سلام
#سوال
چند روز پیش در یک میهمانی یکی از بستگان به فرزند هفت سالهی یکی از حضار گفت که:
"شما که اینقدر عاشق سگی چرا یکی نمیخری؟"
دخترک متعجب نگاهش کرد و گفت:
" من صبح تا عصر مدرسهام، بعدش غذا میخورم و استراحت میکنم و بعد باید پای مشق و درسم بنشینم. شب هم یه ذره بازی میکنم و کتاب میخونم و میخوابم. به نظر شما کی وقت میکنم که سگم رو تربیت کنم و بیرون ببرم و بهش عشق بدم؟"
مرد پرسشگر چنان از سوالی که پرسیده بود شرمنده شد که فقط توانست بگوید:
" چقدر شما باشعوری."
همان لحظه از دلم گذشت ای کاش که ذرهای از این همه فهم و درک این بچه را مسئولین ما داشتند!
بالاخص شما خانم انسیه خزعلی!
در صحبت های اخیرتان باز با لحن دستوری گفتهاید:
"خانوادهها از دوفرزندی به شش فرزندی برسند!"
چشم عباس آقا! اطاعت امر. فقط یک مسئلهی بسیار کوچک و ناچیز وجود دارد و آن این است که:
" فرزند آوری مهمتر است یا فرزندپروری؟"
فرزندآوری را که خر و گاو و گربه و خوک هم میکنند. بعضا در هر زایمان هم حداقل شش فرزند به دنیا میآورند.
نظر شما در مورد فرزندپروری چیست بانوی تحصیلکرده ی ادبیات عرب؟
خانم انسیه خزعلی!
شک ندارم که شما آنقدر از نعماتی که خداوند به شما عنایت فرمودهاند استفاده نکرده یا به غلط و بدترین وجه ممکن استفادهکردهاید که حضرت حق در حال بازستاندن تکتک آنها هستند.
از جملهی این موهبتها عقل است.
شما سالهاست چنان خود را به نفهمیدن زدهاید که گویی از اساس عقل و درکی برای فهمیدن نداشتهاید!
بعضی موضوعات آنقدر بدیهی و ابتداییست که فرزندان کوچک ما در این عصر هم به درستی آنها را دریافت میکنند.
خانم انسیه خزعلی!
کم کاری این بار ما را به پسر عزیزتان ببخشید.
ببخشید که ما حدود دو میلیون دلار نداریم که برای فرزندمان مثل حمیدِ شما خانهای در ونکوور کانادا بخریم.
ببخشید که نمیتوانیم برایش شرکت تاسیس و آیندهاش را تضمین کنیم.
ببخشید که ما مثل کبری خانوم -خواهر مکرمهتان- نمیتوانیم فرزندانمان را به آمریکا بفرستیم و خیالمان را راحت کنیم که حداقل های زندگی را دارند و در آرامش زندگی میکنند.
ببخشید که ما مثل شما و همسرتان -آقای رضازاده- پستهای آنچنانی دولتی با حقوقهای اینچنینی نداریم.
خانم به ظاهر محترم!
ما در کشوری که شما و امثال شما برای ما ساختهاید برای به دست آوردن یک لقمه نان در حال جنگیم! کدام احمقی را سراغ دارید که زیر باران توپ و ترکش و خمپاره فرزند بیاورد؟
ما همه زخمی هستیم، مجروحیم اگر مرهمی داری بیاور وگرنه زبان به کام بگیر و نمک نپاش!
