❎ عکس نوشته حاوی اخبار نادرست و درست است و شبهه افکن برای اینکه آمار و اعداد اختلاس را بالا ببرد راست ودروغ را مخلوط کرده است.
🔴در مواردی که اختلاس های مذکور توسط مراجع ذی صلاح ثابت شد متهمین به رد کل مال اختلاس شده و جبران ضرر و اعدام و یا سخترین احکام محکوم شدند.
🔵 اینکه در نظام اسلامی ما اختلاس وفساد ، کشف و رسانه ای می شود و با آن برخورد می شود حاکی از فسادستیزی نظام است. در نظامی که سیست فاسد باشد، هیچ فسادی رسانه ای نخواهد شد و به اطلاع مردم نخواهد رسید.
✅یکی از مهمترین دغدغه های مقام معظم رهبری در دوران رهبری پیگیری مبارزه با مفاسد اقتصادی می باشد .
🔴چرا شاهد این حجم از جوسازی رسانه ای علیه اقدامات انقلابی و فسادستیزی نظام هستیم؟
✅چرا هیچ رسانه ای به اصل این اقدامات علیه فساد ستیزی نمی پردازند و رسانه های معاند اصل این فساد ستیزی را مخفی می کنند و اصلا هیچ اشاره ای به برخورد دستگاههای نظارتی و احکام صادر شده نمی کنند؟؟
🔥⚠️ فسادآمیزتر از فساد اقتصادی
🤔با کدام استدلال از برخورد نظام با فساد به فساد نظام رسیدیم⁉️
😕عجیب نیست؟
✅مثلا مجلس انقلابی، #فساد یک بنگاه اقتصادی (فولاد مبارکه) را بررسی و افشا کرده و آنوقت همین اقدام *ضدفساد* شده است نشانه فساد تودرتو و فساد سیستمی و چماقی علیه جمهوری اسلامی😐
🔴در هیچ جای عالم چنین وضعیتی پیدا نمیکنید که قوت یک نظام را به نقطه ضعفش تبدیل کنند. اینکه ضدانقلاب و مزدورها و مواجب بگیرانش چنین پروژه موهومی را جلو ببرند عجیب نیست؛ عجیب اینست که چرا این رفتار مشمئز کننده برای برخی در داخل یک عادت رسانهای شده است
🔥مبارزه با فساد همه جای دنیا منشأ امید است و در کشور ما به واسطه بازارمکاره ممبر و معرکه گیری لایک، شده است عامل کسری.
❓با کدام استدلال از برخورد نظام با فساد به فساد نظام رسیدیم🤔
🖐 کسی مدعی نیست که نظام اسلامی، نظام عصمت است؛ اما حتما نظام اسلامی، نظام مقابله با فساد است. خطا در سیستم هست اما خطای سیستمی نیست. روشن نیست؟
✅ فاصله ادراک فساد از واقعیت فساد در جمهوری اسلامی بر مبنای پیمایشهای معتبر که نمونهای از آنرا دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد بیش از 70 درصد است.
❗️ یعنی تنها کشوری هستیم که در آن مبارزه با فساد با خودنمایی جاهلانه و هنرنمایی مغرضانه رسانهای، منجر به احساس فساد بیشتر میشود. مضحک نیست؟
❓ضرر کدام بیشتر است؟ ضرر فساد در سیستم یا ضرر کسی که جمهوری اسلامی را دارای فساد سیستمی میداند؟ اولی یک مصداق است و دومی همان یک مصداق را "نشانه" ای بر همه گیری فساد. اولی نقص نظام است و دومی نعل وارونهای بر دارایی نظام.
✅و اما یک قاعده ساده؛
🔴هرنوع کنشگری و با هرعنوانی و تحت هر لوایی که منجر به ناامیدی مردم از اصلاح و آینده شود، سراسر فساد اکبر است و ظلمی است بسیار فراتر از فساد اقتصادی این و آن.
🔴 مساله فساد و یا سلامت اقتصادی مربوط به کل بدجامعه است از مدیران گرفته تا تک تک افراد جامعه در هر جایگاه و نقشی که قرار دارند.خلافی که یک کارگر یا مغازه دار در جایگاه خود می کند شاید به چشم کسی نیاید ولی خلاف مدیران چون در راس حکومت هستند آشکار می شود.باید بدانیم ریشه کنی فساد فقط مربوط به مدیران نیست و همه افراد جامعه در نقش خود باید پاکدست و با تقوا باشند باشند.
💠وسوسه مال ومقام وریاست در افرادی که در حکومت حضرت علی علیه السلام بودند ، بزرگان واصحاب پیامبر صلی الله علیه واله را هم لرزاند.
🔹 یک سوم نهج البلاغه در رابطه با فساد و اختلاس است، یعنی علوی ترین حکومت تاریخ پُر بود از اختلاس!
🔹 طلحه و زبیر که هیچ، ابن عباس پسرعموی پیامبر(ص)، راوی حدیث، مفسر بزرگ، زمانی که حاکم بصره بود اختلاس کرد وهمه بیت المال بصره را میان اقوام و خویشانش تقسیم کرد! حضرت بالای منبر گریه کرد و فرمود دیگر من به چه کسی اعتماد کنم! خدایا مرگ علی را برسان!
🔹 اشاره به این مطالب به معنای جواز فساد نیست، اما ببینید؛ اینهمه فساد درحکومت حضرت درحالی بود که تمام مقامات حکومت توسط امیرالمومنین (ع) انتخاب میشدند!، درحالیکه الان جمهوری اسلامی است یعنی تمام مقامات مستقیم یا غیرمستقیم توسط خود مردم انتخاب میشوند.
🔴تا زمانی که هر فرد از افراد جامعه در جایگاه خود وظیفه شناس نباشد و تقوا را رعایت نکند و وجدان کاری نداشته باشد مساله فساد در جامعه حل نمی شود حتی اگر حاکم آن نظام حضرت علی علیه السلام باشد.
سلام خواهشن این پیام رو هم تو گره های دیگه بفرستید شاید به دست اون کسایی که باید برسه
من به عنوان کسی در حال حاضر در همین ایام در عراق هستم البته نه برای زیارت به جهت کار در شهرهای مختلف عراق
واقعا باعث سرافکندگی و خجالت برای هر ایرانی واقعا باید شرم داشته باشیم
لشگری از گرسنگان با خفت و خواری کنار خیابانها اواره دربه در در اوج خفت عراقی ها سوار بهترین ماشینها روز دنیا زیر باد کولر اونوقت ایرانی ها به چندش اور ترین شکل ممکن در عقب کامیونها عقب وانتها یا به تعداد زیاد در اتوبوسها گرما زده گرسنه هیچ قلمی نمیتواند این حجم از حقارت و عقب افتادگی رو توصیف کند عراقی هایی که به ایران میاییند چه برای زیارت چه برای سیاحت دقت کنید بخاطر ارزش واحد پولشون نسبت به ایران بهترین غذاها رو سفارش میدهند بهترین و مناسب ترین از لحاظ رفاهی هتل و سوییت رو میگیرند و به عنوان یه برند از ملت عراق خودشون رو نشون میدن در مقابل برند ایران نمادی از گرسنگی عقب ماندگی حقارت در تصوراتتون نمیگنجه که اینجا با چه حقارتی میگن ایرانی زوار کنار خیابون تو پیاده رو در کثیف ترین جاها دارند غذا میخورند و استراحت میکنند خواهشن این رو ارسال کنید شاید به دست تعدادی از ارتشی هامون برسه نمیخواد مانور اقتدار بزارید چون از اسمش پیداست مانور یعنی تبلیغات هر چقدر شما اونطرف خودتون رو پاره کنید اینطرف نشان میدیم هیچ چیزی نیستیم جز یه مشت گرسنه عقب افتاده.
