🚨شروین حاجی پور مدیر روابط عمومی وزارت ارشاد شد!
😡همچنان مرده شور این وفاق ملی را ببرد.
⚠️خشت اول چون نهد معمار کج
تا ثریا میرود دیوار کج
#سوال
هدایت شده از My Hero
سلام و احترام
چنین خبری بیشتر شبیه به یک طنز است و یا به تمسخر گرفتن انتصابها در دولت چهاردهم از نظر برخی ❌❌
چنین خبری حقیقت ندارد
چرا که روابط عمومی وزارت ارشاد اسلامی بصورت شورای مرکزی که متشکل از چندین نفر رجال آگاه در مسائل فرهنگی ،هنری ،مطبوعاتی ،اجتماعی و غیره می باشد تشکیل میشود.
# سوال
سلام و ادب و دعای خیر
بدعت ها و تحریفاتی که خلفاء صدر اسلام در دین ایجاد کردن؛ آیا تا الان بعد از گذشت قرن ها؛ در دین هست؟
ممنون از لطف تون .. ما اطلاعی نداریم ؛ بدعت ها رو بگید
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و ادب
#پاسخ ⬇️🔻
✅🌴بر اساس دیدگاه شیعی، در زمان خلفای اول و دوم، بدعتهای زیادی شکل گرفت. سوالی که ممکن است در پی این دیدگاه در اذهان ایجاد شود این است که اگر در زمان دو خلیفه اول و دوم، بدعتهایی در آیین محمد (صلیاللهعلیهوآله) شکل گرفته بود، چرا علی (علیهالسّلام) در زمان حکومتش بخشنامهای جهت از بین بردن بدعتهای خلفا صادر نکرد؟
🔸در پاسخ به این سوال باید گفت که علی (علیهالسّلام) در حد توان خود برای مبارزه با بدعت کوشید و این عمل را دقیقاً بر اساس روشی منطقی و عقلایی انجام داد. او این کار را در چند مرحله و با سنجیدن اوضاع صورت داد. همگان میدانند که علی (علیهالسلام) حتی پیش از خلافتش نیز با بدعتهای خلفا مخالفت میکرد و تنها کتاب خدا و سنت رسول خدا را به عنوان مرجع معرفی مینمود و سیره شیخین را مشروع نمیدانست.
بستن دستها در نماز چون هیچ دلیل معتبری ندارد، بدعت است و با حقیقت تسلیم در برابر خدا منافات دارد؛ بخارى و مسلم هرکدام یک روایت برای آن آورده اند که هر دو مرسل هستند و دلالت بر آن هم ندارند.
مذاهب اهل سنت در این حکم اختلاف دارند و روایات اهل بیت هم از این عمل نهی کرده است. اگر این عمل در زمان پیامبر(ص) مرسوم بود باید در آن اختلاف نمی بود.
⬅️ یکی از بدعتهای ایشان، تغییر اذان است که به دستور او عبارت «الصلاةُ خیرٌ من النوم» وارد اذان صبح شد و بدینگونه آنرا تشریع کرد، در حالیکه اندیشمندان تاریخ و حدیث اهلسنت نیز میدانند که این فراز نه تنها در زمان پیامبر(ص)، بلکه در زمان ابوبکر نیز به عنوان بخشی از اذان نبود.
از مالک بن انس نقل است: «مؤذّن نزد عمر بن خطاب آمد تا او را براى نماز صدا کند، دید او خوابیده است، پس گفت: "الصلاة خیر من النوم" عمر هم دستور داد مؤذن، این جمله را در اذان صبح قرار دهد».[
🔹یکسری بدعتها هستند که در زندگی روزمره ما به صورت واضح خود را نشان نمیدهد، اما تاثیرات آن در جهان اسلام دامنگیر همه مسلمانان شده است. بسیاری از انحرافات اعتقادی که امروز وجود دارد، چندان هم محسوس نیست و نیاز به تدقیق بیشتری دارد. بر اساس این بدعتها، در جوامع غیر شیعی، فرقههای تکفیری ایجاد شده که به راحتی یک مسلمان دیگر را کافر میدانند و به همین مقدار هم اکتفا نمیکنند، بلکه جان و مال و ناموس او را بر خود مباح میپندارد؛ یعنی جامعه شیعی ما هم از این آسیبهای اعتقادی متأثر میشود.
🔻نمونه بارز تاثیرات این گونه بدعت ها که در جامعه امروز جهان اسلام بسیار محسوس بوده و باعث مشکلات بسیاری در جامعه امروز شده است را میتوان در بدعتی که خلیفه دوم بنا نهاد جستجو کرد؛ وی ازدواج موقت را از روی بدعت حرام کرد. بدعت وی هر چند در زمان خودش مورد اقبال مردم قرار نگرفت و صحابی رسول خدا سالهای سال به این سنت رسول خدا صلی الله و علیه و آله عمل میکردند، ولی در قرنهای بعد متعصبین نسبت به غاصب دوم به این بدعت عمل کردند و ازدواج موقت عملاً به صورت حرام قطعی درآمد.