بامداد رحیل
۱۲ مهر ۱۴۰۲
هدایت شده از نجمه کبیریان
کار به این چرندیات ندارم که همه از سر کینه و بغض و عداوت به مسئولین و شخص خانم خزعلی هست
فرزندآوری فرهنگ ایرانی و اسلامی بوده و این را از ما گرفتند با مهندسی دقیق
فرهنگ رزاقیت خدا را از ما گرفتند که به این مشکلات خوردیم
فرهنگ اسلامی ما را تغییر دادند
خدا در کجای زندگی تک تک ماست
خانواده هایی با ثروت بالا و اقتصاد قابل قبول هم فرزند نمی آورند و تعدادشان کم نیست
ویژه در شهرستان ها با داشتن خانه های ویلایی و یا خانه آپارتمانی و داشتن باغ در روستاها
خدا و جایگاه خدا و رزاقیتش را از ما گرفتند
از همان مسئولانی هم که کنترل جمعیت را دنبال کردند اول این نگاه را گرفتند
این نگاه را برگردانیم
و خدا برای ما کافیست
👇👇👇
هدایت شده از نجمه کبیریان
29.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوال
سلام. چرا حضرت عباس ع با بقیهی شهدا دفن نشدن؟
چرا علی اکبر ع زیر پای اباعبدالله ع دفن شد؟
اصحاب هرجا ک بدنشون افتاده بود دفن شدن؟ مثله حبیب و حر
هدایت شده از یا زینب...🍁 ۵۴...🍁
سلام و احترام.
اینکه چرا پیکر قمر بنی هاشم و شهدا از اهل بیت سلام الله علیهما اینگونه تدفین شده اند ممکن است بطناً علتی داشته باشد که ما از آن بیخبریم.
اما؛⬇️
⬅️ شهدایی که از اصحاب بودند توسط قبیله های و خویشاوند خود دفن شدند ولی؛
آنقدر عداوت نسبت به امام زمان علیه السلام زیاد بود که نگذاشتند پیکرشان به خاک سپرده شود.
لذا وجود داغدار حضرت سجاد علیه السلام با قدرت خدای قادر متعال توانستند ابدان شهدای اهل بیت را به همین صورت که دیده اید دفن نمایند.
جان به فدای همه ی شهدا...🌷
#یازینب
الاقل...محسن خاکزاد
#جهاد_تبیین
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
وقتی که امام حسین(ع) به بالین شهیدان میآمد، پیکر مطهر آنان را کنار خیمه میآورد؛ ولی در مورد اینکه چرا امام حسین(ع) پیکر مطهر حضرت عباس(ع) را به کنار خیمهها نیاورد، اقوالی گفته شده که در میان آنها دو قول قابل بیان است:
١. پیکر آن حضرت به قدری پاره پاره شده بود که انتقال آن، ممکن نبود؛ زیرا اعضای آن ممکن بود در مسیر راه به زمین بیفتد، چنان که در روایت آمده: هنگامی که امام حسین(ع) از کنار نهر علقمه به خیمهها بازگشت، زینب(س) گریان و پریشان با امام(ع) ملاقات کرد و پرسید: چرا پیکر برادرم را به خیام نیاوردی؟
امام حسین(ع) در پاسخ فرمود: دیدم به قدری اعضای عباس از هم گسیخته شده که نمیتوان آن را حرکت داد.[١]
٢. امام حسین(ع) به هر عنوانی بود، سزاوار و شایسته میدانست که عباس(ع) را به خیمهها کنار پیکرهای شهیدان ببرد؛ ولی یک راز موجب شد که امام(ع) او را در همان جا بگذارد، آن راز این بود که امام میخواست محل دفن عباس(ع) مرکز مستقل گردد تا مقام معنوی عباس(ع) در دنیا نیز آشکار شود، مردم به خصوص و جداگانه به بارگاه ملکوتی او روند، نیازهای مادی و معنوی خود را در کنار مرقد او که بهترین مکان شریف است، از درگاه خدا بخواهند، کرامتهای عباس(ع) بر همگان ظاهر شود، مردم به مقام عالی او پی ببرند، آن بزرگوار حلقه اتصال بین مردم و خداوند شود و مردم به خصوص و جداگانه با زیارتهای خود در پیشگاه عباس(ع) عرض ادب کنند و مقام ارجمند عباس(ع) آشکارتر شود.[٢]
در میان این دو نظریّه، نظریّه دوم مناسبتر و صحیحتر به نظر میرسد. اینک در اینجا فهرستوار سیر تاریخی مرقد مطهر آن حضرت از هنگام خاکسپاری پیکر مقدّس، بنای مرقد و تحوّلات آن تا به امروز بیان میشود:
۱. خاکسپاری پیکر عباس(ع) توسط امام سجاد(ع)
هنگامی که امام سجاد(ع)در روز سیزدهم محرم (سومین روز شهادت شهیدان کربلا) به طور محرمانه از کوفه به کربلا آمد، و بنی اسد را که برای دفن پیکرهای پاک شهیدان به آنجا آمده بودند، از حیرت و سرگردانی بیرون آورد. به بنی اسد اجازه داد که آن پیکرها را در مکانهایی که تعیین میکرد، به خاک بسپرند؛ ولی دو نفر را استثنا کرد و خود شخصاً به دفن پیکر آنها پرداخت:
١. دفن پیکر مقدّس سیّدالشهداء امام حسین(ع) را خودش شخصاً به خاک سپرد؛ زیرا امام باید امام را به خاک سپرد.
