#شبهه👇
" اگر شما در اسراییل بدنیا می آمدید احتمالا یهودی مى شدید، اگر در عربستان بدنیا می امدید به احتمال زیاد مسلمان مى شدید، اگر در اروپا بدنیا می امدید احتمالا مسیحی و اگر در ژاپن بدنیا می امدید شینتو میشدید، دین پدیده ایست که جغرافیا برای شما تعیین مى کند. پس تعصب برای چیست!؟
در حقیقت ما همه بشر بودیم!...
تا اینکه
نژاد!...ارتباطمان را برید!!
مذهب!...از یکدیگر جدایمان ساخت!!
سیاست!...بینمان دیوار کشید!!
و ثروت!...از ما طبقه ساخت"!!
🔰 #پاسخ👇
1. خداوند خود در قرآن پاسخ این شبهه را با یاد آوری عالم ذر و عهد انسان با خدا ، داده است !
2. ...نفسشان را به خودشان نشان دادیم و آنها به ربوبیت خدا و عبودیت خود اعتراف كردند. این كار را انجام دادیم تا در قیامت كه روز حساب است، كسى بهانه نیاورد و نگوید من در محیط غیر مذهبى تربیت شدم و سنتهاى قومى در من اثر گذاشت .
* تفسیر آیات 172 و 173 سوره اعراف
3. علی رغم اینکه ما در کجا متولد شویم ، حیطه ای است که در آن اختیاری نداریم و می تواند بر روی ما اثر داشته باشد ، اما میان اثر و اجبار تفاوت است .
4. کشش های مختلف ما را مجبور نمی کنند ، بلکه ما با دیدن کشش های مختلف به اختیار خود یکی را انتخاب می کنیم.
از همین رو همسر لوط، با گناهکاران است و همسر فرعون با مومنان محشور می شود .
5. پس موثرهای مختلف، نهایتا توسط خود ما، نهایی می شوند و طبق عهدی که با خداوند بسته ایم هر کسی در هر کشور و محیطی می تواند ، در مسیر صحیح سعادت گام بردارد.
6. همانطور که در کشورهای اسلامی افرادی نظیر داعشی ها و در اسرائیل معترضین به صهیونیسم را شاهد هستیم .
7. در مجموع موقعیت سرزمینی و جغرافیایی تعیین کننده باورهای فرد نیست . چنانکه پیوسته ، از قلب اروپا و آمریکا اخبار اسلام آوردن و شیعه شدن تعدادی را می شنویم .
منابع :
http://quran.porsemani.ir/node/2356
http://www.soalcity.ir/node/2286
حق جو و حق طلب باشیم
لینک مطلب جهت انتشار:
http://shayeaat.ir/post/191
-
12.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 #پایخ
#شبهات_دانش_آموزی 23
💠 پاسخ به شبهه " چرا باید مسلمان باشیم ؟ چرا اصلا باید دین داشته باشیم ؟ وقتی عقل هست ، چه نیازی به دین هست ؟ دین من انسانیت است ، پس نیاز به دین آسمانی چرا⁉️ "
👈 مشاهده کلیپ در کیفیت های بالاتر در https://www.aparat.com/v/rdLjx
🎤 #استاد_احسان_عبادی از اساتید مهدویت و مدرس علوم حدیث و #تاریخ
👌 برای گره گشایی از ذهن دانش آموزان ، نشر دهنده پاسخ به این شبهات باشید
🛑 شماره های قبلی این کلیپ ها را با هشتگ #شبهات_دانش_آموزی دنبال کنید تا پاسخ نوجوانان مدرسه ای را بدهید 🛑
🔰سیاست همراه دیانت🔰
http://eitaa.com/joinchat/4235001869C41c082b340
#سوال
سلام با توجه به اینکه یه عده از شهدای عزیز دوست داشتند که گمنام باشند و انشالله حضرت زهرا(س) برای انها مادری میکند
چرا ما اسرار به شناسایی این شهدا داریم ؟
هدایت شده از ربیع الاَنام
سلام و احترام.
🌹 آرزوی شهدا برای گمنام بودن، هم از تواضعشان بود و هم درسی برای ما که در دیده شدن مصر نباشیم.
اما؛
♦️عزیزان مسئول در گروه تفحص ذاتاً مکلف اند تا پیکرهای مطهر شناسایی و به خانواده های معظم و چشم انتظار تحویل داده بشوند.
♦️گمنامی در مرام شهدا، فی الواقع تذکر به زنده هاست که کار کنید برای خدا و خدا ببیند کافیست.
