#ایا کسانی که میگن تبریک ماه ربیع الاول
نداریم جزو فرقه ای هستند؟
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
ایجاد نشاط و شادابی روحی و دینی با وقایع شادیآور پس از ۲ ماه عزاداری باعث خرسندی است.
✅فضائل و برکات زیادی در ماه ربیع الاول وجود دارد که از مهمترین آنها ولادت پیامبر اعظم(ص) و آغاز امامت امام زمان(عج) است. قطعا رحمت و برکتی بزرگتر از وجود مقدس پیامبر (ص) بر زمین نازل نگشته و این ماه را مبارک گردانیده است.
🔹بزرگانی چون سید بن طاووس و مرحوم جواد آقاملکی تبریزی از عظمت و برکات ماه ربیع الاول بسیار گفته اند و شیخ عباس قمی نیز می گوید: “روز اول علما گفته اند مستحب است که براى تشکر نعمت سلامتى رسول خدا(ص) و أمیر المؤمنین(ع) روزه بدارند و زیارت آن دو بزرگوار در این روز مناسب است".
✅مذهب شیعه شاهد وجود مناسک و رفتارهای عمیق و دارای ابعاد منطقی و کارشناسی هستیم و نیازی به مناسک وارداتی نیست، در آغاز ماه ربیع شاهد تبریک ائمه و بزرگان دین به دلیل وقایع دینی مسرتبخش این ماه هستیم و نیازی به فعالیتهایی که باعث وهن شیعه میشود، نیست.
اقامه عزا در مناسبتها فضیلت است و هر شخص بنا به تشخیص و حجت شرعی خود به آن اقدام می کند.
۵_ پرداختن و الزام سایرین به ایام مختلف عزا که سابقه طولانی نداشته و در سیره بزرگان دیده نشده، بخشی از جامعه را پس از این افراط، به تفریط در مجالس اهل بیت(ع) می کشاند.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#سوال
سلام
ببخشید چرا ورزش ایران هر ساله توسط دولت تو هیچ ورزشی حمایت نمیشه و هرساله ما شاهد پس رفت ورزش و ... کشوریم چرا ما برخی از پول نفت و خودمون رو صرف ورزشی نمیکنیم مثل عربستان و .... که شاهد نباشیم که هرساله تعداد زیادی ایرانی ها تابعیت کشور های دیگر رو میگیرن مثالش همین چند وقت پیش شطرنج بین ایتالیا و فرانسه که دو ایرانی بودن ، پول ها کجا میره که به اقتصاد و ... هم کمکی نمیکنه !!!!!
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
👈رسانه های مخالف نظام تلاش دارند تا با استفاده از این حربه که ورزشکاران در ایران رسیدگی نمیشوند کشور و ملت ایران را تحقیر نمایند و بر افکار عمومی فشار وارد نمایند و از این طریق به القای پیامدهای منفی در جامعه بپردازند که با توجه به اثرگذاری فرهنگی و رسانه ای ورزش در اجتماع، این مهم قابل بررسی جدی است. ضمن اینکه روند افزایشی این مهاجرت ها در آستانه مسابقات بیشتر میشود.
رئیس جمهور محترم جناب دکتر رئیسی نیز 👇👇
در دیدار صمیمی با جمعی از قهرمانان ورزشی:
توصیه به ورزش توصیه به یکی از معروفهای مهم است/ دولت وظیفه دارد از ورزشکاران حمایت کند تا بیدغدغه به ورزش بپردازند/ تلاش برای حضور نمایندگان ایران در مجامع جهانی ورزش باید با محوریت تأمین منافع کشور پیگیری شود/ دستور به وزیر ورزش برای پرداخت سریع پاداشهای قهرمانی
آقای رئیسی گفت: دولت موظف است دغدغههای شما قهرمانان از جمله اشتغال و مسکن را تامین کند تا بتوانید با تمرکز بر تمرینات ورزشی، مهارتهای خود را ارتقا دهید و موفقیتهای بزرگتر کسب کنید.
🔹بررسی وضع مهاجرت
مهاجرت ورزشکاران مسئله ای است که با توجه به اثرگذاری فرهنگی اجتماعی موضوع و پرداختن جریان های رسانه ای و افکار عمومی به آن و پذیرش تابعیت بیگانه دارای اهمیت است. به ویژه آنکه این موضوع ابزاری است که در جنگ نرم دشمن علیه ملت ایران و بالاخص تضعیف روحیه امید و اعتماد به نفس جوانان و نوجوانان این سرزمین به کار می رود.