٢. دومین نفر، عباس(ع) بود که امام سجاد(ع) شخصاً پیکر او را به خاک سپرد و این خود بیانگر مقام عظیم عباس(ع) است که با او، همچون مقام امامت رفتار شد.
توضیح اینکه: امام سجاد(ع) همراه بنی اسد کنار نهر علقمه آمد، چشمش به بدن پاره پاره و بی دست عباس(ع) افتاد، منظره به گونهای بود که گویی همه زمین و زمان، ملکوتیان و زمینیان گریه میکردند، امام سجاد(ع) منقلب شد و خود را بر روی بدن مطهر عمویش عباس(ع) افکند، دست به حلقوم بریده آن حضرت میکشید و می فرمود: «عَلَی الدُنیَا بَعدَکَ العَفَا، یَا قَمرَ بَنِی هَاشِم، وَ عَلَیکَ مِنِّی السَّلام مِن شَهید مُحتَسَب وَ رَحمَة الله وَ بَرکاتُه؛ ای ماه تابان بنی هاشم، پس از تو خاک بر سر دنیا! ای شهید مخلص راه خدا، درود و برکات خدا بر تو باد!»
سپس خود امام سجاد(ع) شخصاً برای عباس(ع) قبری حفر کرد و به تنهایی پیکر مقدّس حضرت عباس(ع) را در میان قبر نهاد، همانگونه که خود به تنهایی پیکرِ مقدّس پدرش امام حسین(ع) را در میان قبر گذاشت.
بنی اسد میخواستند کمک کنند، امام سجاد(ع) همان پاسخ را به آنها داد که در مورد دفن پیکر مطهر امام حسین(ع) به آنها داده بود، و آن پاسخ این بود که فرمود: «اِنَّ مَعِی مِن یُعینَنِی؛ کسانی (از فرشتگان و ملکوتیان) همراه من هستند و مرا در دفن پیکر مطهر عباس کمک میکنند».[٣]
[١]. اکسیر العبادات فی اسرار الشهادات؛ محمد باقر ملبوبی، الوقایع و الحوادث، ج ٣، ص ٢٣.
[٢]. مقتل الحسین مقرم، ص ۳۲۸.
[٣]. همان، ص۳۹۸؛ سردار کربلا، ص ۲۴۸.
قبر حضرت علی اکبر علیه السلام اگر پایین پا هست بخاطر اینکه امام زین العابدین علیه السلام که عالم به همه علوم هستند در دفن کردن فرزند هم توجه به مقام پدر و فرزندی داشتند لذا علی اکبر را بالا سر حضرت یا در کنار حضرت دفن نکردند که حتی از نظر جسمی هم جنازه او بالاتر از پدر یا در کنار پدر نباشد بلکه پایین پای حضرت دفن کردند که اشاره به این باشد که مقام فرزند پایین تر از مقام پدر هست کما اینکه در زمان زنده بودن هم روایت داریم که فرزند جلوتر از پدر یا در کنار پدر راه نرود بخاطر احترام به مقام پدر جلوتر از پدر راه نرود مثل این روایت شخصی خدمت پیغمبر اسلام (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) آمد و عرض کرد: «حق والدین بر فرزند چیست؟» حضرت فرمود: «آنها را با اسم صدا نزند، جلوتر از آنها راه نرود، پیش از آنها ننشیند و کاری نکند که مردم، پدرش را لعنت کنند. منبع: کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، تحقیق علیاکبر غفاری، قم، دارالکتب اسلامی، ۱۳۶۷ق، ج۲، ص۱۵۹.
