالب پیمایش ملی فرهنگ پوشش و حجاب گویای آن است که ۸۸/۹ درصد از زنان پاسخگو گفتهاند اساساً به حجاب اعتقاد دارند.
به گزارش ایسنا، دفتر برنامهریزی پژوهشهای کاربردی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی پژوهشی پیرامون "عفاف و حجاب" را توسط مهدی فرجی و نفیسه حمیدی انجام داده است:
پژوهش «یافتههای پیمایش ملی فرهنگ پوشش و حجاب» در سال ۱۳۹۵ با هدف فهم روند تغییرات پوشش و حجاب نسبت به سال ۱۳۹۰ توسط دفتر برنامهریزی پژوهشهای کاربردی صورت گرفته است. هدف اصلی پژوهش عبارت از «بررسی پوشش و حجاب زنان در زندگی روزمره» است.
اهداف جزئی این پژوهش نیز عبارتند از:
-ارائه تصویری از تنوعات پوشش و حجاب زنان در زندگی روزمره،
-ترسیم نگرشهای متنوع نسبت به پوشش و حجاب،
-به تصویر کشیدن تیپبندی از اشکال حجاب و پوشش بر حسب محیطهای اجتماعی مختلف و فضاهای فرهنگی متفاوت،
-مشخص کردن عملکردهای زیباییشناسانهی زنان نسبت به پوشش،
-بررسی وضعیت اعتقاد به حجاب،
-سنجش نگرش به احکام حجاب،
-مطالعه میزان عمل به احکام حجاب و
-بررسی وضعیت اخلاق حجاب.
ذیل عنوان «مدل نظری» عامبودگی و خاصبودگی پوشش در ایران از خلال دو مفهوم «پوشش» و «حجاب» بررسی شده و تلاش شده است تا با استفاده از دیدگاههای دینی موجود در باب حجاب، خاصبودگی پوشش در ایران نشان داده شده و ابعادی برای حجاب طراحی شود.
اگرچه نمیتوان این مفهوم را در چند بعد خلاصه کرد، اما با محدودیتها و اهداف پژوهش حاضر و با توجه به اینکه حجاب علاوهبر نمودهای بیرونی آن متکی بر منظری اعتقادی و نگرشی است، سعی شده است اعتقاد به حجاب و بهتبع آن اعتقاد به احکام آن و همچنین نگرش اخلاقی حاکم بر آن بررسی شود و در کنار این، مناظر اعتقادی و نگرشی، عمل به حجاب نیز مد نظر قرار گیرد.
باید یادآورشد پوشش ابعاد عامی هم دارد که بیش از آنکه ایدئولوژی یا منظری خاص بر آن اثر داشته باشد، موقعیتهای اجتماعی بر آن اثر میگذارد و به آن معنا میدهد. لایههای مختلف زندگی روزمره، عرصههای معنادار آن و عملکردهای ویژهی افراد در هریک از این عرصهها، نمودها و بازنماییهای خاصی از پوشش را به همراه خواهد داشت؛ بر همین اساس در این پژوهش تلاش شده است تا حد امکان عرصهها و فضاهای مختلفی از زندگی روزمره مقولهبندی شود که در آن پوشش، اشکال و تنوعات خاصی به خود میگیرد.
این اشکال و تنوعات بهطور مشخص بر مبنای دو مفهوم اجتماعی دیده شده است. موقعیتهای اجتماعی متفاوت و مناسبات مختلف اجتماعی، نمودهای پوشش را معنادار میکنند. در ادامهی این مبحث مدل نظری ارائه شده است.
تکنیک جمعآوری اطلاعات در پژوهش حاضر پرسشنامه است. این پرسشنامه از دو بخش کلی سؤالات زمینهای و بخش سنجش ابعاد پوشش و حجاب تشکیل شده است. در بخش سؤالات زمینهای، سؤالاتی از قبیل سن، تحصیلات، قومیت، درآمد و وضع فعالیت مطرح شده است.
در بخش سؤالات پوشش و حجاب ابعاد مختلفی مد نظر قرار گرفته است: خصوصیات پوشش و حجاب پاسخگویان، پوشش و حجاب در فضاهای اجتماعی، نگرش به پوشش و حجاب، زیباییشناسی پوشش، برای سنجش مقیاس پوشش در زندگی روزمره و ابعاد اعتقاد به حجاب، نگرش به احکام حجاب، عمل به احکام حجاب و اخلاق حجاب برای سنجش مقیاس حجاب مورد استفاده قرار گرفته است.
در پژوهش حاضر برای آزمون پایایی و اعتبار و انتخاب بهترین گویهها شیوه تحلیل گویه به کار رفته است. در این زمینه برای آزمون مربوط به تک بعدی بودن ابعاد از تحلیل عامل و برای آزمون پایایی نیز از روش آلفای کرونباخ استفاده شده است. از بین هشت بعد پوشش و حجاب که در این پیمایش سنجیده شده برای پنج بعد زیباییشناسی پوشش، اعتقاد به حجاب، نگرش به احکام حجاب، عمل به احکام حجاب و اخلاق حجاب مقیاس ساخته شده است. به دلیل محدودیتهای روشی برای سایر ابعاد مقیاسی ساخته نشده است.
برای دستیابی به اهداف این طرح از روش نمونهگیری دو مرحلهای استفاده شده است. در این روش، ابتدا واحدهای نمونهمرحلهی اول که به اختصار PSU نامیده میشود و معمولاً متشکل از مجموعهای بههم پیوسته از واحدهای نمونهگیری مرحلهی دوم یا همان واحد تحلیل است، بهصورت احتمالی انتخاب میشود و در مرحله دوم نیز در هر یک از واحدهای نمونهی مرحلهی اول (PSUها)، واحدهای مرحلهی دوم (واحد تحلیل) یا همان زنان واجد شرایط با احتمال معین انتخاب میشوند.
در ذیل یافتههایی از پژوهش نشان داده میشود که بیشترین فراوانی را داشته است:
ویژگیهای فردی پاسخگویان:
۵۲.۳ درصد از زنان پاسخگو در کل کشور در فاصله سنی ۱۵ تا ۳۴ سال قرار دارند.
۶۴/۶درصد متأهل هستند.
۸۵.۶ درصد تعداد دارای فرزند هستند.
در حدود یکچهارم پاسخگویان؛ یعنی ۲۵/۷ درصد دیپلم دارند یا دورهی پیشدانشگاهی را نیز گذراندهاند.