سلام واحترام
#پاسخ👇
✅🍀 در نظر داشته باشیم که "علم" اگر علم باشد، تاریخ انقضا ندارد؛ کدام علمی تا کنون منقضی شده است؟ بله، ممکن است که بشر از کشفی نتایجی گرفته باشد و با رشد علمی بفهمد که خطا کرده و به نتایج جدید دست یابد؛ پس این نقص و خطای بشر میباشد، نه این علم تغییر یافته باشد. آدمی باید خیلی جاهل و متکبر باشد که بگوید: «هر چه من شناختم، همان علم است، و اگر روزی به نتایج دیگری دست یافتم، آن علم دیگر علم نیست و این علم است»!
🔸چرا نمیگویند: «کشفیات و یافتههای علمی ما، هیچ اعتباری ندارد، چون ده سال دیگر تغییر میکند»؟! آیا وقتی پس از دبیرستان، در دانشگاه تحصیل میکنید، بر علمتان افزوده میشود و یا هر چه از علم فراگرفته بودید، ابطال میگردد؟!
🔹پس، هر چه عقل بشر رشد کند و پیشرفت علمی بیشتر باشد، دین خدا بهتر و بهتر شناخته میشود، نه این که به خاطر چندتا کشف علمی، دین خدا رد شود!
●- فلسفه و اخلاق ارسطو، نه تنها هم چنان مورد مطالعه، بررسی و بحث میان دانشمندان میباشد، بلکه نظریهپردازان جدید و به اصطلاح پست مدرن امریکایی"، برای جلوگیری از زوال بیشتر و مرگ قطعی "لیبرال دموکراسی امریکایی"، به این نتیجه رسیدهاند که ما باید اخلاق ارسطویی را به اندیشه و نظریه لیبرال دموکراسی تزریق کنیم تا حیاتی دوباره بیابد!
🔸 لذا مکتب جدیدی تحت عنوان «جماعتگرایان»، با پرچمداری نظریهپردازانی چون "چارلز تیلور" و "مایکل سندل" تأسیس کردهاند و دانشگاه هاروارد نیز برای ترویج این مکتب جدید، یک ترم مجانی و مجازی برای جهانیان به راه انداخت و مدرک هم داد!
🔹 معنای "علم" و حوزهها و دامنههای آن بسیار وسیعتر از آن است که بخواهند به چند مورد اختصاص دهند و سپس اندازهگیری نیز بنمایند!
آیا اگر اشعار حافظ، مولوی، سعدی و شاهنامه فردوسی ... و یا گوته،
و یا آنت فن درسته-هولسهوف از آلمان را بخوانید، میگویید: «این ادبیات مربوط به چند قرن پیش است و به درد ما نمیخورد»؟!
🔸آیا اگر رومانهای "شکسپیر" را بخوانید، میگویید مربوط به قرن 15 و 16 میباشد و نباید همچنان تدریس شود و یا از روی آن فیلم و تئاتر ساخته شود؟!
آیا اگر به علوم نجوم و طب، و یا فلسفۀ، و یا حتی حقوق در گذشته رجوع کنید، میگویید: «قدیمی شده است»؟! در حالی که یافتههای جدید، بر پایه و تداوم همان علوم میباشند.
🌴پس چطور میشود به اسلام که میرسد، آن هم به طور کلی، و به بهانۀ پیشرفت علم، مربوط به 1400 سال پیش میشود؟!
چرا وقتی برای درست کردن یک آلترناتیو مقابل اسلام، دم از کوروش و زرتشت و ...، میزنند، نمیگویند که مربوط به دو سه هزار سال پیش است، و حال آن که هیچ تاریخ مستند کافی و یا کتاب جامعی از آنان وجود ندارد؟!