یک سوال مخاطب باقی ماند که این است اصحاب هرجا ک بدنشون افتاده بود دفن شدن؟ مثله حبیب و حر جوابش مفصل است👇
هدایت شده از h...m.p.r
⁉️سوال👇
⁉️میخواستم بدونم مزار پسر امام حسین(ع)حضرت علی اکبر(ع) کجاست؟
💢قبر ایشان کاملا کنار قبر امام حسین (ع) و به طور دقیق در زیر پای امام(ع) قرار دارد.
کسانی که بدن مطهر شهدا را دفن میکردند با توجه به اینکه شدت علاقه امام به این فرزند بزرگوارشان را میدانستند قبر وی را کنار قبر پدر و در زیر پای وی قرار دادند و به هنگام ساخت ضریح نیز در آن قسمتی که علی اکبر دفن شده دو گوشه برای ایشان به عنوان ضریح اضافه کردند. لذا است که مرقد و حرم اباعبدالله الحسین(ع) شش گوشه دارد.
✅ جهت کسب اطلاعات بیشتر در این گونه موارد میتوانید به این کتاب مراجعه فرمایید:👇
جواد محدثی، فرهنگ عاشورا، قم، نشر معروف، ۱۳۷۴ش.
🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆
⁉️همه میدانیم که مرقد منوّر حضرت عباس(ع) در کربلا جداگانه در کنار فرات، بارگاه ملکوتی شکوهمندی دارد و همواره زیارتگاه شیفتگان آل محمّد(ع) است، در اینجا این سؤال مطرح میشود که چرا مرقد مطهر حضرت عباس(ع) از مرقد مطهر سایر شهیدان جدا شده و از حرم امام حسین(ع) حدود ٣٥٠ متر فاصله دارد؟
👇پاسخ:👇
💢وقتی که امام حسین(ع) به بالین شهیدان میآمد، پیکر مطهر آنان را کنار خیمه میآورد؛ ولی در مورد اینکه چرا امام حسین(ع) پیکر مطهر حضرت عباس(ع) را به کنار خیمهها نیاورد، اقوالی گفته شده که در میان آنها دو قول قابل بیان است:⬇️
1⃣. پیکر آن حضرت به قدری پاره پاره شده بود که انتقال آن، ممکن نبود؛ زیرا اعضای آن ممکن بود در مسیر راه به زمین بیفتد، چنان که در روایت آمده: هنگامی که امام حسین(ع) از کنار نهر علقمه به خیمهها بازگشت، زینب(س) گریان و پریشان با امام(ع) ملاقات کرد و پرسید: چرا پیکر برادرم را به خیام نیاوردی؟
امام حسین(ع) در پاسخ فرمود: دیدم به قدری اعضای عباس از هم گسیخته شده که نمیتوان آن را حرکت داد.[١]
2⃣. امام حسین(ع) به هر عنوانی بود، سزاوار و شایسته میدانست که عباس(ع) را به خیمهها کنار پیکرهای شهیدان ببرد؛ ولی یک راز موجب شد که امام(ع) او را در همان جا بگذارد، آن راز این بود که امام میخواست محل دفن عباس(ع) مرکز مستقل گردد تا مقام معنوی عباس(ع) در دنیا نیز آشکار شود، مردم به خصوص و جداگانه به بارگاه ملکوتی او روند، نیازهای مادی و معنوی خود را در کنار مرقد او که بهترین مکان شریف است، از درگاه خدا بخواهند، کرامتهای عباس(ع) بر همگان ظاهر شود، مردم به مقام عالی او پی ببرند، آن بزرگوار حلقه اتصال بین مردم و خداوند شود و مردم به خصوص و جداگانه با زیارتهای خود در پیشگاه عباس(ع) عرض ادب کنند و مقام ارجمند عباس(ع) آشکارتر شود.[٢]
🔰پینوشتها
[١]. اکسیر العبادات فی اسرار الشهادات؛ محمد باقر ملبوبی، الوقایع و الحوادث، ج ٣، ص ٢٣.
[٢]. مقتل الحسین مقرم، ص ۳۲۸.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin