#سوال
طبق نظر تشیع روابط بین الملل ما با کفار چگونه هست؟
الان چرا با استکبار داریم توافق میکنیم؟
مبنای کلی چیست⁉️
سلام و احترام
#پاسخ
🔸متاسفانه سالیانیست اخص با روی کار آمدن دولت رئیسی هر قرارداد تجاری و اقتصادی که بسته میشود صدای آه و فغان یه عده در داخل و ورای مرزها بلند میشود .
در حالیکه برخی از همین جماعت مشتاقاته بخاطر بستن با کدخدا بساط ساز و رقص و آوازشان درخیابانها برپا بود
🔻👈گسترش روابط با کشورهای مستقل از آمریکا یکی از سیاستهای کشور ما محسوب میشود.
گسترش روابط سیاسی و اقتصادی بین این کشورها یعنی سقوط کامل نظام سلطه! لذا به کابوسی وحشتناک برای امریکا و آمریکاپرستان داخلی تبدیل شده است ولذا همانهایی که زمانی شعار جدایی دین از سیاست را میدادند در تازهترین ترفند خود برای ارتباط با کشورهای دیگر دنبال دستورالعمل قرآنی هستند.
🔹 میگوید خداگفته با کافران معامله نکنید! در حالی که 👈سیطره و ولایت داشتن کافران نهی شده و نه اصل ارتباط و تجارت!
و با قرارداد و تجارت هم که دوطرفه هست قرار نیست سلطهای برما پیداکنند. ما براساس منافع مشترک و حفظ تمامیت ارضی دو کشور قدم برمیداریم همچنان که از علم و تکنولوژی یک کشور غربی که ممکن است پایبند آیینی هم نباشد استفاده میکنیم.
⬅️ اینکه قرآن کریم مطلقا معامله با هر کافری را منع کرده باشد آنهم بخاطر نیامدن لقمه نان از سفره آنها بر سفره ما مطلقا در قرآن وجود ندارد و دروغی بیش نیست
كافران دو دستهاند
🔺 گروهى درصدد دشمنى و توطئه عليه مسلمانانند كه خدا در قرآن فرمود: چرا شما با آنان اظهار دوستى مىكنيد، از آنان برائت بجوئيد كه خدا براى شما كافى است.
🔻اما يك دسته از كفار، عليه شما اقدامى نكرده و در صدد توطئه عليه شما نيستند،
مىفرمايد: لاينهاكم اللَّه عن الَّذين لم يُقاتلوكم في الدِّين ولم يُخرجوكم مِن دياركم أَنْ تبرُّوهم وَتُقسطوا إِليهم ۚإِنَّ اللَّهَ يُحبُّ المقسطين
خدا شما را از آنان که با شما در دین قتال و دشمنی نکرده و شما را از دیارتان بیرون ننمودند نهی نمیکند که با آنان نیکی کنید و به عدالت و انصاف رفتار نمایید، که خدا مردم با عدل و داد را بسیار دوست میدارد.
👈پس طبق این آیه اگر کافرین غیر مستکبر که بدنبال حذف شما و گرفتن دین تان و انهدام هویت شما و مخل ایمنی تان نیستند،با آنها مدارا و رفتار عادلانه کنید و مراوده با آنها در ذیل قواعد اسلام من جمله نفی سبیل، عیبی بر آن نیست.
🔺آیت الله جوادی آملی در کتاب روابط بین الملل در اسلام که عصاره روابط خارجه در اسلام رو اینگونه میفرمایند:"اسلام بر همزیستی عادلانه در حوزههای اسلامی با موحدان و اهل کتاب تاکید دارد و بر صلح و رفتار نیک با کافران غیر مستکبر پای میفشارد و با مستکبران جهان سر ستیز دارد و از فطرت انسانها دفاع میکند."
♦️شخصی مثل پیامبر اسلام هم با مشرکین قراردادهایی امضا میکردند و دادوستد میکردند.
✅ سياست خارجى اسلام بر اساس جذب و جلب ديگران است و اين امر از طرق زير قابل دستيابى است:
نيكى «تبروهم» با آنان نيكى كنيد.
عدالت «تقسطوا إِليهم» نسبت به آنان قسط و عدالت داشته باشند.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#سوال
اولین چیزی که در قیامت از انسان سوال میشود چیست⁉️
یکی از مواقف قیامت موقف سوال و حساب است
۳حدیث زیبا در مورد حساب و کتاب درروز قیامت .
امام رضا (ع )ازرسول خداروایت کردند: (ازنخستین چیزی که ازبنده سوال میشوددوستی و ولایت ما اهل بیت است.)
پیامبر(ص) فرمودند:بنده درقیامت قدم از قدم بر نمیداردمگراینکه از ۴چیز سوال میشود .۱_از عمرش که در چه راهی آن را صرف کرده ۲_از جوانی که چگونه آن را به پیری رسانده ۳_ از مالش که از ازکجا در آورده و در چه راهی هزینه کرده ۴_ از دوستی ما اهل بیت.
امام علی علیه السلام فرمودند: از خدا بترسید و تقوا پیشه کنید زیرا شما در پیشگاه خدا از شهرها و خانه ها و حیوانات هم سوال و بازپرسی میشوید خدا را اطاعت کنید از فرمان خدا سرباز نزنید اگر خیری دیدید برگزینید اگر شروبدی دیدیداز آن دوری کنید.
این حدیث درسته👆 ⁉️
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام واحترام
🔹ممكن است در ميان احاديث مربوط به نخستين چيزى كه انسان از آن سؤال مى شود تضادّى احساس شود كه اگر اين يكى اوّل است آن يكى چگونه اوّل مى تواند باشد؟ ولى ظاهراً منظور اين است كه يك گروه از كارهاست كه در مرحله اوّل از آنها سؤال مى شود و تمام آنچه در اين احاديث آمده جزو همان گروه است.ضمناً اين احاديث اهميّت موضوعات مزبور را از ديدگاه اسلام روشن مى سازد يعنى (مسئله توحيد، ايمان به نبوت، محبت اهل بيت، نماز، همنشين و ...).
✅اين احتمال نيز وجود دارد كه در قيامت مواقفى است كه در هر موقف اولين چيزى كه از آن سؤال مى شود يكى از اين امور است
👈حتی در این جهان نیز دوستان خدا مقیاس سنجشند، ولی از آنجا که بسیاری از حقایق در این عالم در پرده ابهام می ماند، و در روز قیامت که به مقتضای «وَ بَرَزُوا لِلّهِ الْواحِدِ الْقَهّار» روز بروز و ظهور است این واقعیت ها آشکار می گردد. و از اینجا روشن می شود که: چرا «موازین» جمع بسته شده است، زیرا اولیای حق که ترازوهای سنجشند، متعددند.
🔹 این احتمال نیز وجود دارد که هر کدام از آنها در صفتی ممتاز بوده اند، بنابراین، هر یک میزان سنجش یکی از صفات و اعمال آدمی هستند و چون اعمال و صفات انسان ها مختلف است، الگوها و ترازوهای سنجش نیز باید مختلف باشد. و نیز از اینجا روشن می شود که: آنچه در بعضی از روایات مانند روایتی از امام صادق(علیه السلام) وارد شده که پرسیدند: ما مَعْنَی الْمِیْزانِ قالَ الْعَدْلُمعنی میزان چیست؟ فرمود: عدل است» با آنچه گفتیم منافاتی ندارد، زیرا دوستان خداوند و مردان و زنان نمونه جهان، مظهر عدل می باشند: عدل از نظر فکر، عدل از نظر عقیده، و عدل از نظر صفات و اعمال.
🔰امام باقر علیه السلام فرمودند:
انّ أَوَّلَ مَا یُحَاسَبُ بِهِ الْعَبْدُ الصَّلَاةُ،فَإِن قُبِلَتْ قُبِلَ مِا سِواها.
اولین چیزی که بنده در قیامت از آن سوال می شود،نماز است.پس اگر قبول شود اعمال دیگرش نیز قبول می شود.
🔹در یکی از زیارات مطلقه امیر مؤمنان علی(علیه السلام) می خوانیم: اَلسَّلامُ عَلی مِیْزانِ الأَعْمال:«سلام بر میزان سنجش اعمال»! در واقع مردان و زنان نمونه جهان، مقیاس های سنجش اعمال انسان ها هستند و هر کس به آن اندازه که به آنها شباهت دارد، وزن دارد، و آنها که از ایشان بیگانه اند، کم وزن یا بی وزنند.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#سوال
درباره ی اینکه آیا حضرت آقا به کربلا تشریف بردن یا نه میشه توضیح بدبد⁉️
هدایت شده از نجمه کبیریان
سلام و احترام
رهبر معظم انقلاب از اولین سفر خود به کربلای معلی در سالهای دور و در ۷ سالگی اینگونه یاد میکنند: «پدرم میخواست برود مکه. بنا بود ما را ببرد عتبات، بگذارد، خودش برود مکه و برگردد. [اما]نتوانست گذرنامهاش را درست کند. گذرنامه عتبات را هم نتوانست بگیرد. شبهای سختی گذراندیم. در بصره گمان میکردیم که دیگر تقریباً از خطر جسته [ایم]. منزل یکی از علمای آنجا وارد شدیم. یکی دو روز آنجا ماندیم. بعد بلیت گرفتند. رفتیم نجف. چند ماهی نجف بودیم. کربلا بودیم. کاظمین و سامرا بودیم...»
سفر دیگر ایشان به عتبات عالیات در حدود ۱۸ سالگی انجامگرفته است. در سال ۱۳۳۶، حدود ۵۸ سال پیش، بههمراه مادر و برادر و تعدادی از بستگان برای دیدار با خویشاوندانی که ساکن نجف بودهاند عازم عراق میشوند. در شهر نجف در درس علما و مدرسان حوزه علمیه نجف حضور مییابند، ولی به خواست پدر پس از حدود دوماه به مشهد بازمیگردند.
محرم سال ۱۳۴۷ بار دیگر ایشان قصد زیارت کربلا میکند؛ اداره گذرنامه درخواست ایشان را به ساواک فرستاد و برای صدور گذرنامه از آن سازمان استعلام کرد. پاسخ دادهشده بسیار طبیعی بود: «مشارالیه... از هر فرصتی برای تحریک مردم استفاده میکنند و پایبند به هیچ اصول و همچنین تعهدات خود نمیباشد. در صورت تصویب با عزیمت وی به عراق مخالفت شود.» و شد. این ممنوعیت خروج از کشور تا زمان پیروزی انقلاب باقی بود. پس از پیروزی انقلاب نیز تاکنون فرصتی برای زیارت کربلای معلی برای ایشان فراهم نشده است.
20.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌴کاش آیتالله خامنهای رهبر نمی شد!
🔻هر عزیزی سوال و شبهه ای در مورد ناکارآمدی جایگاه ولایت فقیه دارد و آنرا با حاکمان جهان قیاس میکند و ....
توصیه اکید میشود
حتما کلیپ بالا را ببینند 👆⬆️
و پاسخ چندین شبهه خود را استماع نمایند .
#استاد_راجی
#عمار_انقلاب
#با_ولایت_تا_شهادت