چو بیشه تهی ماند از نره شیر
شغالان
به جنگل درایند دلیر😡😡😡
سلام و احترام.
1️⃣به نویسنده ی متن بگویید در پی کار خود باشد و همایش اربعین را با (یا از)، زبان دشمن نپردازد چون درک این اندک مشقت در پیاده روی اربعین برای دشمنان ایران اسلامی دشوار است.
2️⃣ در پیاده روی اربعین قرار هست تا زائر حرم یار به معرفت دست یابد نه اینکه فربه شود!
3️⃣ رزمایش ارتش جمهوری اسلامی هم تبلیغ نیست بلکه نمایش قدرت نظامی و دفاعی انقلاب اسلامی ایران است به دشمنانی که گاهی در ذهن خود، خویش را غالب بر سپاه اسلام میپندارند.
4️⃣ برای کاستن از خستگیِ افرادی که کم توان هستند چه ایرادی دارد که سوار بر کدام خودرو بشوند چون زوار اربعین در گام اول، دنیا و رفاه و مطاع آن را به دنیا طلبان وا می نهند و لذا تحمل مقداری سختی، آنانرا در مقابل مشکلات مقاوم و در راه بندگی استوار تر می سازد.
❌️حقارت آن است که بجای خدا، کدخدا عبادت شود و ارزش ها را به ضد ارزشها تبدیل کند.
❌️ با نشر این یاوه ها قادر به ایجاد فتنه نیستید چون نقشه های قبل از اربعین شما را رزمندگان مقتدر اسلام، برآب کردند.
#یازینب
الاقل...محسن خاکزاد
#لشگری_از_گرسنگان
#خفت_و_خواری
#اندک_مشقت_اربعین
#معرفت_زائر_حرم_یار
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
سلام
شبهه #مهاجرت #
️مقایسه آمار مهاجرت و یا به عبارتی فرار از ایران در قبل و بعد از انقلاب :
۱) مرداد ۱۳۴۴ نتایج بررسی مهاجرت که توسط سازمان ملل انجام شده بود، ایران را از لحاظ مهاجرت اتباع به کشورهای دیگر در ردیف پنج کشور آخر جدول نشان میداد [ نزدیک به صفر ]
️۲) این بررسی ده سال بعد در سال ۱۳۵۴ نیز مجددا انتشار یافت که تغییری در رتبه ایران نشان نمیداد و مهاجرت ایرانیان نزدیک به صفر بوده است.
️۳) در سال ۱۳۵۷ شمار ایرانیان مهاجرت کرده به زیر ۵۰ هزار نفر رسیده بود.
از این آمارها چنین برمی آمد که ایرانیان تمایلی به مهاجرت به کشورهای دیگر نداشتند.
️۴) اما این ارقام از سال ۱۳۵۷ به بعد به شکل ناباورانهای تغییر کرده است. ایران دیگر در رتبه انتهای جدول نیست و برعکس به صدر جدول رسیده است. ایرانیان سومین مردمان در جهان هستند که به دنبال مهاجرت هستند.
️۵) در بین اتباع کشورهای مختلف ایرانیها بیشتر متقاضی برای مهاجرت به استرالیا را دارند که سالانه دها نفر نیز جان خود را در این راه میدهند.
️۶) شمار جمعیت ایران ۲ برابر شده، اما میزان مهاجران ایرانی به عدد نزدیک به ۷ میلیون نفر یعنی ۱۴۰ برابر رسیده است.
۷) در این بین حجم خروج نخبگان از کشور نیز قابل تامل است. طبق آمار صندوق بینالمللی پول، ایران از نظر فرار مغزها در بین ۹۱ کشور جهان مقام اول را از آن خود کرده است.
۸) سالانه تا ۱۸۰ هزار نفر با تحصیلات عالیه از ایران مهاجرت میکنند.
️۹) بنیاد ملی نخبگان ایران اعلام کرد، ۳۰۸ نفر از دارندگان مدال المپیاد و ۳۵۰ نفر از برترینهای آزمون سراسری از سال ۸۲ تا ۸۶ به خارج مهاجرت کردهاند.
️۱۰) همچنین هفته نامه سازمان مدیریت و برنامه ریزی نوشت است، ۹۰ نفر از ۱۲۵ دانشآموزی که در سه سال گذشته در المپیادهای جهانی رتبه کسب کردهاند
هم اکنون در دانشگاههای آمریکا تحصیل میکنند.
️۱۱) طبق آمار صندوق بینالمللی پول هم اکنون بیش از ۲۵۰ هزار مهندس و پزشک ایرانی در آمریکا هستند.
طبق آمار رسمی اداره گذرنامه،
در سال ۸۷ روزانه ۱۵ کارشناس ارشد،
۴ دکترا و سالانه ۵۴۷۵ نفر لیسانس از کشور مهاجرت کردند.
️۱۲) در سال ۱۳۹۱ حدود ۱۵۰ هزار دانشجو تقاضای خروج از کشور را کردهاند که بیشترشان دانشجوی دوره دکترا بودند. همچنین ۶۴ درصد دانشآموزان ایرانی مدالآور المپیاد طی ۱۴ سال گذشته از ایران مهاجرت کردهاند.
هدایت شده از مهاجر
🔵مساله مهاجرت ایرانیان به اروپا و کشورهای غربی بعد از انقلاب اسلامی ایران افزایش یافته است. علت مساله هم عدم سازگاری برخی مردم با نظام اسلامی جمهوری اسلامی ایران است.
🔴قبل از انقلاب مخالفین نظام فاسد شاهنشاهی عمدتا مستضعفین و مستمندان بودند که توان مالی برای مهاجرت نداشتند و اصولا علت مخالفت با رژیم ستم شاهی را در عدم اجرای احکام دینی می دانستند که در کشورهای غربی به مراتب رعایت نمی شود و ایران زمان شاه به مراتب بهتر از کشورهای غربی بود.
🔵پس از پیروزی انقلاب اسلامی خاندان شاهنشناهی و وابستگان به دربار که با پول های باد آورده و غارت سرمایه های ملی مردم ایران به نان و نوایی رسیده بودند ماندن در ایران و زیر پرچم نظام جمهوری اسلامی ایران را بر نتابیدند و به کشورهای اروپایی و آمریکا مهاجرت کردند
🔴بسیاری از این مهاجرین از افرادی بودند که در سازمان امنیت شاه ساواک و گارد شاهنشاهی بودند و دستشان به خون ملت ایران آغشته و از ترس مجازات از کشور گریختند و امروز بسیاری از ایرانیان مقیم آمریکا و اروپا فرزندان همین افراد هستند از فرزندان شاه خائن گرفته تا وزرا و درباریان و نیروهای ساواکی....
🔵علاوه بر این افراد برخی افراد به دلیل عدم تطبیق با نظام و قوانین اسلامی نمی توانند در کشور اقامت کنند و غرب را بهشتی برای آرزوها و امال خود می دانند و با توجه به اینکه عمدتا از خانواده های مرفه و ثروتمند جامعه هستند به دنبال گرفتن اقامت و مهاجرت از کشور هستندو بودند و خواهند بود و ممکن است این دست از افراد از زمره کسانی باشند که از لحاظ علمی و تحصیلاتی در رتبه های خوبی قرار دارند. که به اصطلاح فرار مغزها مشهور شده است و عمدتا در خارج از ایران در قید مبانی دینی و اعتقادی نیستند. گرچه این وضعیت در زمان شاه برعکس بود خانواده های متمولی که فرزندانشان در خارج حتی آمریکا زندگی می کردند عمدتا متدین و مذهبی بودند و پس از انقلاب اسلامی به کشور بازگشتند اشخاصی چون: دکتر چمران، دکتر فواد ایزدی، پروفسور مولانا، نادر طالب زاده و .....