🔸این سم مهلک با کمال تاسف به جامعه شیعه نیز سرایت کرد و عملاً این دستور الهی تعطیل شد. در زمان حاضر که ضرورت این مسئله در جامعه بیش از گذشته احساس میشود و در شرایطی که سن ازدواج در دخترها و پسرها بسیار بالا رفته و فیلمها و سایتهای موهن و ضد اخلاقی با هدف تحریک جنسی جوانان برای نابود کردن جامعه بیش از بیش شده است، نیاز به ازدواج موقت یک ضرورت بسیار مهم در جامعه امروز میباشد، اما بدعت حرمت این عمل مقدس همچنان بت بزرگی سایه شوم خویش را بر جامعه ما انداخته است.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
#شبهه⛔️⛔️
سهم مدارس و دهکهای مختلف از رتبههای زیر ۳۰۰۰ کنکور:
🔹دهک اول، دوم و سوم (کمبرخوردار): ۲ درصد
🔹دهک ۸، ۹ و ۱۰ (برخوردارترین): ۸۰ درصد
🔹دهک اول (ضعیفترین): ۲ دهم درصد
🔹دهک دهم (ثروتمندترین) ۴۸ درصد
🔹مدارس دولتی: ۲.۳ درصد
🔹مدارس غیردولتی: ۸۰ درصد
در رشتههای پزشکی و دندانپزشکی:
🔹دهک اول: ۱.۳ درصد
🔹دهک ۸ و ۹ و ۱۰: ۸۶ درصد
در برق شریف:
🔹دهک محروم، ۱ و ۲ و۳: صفر درصد
🔹دهک ۸، ۹ و ۱۰: ۸۷ درصد
🔹دهک دهم: ۶۰ درصد
در رشته روانشناسی
🔹دهک محروم: ۲.۹ درصد
🔹دهک مرفه: ۸۰.۴ درصد
واقعیت های عینی جامعه این است ولی قراره نبینیم و بگوییم نه بابا پول چیه. تو فقط بچه بیار خدا خودش ردیف میکنه. ولی هیچوقت جواب نمیدهند که چرا برای قبلی ها این فرمول جواب نداد و بخاطر مشکلات اقتصادی از همه چیز حتی تحصیل در رشته ی خوب محروم شدند. ما اینجا زندگی میکنیم و باید طبق این آمارها حرف زد نه با رویاهایی که سالهاست محقق نمیشود.|شیخ فرهاد
ایا این آمار درسته ؟
سلام و ادب.
#پاسخ ⬇️
معمولا رتبه های اول تا سوم رشته های مختلف را فرزندان روستاهایی کسب میکنند که هیچ کلاس کمک آموزشی نرفتند.
اما،
تا حدودی آمار بالا درست است در یک نگاه؛
اینکه تجارت را در مراکز آموزشی برداریم که این امر فقط با مطالبه ی همگانی امکان پذیرهست.
⬅️ چون مراکز امداد آموزشی و تحصیلی در حال رسوخ به بدنه اقتصاد خانواده و اجتماع هستند و اگر منع نشوند ما در آینده با سواد تحصیلکرده نداریم الا فقط مدرک.
از سوی دیگر برخی مدارس در مقطع های گوناگون عنوان هایی را برای خود انتخاب کرده اند که فقط هزینه های تحصیل را بالا میبرد و این هم فقط با مطالبه ی جدی همگانی رفع میشود.
وگرنه در آینده ملت ما مانند افغانستان فقط کسانی را با مدرک تحصیلی وارد جامعه میکند که از اقشار مرفه باشند.
مطالبه همگانی...
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
#توجه...📣📣📣📣
🔸 این روزها که شاهد انتشار مطالب متعدد بر علیه اتباع افغانستان در فضای مجازی هستیم؛ اطلاعیههایی به نقل از: وزارت کشور، دادستانی، وزارت اطلاعات، برخی اصناف و.... مبنی بر عدم ارائهی خدمات، عدم فروش نان، اخراج کارگران اتباع و.... منتشر میشود.
🔹اینگونه اطلاعیهها صحت ندارد. چون علاوه بر این که در منابع معتبر یافت نمیشود، متن و محتوای آماتور آن به نحوی است که به سادگی میتوان تشخیص داد توسط افراد کمسواد و غیر متخصص و غیرحرفهای نگاشته شده است.
⬅️ امروزه هر کاربری میداند که اولین سطح از #سوادرسانه، توجه به اعتبار یا عدم اعتبار منبع خبر است. هر خبر یا اطلاعیه از سوی هر شخص و نهاد را تنها در صورت نشر در منابع معتبر بپذیرید.
🔹 نکته
موضع ما در خصوص اتباع مجاز و غیر مجاز بارها اعلام شده است ولذا متن فوق به معنای تایید حضور اتباع غیر مجاز در کشور نیست.
❌ ویدیؤ حمله وحشیانه به پلیس قدیمی است
پلیس غرب استان تهران ویدیؤ منتشر شده در فضای مجازی با مضمون حمله وحشیانه به پلیس را مربوط به ۶ سال پیش دانست.
به گزارش خبرگزاری فارس از تهران به نقل از روابط عمومی پلیس غرب استان تهران، به تازگی کلیپی با مضمون ضرب و شتم پلیس توسط اراذل و اوباش در فضای مجازی منتشر شده که مربوط به ۶ سال پیش(۱۳۹۷) است.
🔹گفتنی است در همان زمان موضوع تحت بررسی و رسیدگی قرار گرفت و عاملین دستگیر و مجازات شدند.