🔴مسدودی کل حساب پس از واریز کمکمعیشتی صحت ندارد
🔹 بانک مرکزی اعلام کرد: پس از واریز کمکمعیشتی، فقط رقم آن در حساب سرپرست خانوار مسدود است و بقیه موجودی حساب، بههیچ عنوان مسدود نیست.
🔹 رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز گفت: تا پایان اردیبهشتماه درخصوص زمان برداشت مبالغ واریزی یارانه به حساب خانوارها تصمیمگیری خواهد شد.
🚫 #شایعه👇
فرستادن آرد به کربلا در بحران گندم
ایران آرد را به کربلا خیرات میکند.
❇️ #پاسخ👇
🔺انتشارگسترده ویدیویی از صادرات ارد به کربلا تحت عنوان خیرات کربلا به صورت همزمان و هماهنگ در رسانه های دشمن❗️
√خیرات کربلا اسم یک برند است و هیچ ربطی به خیرات و صدقه ندارد
√واردات موقت گندم از روسیه و تبدیل آن به آرد و صادرات مجدد به کشورهای هدف یکی از بهترین روش های ارزآوری در کشور است
√ ارز این صادرات مجدد نیمایی است و نه ارز ۴۲۰۰ جهانگیری
#رئیسی
#رسانه_دولت_درجهادتبیین_باشیم
#کانال_براهین 👈@barahin
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شبهه
🔺 وعدههای این ۴ نفر و آب و صابون
✍️ رحمتاله بیگدلی
این ۴ نفر مدعی بودند که هر یک با مدیریت مقتدر جهادی برای دولت، کسب و کار، خانواده و معیشت مردم، جهش تولید، خلق ثروت، مهار تورم، رفع فقر و یارانه ۴۵۰ هزار تومانی برنامه دارند، اما ۴ نفری نیامده فوری، سریع و انقلابی دارند #نان_مردم را هم آجر میکنند!
🔻امام خمینی: نان مردم را گران نکنید!
هدایت شده از غفّار🇮🇷
سید عادل مکتوفی:
میراث #دولت روحانی برای رئیسی!
دولت رئیسی شهریور سال گذشته وقتی روی کار آمد، با کسری بودجه 450 هزار میلیاردی و بدهی 1500 هزار میلیارد تومانی رو به رو بود. صادرات نفت هم 400- 500 هزار بشکه بود.
همزمان موعد باز پرداخت بیش از 54 هزار میلیارد تومان بدهی رسیده بود و باید ظرف چند ماه تا پایان سال پرداخت می شد. (ماهانه حدود 10 هزار میلیارد تومان). به اینها به اینها علاوه کنید، نقدینگی تقریبا 9 برابر شده که از مرز 4000 هزار میلیارد تومان عبور کرد و همچنان به عنوان موتور تورم عمل می کند.
اداره دولت با چنان میراثی، بسیار دشوار است اما دولت جدید موفق شد ضمن عبور از گردنه دشوار کسری مذکور، بخشی از بدهی ها را تسویه کند و ضمنا ، کمتر سراغ استقراض برود.
گسترش دیپلماسی اقتصادی و افزایش چشمگیر صادرات نفتی و غیر نفتی در این دوره موجب شد حجم تجارت خارجی غیر نفتی در سال 1400 به میزان 101 میلیارد دلار، به آمار سال 96 که اوج اجرای برجام بود، نزدیک شود.
این البته به معنای حل همه مشکلات اقتصادی و به ویژه رکود تورمی موجود (با همه عوارض و خسارات آن) نیست، همچنان که برخی مدیریت ها ذیل دولت، ضعیف و ناموفق عمل کرده اند. اما برآیند کلی نشان می دهد که مدیریت دولت، به ریل درست در دیپلماسی اقتصادی برگشته و تا حدود زیادی توانسته بر فشار تحریم ها چیره شود.
این روند در کنار بهبود برخی شاخص ها موجب شده مراکز اقتصادی جهانی، برای سال جاری رشد بهتری را در مقایسه با سال قبل پیش بینی کنند.