🔴نکته دیگری که هست متاسفانه مراکز علمی و دانشگاهی نسبت به جذب نیروهای علمی و تحصیل کرده سستی و تعلل می کنند و بعضا شرایط علمی و دانشگاهی و کار برای نخبه های علمی در داخل کشور بسیار اندک نسبت به خارج از کشور است و با پیشنهاد های کلان و پر چرب کشورهای دیگر این نخبگان جذب آن کشورها می شوند که عمدتا از بنیه اعتقادی پایینی برخوردار هستند.
🔵مساله در مورد قهرمان ورزشی هم مشهود است به خاطر پیشنهاد مالی بهتر به کشورهای دیگر می پیوندندو در مسابقات جهانی با پرچم آن کشور به میدان می روند. اما برخی دیگر از افراد کشور که به دنبال اخذ پناهندگی در خارج از ایران هستند جریان ها و فرقه های دینی و اعتقادی است. لازم به ذکر است که این افراد عمدتا به دلیل ضعف مالی و عدم پایبندی به اعتقادات اسلامی بهترین راه برای مهاجرت را پناهندگی می دانند.
🔴برای اخذ مهاجرت در آمریکا یا کشورهای اروپایی شخص متقاضی باید حدودا 250 هزار دلار (شاید بیشتر) در آن کشور سرمایه گذاری کند. همانند علی دایی که تابعیت دوگانه ایرانی آمریکایی دارد و با سرمایه گذاری در آمریکا شهروند آمریکا محسوب می شود.
🔵اما بسیاری از کسانی که توان مالی برای سرمایه گذاری در خارج را ندارند ولی علاقه مند به مهاجرت هستند با روی آوردن به تحرکات سیاسی و اعتقادی همچون گرایش به مسیحیت و بهاییت و با ادعای ارتداد در نمایندگی سازمان ملل در ترکیه و امارات به دروغ مدعی هستند که نظام اسلامی ایران آنها را مرتد می داند و در صورت برگشت به ایران اعدام خواهند شد. و باغ وساطت سازمان ملل در کشور ثالث حق پناهندگی می گیرند.
🔴این افراد عمدتا به دلیل تاثیر شبکه های تبلیغاتی رسانه ای غربی که غرب را بهشت آمال و آروزهای اینان معرفی می کند و کشور عزیزمان ایران را ویرانه و جهنم برایشان وانمود می کند و چون افراد خود باخته و غرب زده هستند دوست دارند مثل غربی ها باشند و حتی از ایرانی بودن خجل و شرمسار هستند.
#شبهه
چرا هرسال سریال مختار رو همه ی کانالها پخش میکنن ولی سریال امام علی رو دیگه پخش نمیکنن*!!؟؟
چند وقت پیش با یکی از دوستان که کارمند صداوسیماست صحبت می کردم... پرسیدم چرا هر سال سریال مختار رو پخش می کنن ، یا همه ی سریالها از شبکه های مختلف پخش میشه اما *سریال امام علی* رو دیگه رو آنتن نمی فرستن!؟ جریان چیه ؟ پاسخ داد رفته تو بلاک لیست صداوسیما و قابل پخش نیست .... چون تمامی دیالوگهای معاویه و عمرو عاص در حال حاضر توسط حاکمیت جمهوری اسلامی در حال اجراست!!!!!