#تاریخ_انقضاء_علم
#پیروی_دین_1400_سال_پیش
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
مقبلی
این دین دین خاتم است
دین خاتم یعنی هماهنگ با علوم تا قیامت می رود
به این صورت که دین امامی دارد که در هر دوره ای توانایی پاسخ گویی به مسائل را دارد
این امام از همه جهت علمش کاملش
در دوره غیبت هم علمایی هستند که طبق بیانات همان امام پاسخ گویی مسائل جدید هستند با کلیاتی که امام فرموده مسائل جدید را پاسخ گو هستند
این دین مثل خورشید و ماه که هر روز در جریان است جریان دارد
#سوال
بزرگواران حدود دوهفته هستش که عضو این گروه شدم
وقتی میبینم توی دنیای پرازشبهه وشک ودروغها زندگی میکنیم وتا آگاهی بهمون ندن واقعا نمیدونیم چی راسته چی دروغ،کلا روحیه ام ضعیف شده
از زندگی نا امید شدم
دایم به رفتارها وحرفها وسخنرانان مشکوک شدم
میرم تو یک مجلس فقط گوش میدم یا صدا رو ظبط میکنم وبعد مرور میکنم چی درسته یا غلط
وسواس شدم
کمکم کنید
هدایت شده از ومایعلم جنود ربک الا هو
باسلام وعرض ادب
جواب سوال👇👇👇
اولا لازم نیست هرشبهه ای را بخوانید زیرا شبهه ها تمامی نداشته وندارد وباخواندن آنها فقط خودتونو اذیت میکنید.
اصلا شبهه بخاطر شباهت با واقعیت شبهه نامیده شده وهدف شبهه افکن ها ایجاد ابهام در فکر ومتوقف کردن تفکر صحیح است.
بنابراین اصلا به شبهات اعتنا نکنید.
ونیزاصلا به خطورات ذهنی اعتنا نکنید مگر اینکه واقعا سوال جدی دارید که باید بپرسید.
اوقات خودتونو تقسیم کنید
وبه کارهای واجبی که خدا به شما محول کرده بپردازید ونیز قرآن زیاد بخوانید خصوصا بعداز نمازصبح وگاهی هم معنای آن را توجه کنید.
با افراد منفی باف چه در فضای حقیقی چه مجازی اصلا مرتبط نشید.
انشاالله موفق باشید.
#جهادتبیین ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از غفّار🇮🇷
📝 #پاسخ: 👇
✍️ از قدیم گفتهاند "ثبّت العرش، ثُمّ انقُش". یعنی اول صفحه و عرش را تثبیت کن و بعد رویَش نقش و نگار بکش. حالا ابتدا ثابت کنند که این قرآنها از فاضلابِ تهران در آمده و بعد ماجرا را به گردنِ جمهوریِ اسلامی بیندازند.
🔭 اگر عبارت "قرآن در فاضلاب" را یک جستجویِ مجازی کنیم میرسیم به کشور عربستان سعودی!! دستگاههای دولتیِ رژیم آل سعود با انداختنِ نسخههایی از قرآن به مجاری فاضلاب در شهرِ طائف، این کتاب آسمانی را مورد اهانت قرار دادهاند.
☝️در همين راستا یک مقام مسئول در کميته موسوم به امر به معروف و نهی از منکرِ عربستان گفت: "یکی از دانش آموزان منطقه، در بازگشت به منزل این قرآن ها را مشاهده کرده و پدرش را در جریان قرار داد، او نیز مسأله را به گشتهای امنیتی ابلاغ کرد".
➕ توهین به قرآن در عربستان تازگی ندارد و پیشتر نیز مسئولان زندان سیاسی "الحائر" این کشور به نسخههایی از کلام وحی اهانت کردند که تظاهرات شهروندان سعودی را در پی داشت.
