#سوال
در جواب استوری اینو دادن👇
چه پاسخی بدیم⁉️
هدایت شده از علی احمدی
حکایت خاموشیها با ذخیره انرژی
شاید کمی موثرباشد ولی در تحلیل
ارائه شده مبنی بر عدم تمایل
ترکمنستان برای بستن قرار داد
تحویل گاز به ایران در روزهای
فصل زمستان تاثیر بسیاری
در خاموشیهای اخیر داشته.
همانطورکه در تحلیل قبل گفته
شد در زمان روحانی ترکمنستان
نتوانست طلب خود را از دولت
12 بگیرد فلذا پرداخت آن به عهده
دولت 13 افتاد که نهایتا پرداخت
شد وحال ترکمنستان وقتی می بیند
رئیس دولت ما در صداوسیما فریاد
میزند که آی مردم ندارم نمیتوانم
قراربود 15 تومان بدهند که 12 تومان
دادند و اگر ترامپ کارش را شروع کند
که وضع بدتر میشود مسئولین کشورهای همسایه هم آنرا گوش میکنند یااز طریق سفرایشان به اطلاع کشور خودمیر سانند
که مسئول ایرانی چنین گفت و آنها را به یاد دوران روحانی می اندازد وبا احتیاط زیاد وارد بستن قراردادها میشوند.
رئیس دولت نباید به گونه ای صحبت
کند که همسایگان دچار اشتباه
محاسباتی شوند که متاسفانه رفتار
رئیس دولت 14 سرشار از ناامیدی و ضعف است.
جواد معتمدی»؛ کارشناس انرژی گفت که «وابستگی نیروگاهها به گاز طبیعی باعث شده تا مشکل ناترازی انرژی در ایران گسترده و پیچیدهتر شود و باید با توسعه نیروگاه اتمی و تجدیدپذیر سهم گاز را کاهش دهیم تا بخشی از مسئله حل شود. برنامه توسعه ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه اتمی در دست انجام است و ۱۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر نیز مراحل ساخت را پشت سر میگذارند.»
اندیشکده سیاستگذاری بهرهوری ایران تسریع در تأمین مالی این پروژهها با اتکا به منابع مردمی در قالب مدلهایی نظیر صندوق سهام عام پروژه را راهکار تسریع در ساخت نیروگاههای اتمی و تجدیدپذیر معرفی کرده است تا از این مسیر سبد سوخت نیروگاهها متنوع شود.
نفت / شناسه خبر: 281445 / تاریخ انتشار : 1403/9/28 20:03.
بدون شک در شرایط کسری برق شبکه بهدلیل عدم تأمین کافی سوخت نیروگاهها، هر میزان واردات برق از ترکمنستان میتواند به کاهش قطعیهای برق در شمال و شمال برق کشور منجر شود، اما جزئیات این قرارداد هنوز مبهم و محل سوال است.
دو کشور ترکمنستان و روسیه، مبادی مدنظر برای واردات گاز به ایران هستند که مذاکره امضای قرارداد با هر دو کشور در حال انجام است. طولانی شدن مذاکرات واردات و یا سوآپ گاز ترکمنستان که بهنظر میرسد به دلیل عدم امکان تحویل و یا عدم تمایل ترکمنها برای ارسال گاز به ایران هنوز به نتیجه نرسیده، از دولت قبل در جریان است و درحالی که همه انتظار شنیدن خبر بهنتیجه رسیدن مذاکرات گازی با ترکمنستان را در روزهای منتهی به شروع زمستان داشتند، خبر امضای قرارداد واردات برق از ترکمنستان از سوی وزیر نیرو اعلام شد.
📌 شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
🔻شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
🔹۱- ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط ولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
🔹۲- صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
🔹۳- زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
🔹۴- اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔻 بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
🔹۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
🔹۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
🔹۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
🔹۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
♦️شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانهای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روشهای مکمل.
🔻همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانهها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
✅ لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستانهای آن سالها قطعی برق و گاز نداشتهایم.
🔻در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
هدایت شده از جان من و سید علی💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام و ادب
واقعیت اینه بزرگوار ⬆️👆
صرف یک اسکرین شات قضاوت نکنیم
آقای عردوغان با بی اعتنایی از جلوی آقای پزشکیان رد میشن و با رئیس جمهور چین خوش و بش میکنند
تصاویر ابتدای کلیپ برای اجلاس بریکس
و ادامه آن برای اجلاس دی هشت چند روز پیش در قاهره
واکنشهای منفی به رفتارهای عجیب پزشکیان در برابر اردوغان
👈رفتار عجیب و از موضع ضعف پزشکیان با اردوغان در حاشیه اجلاس دی-۸ با واکنش منفی گسترده در شبکه های اجتماعی مواجه شده است
این رفتار در حالی است که چند هفته قبل، در حاشیه اجلاس بریکس در روسیه رئیس جمهور ترکیه با بی احترامی از مقابل پزشکیان عبور کرده و با سایر روسای جمهور حاضر در اجلاس دست داد.
هفته گذشته نیز ملاقات و رفتار صمیمانه پزشکیان با وزیر تجارت ترکیه در تهران، همزمان با اقدامات صریح آنکارا علیه محور مقاومت بویژه در سوریه، با انتقاد صریح کارشناسان مسائل بین الملل مواجه شد.
هدایت شده از جان من و سید علی💕
نگاه به الان نکنید❗️
روزگاری عردوغان رئیس جمهور ایران را مشایعت میکرد...
#دلم_برای_رئیسی_سوخت
#سوال
سلام چه پاسخی بدیم؟👇
چه لزومی هست یلدا انقد پررنگ بشه برای بچه شیعه ها که چطوری در تدارک بهترینها هستیم🥺
وقتی برادران و خواهران شیعه ی ما در غزه و لبنان و سوریه و... در خاک و خونن و حتی آب و غذا و امنیتی ندارن ...
کدوم یلدا؟چقد با حافظ مانوس شدیم ؟ چقد با قرآن؟ چقد با نهجالبلاغه ؟
شادی معناش در یلداس؟
و اصلا چطور میتونیم شاد باشیم ؟
هدایت شده از سَرو
سلام و احترام
#پاسخ
👈در حمایت از مردم غزه و لبنان مواضع ما مشخص و بر خود فرض میدانیم که با همه ی امکانات و شرایط، اعم از مالی،نظامی و...دریغ نکنیم
👈و اما در برگزاری آیین سنتی شب یلدا بهتر است افراط و تفریط نداشته و با برپایی دورهمی های ساده همراه با مراعات ضوابط شرعی، انجام صله رحم که کار نیکویی میباشد را به جا آوریم...
👈در مورد سبک زندگی شاد در زندگی اسلامی میتوانید به کانال استاد عزیزی یا استاد شجاعی مراجعه بفرمایید
👈ضمن اینکه شاد بودن منافاتی با دینداری و مانوس شدن با قرآن کریم،نهج البلاغه و انجام وظایفمان ندارد
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