برخی حامیان دولت سابق و بانیان برجام، بهتر از هر کسی میدانند که با بی عملی و فرصت سوزی، و تعلیق و انتظار، و اعتماد نا به جا به #غرب عهد نشناس، چه بلایی به سر زیرساختهای اقتصاد کشور آوردهاند و آباد کردن آن خرابیها، چقدر زحمت میبرد و زمان لازم دارد؛
با این وجود، واقعیات را تحریف می کنند تا هم سوء مدیریت خود و هم موفقیتهای 8 ماهه دولت جدید را بپوشانند. البته برخی رسانه ها و سیاسیون فراتر از این دو اقدام، گویا ماموریت هم دارند که عصا زیر بغل آمریکای محکوم و منفعل در #مذاکرات بگذارند.
✍محمد ایمانی
هدایت شده از غفّار🇮🇷
📝 #پاسخ:👇
✍️ کمی واقع نگر باشیم. مشکلاتِ امروز مگر در عرضِ دو ماه و دو سال بوجود آمده که در عرضِ هشت ماه ـ که از عمرِ دولتِ کنونی میگذرد ـ بر طرف شود؟ نباید از یک فردِ عادی، توقعِ معجزه داشته باشیم! حتی اگر امام معصوم هم بر مسندِ خلافت باشد برای اصلاح، نیاز به زمان دارد.
➕ همهی ما میدانیم که آقای رئیسی در چه وضعیتی مملکت را تحویل گرفتند. از آمارِ روز افزونِ کرونا بگیرید تا دومینویِ تعطیلیِ کارخانهها و تولیدیها و عدمِ توانائیِ دولت قبل برایِ فروشِ نفت و گره زدن همه چیز به تحریمها و... . آیا پاسخِ نابسامانیهایی که دولتِ قبل مسببش بود را باید آقای رئیسی بدهد؟!
👌 جامعهی امروز، بیماری را میماند که برای رفعِ درد و رنجَش عجول است. حق دارد چون زیرِ فشار است. اما حاذقترین طبیب هم برای مداوایِ بیمارَش نیاز به زمان دارد. طولِ دورهی درمان باید سپری شود. اینجا من باید با طبیبِ سختکوش و دلسوزَم همکاری کنم نه آنکه مُدام غُر بزنم!
☝️کسانی که امروز به ما بابتِ رای به آقای رئیسی طعنه میزنند، همان کسانی اند که وقتی از آنان سوال میکردیم چرا دورِ دوم به آقای روحانی رای میدهید؟ در پاسخ میگفتند 4 سال کافی نیست برای عمل به وعدهها باید 4 سالِ دوم هم به او مهلت دهیم تا گشایش ایجاد شود! حالا چطور است که هشت ماه نگذشته، آقای رئیسی را رفوزه میدانند؟!!
👌یک خانوادهی آسیبدیده را نمیتوان هشت ماهه ترمیم کرد! یک مملکتِ آسیبدیده را آیا میتوان هشت ماهه، ساخت؟! البته سالی که نکوست از بهارَش پیدا است. آقای رئیسی در صد روزِ گذشته اقداماتِ مثبتِ زیادی انجام داده که این اقدامات اثراتَش به مرور و تدریجاً در معیشت مردم موثر خواهد بود.
📌گزارش کیهان در موردِ عملکردِ صد روزهی دولتِ سیزدهم را در لینک زیربخوانید لطفا.
https://kayhan.ir/fa/news/229815/%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B9%DB%8C%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%AF%D8%B1-100-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%B3%DB%8C%D8%B2%D8%AF%D9%87%D9%85
البته این تلاشها باید نتیجهاش در سفرهی مردم نمود پیدا کند. بسیاری از مردم از جهتِ معیشت در مضیقه قرار دارند.
✍سیدمحمدمهدی صدری
نکته✅
سیستم کوپنی و سهمیه بندی در زمان جنگ کل خانوارها را در بر گرفته و به همه مردم کوپن تعلق میگرفت.
انچه در دولت اقای رئیسی اتفاق افتاد؛دادن کارت خرید به اقشار کم درامد بوده تا همچنان اقلام غذایی را با قیمت سوبسید دار خرید کنند.
در واقع همان کارت بانکی که به ان یارانه واریز شد؛کارت خرید است.
خدایا دانشی عطا فرما که بفهمیم چگونه میتوانیم پنج نفتکش بنزین را از پنج دریا و سه اقیانوس و در کنار کشور شیطان بزرگ و نیروی دریایی آن کشور، بدست مردم ونزوئلا برسانیم ولی روغن و مرغ و ماکارونی را از کارخانجات داخلی نمیتوانیم به دست مردم خودمان برسانیم. و همش دست قاچاقچیان میوفتن.
واقعا فهمیدنش سخته