👈عامل سیاسی
تلاش دولت های متخاصم برای مهاجرت ورزشکاران ایران و دیگر کشورها
قدرت نمایی قهرمانان ورزشی کشورمان
🔹قدرت نمایی قهرمانان ورزشی کشورمان طی سال های اخیر به ویژه پس از موفقیت در المپیک باعث نگرانی هایی ازسوی برخی دشمنان و رقبای ایران شده است.
👈 اعمال فشار بر ساختار ورزش ایران، محکومیت ها، محرومیت ها و تهدیدهای نهادهای ورزشی بین المللی تحت سیطره و نفوذ حاکمیت و سیاست های خصمانه برخی از دولت های منطقه در دستور قرار گرفت. پذیرش و استقبال نهادهای بین المللی از پناهنده های ورزشی، در کنار سیاست و برنامه ریزی برخی از کشورهای متخاصم و رقیب منطقه در راستای فریب ورزشکاران جوان و تهدید به تعلیق و محرومیت اشخاص حقیقی و حقوقی ورزش کشور و ارائه تصویری مبهم از آینده ورزشی ورزشکاران ایرانی و اعمال سیاست تطمیع و تهدید باعث شده تا بعضاً ورزشکاران کشورمان بر سر مهاجرت و پذیرش تابعیت بیگانه، که به نوعی نشانه ای از بی هویتی است روی آورند
👈سال های اخیر مهاجرت ورزشکاران از ایران شدت بیشتری گرفته است. از آنجایی که وقتی به المپیک نزدیک می شویم یافتن دلایل مهاجرت استعدادهای ورزشی به خصوص در رشته های مدال آور المپیکی اتفاق می افتد
👈علل مهاجرت ورزشکاران را می توان در دو دسته کلی عوامل مدیریتی و عامل سیاسی دسته بندی کرد. راهکارهایی برای حل مسئله مهاجرت ورزشکاران در سه دسته راهکارتشویقی مانند «سطح بندی ورزشکاران مدا ل آور المپیکی»، راهکار تنبیهی مثل « ایجاد الزامات قانونی و حقوقی جهت متعهد نمودن ورزشکاران» و راهکار سیاستی مثل «مکلّف نمودن صندوق حمایت از قهرمانان به پرداخت مستمری به مدت ۱۰سال» ارائه شده است.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#سوال
آیا درسته که حکومت نباید در مورد گناهانی مثل کشف حجاب که اسمش در قرآن آمده ولی مجازاتش نیامده وارد بشه؟ چرا قرآن مجازات زنا را ذکر کرده ولی مجازات کشف حجابُ ذکر نکرده و فقط گفته خود را بپوشانید؟ آیا عدم ذکر مجازات کشف حجاب در قرآن و روایات دلیل بر اینه که حکومت حق ورود به بحث کشف حجاب و تعیین مجازاتُ نداره؟ چون اگه خدا میخواست حکومت مجازات کنه خودش میزان مجازاتُ ذکر میکرد و منتظر حکومت نمیشد
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
اولاً: نيافتن موردي براي مجازات، دليل بر نبودن حكم شرعي در رابطه با بي حجابي يا بدحجابي نيست زيرا اينگونه نيست كه همه احكام شرعي و نيز مجازات هايي كه از ناحيه شرع براي متخلفين در نظر گرفته مي شود لزوماً مورد تنصيص قرآن باشد بلكه عمده احكام مستفاد از سيره و سنت پيامبر«صلي الله عليه و آله» و اهل بيت «عليهم السلام» است كه خود تفسير واقعي آياتند و سنّت هم به عنوان يك منبع شرعي بالاتفاق از حجيت برخوردار است.
ثانياً: اگر عدم وجود حكم مجازات شخص بي حجاب در قرآن دليل عدم جواز مجازات بي حجاب در جامعه اسلامي است پس مجازات روزه خوار و... نيز بايد فاقد مستند شرعي باشد درحالي كه چنين امري صحيح نيست .
ثالثاً: حكم مجازات بي حجاب و بدحجاب به مقتضاي دلالت آيه شريفه «إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيا وَ الْآخِرَةِ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ»مبني بر حرمت شرعي اشاعه فحشا و ثبوت مجازات دنيوي و اخروي براي مرتكب آن، و با توجه به آنكه مخالفت حكم خداوند در هيئت بي حجابي از مصاديق بارز فحشا است، حكم مجازات دنيوي بي حجاب، ثابت است
هدایت شده از h...m.p.r
⁉️سوال👇
⁉️در آیات قرآن نشانی از تعیین مجازات برای بی حجاب دیده نمی شود و علاوه در تاریخ اسلام هم اثری از مجازات افراد بی حجاب و یا بدحجاب توسط پیامبر گرامی اسلام (ص) و ائمه معصومین (ع) یافت نشده است. پس چرا عدم رعایت حجاب در ایران موجب مجازات می شود؟
⬇️پاسخ⬇️
1⃣قرآن همه مسائل را کلی بیان کرده است، قرآن مدعی بیان همه قوانین جزئی نیست، چه کسی باید آنها را تبیین کند؟؟،👈 معصومین. و در نبود آنها جانشینان آنها و فقها
👈 ما چهار جور مجازات داریم، حدود، قصاص، دیات و تعزیرات که به آن جرائمی میگویند که یا جرم در شرع مشخص شده و مجازاتش مشخص نشده یا اصلاً جرم هم مشخص نشده و ذیل آن روابط جنسی است که حاکم جامعه اسلامی تشخیص میدهد چقدر باشد، 👈بدحجابی جزء تعزیرات است که مجازات آن به حاکم شرع سپرده شده و حتی این مجازات میتواند یک موعظه باشد.
2⃣ نیافتن حکم مجازات بی حجابی در قرآن دلیل بر نبودن حکم شرعی در رابطه با بی حجابی یا بدحجابی نیست؛ زیرا اینگونه نیست که همه احکام شرعی و نیز مجازات هایی که از ناحیه شرع برای متخلفین در نظر گرفته می شود در قرآن آمده باشد. 👈بلکه عمده احکام مستفاد از سیره و سنّت پیامبر ـ صلی الله علیه و آله ـ و اهل بیت ـ علیهم السلام ـ است که خود تفسیر واقعی آیاتند و سنت هم به عنوان یک منبع شرعی بالاتفاق از حجیت برخوردار است.
3⃣ بیحجابی از محرمات الهی محسوب میگردد و طبق قاعده هر فعل حرامی قابل تعزیر است و البته لزوم تعزیر و نوع و مقدار تعزیر نیز با تشخیص حاکم صورت میگیرد، یعنی از دیدگاه فقهی حاکم شرع میتواند برای جلوگیری از گسترش محرمات الهی مانند بیحجابی، مجازات وضع کند و لو اینکه این مجازات در زمان پیامبر(ص) اعمال نگشته باشد. 👈البته اینکه چرا پیامبر (ص) در مورد بیحجابی مجازات تعزیر را اعمال نکرده است، میتواند خود موضوع تحقیق جداگانهای گردد که ⁉️آیا زمینه برای اجرای این کار وجود نداشته است؟ ⁉️یا جامعه آن روز بگونهای بوده که نیازی به اعمال مجازات نبوده است و در واقع جرمی از این دست در آن دوران انجام نمیشده است و بعبارت دیگر به جهت شرائط فرهنگی حاکم بر آن روزگار زنان خود را موظف میدیدند که حجاب را رعایت کنند.
✅بهر حال نمیتوان به جهت فقدان نص شرعی دال بر مجازات مشخص در مسئله عدم رعایت حجاب مثل آنچه که در قصاص آمده است، شرعی نبودن مجازات بر ترک حجاب را استنباط کرد،👈 زیرا همانطور که بیان شد بسیاری از مجازاتها در اسلام از قبیل حدود شرعی نمیباشند بلکه از قبیل تعزیر شرعی هستند که طبق مصلحت تشخیص داده شده توسط حاکم، تعیین و اجرا میشوند.
#سوال
سلام روزتون بخیر ممنون میشم جواب مناسبی برای این متن که در گروه های همکاران ما فرستادند بفرستید 🙏👇
*( جهت مطالعه )*👇👇👇👇👇👇👇
🔴 *ایران تحت قیومیت و سرپرستی قَطَر!*
👈 خبر کوتاه بود اما پُتکی که بر سر ملت بزرگ ایران کوبیدند بسیار محکم و کاری بود. فعلا هیچ کدام مان به هوش نیستیم!
۷ میلیارد پول بلوکه شده ایران در کره جنوبی به دستور شیطان بزرگ«آمریکا» تحویل قطر داده شد!
« آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند »
کوچکترین کشور شبه جزیره عرب خلیج فارس« قطر»که مُحاط در آب های خلیج فارس است و صاحب هیچ مرز در خشکی با هیچ کشوری نیست به عنوان سرپرست و قَیّم ایران در خصوص هزینه کردن بودجه فروش نفت خود انتخاب شده است!
ایران که یکی از پهناور ترین و قدیمی ترین کشورهای جهان شناخته شده و دارای تمدن و تاریخ درخشان است تحت قیمومیت کوچکترین و کم سابقه ترین کشور جهان در آمده است!عجیب نیست؟جمعیت ایران تقریبا ۳۰ برابر و مساحتش بیش از ۱۰۰ برابر قطر است.
مساحت قطر تقریبا اندازه تهران است و ۳۰ درصد جمعیت تهران را هم ندارد. اما تصمیم گیرنده برای تعیین نوع هزینه کردن اموال و درآمد های ایران شده است!
خیلی عجیب است!!!
این انتخاب تَعَمُّدی است و مایه ننگ و سرشکستگی ملت و حاکمیت ایران بزرگ.
چشم حاکمان مُتَوَهّم و مدعی ما روشن!!!
واقعا شما با آن همه ادعا خجالت نمی کشید که کشوری ذره بینی، با ۳ میلیون جمعیت و با کمترین قدمت و تاریخ و تمدن برای شما و ملت بزرگ ایران آقایی کند و به عنوان سرپرست شما در معاملات و تشخیص خرید و پرداخت هزینه ها انتخاب شود.
شرم تان باد.
یاد دوران طفولیت خودمان افتادم؛پدر خدا بیامرز من قبل انقلاب،کت و شلوار شیک می پوشید ما را به مغازه ای در شهر می برد و باد به غَبغَب می انداخت و می گفت بچهها هر چی دوست دارید انتخاب کنید پولش با من!!!
هر سال یک بار این حق انتخاب را ما داشتیم!!!
فرق این رفتار قَطر با نوع نگاه پدر؛ در این بود و هست که ما حق انتخاب داشتیم. فقط پول را پدر پرداخت می کرد! اما ایران حق انتخاب هم ندارد!
حق انتخاب با آمریکاست و قطر به نیابت از آمریکا دستور می دهد تا ما چه جنسی خرید کنیم و یا نکنیم و آنگاه اگر مطابق میل رهبر آن کشور فسقلی خرید کردیم پول ما را با اجازه آمریکا به فروشنده پرداخت کند!
یا للعجب!
برده داری در قرون وسطی هم چنین نبود.
این غصه بزرگ را باید کجای دلمان بگذاریم و چگونه آن را هضم کنیم؟
کشور کوچک، قَطری که در آب شناور است ۳ میلیون جمعیت هم بیشتر ندارد و قدمت آن به ۱۰۰ سال هم نمی رسد و مساحت آن از ۱ ٪ مساحت ایران هم کمتر است و هیچ همسایه در خشکی ندارد، باید برای کشوری چون ایران با آن همه تاریخ و تمدن و سابقه و ۸۵ میلیونجمعیت تحصیل کرده و فرهیخته و ۱۲۰ برابر مساحت خود که با ۱۵ همسایه در دریا و خشکی مرز مشترک دارد بزرگی کند و فخر بفروشد!
خدا با شما نادانان آن کند که با ملت بزرگ و رشید و فرهیخته و متمدن ایران کرده اید.
زیاده عرضی نیست....😔🤔🤔
*علی حقیقت شناس*
*رزمنده دفاع مقدس ودکترای جغرافیای سیاسی*
هدایت شده از My Hero
سلام و ادب
بعضی از کشورها نقش میانه دارند
مانند قطر اوکراین عمان ووو
این یک نقش کلیدی و تاثیر گذار در روابط شرق و غرب دنیاست
مثلا اوکراین زلنسکی به بدترین شکل ممکن اجرا کرد و چوبش را خورد
ولی قطر به درستی به ایران نزدیک شد و امنیت خود را حفظ کرد
ایران به ذات کشور میانه نیست بلکه هارت لند (قلب زمین ) به گفته ژنرال رئیس جمهور شده آمریکا هستش
پس مقایسه رفتار قطر با ایران بدلیل دو نوع مختلف کشورها صحیح نیست❌
🖊سید عادل مکتوفی
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin