هدایت شده از جان من و سید علی💕
احکام و قوانینی که از سوی خداوند برای بشر وضع شده است، مطابق نظام تکوین، حقایق جهان هستی و ساختار وجودی انسان است. از آنجا که ساختار وجود جسمی و روحی زن با مرد متفاوت است، وظایف، تکالیف و احکام این دو نیز مساوی نیست. یکی از تکالیف، ادای شهادت نزد قاضی است که باید مطابق واقع باشد و تحت تأثیر عواطف و احساسات و عوامل غیر واقعی نباشد، تا حقی از کسی ضایع نشود. بدین جهت در بعضی موارد، اصلاً شهادت زنها قبول نمیشود، همانطور که در بعضی موارد نیز اساساً شهادت مردها پذیرفته نیست و در بعضی موارد شهادت دو زن به جای یک مرد قبول میشود و... .
علاوه بر این، باید توجه داشت گواهی دادن یک وظیفه و مسئولیت است، نه یک حق. پس اگر شهادت برخی از افراد در دادگاه پذیرفته نشود، یا کمتر پذیرفته شود، گویای سهلتر بودن تکلیف و مسئولیت آنان است، نه تضییع حقوق آنها.
#جهادتبیین ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#شبهه
🔰امامزاده سید عبدالله
🔺خبر: سید عبدالله بُرزِش آبادی، یکی از اقطاب فرقه انحرافی #ذهبیه، مرید و خلیفه خواجه اسحاق خَتْلانی است که متاسفانه برخی از مردم، او را به عنوان امامزاده، زیارت کرده و به او متوسل می شوند.
قبر او در روستای برزشآباد در نزدیکی #مشهد مقدس است.
بسیاری از ذهبی های کشور، مرده های خود را برای دفن به این روستا آورده و آنجا دفن می کنند!
🔺حاشیه: شاید پس از مدتی، شاهد یک #مزار_سلطانی دیگری در کنار شهر مشهد باشیم! اما اینبار نه برای فرقه صوفیه گنابادیه، بلکه برای فرقه انحرافی ذهبیه
هدایت شده از جان من و سید علی💕
فرقه ذهبیه چگونه فرقه ای است؟
https://www.porseman.com/article/%D9%81%D8%B1%D9%82%D9%87-%D8%B0%D9%87%D8%A8%D9%8A%D9%87/119441
حیات ذهبیه با توجیه ذهب!
https://btid.org/fa/news/116201
https://www.cgie.org.ir/fa/article/246099/
سلام .
#سوال
مگر فرق امام و پیامبر در دریافت وحی ذکر نشده؟
ولی مستنداتی هست که بعضی ائمه وحی میشده؟ ایا وحی با الهام فرق داره؟ ممکنه اون الهام بوده باشه؟
یا اینا چه طور قابل جمع هستن ؟ ممنون میشم بگید
هدایت شده از مهاجر
برای روشن شدن اینکه آیا بر امامان ما وحی می شده یا نه؟؛ ابتدا باید توضیح مختصری پیرامون واژه وحی بدهیم: "وحی، در زبان عربی، به معنای آگاه نمودن سریع و پنهان است.
این کلمه در قرآن به چهار معنا، به کار رفته است.
به همان معنای لغوی یعنی "اشاره پنهانی" : آنجا که در مورد حضرت زکریا می فرماید: او از "محراب عبادتش به سوی مردم بیرون آمد؛ و با اشاره به آنها گفت: (به شکرانه این موهبت) صبح و شام خدا را تسبیح گوئید.
به معنای "وجود غریزه فطری در نهاد اشیاء": از آن جمله در مورد زنبور عسل می فرماید: "و پروردگار تو به زنبور عسل وحی (الهام غریزی) نمود که: از کوهها و درختان و داربستهایی که (مردم) می سازند؛ خانه هایی برگزین.
"به معنای الهام و دریافت نفسانی"؛ که اگر از جانب خداوند باشد، "الهام رحمانی" نامیده می شود؛
و از این نوع الهام رحمانی است؛ آنجا که می فرماید: "ما به مادر موسی الهام کردیم که: او را شیر ده؛ و هنگامی که بر او ترسیدی، وی را در دریا(ی نیل) بیفکن و نترس و غمگین مباش؛ که ما او را به تو باز می گردانیم، و او را از رسولان قرار می دهیم.
و اگر از جانب شیطان باشد "وسوسه شیطانی" نام دارد. نظیر آیه 112 سوره انعام: "این چنین در برابر هر پیامبری، دشمنی از شیاطین انس و جن قرار دادیم؛ آنها بطور سری (در گوشی) سخنان فریبنده، و بی اساس (برای اغفال مردم) به یکدیگر می گفتند؛
4- به معنای "وحی رسالی" یعنی پیامهایی که خداوند به انبیاء خودش اعلام می کند تا آنها به مردم برسانند؛ که در بیش از 70 مورد، خداوند از قرآن، تعبیر به "وحی" می آورد.
مانند: آیه 7، سوره شوری: "و این گونه قرآن عربی ] =فصیح و گویا [ را بر تو وحی کردیم.)
حال با توجه به این توضیح، می گوئیم: بر اساس ادله یقینی و قطعی که حضرت محمد (ص) خاتم انبیاء می باشد، چنانکه در سوره احزاب، آیه 40؛ می فرماید: "محمد پدر هیچ یک از مردان شما نبوده و نیست، ولی رسول خدا و ختم کننده و آخرین پیامبران است؛ و خداوند به همه چیز آگاه است. "
پس بعد از رحلت حضرت محمد (ص) برای هیچ کس "وحی رسالی" محقق نمی شود؛
اما الهام رحمانی ممکن است، چنانکه زراره گوید: از امام باقر علیه السلام درباره قول خدای عز و جل که فرماید: "و او رسول بود و نبی" سؤال کردم؛ رسول چیست و نبی چیست؟ فرمود: نبی کسی است که در خواب ببیند و صدای را می شنود و فرشته را نمی بیند و رسول کسی است که صدا را می شنود و در خواب می بیند و فرشته را هم مشاهده می کند. عرض کردم: امام در چه پایه است؟ فرمود: صدا را می شنود ولی نه در خواب بیند و نه فرشته را مشاهده کند.)
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
اگر از منظر جریانات سیاسی جامعه بنگریم برخی خواص را کسانی می دانند که یکروزی جزء رجال مسئولیت دار در بدنه نظام و یا کشور بودند وهستند یا جزء نخبگان و به اصطلاح روشنفکران سیاسی جامعه.
اما همین روشنفکران به اصطلاح خاص بعلت انفعال و اعلان مواضع شجاعانه نداشتن در بزنگاه های سیاسی و اجتماعی که گاهی با ترفندهای نفوذ خائنین داخلی و خارجی روانه جمهوری اسلامی میشود اعلان موضع بموقع ندارند
خواص امروز همان اصحاب دیروز هستند.
در زمان رسول خدا، به کسانی که بیشترین فعالیت و نزدیکی سیاسی و فعالیت های دینی و اجتماعی و...داشتند میگفتن اصحاب..یا صحابی..
خواص هم مانند همان هستند که برخی از آن در میانه راه از راه و اصول انقلاب خارج شدند.
مانند مسافران پرواز سال ۵۷.
خیلی هاشون به همان دلیل مورد اعتماد بودن و مسئولیت های مهم داشتن اما بتدریج در جریانهای متضاد نظام قرار گرفتند
خیانت این گروه؛
عدول از اصول انقلاب.
سوء استفاده از بیت المال.
اختلاس و...
روبروی ولی امر ایستادن.
و به تعهد خود پشت پا زدن.
ساده ترین معنی خواص همین
که میشه بهش اشاره کرد
واما ...
در بطن همین جامعه هم کسانی هستند که سواد نخبگی ویا علمی بالایی ندارند ولی از درک و معرفت اجتماعی و سیاسی بالایی برخوردارند .
بعبارتی به مباحث روز آگاهی دارند و قضایا را به خوبی درک می کنند، اگرچه شاید فرد خاص و باسوادی نباشد،ویا به یکی از رجال با نفوذ سیاسی هم وصل نباشد ولی چون رفتاراجتماعی را درک می کنند، می توان او را خواص نامید؛ هرچند که اگر کسی باسواد باشد ولی درک درستی از زمانه خود نداشته باشد، این هم جزء عوام است.
#سوال طبق بحثهایی که بالا بین عزیزان شده میخواستم بدونم آیا واقعا حجاب کامل فقط چادر به سبک قدیم است؟با و جود اینکه دیده ایم کسانی که این سبک چادر را استفاده میکنند اتفاقا بیشتر وقتها جلوی چادرشان باز و ول شده است.وبرعکس کسانی هستند که چادر عبایی پوشیده اند وخیلی هم محجبه تر از بقیه هستند.لطفا ادمینهای گروه پاسخ بدهند.پاسخ از روی تعصب نمیخواهم.