#یازینب
الاقل...محسن خاکزاد
#جهاد_تبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از شهید گمنام
سلام علیکم
ما اصراری بر این مطلب نداریم
ما مکلفیم شهدا را پیدا کنیم و با اجازه اولیای انها دفن شرعی کنیم چون تدفین نشده اند و باید دفن شرعی شوند و برای اذن اولیای انها جهت تدفین و نماز میت باید شناسایی شوند
و انهایی که از شناسایی انها مایوس میشویم با حکم حاکم شرع تدفین میکنیم والا تا زمانی که مایوس نشده ایم نمیتوتن به حکم حاکم مراجعه نمود چون حکم حاکم مربوط به جایی است که اولیای میت نباشند یا پیدا نشوند ( فحص از اولیا شرعا واجب است)
🔶اظهارات عجیب سرلشکر محمود منصور موسس سازمان اطلاعات و امنیت قطر در خصوص هواپیمای ا اکراینی: «ایرانیها راهی جزشلیک نداشتند»
🔸ایرانیها ضربه ی مهلکی بر پیکر ارتش آمریکا وارد کردند و همه ما و منطقه و قطعا نیروهای نظامی و مسولان ایرانی می دانستند که ترامپ فورا دستور حمله میدهد، والبته برخلاف تصور رسانه ها ترامپ بسرعت دستور واکنش داد، اما مشکل آنجا بود که ایران کلیه سیستمهای راهبری و راداری درمنطقه را تحت کنترل داشت و عملا آنها را مختل کرده بود و دقیقا بهمین علت عملیات موشکی در زدن عین الاسد بی نقص ازآب درآمد.
🔸پنتاگون برای خنثی کردن اقدامات ضد راداری ایران و زدن اهدافی درون خاک ایران از طریق ارسال موشک یا بمباران هوایی(باهواپیما) با پرواز دادن۲هواپیمای آواکس(سیستم پیش اخطار و کنترل هوایی/ رادارهای۳بعدی پرنده) در سعودی و ترکیه بخشی از این پوشش را ایجاد کرد ولی همچنان نقاط مرکزی تر ایران کور بودند و در پوشش کامل نبودند.
🔸آمریکاییها بوئینگ به ظاهر مسافری اما عملا بوئینگِ آواکس را که برای عملیاتهای ویژه به شکل مسافری طراحی شده است را در اختیار اکراین(هم پیمان خود) قرار دادند تا جهت تکمیل موزائیک نقشه راداری و شناسایی آخرین تغییرات سیستم های پدافندی وارد آسمان ایران شود!
🔸این اتفاق رخ داد و هواپیما پس از مخابره ی اطلاعات و یافته های خود در فرودگاه امام خمینی نشست، اما این تازه اول ماجرا بود، سیستمهای سایبری سپاه متوجه انتشار و ارسال سیگنالهای غیرعادی از هواپیمای بوئینگ اکراینی شده بودند و بلافاصله خدمه پرواز و عوامل فنی بازداشت و هواپیما وارسی میشود، حتی پوسته ی موتور باز و بررسی میشود ولی مورد ویژه ای کشف نمیشود!(علت تاخیر چندساعته و اعلام نقص فنی)
🔸با اینحال ایران اصرار بر زمین گیرکردن هواپیما و عدم پرواز داشت. ایرلاین اکراینی تهدید میکند درصورت عدم اجازه پرواز، نظام فرودگاهی ایران را بصورت ساعتی مواجه با مجازاتهای مالی مینماییم(ساعتی چند ده هزار دلار) ایرانیها کوتاه می آیند ولی همچنان مشکوکند.
🔸پدافند سپاه جهت خنثی کردن عملیات شناسایی احتمالی، نقشه استقرار سامانه های پدافندی را مجددا در حلقه(رینگ) آخر تغییر میدهد.
🔸بوئینگ اکراینی مسافرگیری کرده و پس از «تیک آف» برای کشف و اطلاع رسانی آخرین یافته ها و وضعیت سامانه های پدافندی اطراف تهران، رادار مرکزی(۳بعدی) خود را روشن میکند.
🔸به محض ارسال و دریافت دیتا توسط پایگاههای آمریکایی، عملیات انتقامی و مقابله به مثل آغاز میشد و چند ده موشک کروز از اقصی نقاط منطقه بسوی اهدافی در ایران و (علی الخصوص) تهران شلیک میشد.
🔸ایرانیها دیگر مطمئن شده بودند که منبع و چشم شناسایی نیروهای امریکایی همین بوئینگ اکراینی است و ادامه حضورش در آسمان، هدایت کننده ی دقیق صواریخ(موشکها) آمریکایی تا اصابت به هدف است.
🔸آنجاییکه ژنرال حاجی زاده فرمانده هوا فضای سپاه از قول اپراتور شلیک موشکهای پدافندی میگوید: فقط۱۰ ثانیه فرصت داشته...
منظور این است که ۱۰ثانیه وقت داشته تا تصمیم بگیرد یک هواپیمای فوق مدرن جاسوسی که جانِ۱۷۰ انسانِ بیگناه را گروگان گرفته ساقط کند یا پذیرای ۱۰ها یا۱۰۰ها موشک کروزِ آمریکایی(موج اول) باشد که احتمالا بخشی برای نابودی سامانه های پدافندی و بخشی زیرساختهای حیاتی و پس از سقوطِ دژهای پدافندی، موج حملات کروزی و جنگنده/بمب افکن های آمریکا یا ائتلاف توأمان باشد.
🔸آن «افسر» هرکه بود با تصمیم سختش ،یک «کشور» یا یک «حاکمیت سیاسی» را از سقوط نجات داد.
🔸بهتر است دولتمردان ایرانی بجای خجالت و کتمان حقیقت(اینکه ترامپ حمله به «عین الاسد» را پاسخ داد و ...شاید بخاطر تلفات سنگین آمریکاییها!) واقعیت رخداد را به ملتشان بگویند.
🔸موشکهای کروز آمریکایی فقط ۱۰ثانیه قبل از لود کامل اطلاعات، دچارسیاهی راداری(Blank Out) و کوری شدند!
هدایت شده از مهاجر
🔰 کدگذاری اوکراین و عملیات ترور ذهنی
🔺نام اوکراین میآید ذهنتان کجا میرود؟
کشور اوکراین یا شلیک به هواپیمای اوکراینی؟ ✈️
آبان چی؟ ماه آبان یا حوادث آبان 98؟
❓چرا این کدگذاری ها در ذهن شما انجام میشود؟چه کسی ذهن شما را برچسب زده است؟ این برچسب هاو کدگذاری چه ادراکی و چه رفتاری میسازد؟
♦️این سناریو یک ترورذهنی برای جامعه ایرانی است. فرآیندی برای مسخ کردن مخاطب. قدم به قدم پیش میرویم.
✅ واکنش مردم در شلیک به هواپیمای ایرانی چه بود؟
یک حادثه تلخ و تاسف برانگیز. هم عذرخواهی نیاز داشت و هم محاکمه و هم تقاص دادن قانونی.
تا اینجا مساله روشن است. این مسیر منطقی طی شد.
❌ اما این پرونده نباید بسته میشد. هواپیمای اوکراین باید تبدیل به نمادی برای القای ناکارآمدی جمهوری اسلامی باشد.
بنابراین سهمگینتر از اصل ماجرا، "طرح فریبی" است که رسانه های شیطانی با هدف "ترور ذهنی مخاطب" رقم زدند.
ترور ذهنی زمانی صورت میگیرد که مخاطب چنان درگیر هجمههای رسانهای قرار میگیرد که قدرت تحلیل گریاش برای شناخت واقع را از دست میدهد.
هرچند ابالیس رسانهای موفق نشدند، اما فرآیند این ترور ذهنی قابل اعتناست؛ برای نمونههای مشابه.
✔️اول باید دید نقشه "خناسان رسانهای" چیست. چند روز بعد از شلیک، "هشتگ چرنوبیل" توسط "شرائر رسانهای" کلید خورد.
🔺این هشتگ میگفت مهم نیست که زمینه شلیک چه بوده و مهم نیست ناخواسته زدید و مهم نیست عذرخواهی کردید و چطور جبران میکنید. مهم اینست که این شلیک با ماجرای چرنوبیل شوروی که منجر به فروپاشی این کشور شد، هماوردی دارد و نشانه ناشی گری ساختاری و سقوط یک حکومت است.
اما پروژه چرونوبیل سازی باید باور اجتماعی پیدا میکرد. نگرفت و نشد. با این حال این پایان ماجرا نبود. از اینجا به بعد فرآیند ترور ذهنی مخاطب به روش دیگری باید رقم میخورد. آنهم روش تکرار و تدریج.
✖️ خطا را باید تبدیل به خط کنند.
✖️مصداق راباید تعمیم به ساختار دهند
✖️ و حادثه را به نشانه. اینجاست که 3 سیاست را کلید زدند:
🔺یکم. اوکراین باید اسم رمز شود. باید کدگذاری ذهنی شود. نباید از جلوی چشم ها حذف شود. این کدگذاری نیازمند تحریک احساسات بود. هر روز به بهانهای این حادثه باید بازخوانی شود؛ انهم به قرائت جریان کذاب رسانهای.
🔺دوم. تحریک احساسات باید تبدیل به نفرت از جمهوری اسلامی شود. راهش نیز اتهام "شلیک عمد" است. آنقدر باید تکرار کرد تا جا بیافتد.
👈برای جا انداختن شلیک عمد دو کار لازم بود.
✔️ یک اینکه مسوولین جمهوری اسلامی دروغ گفتند.
✔️دوم اینکه حاضر نیستند پاسخگو باشند.
طبیعی است که میزان پاسخگویی در بند دوم را بند اول تعیین می کرد. یعنی پاسخگوئی در ابعاد شلیک عمد نه خطای انسانی.
🔺سوم. تعمیم جزء به کل. از هواپیمای اوکراین به ناکارآمدی ساختاری رسیدن. به همین دلیل لازم بود مصادیقی از خطاها در ابعاد جغرافیایی یک کشور با کلیدواژه اوکراین کدگذاری کنند. باید ذهن مخاطب دچار خطای تعمیم شود.
باز هم موفق نشدند؛ چرا؟
✅ اول اینکه همان ابتدا پس از شلیک به هواپیما در بالاترین سطح قصورها پذیرفته و مورد عذرخواهی قرار گرفت و برای جبران ان اقدام شد.
✅ دوم. حادثه ای که 10 مورد مشابه دیگر در دنیا داشت و از جمله خود ایران قربانی آن بوده است، در بالاترین سطح پی گیری و برای بررسی قصورها و تقصیرها محکمه برگزار شد.
✅ سوم. برخلاف روایت خناسان فرآیند اطلاع رسانی عاری از هرگونه خلاف گوئی عمدی بود.
👈مسوولین مطلع از همان ابتدا در قرنطینه بودند تا احتمالات دیگر در علت سقوط هواپیما را بررسی کنند. حداقل 5 احتمال وجود داشت که یکی جنگ الکترونیک و دیگری خرابکاری بود. طبیعی بود که تکذیبهای اولیه به جهت عدم اطلاع از این بررسیها صورت می گرفت. اما به محض اینکه خبر قطعی شد صادقانه اطلاع رسانی صورت گرفت. هرچند ماجرا می توانست به نحو بهتری مدیریت شود.
خلاصه نشد که بشود. پروژه رهزن های رسانه ای متوقف شد. تنها یک راه باقی ماند و آنهم تکرار و تکرار و تکرار؛ تکرار یک روایت انحرافی. روایتی که از شلیک هواپیما بتواند شکستن اقتدار یک کشور را نتیجه بگیرد.
❇️ در این پروژه است که جشن تولد گرفتن و عکسهای عروسی و مجلس ختم و سوگواریهای ماهانه و بلکه روزانه برای کشتههای اوکراین، "نه برای دلسوزی و شفقت و تسلی، بلکه برای کد گذاری یک دروغ بزرگ" از طریق تکرار و تخته بند کردن مخاطب در دستور کار قرار گرفت.
تکرار یک دروغ وقتی از ابزار احساسات و هیجان بهره بگیرید، قدرت تفکر و استدلال را از مخاطب گرفته و او را منفعل می کند. اینجاست که ترور ذهنی صورت میگیرد. از این نقطه به بعد راه ایستادن مقابل جریان شیاد رسانه ای تنها و تنها مجهز شدن به خردرسانهای و شناختی است. اگر نقشه کلان دشمن را بیابیم، ازهیجان به عدالت میرسیم.
هدایت شده از مهاجر
❇️بیانیه دادستان سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تهران کاملا ابعاد این واقعه را روشن میکند:
💠بررسیهای ۷ گروه کارشناسی نظامی و سازمان هواپیمایی کشوری درباره فرضیههای مختلف در خصوص علل وقوع سانحه پایان یافت. بخشی از این احتمالات ناظر بر عملکرد هواپیما، خلبان و کروی پروازی بود و بخشی دیگر به مسائلی مانند خرابکاری، فریب دشمن، تأثیر سایبر الکترونیک و جنگ الکترونیک بر هواپیما و سامانههای پدافندی همچنین عملیات لیزری و انفجار در داخل هواپیما اختصاص داشت.
💠۷ گروه کارشناسی در حوزه سامانه تور ام یک، مراقبت پرواز، پدافند هوایی، جنگال و سایبر الکترونیک، مواد منفجره و محترقه و مسائل امنیتی به تحقیق در ابعاد مختلف پرداختند و بخشی از بررسیهای فنی نیز در سازمان هواپیمایی کشوری حول محور عملکرد هواپیما و کروی پروازی، مراکز کنترل هوایی، شناسایی اشکالات و ضعفهای احتمالی و پیشگیری از سوانح انجام شد.
💠این سانحه با حضور ۴۰ متخصص با انجام دو پرواز و رعایت کلیه مختصات پرواز سانحه دیده، شبیه سازی شد که در نوع خود در بررسی سوانح هوایی منحصر به فرد بود و اطلاعات جعبههای سیاه نیز در آزمایشگاه BEA پاریس با حضور بازپرس پرونده و نمایندگان تمامی کشورهای ذی ربط به طور شفاف با رعایت استانداردهای بینالمللی پیادهسازی شد.
💠تحقیق گسترده از مطلعان و متهمان در سطوح گوناگون لشکری و کشوری، معاینات محلی و میدانی از همه مراکز مرتبط، نظرات کارشناسان و متخصصان نظامی و سازمان هواپیمایی کشوری، اطلاعات حاصل از پیاده سازی محتوای جعبههای سیاه و نتایج عملیات شبیه سازی، همگی بر نقش خطای انسانی در بروز این سانحه دلالت دارد.
💠مطابق دستورالعمل ها، سامانه پدافندی به دلیل آنکه از نظر دستور آتش، در شرایط آتش محدود قرار داشت، به هیچ وجه بدون دستور شبکه پدافندی و پست فرماندهی مربوط، مجاز به شلیک نبوده و با توجه به دستورالعملها و محدودیتهای سامانه در تشخیص نوع اهداف و دوست از دشمن، شناسایی اهداف متخاصم و دستور شلیک تنها برعهده شبکه پدافندی بوده است.
💠بر اساس گزارش کارشناسان، بررسیهای سازمان هواپیمایی کشور و نتایج حاصل از عملیات شبیه سازی، سامانه پدافندی بعد از آخرین جابجایی تاکتیکی، موقعیت شمال سامانه را به علت فراموشی تنظیم نمیکند و به همین دلیل اهداف را در صفحه رادار با تغییر فاحش موقعیت مشاهده میکرده است.
💠کاربران سامانه در واقع هواپیمای اوکراینی را به عنوان جسم پرنده در خارج از مسیر باند پروازی میدیدند و چون رادار آن قادر به تشخیص هواپیما از سایر اجسام پرنده نبوده، وضعیت برای آنها اینگونه تداعی میشود که هدف متخاصمی به سمت تهران در حال حرکت است و هنگامی هم که درصدد کسب تکلیف از شبکه پدافندی برمیآیند، به دلیل عدم برقراری ارتباط و مبادله پیام، فرمانده با اعتقاد به کمی زمان مقابله با خطر، شخصاً تصمیم به شلیک میگیرد.
💠تفکیک خطای انسانی از خطای سیستمی در وقوع این سانحه ضروری است. خطای عامل انسانی که موجب وقوع سانحه شده خیلی مشهود و روشن است، ولی با ضعف و اشکالی در خود سامانه، دستورالعملها و ساختارهای شبکه پدافندی کشور و هواپیمایی کشوری مواجه نشدیم و معتقدیم به رغم سخت بودن تصمیم گیری به دلیل فضای حاکم در شب حادثه، اگر کاربر و فرمانده سامانه دقت لازم را به خرج میدادند این حادثه اتفاق نمیافتاد.
💠به گفته دادستان نظامی تهران فرضیههایی که درباره حمله سایبری، هک سامانه پدافندی، اختلال در سامانههای هواپیما و شبکه پدافندی مطرح شد، با دلایل متقن به اثبات نرسید.
💠بنابراین حتی بحث ناکارآمدی صنایع پدافندی سپاه پاسداران نیز مطرح نیست و اگر عامل مربوطه آنرا درست تنظیم میکرد این اشتباه راداری به وقوع نمی پیوست. همچنین هیچ یک از فرضیه های مربوط به جنگ الکترونیک نیز نتوانستند به ثبوت برسند و در نتیجه امثال رائفی پور و ... که سخن از جنگ الکترونیک میزدند باید پاسخگو باشند که این کذبیات را از کجا درآورده و نشر میداده اند وقتیکه هیچ دلیلی دال بر وقوع آن نیست؟.