✍حجت الاسلام سیدمحمدمهدی صدری
هدایت شده از غفّار🇮🇷
#پاسخ شبهه دوم 👆👇
جان من و سید علی💕:
آیا فقر خوب است یا بد است دیدگاه روایات درباره فقرچیست⁉️
آيا اين حديث از فرمايشات گهربار امام علي (ع) است؟
از دري كه فقر وارد شود از در ديگر ايمان بيرون مي رود⁉️
#پاسخ👇
✅🌴در اسلام "مال" به خودي خود يك وسيله براي آباد كردن دنيا و آخرت است و ارزشمند و خير مي باشد:
كُتِبَ عَلَيْكُمْ إِذا حَضَرَ أَحَدَكُمُ الْمَوْتُ إِنْ تَرَكَ خَيْراً الْوَصِيَّةُ لِلْوالِدَيْنِ وَ الْأَقْرَبينَ بِالْمَعْرُوفِ حَقًّا عَلَي الْمُتَّقين (1)
بر شما نوشته شده: «هنگامي كه يكي از شما را مرگ فرا رسد، اگر چيز خوبي [مالي] از خود به جاي گذارده، براي پدر و مادر و نزديكان، بطور شايسته وصيت كند! اين حقّي است بر پرهيزكاران!»
اما فقر يا فقر به خدا است كه خصيصه همه موجودات و انسان ها است. زيرا هيچ موجودي از خود چيزي ندارد و هر چه دارد از خداست و فقير محض به درگاه خدا مي باشد:
يا أَيُّهَا النَّاسُ أَنْتُمُ الْفُقَراءُ إِلَي اللَّهِ وَ اللَّهُ هُوَ الْغَنِيُّ الْحَميدُ (2)
اي مردم، همه شما به خدا نيازمنديد. اوست بينياز و ستودني.
♦️درك و باور اين فقر خود از ارزشمند ترين چيزها است و انساني كه خود را فقير درگاه خدا بداند، از غير خدا احساس بي نيازي مي كند و اين از ارزشمند ترين چيزها و از بالاترين درجات ايمان و بندگي است و سزاوار است كه به چنين فقري افتخار شود و پيامبر اسلام اين فقر را در بالاترين درجه اش درك مي كرد و به آن افتخار مي نمود:
الفقر فخري(3)
فقر افتخار من است.
♦️اما فقر مادي گرچه به خودي خود خوب نيست، اما براي افراد با ايمان كه به غناي روحي و نفسي رسيده اند، مشكل نيست و آن را يك ابتلا مي دانند كه بايد بر آن صبر كنند و از آن، نردبان تكامل بسازند. ولي همين فقر براي افراد سست ايمان خيلي بد و خطرناك است و ممكن است. سبب هلاكت آنان شود و اين كه در روايات هم فقر به عنوان همسايه ديوار به ديوار كفر و ... معرفي شده، ناظر به اين مورد است. رسول خدا فرمود:
كَادَ الْفَقْرُ أَنْ يَكُونَ كُفْراً (4)
🔷 روايات در مذمت فقر مادي فراوان است و طبيعي است كه يكي از زمينه هاي فساد، ظلم، گناه و ناامني فقر مادي افراد جامعه است.
البته ثروت هم چون به انسان احساس توانمندي مي دهد، او را به طغيان مي كشاند و هم چنان كه فقر زمينه گناه و فساد و نامني اجتماعي است، ثروت هم زمينه ظغيان و گناه و عياشي و فساد است:
كَلاَّ إِنَّ الْإِنْسانَ لَيَطْغي أَنْ رَآهُ اسْتَغْني (5)
حقا كه آدمي نافرماني ميكند، هر گاه كه خويشتن را بينياز بيند.
♦️پس هم فقر انسان ضعيف الايمان را به كفر، گناه و ظلم سوق مي دهد و هم ثروتمندي و از اين رو بود كه پيامبر به امتش تعليم مي داد كه از خداوند "كفاف" بخواهند تا هم از مضرات فقر در امان باشند و هم به پيامد هاي بد ثروتمندي مبتلا نشوند:
🌴اللهم ارْزُقْ مُحَمَّداً وَ آلَ مُحَمَّدٍ وَ مَنْ أَحَبَّ مُحَمَّداً وَ آلَ مُحَمَّدٍ الْعَفَافَ وَ الْكَفَافَ وَ ارْزُقْ مَنْ أَبْغَضَ مُحَمَّداً وَ آلَ مُحَمَّدٍ الْمَالَ وَ الْوَلَدَ (6)
اما اگر فرد به درجات بالاي ايمان برسد، هم از فقر براي رسيدن به كمال، مركب مي سازد و هم از غنا و توانگري. اگر فقر به او رو آورد، با تحمل و تعفف با آن مواجه مي شود و آن را تقدير و ابتلاي خداوند مي شمارد و اگر با غنا و ثروت مواجه شود، آن را براي خدمت به خلايق براي رضاي خدا به كار مي گيرد و با آن رضاي خدا را تحصيل مي نمايد.
