هدایت شده از جان من و سید علی💕
.
#پاسخ_مرتبط👇
✅ #پاسخ به #شبهه سیاست کنترل جمعیت
🔹سیاست های مربوط به کنترل موالید که در اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ اجرا شد اساسا جزء سیاست های کلانی نبود که از سوی رهبری ابلاغ شده باشد و به همین دلیل حتی در صورت اشتباه بودن چنین مساله ای ، رهبری در آن تقصیری نداشتند ، چرا که این سیاست ها بر اساس الزامات روز و تصویب قوانینی توسط مجلس شورای اسلامی همچون «قانون تنظیم خانواده و جمعیت» با همراهی هیات دولت وقت به ریاست حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی ، به اجرا گذاشته شد و بر خلاف سیاست های کلان جمعیت که اخیرا از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد ، جزء سیاست گذاری های کلان نظام به شمار نمی رفت تا اینکه رهبری نقشی در تدوین آن داشته و نسبت به عواقب آن پاسخگو باشند .
🔸 ضمن اینکه با توجه به ضرورت هایی که در آن مقطع وجود داشت و بحث کنترل جمعیت را یک #ضرورت_لازم می ساخت طبیعتا رهبری نیز نیازی به دخالت در آن ماجرا و یا مخالفت با اصل آن را نداشتند و می توان گفت که اکثریت قریب به اتفاق مسئولان از جمله رهبری به دلیل شرایط نابسامان جمعیتی آن روز ، متفق القول بودند که اجرای سیاست #کنترل_جمعیت در اوایل دهه ۷۰ یک ضرورت می باشد . بر این اساس اولا اصل اجرای سیاست تنظیم جمعیت در آن مقطع #یک_سیاست_درستی بود و ثانیا حتی در صورت اشتباه بودن آن سیاست ، در اتخاذ تصمیم برای کنترل جمعیت ، رهبری هیچ نقشی نداشتند تا اینکه نسبت به اشتباه بودن آن پاسخگو باشند.
🔹نکات حائز اهمیت بعدی نیز این هست که در شرایطی که دولتهای کارگزاران و اصلاحات، سیاستهای کاهش رشد جمعیت را به عنوان یک استراتژی مهم در پیش گرفته بودند و با تبلیغات سنگین و هزینه های زیاد آن را اجرا میکردند، ایشان هیچ گاه از این سیاستها حمایتی نداشتند.
🔸دکتر مرندی در مصاحبه ای با پایگاه اطلاع رسانی رجانیوز در تاریخ 16 مرداد 1391 نیز درباره اجرای سیاست کنترل جمعیت در دولت هاشمی رفسنجانی به نکته مهمی اشاره میکند که تیتر این مصاحبه میشود: " اشتباه اینجا بود؛ «کنترل جمعیت» را «کاهشجمعیت» تعریف کردند/آقا فرمودند شعار «دو بچه کافی» دوران طاغوت محور نشود "
http://www.rajanews.com/news/117353
◀️ این بخش به قلم دکتر علی ابوترابی کارشناس جمعیت نگارش شده که برگرفته از کانال حجت الاسلام روانبخش است:
👇👇
🔹اصل کنترل جمعیت در سال68 مذموم نبود نرخ باروری7 بمعنای سرانه و میانگین تعداد7 فرزند برای هر بانوی 15تا49 ساله بود ولو عقیم یا مجرد و در حواشی شهرها گاهی تعداد کودکان دو برابر بود لذا میانگین تقریبا7 بود. و اساسا تدبیر و مدیریت لازم بود واین تا اول دهه هفتاد مناسب بود
🔸رهبر معظم انقلاب هیچ زمانی به صورتی که گفته شد موافق کاهش نسل نبودند و شواهد مختلف تاریخی از جمله گفتگوی ایشان با رییس جمهور وقت که در همین کتاب علامه حسینی تهرانی نیز امده است و به تصریح خودشان حتی یکبار هم از کاهش جمعیت سخن نگفتند
🔹به نظر میرسد بزرگواری و عذرخواهی رهبر انقلاب در موضوع جمعیت موجب کژفهمی برخی کوته فکران شده تا خود را در هر موضوعی صائب و ایشان را خاطی بدانند.
◀️ بیانات مقام معظم رهبری در اجتماع بزرگ مردم بجنورد ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
🔹یکی از مهمترین موجودیهای باارزش ما، همین نسل جوانِ تحصیلکرده است. نسل جوان تحصیلکرده، هم شجاعت دارد، هم امید دارد، هم نشاط و تحرک دارد. من همین جا در داخل پرانتز عرض بکنم؛ یکی از خطاهائی که خود ما کردیم - بنده خودم هم در این خطا سهیمم - این مسئلهی تحدید نسل از اواسط دههی ۷۰ به این طرف باید متوقف میشد. البته اوّلی که سیاست تحدید نسل اتخاذ شد، #خوب_بود، #لازم_بود، لیکن از اواسط دههی ۷۰ باید متوقف میشد. این را متوقف نکردیم؛ این اشتباه بود. عرض کردم؛ مسئولین کشور در این اشتباه سهیمند، خود بندهی حقیر هم در این اشتباه سهیمم. این را خدای متعال و تاریخ باید بر ما ببخشد.
#جهادتبیین
ابرگروه(براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
✅بازنشر کلیه مطالب ابرگروه براهین جهت روشنگری عموم مردم ، حتی بدون لینک مجاز است.
34.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تعهد کتبی پزشکیان در میثاق نامه جبهه اصلاحات برای تامین حقوق همجنسگرایان بعد از به دست آوردن ریاست جمهوری
خیلی مهم.......
#شبهه
هدایت شده از جان من و سید علی💕
⚠️☝️این شایعه حدودا در ۳۲۰ کانال ، فقط در ایتا رفته😐
(دروغ و تهمت گناه کوچکی نیستااا)
📌شایعهای درباره آقای پزشکیان و حقوق همجنسگرایان👇
🔹 در بند 4 میثاقنامه جبهه اصلاحات که به امضای آقای پزشکیان رسیده، بر تأمین حقوق «جامعه رنگین کمانی» ایران تآکید شده.
🔹 عبارت «جامعه رنگین کمانی» معمولاً برای همجنسگرایان و اقلیّتهای جنسی به کار میرود.
🔹 اما در این میثاقنامه عبارت «جامعه رنگین کمانی» برگرفته از متن بیانیه 15 مادهای سید محمد خاتمی است و اشاره به «همه گرایشها، سلیقهها و اقوام و مذاهب و طبقات و گروههای اجتماعی» دارد.
❌ پس عبارت «جامعه رنگین کمانی» هیچ ارتباطی با همجنسگرایان ندارد ❌
✳️بند 4 میثاقنامه جبهه اصلاحات:
به منظور اجرای فصل سوم قانون اساسی و با در نظر گرفتن بیانیه ۱۵ بندی آقای خاتمی یعنی تأمین حقوق کلیه شهروندان جامعه رنگین کمانی ایران من جمله: حق حاکمیت ملی، حق آزادی بیان، حق استفاده از فرصتهای برابر فارغ از جنسیت، قومیت و مذهب، گرایش سیاسی و اصلاح ساختارها، سیاستها و عملکردها همه توان خود را بکار گیرم.
🌐 khabaronline.ir/xmjmL
✳️ماده 1 بیانیه سید محمد خاتمی:
«لزوم اهتمام به انسجام ملی و به حساب آوردن همة گرایشها، سلیقهها و اقوام و مذاهب و طبقات و گروههای اجتماعی که رنگینکمان ملت از آن تشکیل شده است و فراهم آوردن امکان مشارکت جدی آنان در همه امور و از جمله برگزاری انتخابات آزاد و رقابتی و مقدمه آن گذر از فضای تنگ امنیتی به فضای باز و مسئولانه سیاسی.»
🌐 khabaronline.ir/xjHFq
⚠️لطفا با لینک کانال منتشر کنید
╭┅──────┅╮
@porseshgar
╰┅──────┅╯
#سوال
کشور را می بایست با سلاح های علم ،شهامت و تعامل سازنده با جهان وووووو اداره نمود که متاسفانه در نگاه جناب جلیلی نیست....
فقط ططططططططططط پزشکیان
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و ادب
#پاسخ ⬇️🔻
🔸چند دهه باشعارهای این چنینی سر کار آمدید ولی به جای جهان فقط نوک دماغتان را دیدید. جهان چند تا کشور غربی نیست.الان جهانیان در چندین پیمان مانند شانگهای هم حضور دارندکه طرحهای بسیار عالی با همدیگر بدون دخالت دلار را طراحی کرده اند تا اسیرسیاست مالی استعمارغرب نشوند.
🔹دولت اصلاحات خاتمی باشعار گفتگوی تمدنها سرکارآمد و وزیر خارجه اش جناب حسن روحانی آنقدر مقابل غربی ها سرتعظیم فرود آورد وآنقدردر مقابل غرب کرنش کرد ولی نتیجه اش این شد که آمریکا آنها را محور شرارت نامید و با وجود نبود تخریمهای همه جانبه اقتصاد کشور را با تورم دو رقمی تحویل دیگری دادند.
🔻دولت اصلاحات خود روحانی هم مجدد همان راه خاتمی را پیش گرفت و این بار بسیار متواضعانه تر وبا زانو زدن ظریف مقابل شیوخ منطقه و ورشکست شدن بانک مرکزی وتخلیه ارز کشورادامه یافت ونتیجه اش پاره شدن قرارداد بین المللی توسط غربیها شد.
خلاصه ، کشورهای جهان فقط استعمارگران غرب نیستند و دوران تحقیر واستثمار ملتها گذشته است.
🖊علی احمدی
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
#سوال
جواب این متن همکارم بعد از دادن رأی به پزشکیان چیه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 🙏
👇
آنهایی که تحریمها را نعمت میدانند بخوانند.
لیبی در زمان قذافی برای ده سال تحت تحریمهای بینالمللی قرار داشت.قذافی این تحریمها را «نعمت» نامید و دستور داد که از همه ظرفیتهای داخلی برای دور زدن تحریمها استفاده شود.صنعت نفت بیشترین آسیب را دید.سرمایهگذاری در صنعت نفت متوقف شد و ادامه کار بسیاری از صنایع با مشکلات اساسی روبرو شد.حمودا الاسودا وزیر نفت لیبی در دوران قذافی بعدها درباره تحریم ها گفت:
"آمریکاییها شناخت کاملی از تجهیزات و دستگاه های ما داشتند و هر قطعه و وسیله ای را که ما نیاز داشتیم در فهرست کالاهای تحریمی گذاشته بودند. مشکلات ما پیچیدهتر شد چون نمیتوانستیم این قطعات را حتی از بازار آزاد بخریم.بعد مجبور شدیم به اوراقفروشیها رو بیاوریم و دستگاههای خرابمان را تعمیر و بازسازی کنیم و حتی در مواردی سعی کردیم قطعات یدکی مورد نیازمان را خودمان بسازیم اما در این کار ناموفق بودیم."
آلیسون پارچتر نویسنده کتاب «قذافی؛ظهور تا سقوط» مینویسد:
تحریمها زندگی را بر مردم لیبی مشکلتر از پیش ساخت.قیمتها رو به افزایش گذاشت...تورم سالیانه حدود سی و پنج درصد بود که نفس مردم را گرفت....گرچه دولت نظام کوپنی را برقرار کرد تا مردم گرسنه نمانند اما ادامه معیشت برای اکثریت مردم دشوارتر شد.علاوه بر این، برای بسیاری از خانوادهها ، متکی شدن به کوپن تجربه حقارتباری بود.آنچه کار را بدتر میکرد فساد موجود در نظام کوپنی بود.مقامات فقط بخشی از کالاهای کوپنی را بین مردم توزیع میکردند و بقیه کالاها سر از بازار سیاه در میآورد.تحریم ها موجب سربرآوردن طبقهای از نوکیسگان شد. این طبقه جدید نه فقط شامل مقاماتی میشد که از راه دور زدن تحریم ها به سودهای آنچنانی رسیده بودند بلکه تجار بخش خصوصی را که پارتیهای دم کلفت حکومتی داشتند را نیز شامل میشد.این تجار به لطف دسترسی به ارزهای خارجی کالا وارد کشور میکردند و این کالاهای وارداتی را با قیمت های گزاف تورم زده میفروختند.نرخ تورم به قدری بالا بود که مردم قادر به خرید این کالاها نبودند.هر گوشی تلفن همراه معادل پنج برابر حقوق ماهیانه یک استاد دانشگاه بود.همزمان ویلاهای شیک که متعلق به کاسبان تحریم و اقوام و نزدیکان سران حکومت بود در طرابلس و بنغازی ساخته میشد تا بر زخم مردم لیبی نمک بپاشد.شکاف رو به گسترش میان اغنیا و فقرا موجب بروز نفرت تلخی در بین آنهایی شده بود که در نبرد برای یکی کردن خرج و دخلشان به حال خود وانهاده شده بودند.
✍بیژن اشتری