گفت دقیقا حاکمیت جمهوری اسلامی قدم به قدم از امویان داره پیروی می کنه نه امام علی ... و این چیزیه که سالها قبل من از قول جنتی شنیدم که در جواب کسانیکه بهش گفته بودن ؛چرا الکی مردم رو در انتخابات مجلس رد صلاحیت میکنی و از حق شون محروم میکنی در حالیکه علی به مخالفانش حتی حق بیت المال رو هم میداد ، گفته بود؛ که ما اشتباه علی رو تکرار نمی کنیم چون نمیخوایم فقط ۴ سال و نیم حکومت کنیم ،استمرار حکومت اسلامی شیوه ی معاویه رو می طلبه نه علی!!! در جایی دیگر از فیلم عمروعاص به معاویه میگوید؛ ابایزید به ممبر برو و تمام مشکلات را به گردن خدا بینداز و میبینیم که جنتی و صدیقی امام جمعه های موقت تهران بارها در نماز جمعه اعلام میکنن این گرانیها و مشکلات همه از طرف خداوند است ، یک بار ازمون الهی میشه و بار دیگه عذاب الهی اونم نه عذابی که برای فساد و دزدی و بی عدالتی که حاکمان این حکومت در حق مردم میکنند بلکه بخاطر گناه مردم
هدایت شده از مهاجر
🔵 سریال امام علی علیه السلام چندین بار از شبکه های مختلف صدا و سیما پخش شده است و مدتی بود هر شب ساعت 23 از شبکه قرآن و معارف سیما در حال پخش بوده است. لطفا لینک زیر راببینید:
https://qurantv.ir/emamali
🔴اتهامات دیگر به آیت الله جنتی که در متن هست مانند همان خبر دروغ همگی کذب محض وبرای تخریب شخصیت انقلابی ایشان است. ایشان هیچ کجا چنین حرفی نزده اند و منش ایشان الگو گیری ازسیره امام علی علیه السلام بوده است.
♦️تایید ویا رد صلاحیت کاندیداها اصلا یک مساله دل بخواهی و سلیقه ای نیست و یک مساله کاملا قانونی با فرایند پیچیده اطلاعاتی است.
🔷بر اساس ماده ۴۸ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در موضوع بررسی صلاحیت داوطلبان، وزارت کشور و شورای نگهبان موظف شدهاند پس از وصول مشخصات داوطلبان، روزانه لیست کامل آنها را تهیه و بهمنظور بررسی سوابق آنان در رابطه با صلاحیتهای مذکور در این قانون به وزارت اطلاعات، دادستانی کل، سازمان ثبت احوال کشور و اداره تشخیص هویت و پلیس بینالملل در مرکز ارسال کنند. مراکز مزبور نیز موظفاند ظرف پنج روز نتیجه بررسی را با دلیل و سند به وزارت کشور و شورای نگهبان اعلام کنند.
🔷شورای نگهبان بر اساس قانون اساسی بررسی صلاحیت های داوطلبان را در دستور کار قرار می دهد تا افرادی که شایستگی های لازم برای حضور در این حوزه مهم را دارند وارد شوند.
🔵در نظام اسلامی و بر اساس همین حکم عقلی که در قرآن کریم هم به آن تصریح شده است، مردم موظفند تا مسوولیت های حکومتی را که به مثابه امانت های گرانبها هستند به کسانی بسپارند که شایستگی دارند و برای این کار، واجد صلاحیت لازم هستند.
🔵حضرت امام خمینی(ره) فرمودند: 'موضوع احراز و تشخیص صلاحیت، یک موضوع همهجاییِ دنیایی است و مخصوص ایران هم نیست و در همهجا وقتی انسان برای فعالیتی مسوول معیّن می کند، قهراً تفحّص و جستوجو میکند که آیا این شخص صلاحیت دارد یا ندارد؟... بنابراین کار، کار معمولیای است؛ کاری است که در همهجای دنیا و پیش همه عقلای عالم انجام میگیرد.'
🔵رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه بیان کرده اند: 'این را من اعلام می کنم، همهی افراد بدانند؛ اینهائی که ردصلاحیت می شوند، لزوماً آدم های بیصلاحیتی نیستند. اینجور خیال نشود که حالا چون فلانی در انتخابات ردصلاحیت شد، پس دیگر بکلی از صلاحیت ساقط است؛ نه،... ممکن است برای این کار صلاحیت نداشته باشد، اما صلاحیت های فراوان دیگری داشته باشد.'