🌴اما روايتي به اين مضمون "از دري كه فقر وارد شود، از در ديگر ايمان خارج مي شود" نيافتيم و ظاهر اين ضرب المثلي باشد كه با توجه به روايات مذمت فقر مشهور شده است.
پي نوشت ها:
1. بقره (2) آيه 180.
2. فاطر (35) آيه 15.
3. مجلسي، بحار الانوار، بيروت، الوفا، 1403 ق، ج 19، ص 30.
4. كليني، كافي، تهران، اسلاميه، 1367 ش، ج2، ص 307.
5. علق (96) آيه 6-7.
6. كليني، همان، ص 140
#جهاد_تبیین
📚 ابرگروه براهین؛ پاسخگوی پرسش ها شبهه ها در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال «براهین»👈 @barahin
#شبهه
آیا سینه زنی به صورت محکم و شدید برای قلب ضرر دارد؟ چه نوع سینه زنی از نظر شرع مجاز است؟
هدایت شده از غفّار🇮🇷
#سوال
آیا سینه زنی به لحاظ علمی بر سلامت بدن انسان تاثیری دارد⁉️
#پاسخ👇
دکتر محمد رضا یزدان نیاز روانشناس و اولین و تنها پزشک سایکدلیک در ایران
یکی از فواید سینه زدن بر امام حسین (ع) این است که در یازده ماه سال هوای آلوده وارد ریه ها شده و لوله هایی که مجاری هوا به سمت ریه ها هستند را آلوده و مسدود می کند. با سینه زدن ذرات غبار خارج می شود. درست مانند پاک کردن لوله ای که گرفته شده است.ده شب پشت سر هم در حسینیه ها و تکیه ها سینه زدن موجب شل شدن خلط های آلوده در بدن شده و تخلیه می شود .بنابراین با تخلیه آلودگی ها و خلط های موجود ،لوله هایی که مسئول انتقال اکسیژن بوه ند دوباره آماده و نو می شوند.در آزمایشی که بر روی دسته ای از سینه زنان انجام شده دستگاهی گذاشته و مشاهده می شود میزان اکسیژن افرادی که سینه می زده اند نسبت به کسانی که سینه نمی زده اند دو تا سه برابر بیشتر بوده است.بنابراین با افزایش اکسیژن ،جریان خون اکسیژن بیشتری را به سمت مغز انتقال می دهد.بنابراین سینه زدن در عزاداری امام حسین می تواند باعث کاهش اضطراب در افراد شود .با سینه زدن و یا عزاداری کردن و حسین حسین گفتن نوعی تخلیه روانی در افراد به وجود می آید که بعد از عزاداری موجب آرامش و حتی نشاط روحی در فرد می شود.در اکثر مراسم های فوت بستگان و اطرافیان اگر دقت کرده باشید متوجه می شوید که بعد از گریه و عزاداری در حد متعارف افراد می خندند و حتی برخی خود را بابت این مساله سرزنش می کنند حتی بارها این سئوال مطرح شده که نمی دانم چرا در مراسم ختم خنده امان میگیرد؟در پاسخ باید گفت به این علت که گریه به آزاد سازی آندروفین ها و جریان خون کمک می کند ،آندروفین ها ترکیبات شیمیایی هستند که باعث بهبود خلق و خو شده و تسکین درد را به دنبال دارند.
ادامه متن درآدرس ذیل👇
https://b2n.ir/346039