eitaa logo
کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
3.7هزار دنبال‌کننده
14.7هزار عکس
5.8هزار ویدیو
125 فایل
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهات‌مذهبی وسیاسی روز در ایتاء http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521 کانال《 براهین @barahin آیدی مدیر @Sotoudeh2
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکی گفته چون من کسی رو نمیشناسم رأی نمیدم رهبر اجبارنکرده
هدایت شده از جان من و سید علی💕
برای شروع کار ... میخواین بدونین کی اصلح هست برای رای آوردن؟ یکی از راههای شناخت کاندیدای اصلح اینه که پاکدست باشه،لابد میگین چطور میشه فهمید این کاندیدا پاکدسته یا نیست؟! خب اول نگاه کنید چی سوار میشه ؟ کجا میشینه؟ کیا حمایتش میکنن؟ چقدر خرج میکنه؟ اگه دیدین ماشینش اعیونی هست و خونه اش توی منطقه مرفه نشینه و یک مشت ثروتمند و مرفه بی درد و افراد مساله دار اطرافش میپلکن و ازش حمایت میکنن و توی انتخابات داره حسابی ول خرجی میکنه و تبلیغات!!!! بدون هیچ شک و تردیدی بدونید این کاندیدا آدم مفسدی هست که اگه رای بیاره فاتحه مجلس رو میخونه... دور این آدم رو با ماژیک قرمز خط بکسید .
هدایت شده از سَرو
سلام و رحمت ⬇️⬇️ اگر رای دادن بی فایده بود، اینقدر رای ندادن را تبلیغ نمیکردند... به هر حال، از هر حوزه ی انتخاباتی، نماینده ای به مجلس شورای اسلامی راه پیدا می کند، 👈 اما بدانیم: اگر عدم مشارکت ما، زمینه ی ورود نمایندگان ضعیف را رقم بزند، قطعا ! 🛑 پاسخ از رهبر معظم انقلاب: ⬇️ 👈۱_سوال:آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرعا واجب و عدم شرکت، حرام است؟ 👈:شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی، اسلامی و الهی است 👈۲_سوال: آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟ 👈: واجب عینی است. 🔻 وظیفه شخص در صورت نشناختن نامزد اصلح 👈سوال:اگر اصلح را نشناسیم وظیفه چیست؟ از طرفی اگر تحقیق کنیم و به شخص اصلح نرسیم می توانیم در انتخابات شرکت نکنیم؟ 👈:در تشخیص فرد اصلح می توانید از کسانی که به لحاظ تعهد دینی و بصیرت انقلابی مورد اعتمادند، کمک بگیرید و در هر صورت شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی است... ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهات‌مذهبی وسیاسی روز در ایتا http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521 کانال《 براهین 》👈 @barahin 🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از سَرو
سلام و نور ⬇️⬇️ 🛑 چند نکته در مورد صحبت‌های حجت‌الاسلام اکبرنژاد که رهبر معظم را رهبر یمن می‌داند!!👇❌ 1⃣ رهبرانقلاب از سیاست‌های کلان مقاومت و دفاع از هویت و حیثیت محور مقاومت دفاع می‌کنند نه اینکه پیگیر میزان تورم و بیکاری و خون‌دماغ شدن افراد در کشورهای منطقه باشند. 2⃣ توجه به مصائب جامعه اسلامی سیره حضرت فاطمه سلام الله علیها و اهل‌بیت علیهم‌السلام بوده است. 3⃣ از ولی‌فقیه انتظار کارهایی را دارید که انبیای الهی نیز از انجامش معذور بودند، مگر زمان پیامبر اعظم(ص) مشکلات اقتصادی شدید نبود؟ 4⃣جناب اکبرنژاد! شما اولین کسی نیستی که به وعدهٔ ولیّ الهی ایمان نداری و نزدیک شدن به قله را باور نداری... و آخرین هم نیستید اما افراد گنده تر از شما هم که از حق منحرف شدند، خللی به حرکت رو به رشد اسلام، انقلاب و ملت ایران وارد نکردند، «عرض خود می‌بری و چندان زحمتی هم نداری!»
هدایت شده از سَرو
32.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به ایرادات آقای اکبرنژاد به نظام و رهبری👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوال دوتا دانش آموز دبیرستانی: _اصن یه سوال که همیشه ذهنمو درگیر کرده اینه که چرا رهبری پیج باید داشته باشه داخل اینستا؟ حتی اینستا فیلتر هم که شد فعالیت کردن اصا مگه اینستا فیلتر نیست؟ مگه ی شبکه خارجی نیست؟ اگه بده برای همه بده دیگ نه فقط برای مردم چند چندن با خودشون؟؟؟
سلام و عرض ادب ⬇️ 🔹به گزارش ایسنا پیش از این مقام معظم رهبری در پاسخ به استفتایی درباره استفاده از فیس‌بوک، نظر خود را اعلام کردند. متن سوال: بسم الله الرحمن الرحیم آیت‌الله خامنه‌ای 🔸با سلام و احترام، با توجه به اینکه وب‌سایت فیس‌بوک در ایران فیلتر شده است، آیا ورود به چنین سایتی صرفا برای ارتباط با دوستان و بدون هیچ فعالیت سوء علیه منافع ملی جمهوری اسلامی اشکال دارد؟ با تشکر. پاسخ به استفتاء باسمه‌تعالی سلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته 🔹به طور کلی اگر مستلزم مفسده (مانند ترویج فساد، نشر اکاذیب و مطالب باطل) بوده یا خوف ارتکاب گناه باشد یا موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود، جایز نیست والا مانعی ندارد. موفق و موید باشید. 🔸در توضیح این خبر آمده است: حکم بالا در شکل فتوا بیان شده است؛ یعنی تشخیص مصداق به عهده مکلف گذاشته شده و تنها به بیان حکم کلی بیان شده است: تشخیص اینکه آیا این شرایط درباره فعالیت در فیس بوک صادق است یا خیر به عهده مکلفین گذاشته شده است. 🔹نکته‌ای که در حکم بالا مشخص است این است که در صورتی که این فعالیت موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود جایز نیست در حالی که ماهیت شبکه‌های مجازی بر پایه جمع‌آوری اطلاعات است و هر چه استفاده‌کنندگان آن بیشتر باشند و در استفاده از آن محدودیت کمتری برای خویش قائل باشند، اطلاعات بیشتری را برای این شبکه‌های اطلاعاتی فراهم می‌کنند. 🔸به نظر می‌آید این حکم نه حرام‌بودن مطلق فعالیت در این سایت را می‌رساند و نه جایزبودن آن را اثبات می‌کند؛ بلکه به نوعی فی‌مابین است. به هر حال تشخیص مصداق این حکم به عهده خود شماست.» 🔹اما علی‌رغم پیگیری‌های ایسنا هیچ‌ یک از مسوولان دفتر مقام معظم رهبری و یا گردانندگان پایگاه‌های رسمی اطلاع‌رسانی اخبار مرتبط با ایشان یعنی khamenei.ir و نیز leader.ir ایجاد صفحه در فضای مجازی فیس‌بوک را تایید نکرده‌اند. این‌ در حالیست که برخی رسانه‌های داخلی و خارجی با فرصت‌طلبی هجمه‌های خود را علیه رهبر انقلاب و نظام جمهوری اسلامی آغاز کرده‌اند. 🔸به هر روی حضور موثر در فضای مجازی و استفاده از "ابزارها" برای تولید محتوای مناسب و نیز تفسیر این که " نوع استفاده" 🔹جواز " نوع حضور" می‌تواند باشد، دلایلی است که فعالان فضای مجازی بر آن انگشت می‌گذارند؛ اگر چه به دلیل برخی سوالات کاربران و مخاطبان مناسب می‌نماید مسوولان سایت khamenei.ir درباره ارتباط صفحه ایجادشده در فیس بوک و این سایت‌ها اعلام نظر نمایند تا مانع برخی گمانه‌زنی‌ها شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا